Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бувають. У мене зараз мама прихворіла. Я накупив усяких ліків. Про всяк випадок. Половину доведеться викинути, бо вони виявилися непотрібні. Слухав усіх і купував все підряд.
    Приблизно те саме могло б бути і з ковідівським фондом. Коли взимку виникла справжня світова паніка, можна було здуру накупити "на всі гроші" всякого непотрібу. Зараз би валялося.

Наприклад, був би при владі, не приведи господи, Медведчук, всі гроші пішли б на російську "вакцину".

Пам"ятаєте, як тут бідкалися, що за кордон пішов ешелон медичних масок (здається, 600 тон). Ну, і що маємо зараз? Масок - хоч на коліна одягай (люди, більш дотепні, замість слова "коліна" можуть підставити іншу частину тіла, ту, під яку дали декому на президентських виборах саме народним коліном).
    Біда не в тому, що немає масок, а біда в тому, що їх повнісінько, по 5 гривень штука, та ніхто не хоче носити. Кашляють один на другого, плюють, харкають, дихають, співають... А потім дивуються, чому це Зеленський не зробив так, щоб ніхто не хворів.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

5 грн. маска.
    заміна кожні 2 години.
    10 год на роботі з обідом і транспортом.
    2 год - магазин.
    (12х5)/2=30 грн. в добу
    або 900 грн. в місяць.

А маски в держрезерві були куплені за наші гроші - за податки. Тобто ми вже їх купили.
    А СН продали, гроші куди? Фіг його знає, напевно в кишеню. А ви, дураки тепер купляйте по 5 грн. за 1 шт., що обходиться у 900 грн/міс. при нинішньому безробіттю. Натягай хоч на коліна.
    А середня сімя - 4 особи.... А мінімальна пенсія недотягує 2000 грн. на міс. От і грайся.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А прикольно буде, якщо Янукович ще й почне шукати спецконфісковані сімейні кошти, котрі пройшли через МІБ, шо нє? :)))

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І хто так міняє? Та можна і за бажанням щогодини, як я не був у скупченнях, не багато їздив у громадському транспорті, не був у поліклініках, маска не порвалась і не затерлась, прийшов, скропив антисептиком і може вона з місяць прослужити, резерв маю ще чималий.
    Раз така опіка про людей, чому тоді як агітація перед виборами, Порошенко показово на камеру для "Прямого" привозить у якусь лікарню захисний костюм і пару пар рукавичок, а комусь окрім агітаційних газеток дали медичну маску чи антисептик?

6. Планктоша, зедовбойоб, так у скільки життів обходиться кожний кілометр Великого крадівництвом за рахунок ковідфонду?

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не завідую жодним ремонтом, не є прорабом, не є в уряді... Точних сум я аж ніяк не назву.
    На таке ні у кого з кишені не забрали медичну маску чи антисептик.
    Та й розмова була про інше, знову перевод стрілок.

8. - Петро Порошенко візьме участь у престижному щорічному Міжнародному форумі з питань безпеки в Галіфаксі, який відбудеться 20-22 листопада.

- Вофка запиляє новий відосік і найме кілька автобусів тітушні.

Кожен займається справами у відповідності до свого інтелекту

- Зеленський: МОЗ вимагатиме жорсткий карантин при 15 тисячах випадків Covid-19 за добу

- Степанов: МОЗ вимагатиме жорсткий карантин при 30 тисячах випадків Covid-19 за добу

І тут розпиляли...

- У слузі народу відреагували на заяви Уманського: на жаль, він просто алкоголік

Цікаво, а яку відмазку виберуть тіж самі слуги щодо ще одного відомого персонажу, коли зіллють його в каналізацію історії:

- На жаль, він просто алкоголік
    - На жаль, він просто наркоман
    - На жаль, він просто олігофрен
    - На жаль, він просто лох

Із святом вас. Всіх тих, хто пам'ятає, що таке Честь і Гідність, хто не скурвився, не продався і не злякався.
    Іван Виговський

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Потужні слова.
    Особливо для тих офіцерів, які в 14-му році не забули, що таке Честь і Гідність.
    Не злякались, не зкурвились, не сховались...
    Як деякі вищі недоофіцери, які все своє нікчемне життя паразитували на своєму Народові, а в важку для України годину, як щурі, прикриваючись своєю липовою грижею, кинули свій Народ, який годував, поїв, вдягав, утримував, працював на цього нікчему, напризволяще.
    Це можна пробачити цивільним людям. Тому самому Мих_ови. Але не людині, яка складала Присягу на вірність своєму Народови.
    Бридотство.

• Подобається Подобається x 1
  10. Заробітчани попєрдоліло. Ти коли пішов на заробіток в Яворів?
    Де синок відстежування весь цей час?

11. На цих фото є мій син. На Майдані. Я теж там був, але не робив фото. Професійна звичка.
    На другому посміхається родич дружини, якому відірвало руку під час подій в Маріїнському парку. Пластун. Я памятаю його ще школярем.
    20201121_085756.jpg FB_IMG_1605964325849.jpg
    Вася, я де твій був в цей час.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спостерігав, як ви, скакуни, валите державу в прірву.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, ты билеты в Ростов уже купил?

15. Дуже гарне порівняння - Ленін і Гітлер. Два найбільших душогуба.

16. А зараз спостерігає як віслюк з допомогою татуся зливаються Україну кацапам?

17. hrim

hrim Well-Known Member

Це те, чого нема у ватного троля VasMT:

а де твій аватар? :)