Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Карантин выходного дня эффективен. Нет, не эффективен, и мы его отменяем. Нет, эффективен, и мы его всё равно отменяем.

Потому что карантин нужен, чтобы не перегружать больницы. А у нас они не перегружены. Ну кроме Житомира. Ну и ещё Одессы. Но можно везти на лечение в райцентры. Поэтому мы введем жёсткий локдаун. Чтобы разгрузить больницы.

А заболеваемость идёт на спад с каждым днём. Но больницы надо разгружать. И подводить кислород. Но денег на кислород нет. Летом были, к сейчас нет. Но летом кислород был не нужен, а нужен сейчас.

И денег нет сейчас. Потому мы введем карантин, хоть заболеваемость и уменьшается. И мы много тестируем. В ноябре уже 70 тысяч тестов однажды было. И с каждым днём всё больше, уже до 30 тысяч в день дошли. А будет 100.

Но после праздников. Как только карантин введем. Жёсткий. Никто не будет работать, только аптеки и продуктовые магазины. И Буковель. Вот только праздники отгуляем.

Вы прослушали месседжи власти по поводу карантина.

Dmitry Medved

2. Я, правда, і вагітною
    Я, правда, і вагітною не була, ну так трішки була і трішки не була. Гінеколог поправив і я знову стала не вагітною, і взагалі не займаною після того, як хірург все зшив.

3. View: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=s8SF1KxSFn4

#Зеленський #корупція #ЗЕкоМанда

"Велике будівництво" Володимира Зеленського виявилось великою аферою
    129 views

Ярослав Бондаренко
    11.2K subscribers
    Published on Dec 8, 2020
    ЗЕкоМанда Володимира Зеленського краде, як в останній раз. Чому? Бо це і є в цих ушльопків перший та останній раз.
    Розбираю "Велике" крадівництво - на ремонті доріг.
    Окрім того, що в піарників ЗЕвлади зовсім інші, безумовно завищені цифри по ремонтам і цей факт викрили під час брифінгу CoST Ukraine з нагоди аналізу особливостей «Великого будівництва» Зеленського, так ще й вартість середнього ремонту автодоріг в Україні подорожчала в 2 рази.

Можна казати про те, що кожного року усе дорощає, але не в цьому випадку, коли в 2020 році основний дорожній компонент - бітум на світових ринках подешевшав на 40%, вартість бітума - це 60% вартості асфальтобетонної дороги.
    І по факту, Україна повинна була зекономити як мінімум 20%, але не при владі аферистів - казнокрадів ЗЕбілів.

Як і обіцяв - посилання на матеріал з фактами по розкраданню держбюджету в МОЗ:
    Великий дерибан в МОЗ Максима Степанова на тендерах. Збитки сотні мільйонів

View: https://youtu.be/7G2mj_CsDUk

Підписуємось на канал та поширюємо матеріали, і може зелені виблядки стануть менше красти.
    Електронна пошта для надання інфи: yaroslavbondarenko.live@gmail.com

Сторінка ЗЕшквар у соцмережі facebook:
    www.facebook.com/ZEshkvar.day

Підписатись:
    Сторінка в facebook:
    Yaroslav Bond...

Сторінка в twitter:
    https://twitter.com/Yar_Bondarenko

Мої дошки в pinterest:
    https://www.pinterest.com/Yaroslav_Bo...

Мій персональний сайт Бондаренко.live:
    Блог Ярослава Бондаренко -

Акаунт в facebook:
    Лол Лолов...

Канал Telegram:
    Yaroslav Bondarenko

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А було би таке введене Порошенком, боти би кричали, як піарили привезення у якусь лікарню захисного костюма. Так і тут, було би розумне рішення, розумного політика.
    Свідомість і розуміння вимог, що підуть на користь - залежить тільки від простих людей, якщо у громадському транспорті пасажири, хто без масок, хто "довгоносик", Зеленський має поправляти маски, на зло йому таке роблять? У церквах, хто лізе у натовп, хто ригає, смаркає, але буде стояти без маски, бо у церкві нічого поганого не може бути, так священник сказав, а йому треба вірити більше, ніж Зеленському. Подивіться на Китай, звітам ніби почав поширюватись цей вірус, а тепер це одна з найбезпечніших країн, не було там, що з неповаги до Сі Дзень Піня якоїсь вимоги виконувати не буду.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Останнє редагування: 9 гру 2020
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. Gyppsy

@Lanktocha, то це Ви до котрої церкви ходите?
    Де це в церквах ригають і смаркають?
    Може Вас по наливайках носить? :)))

9. Lanktocha

Деколи заходжу, можна і зранку перед іншими заняттями у церкву біля "Південного". Може не всі до одного масово ригають, але чому я, можу бути і не розносчиком вірусу, але завжди при такому скупченні та із пошани до інших, знаходжусь у масці, а дехто це ігнорує. І не Зеленський таким буде вдягати маски та оббризкувати антисептиком.
    Давно не бував у розважальних закладах, у деяких купував чебуреки "на виніс". Знайома перехворіла у серпні, перед тим була у недешевому закладі, інфікувалась може і не там, але неприємно у тіснішому закладі, коли невимитий посуд і хтось у такій тісноті ще кашляє у спину.

10. Gyppsy

@Lanktocha, то Ви запевняєте, що у церкві біля "Південного" хоч і не масово і не всі до одного, але таки ригають і смаркають?
    Особисто Ви скільки разів бачили такі випадки?

11. Lanktocha

Хтось кашельнути чи чхнути може і в іншій церкві, може і з інших причин ( прсто "прочистити горло" перед співом ), їв щось перчене чи солене... у наш час це сприймають більш насторожено, а пару років тому на таке просто не звертали увагу.

12. Gyppsy

@Lanktocha, мова не про кашельнути чи чхнути в іншій церкві.
    Ви сказали, що у церкві біля "Південного" хоч і не масово і не всі до одного, але таки ригають і смаркають.
    Особисто Ви скільки разів бачили такі випадки?

Мені аж цікаво стало, бо он @Мих -уїл називає львівян львівцями, Ви стверджуєте, що в церквах Львова ригають і смаркають...
    Що таке робиться зі Львовом?

13. Lanktocha

У згадану церкву заходжу не щодня чи щотижня. Випадки. коли хтоь кашельнув, не рахував, але я отримуюсь від такого, як цілування хрестів чи ікон, а деяккі відвідувачі, навіть дітей до ікони підсаджують.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цілувати фарбовані столітні дошки - дуже корисно. Особливо коли хочеться лікувати себе і сім"ю від якоїсь потєшної болєзні. (Сифіліс, гонорея зараз лікуються).
    Головне - не сачкувати і не імітувати поцілунок. А прикластися обома мокрими губами як слід, губи потім облизати і слину проквнтнути. Інакше - жодного результату.

15. Gyppsy

@Lanktocha, Ви дурачком не прикидуйтеся. Мова не про "кашельшув", а про те, що Ви тут сказали, ніби в львівській церкві люди ригають і смаркають.
    Форум читає багато юзерів зі всього світу. І якщо один тутейший придурок скаже "львівці", а інший тутейший придурок скаже, ніби в львівській церкві люди ригають і смаркають, то яке у них складеться враження про Львів і львів"ян?

Так що якщо Ви справді бачили подібні випадки - забігмайтеся, що це правда. А якщо збрехали - пишіть спростування і вибачення.

Ну а за "львівців" будемо вважати, що це @Мих -уїл мав на увазі особисто себе і свою родину ;)

16. Виключіть холодильник. Мало що сам морозиться, так щей малолітніх спокушає.

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Нічого масово.
    І нікому із присутніх у церкві, та і в транспорті, на ринку, у потенційних розносчиків інфекції я тесту не робив. Може і не про це мова, на релігію табу не накладається, але, якщо остерігаються ймовірних заражень, не проводять велелюдних святкових мес у Ватикані, мусульмани не проводять паломництва у Мекку та Медину, чи правильно йти у церкву, робити себе праведнішим, якщо є сумніви щодо здоров'я, когось заражати, що може спричинити навіть смерть?

18. Gyppsy

19. FB_IMG_1607642482446.jpg

20. Lanktocha

Розумна фраза, тільки до чого це тут? Яке відношення сказане має до обстановки у релігійних установах чи поведінки деяких відвідувачів?
    Треба виконати місію, наліпити кпіпасти і отримати пиріжок?

а де твій аватар? :)