Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І знову збрехали.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні.

3. Blaberus

Шановна пані! Я міг би все це спровергнути по пунктах. Але ліньки черговий раз повторювати прості істини.
    Хоча Ви старієте. Ваша теза про те, що падлокловуд добре зробив що розікрав короновірусний фонд, тому що ШВЛ шкідливе для здоров"я - це геніально! Таке невзмозі вигадати навіть блазні з 95 кварталу.

4. Blaberus

Так.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо? Якщо вона захоче - то хай собі буде. Не можна ж стільки років хотіти і не могти)))

6. Яка холєра ясна знову включила холодильник

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

На Закарпатті під час присяги депутати співали угорський гімн (відео) | Новини Львова та України| VARTA1

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По загальній статистиці десь 80% коронавірусних обходяться без госпіталізації, а із тих 20% може 5% - потребують ШВЛ, з тими хворими, що я стикався, часто було достатньо поприймати уколи вдома чи навіть просто попити вітаміни. Хоч не у всіх одинаково і медицина повинна бути забезпечена всім.
    Не дивно, там різні настрої, але угорці живуть далеко не по всій Закарпатській області, територіальних притензій вони не висувають і не додзволяє їм статус відправляти угорську армію в Україну, хоч самі "Мал клоп да вонюч".

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Пахом, по твоим цифрам- получается, ШВЛ нужно 1% заболевших.Хотя медики называют цифру от 8 до 12%.Но то таке.Пусть будет 5.В Украине ежедневно заболевают ковид порядка 12000 человек.5% от 12000 составляет 600.Умножаем на 14 дней, и получаем 8400 аппаратов.С 20%-ным запасом - имеем 10100 штук.Это по скромному и по минимуму.И без учета других заболеваний, где тоже нужны ивл.В Украине сейчас около 3000 аппаратов (оставим за скобками их работоспособность- реально меньше где-то на 20-25% ).Сколько ИВЛ купило лично бубачька или "Квартал" из своих денег (не бюджетных)?

10. Blaberus

От бачіте, як добре що паскуда розкрала фонд!

11. Blaberus

Неймовірно!:crazy:
    Степанов про карантин: Карантин вихідного дня не дав очікуваного ефекту, - Степанов (30.11.20 20:35) « Суспільство | Цензор.НЕТ

• Смішно Смішно x 1
  12. Lanktocha

Такі методи можуть застосовуватись і при інших легеневих захворюваннях, не на один коронавірус хворіють.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурачок, тогда аппаратов ИВЛ нужно еще больше.))

14. Lanktocha

Очікувалось.
    Але треба враховувати і загальну обстановку, має тривати життя і всі не повинні збідніти і після пандемії.
    Багато правильних речей роблять китайці, що раз там бути, то тільки в масці, раз те не можна робити, то не можна і тепер Китай одна з найбезпечніших країн у світі, якщо є випадки захворювання - то серед іноземців, а у нас, одні мудаки, що що я буду обмежуватись і зелених слухати, інші, хто мені заборонить йти у церкву у натовп та стояти без маски... У Китаї, ще коли Мао Дзедун навчив... не владі, а собі та оточуючим робите, зациклені порохоботи!

15. VasMT

16. Blaberus

Слід зауважити, що жоден порохобот не був в захваті від дебільного карантину вихідного дня. Можливо падлокловуну слід повиганяти своє зелене бидло з ОП та кабміну і набрати порохоботів? Але це неможливо, бо воно би тоді не було би падлокловуном.
    Є три технології боротьби з вірусом: китайська, коли влупити до хрєна бабла; шведська, коли не робити взагалі ні хрєна; та українська, коли влупити бабла як Китай і ні хрєна не робити як Швеція.
    Дуже цікавий факт Вашого захоплювання Мао: напевне Вам потрібен господар, якого можна любити і якому слід цілувати сідницю. При тому, що назважаючі на любов, Ви навіть не вивчили його ім"я.
    Лактоша, Ви взагалі не хворієте? Чого це порохоботи повинні щось робити для влади падлокловунів?

17. Blaberus

Це Ви так висловлюєтесь про вірного слугу наріду Стенова? Напевне і падлокловуна Ви зневажаєте?

18. VasMT

Я висловлююсь про заголовок. Ви слухали пряму мову міністра?

19. Lanktocha

І мене не повністю влаштовує. Чи двоякість, якщо запроваджено Порошенком, то який хороший, яке мудре рішення, як дбає про людей... А рішення когось іншого - критикувати.
    Така постать не викликає особливого захоплення, але сам факт, все корисне, настанови влади виконувати, а не, раз рішення нелюбимого Зеленського, буду ігнорувати та не виконувати.
    Є народна мудрість "Не думаєш про себе - думай про інших!", я, не стільки з поваги до влади, скільки з поваги до оточуючих, не додзволяю собі у натовпі знаходитись без маски, на когось кашляти, а комусь все одно, чи з неповаги до влади, чи з байдужості, чому на мене хтось має дихати, кашляти, смаркати...?

20. Бо тебе оточують такі самі зедовбойоби як ти сам

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)