Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Цікавий факт!
    За часи Порошенка за 4 роки у 2015 - 2018 на дороги було витрачено 115 мільярдів гривень). Збудовано 9 тисяч км доріг.
    За 2020 рік за Зеленського збудували 4 тис. км і витратили 120 мільярдів.
    І це при тому, що мені по секрету сказали, що подешевшав бітум відсотків на 30ть..
    Як можна потратити більше і зробити менше при здешевшанні основних затрат?
    Крадуть?
    Ні, не чули. бо Володимир Олександрович же ж заявили, що корупції у вищих ешелонах влади вже немає.
    Крадуть десь на рівні сільрад

2. Час подивитися на статистику покращення від Зеленського і Слуг Народу. Бо корупція в Офісі Президента чи в Слузі Народу то далеко - а комуналка близенько. І якщо гроші зникають з кишень населення, то вони з'являються в кишенях Зелі та наближених.

Платіжки українців за комуналку за рік виросли в півтора раза: Держстат показав суми
    У жовтні поточного року українцям на оплату житлово-комунальних послуг нарахували сумарно 11 млрд грн, що на 57% перевищує показник минулого року (7 млрд грн)
    Загальний борг українців за послуги ЖКГ у жовтні виріс на 1,7 млрд грн – до 56,1 млрд грн (с) Обозреватель.

3. View: https://youtu.be/xbUohnqAfkw

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Останні 7 років (задумався... офігів) я був в курсі подій що відбуваються в державі.
    Я дуже добре пам'ятаю з чого починалась антикорупційна істерія, яка потім перетворилася в цілу війну проти Порошенка і завершилась державним переворотом в 2019 році.

А починалась вона з скрінів вайберу Пасішника. За легендою якийсь чувак з прізвищем Пасішник написав у вайбері таваріщу Абромавічусу про те, що погодив якусь посаду в мінекономіки (яке тоді очолював останній) з Кононенком.
    Скріни з цим проханням розлетілись інформаційними ресурсами, посли Г7 робили заяви, Абромавічус писав заяви на звільнення, боти в інтернетах істерили. Всі розказували про технократів і корупцію. Ніхто не міг пояснити що то таке і що не так було на тих скрінах.
    Далі були "розслідуваня" програми Схеми про те, що в Держохороні при Порошенку працюють ті самі охоронці, що й при Януковичу і що кияни ходять по тих самих вулицях по яких їздив Януковия
    Далі були спроби ідіотів розказувати про тарифи на електрику і Роттердам+, при тому що ідіоти не мали навіть базового уявлення про галузь
    Далі були плівки Оніщенка, які записані на ручний годинник в розмірі 47 касєт, де "Пшшшш-ппрррр-пшшшшш-.... щось говорив голос схожий на голос Порошенка"
    Далі були беззвязні монологи і штурми палацу Жовтневий грузинською свинею і безтрусі путіги колоРади
    Це все переривалося воплями так званих "антикорупціонерів", в яких вони волали що не можна в Януковича відбирати 1,5 мільярди вкрадених грошей, що не можна сварити Сірожу за квартиру, яку він купив за брудні гроші, що дві квартири, спіжджені "антикорупціонером" Каськом - то най буде, Бог дав....
    І закінчилась каденція Порошенка ницою огидною маніпуляцією про Свинарчуків

За 5 років я так і не почув чого Порошенко корупціонер, чого його оточення корупціонери, що саме вони вкрали.
    Не почув я відповіді на ці запитання і за наступні 1,5 року. Натомість надивився шоу де дебіли штурмують картинні галереї, при тому що їм надали документи і митні декларації.

Тим більше за весь той час я не почув, чому мудрий нарід з подачі послині США прирівнював невідому корупцію оточення Порошенка з війною, яка реально їм загрожувала і далі загрожує.

І другий бік медалі.
    Тут можна розказувати багато: про Беню, підприємства, прібарахлітєлєй з МОЗУ
    Але я наведу всього 3 приклади:
    1) плівки на яких Труба зізнається в цілому ряді серйозних корупційних злочинів до яких причетне керівництво країни
    2) брата голови ОПи (тобто, брата фактичного керівника країни) спійманого на гарячому з очевидними фактами
    3) і цей приклад з заступником голови ОПи і діями генпрокурора.
    В усіх цих прикладах факти корупції найближчого оточення Зелі є неспростовними.
    Але нікому то не треба...

І я зроблю несподіваний для багатьох висновок.
    Бо ця історія не про цю тимчасову владу, від них нічого іншого я не очікував
    Ця історія про скотів, які своїми чорними ротами перетворювали народ на стадо, волаючи що корупція гірше війни вбиває державу, так і не надавши доказів тої корупції, а зараз позакривали їпальники і тихо мовчать, коли вороги реально вбивають державу.
    От їм цього пробачати не можна за жодних обставин.
    Mason Lemberg

5. Вася здристнув. Шо таке?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мені спав на гадку компроміс між дружбанами Петром і Рінатом)))
    [​IMG][​IMG]

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Той недоофіцер далі того лємберга тупорилого пхає.
    Ось результати ЦВК!

upload_2020-12-3_19-46-1.png

upload_2020-12-3_19-46-57.png

upload_2020-12-3_19-47-52.png

upload_2020-12-3_19-48-26.png

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ітак протрималась довго, вона та її партія все менше і менше здобувають голосів на виборах.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нейтральними, Бужанського чи Качуру не назвати

10. Прапор, ти дальше з показниками колгоспу 50 років без урожаю лізеш на сцену?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бабаюля мені чимось нагадує Путіна. В тому сенсі, що молодиться не по роках.
    І ще вона хіхікала, коли була прем"єром, а Путін обізвав Президента України Ющенка хануриком.
    А ще газові угоди, які кілька років відхаркували.
    А ще симулянтка на ходунках та калясці.
    А якщо не симулянтка, то чому зараз на калясці не катається?
    Відносний успіх Матьківщинівців на місцевих виборах - результат певного розчарування в Слугах (я колись казав, що в прохідну партію миттєво прилаштується купа прохіндеїв). Але до ПЄСів ніхто не побіг.
    На майбутніх президентських виборах у любого центристського сорокарічного політика (до п"ятидесяти) стати переможцем набагато більше шансів, ніж у 62-63-річної бабусі.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це вона такого віку?? Ніколи б не подумала.
    Ну що, Юля має добрий смак і добре за собою глядить. Я це дуже ціную. І розумна. Але характер має - ой, йой. Мстива, і дуже.
    Разумков, можливо, кращий за неї претендент. А може ні.
    Зараз ні в чому не можна бути впевненим, крім своє статевої приналежності....

• Смішно Смішно x 1
  13. VasMT

Але тільки своєї. Сучасна хірургія робить дива. :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  14. medwedo berlogsoni

Зараз їй шістдесят. На днях стукнуло. Вибори - через два-три роки (за обставинами). Рахуємо.

15. medwedo berlogsoni

Може їй, того... булаву пришити? Щоб збільшити шанси на перемогу в виборах?

• Смішно Смішно x 2
    • Креативно Креативно x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ото інтрига гряде..

17. Дуже часто люди питають, чому журнашлюхи, які 5 років про вигадану "кокорупцію" проєвропейської влади верещали з кожної праски, зараз про численні випадки нахабної корупції зеленої ОПГ мовчать.
    Насправді нічогісінько дивного в цьому немає.

Окрім того, що вся ця шушера - на зарплаті і топить за власну ОПГ, з барського стола яких вони харчуються, і топити своїх нє вєлєно, є ще одна причина. Більш тонка.
    Насправді це українська мрія у всіх цих скабєєвих-мосєйчук-влащенок-гордонів повторити бойовий шлях їхніх більш успішних колег типу леща-внаема-дупінського.
    Від початку ніхто із них не іде у професію, щоб безкорисно доносити общєству свєт істіни. Яники вже показали, що за таке можна нарватися на відплату, коли посеред ночі твою малолітражку підріжуть бики на Кайєні і почнуть вбивати, а потім розповідати, що сама себе побила, а дебіли, задля яких ти працював, ще й будуть це повторювати. Ні-ні-ні. Яники залишили всім цим влащенкам-мосейчук і іншим прошмандовкам інший привабливий еталон. Робити кар'єру орально, гавкати, куди скажуть, а потім в якийсь момент за заслуги стрибнути у владу на хлібну посаду. При цьому не рубати ні в ширину залізничної колії, ні в оборонпоРн, але отримувати величезну зарплату, бо хазяїн тебе там буде тримати, щоб ти не зірвався з повідка і не став гавкати на нього. Після цього ти забезпечиш себе на все життя.
    Ось це і є найголовніший мотив більшості йти у професію. Ще декому з них мамки кажуть на самому початку, що будеш крутитися серед політиків, знайдеш собі багатінького Медведчука (а може і відіб'єш), після пансіону всьо другім покажется. А хтось типу лисого презерватива мітить і сам стати президентом. Чим чорт не шутить. Клоуну ж вдалося. Мелькав перед обличчям, запам'ятався всім, то чому мєлькающа лиса харя інтерв'юера не зможе?

Всі вони мріють повторити шлях своїх більш успішних колег по найдревнішому цеху, таких як Ганька Герман, Наем, Лещ і подібні. Ось в чому причина.
    І ніхто з них не мріє повторити шлях Тетяни Чорновол - реально лазити через паркани овоща, нариватися на побиття і замовні вбивства, змішування з багном у суспільній свідомості, і з чим зайшов у владу, з тим і вийшов.

Ось чому подібна діяльність скабєєвих-мосєйчук має бути прирівняна до співучасті ОПГ і каратися. Лише коли всі їхні колеги будуть розуміти, що подібна "українська мрія" веде до гарантованого провалу, вони стануть боятися йти таким шляхом. В іншому разі - нічого ніколи не зміниться.
    Oleg Helgiv

Цікаво, до яких прошмандовок можна віднести кацалапого, булю, васю, цигана.
    Тільки з планктошою все ясно - КОРИСНИЙ ЇДІЙОТ

18. VasMT

О, і цю ємануту на всю голову дуру дістали з нафталіну...
    Видно зовсім кепсько у свинорилих. :)))

19. Вася, розв'яжи задачу про баригу:
    1) Вартість будівництва кілометра доріг в Україні зросла удвічі, хоча ціни на матеріали впали – звіт CoST.
    2) Ковідний фонд розтягнуто, але в 2020 було збудовано на 20% менше нових доріг ніж у 2019.

P.S. До розв'язання цієї задачі можуть долучитися і інші зедовбойоби, навіть холодильник.

20. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви, мабуть, пропустили пояснення, точніше, офіційну цитату, що я вчора давав.

Согласно обнародованной информации,
    средняя стоимость 1 км нового строительства в 2020 году составила 90,216 млн грн (-14,3% ) ,
    реконструкции – 36,061 млн грн (-44,7% ),

капитального ремонта – 25,184 млн грн (+4% ).
    Стоимость текущего ремонта километра дороги за год выросла в 2 раза, – CoST Ukraine (03.12.20 14:06) « Транспорт | Бизнес.Цензор.НЕТ

Так от, там де писалось про "вирос вдвоє ремонт", сказано і про нові дороги. А будівництво нових доріг зараз обходиться на 14 відсотків дешевше. А реконструкція - на 44 відсотки дешевше.
    Знаєте, що таке реконструкція? Це коли підвищується категорія дороги.
    Тобто, наприклад, із дороги в дві смуги зробили дорогу в чотири смуги, але це обійшлося в півтора раза дешевше зараз, ніж при Порошенку.

Це, між іншим, з того ж звіту, який Ви і Ваш холодильник, звісно, не читали, а скористувалися послугою своєї Хельги.

Я Вам наведу простий приклад. Ви повезли на кузовний ремонт своє авто.

В одного майстра дірку в крилі заліпили папером, зверху намастили шпаклівку і все крило зафарбували. Красиво і нічого не видно.
    У другого майстра в тому місці, де дірка в крилі, вирізали квадратик, що охоплює цю дірку, потім взяли потрібної товщини листовий метал, надійно автоматом приварили, болгаркою зашліфували місця вварювання, відразу ж загрунтували, щоб не ржавіло, потім вирівняли шпаклівкою і пофарбували.
    Зовні обидва ремонти виглядають однаково. А де було зроблено краще, стане видно через декілька років.
    І про це в тому аналізі, яким Ви потрясаєте (я б навіть сказав, носитеся, як дурний із ступою), якраз і сказано.
    От ми через кілька років і побачимо, реальний результат вдвічі дешевшого середнього ремонту і вдвічі дорожчого.
    Як у випадку із кузовними ремонтами з різними підходами.

а де твій аватар? :)