Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. "Карантин вихідного дня не дав очікуваного результату" - каже черговий високопоставлений двбйб

Інколи дивуюсь з якою дитячою безпосередністю і навіть нотками наївності ідіоти при владі повідомляють новини про створений ними пздц.

Просто собі "не дав очікуваного результату".
    Так ніби сотні розумних людей їм про це не казали ще до введення цього обмеження.
    Так ніби не було мусорських облав і штрафів
    Так ніби підприємці не втратили значну частину очікуваних доходів за листопад
    Так ніби багато бізнесу не закрилось через цей карантин
    Так ніби тисячі людей не викинули на вулицю без грошей, бо до роботодавців прийшла зелена полярна лисичка

"Не дав очікуваного результату". І всьо.
    Ні тобі вибачте. Ні тобі компенсація. Ні тобі відставок і звільнень ідіотів при владі.

І так одного дня, загнавши всю країну в дупу, якийсь черговий безіменний клоун просто з дитячою наївністю скаже "Режим Зеленського не дав очікуваного результату"
    Mason Lemberg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Напевно, з обох сторін стоять "агенти Кремля" і я пишу під їх диктовку.

3. Хто зна, хто зна.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вас дратує той факт, що падлокловун абсолютне лайно в порівнянні з Поршенко?
    Відкрию Вам одну істину: падлокловун абсолютне лайно в порівнянні навіть з Овочем.
    Дебільність законів, в даному випадку наркоманських рішень, компенсується їх невиконанням.
    Давайте залишимо філософію. Я взагали можу довести що найпорядніші люди це мізантропи.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Я завжди ненавидів 95 квартал та інші бидлошоу.
    І взагалі, навіщо мені слухати цього дурня або мерзотника якшо в посиланні, що я привів, є його пряма мова?

6. Lanktocha

Кожен має свої особливості.
    Та і до чого таке порівняння? Не вічний і мало ймовірно, що буде ІІ термін у Зеленського, минуле - Порошенко, як спокійно піде на пенсію, буде робити цукерки, набагатопозитивніший слід залишить, ніж буде лізти у вікно, як не впускають у двері, буде через ботів та політОЛУХів робити заворушення та безпорядок.

7. Blaberus

Так. Наприклад особливість падлокловуна - бути мразотою та деградувавшим наркоманом.
    Краще заворушення ніж знищення країни. Я вже писав, що якшо нам пощастить, правлиння падлокловуна, якого обрали дебіли, закінчиться квов"ю та втратою деяких територий.
    Териториї, до речі, ми вже втрачаємо. І все завдяки падлу та падловиборцям.

8. Lanktocha

Наприклад?
    Нетерпиться вийти на майдан і побачити Порошенка на бульдозері? Тоді точно може появитися Харківська Народна Республіка. Буде втрата територій.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нема. Так якийсь набір літер з претензією на цитату.
    Але він не стенографічний, а заангажований.
    Тобто афтар видер зі слів міністра те, що йому було потрібно і подав як откровення. Насправді це маніпуляція.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене основне те, що йде робота. Нічого за цих півтора року не завалилося. А якщо щось завалилося, то тому, що іржавіло та гнило протягом попередніх десятиліть.
    От, наприклад, попри те, що Президент України - "клоун без політичного досвіду", інтенсивно будуються мости через великі та малі ріки, навіть рівчаки.
    Іде інтенсивна робота по спорудженню мосту через Дніпро в Запоріжжі.
    Я бачу оце, як воно робиться, і це мене заспокоює. Зварювальникам до задниці Порошенко з його художнім свистом, що гроші начебто розкрадаються на будівництві. Міст будується ударними темпами.

View: https://youtu.be/gvq852Z_MDw?t=256

• Подобається Подобається x 1
  11. Blaberus

А розкрадається ще більш ударними!

12. Good man

Good man Обычный человек

С армией как с коррупцией, без воли первого лица ничего не сдвинется с места.
    Раньше ведущие сплошь и рядом говорили на русском, сейчас любо дорого смотреть: ведущие на украинском. Гости, правда, часто на русском, но это временно.

К этому всё шло, но с приходом Зеленского процесс остановился. Посмотри решения суда по переименованию.

13. Good man

Good man Обычный человек

Квартал на тему коронавируса юморески дедал? Делал. Народ смеялся? Смеялся. Всё, вклад есть.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Харківські лікарі кажуть, що кисневих концентратів вдосталь.

15. Blaberus

Одного вже вирвали з контексту. Я маю на увазі паскуду Арахамію. Тепер ще одного вирвали.
    Напевне вони там всі під наркотою, якшо в них такі складні контексти, що нормальна людина хрєн розбере.

16. Blaberus

Завдяки фонду Порошенко.
    Зате завдяки падлокловуну досить відосіків. Але це духовність, що важливіша за концентратори. Так?

17. Blaberus

Наприклад, вроги зайняли наші позиції, які ми залишили в процесі "развєдєнія", коли падлокловун стверджував що воно "нє лох".
    Також ворог зайняв населений пункт Заіківка.
    До речі, де бів падлокловун, коли Порошенко був на бульдозері? Жартував про "ебонітовиє палочкі"?

18. VasMT

Нормальна людина слухає і читає повний текст.
    А не написи на стінах вокзального туалету.

• Подобається Подобається x 1
  19. Blaberus

Для нормальної людини дуже важко читати, а тим більше слухати наркомансьську маячню виродків, яких обрало бидло.

20. VasMT

Це про яку позицію йде мова?
    І про яку Заіківку?

а де твій аватар? :)