Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Діду, надлишок жовчі в організмі знищує віруси? Тому таке харкання жовчю?
    Ні я, ні будь-який інший дописувач не кидається на незгідного, як це роблять нарвані порохоботи.
    Дістало оправдуватись і нема перед ким, я не прихильник Зеленського, незрозумілий такий вибір, але у кровопролитному майдані, не бачу потреби і немає у більшості такого бажання. Порошенко трактує місцеві вибори, як свою перемогу, Шуфрич сказав, що більшість народу підтримує їх та їх ідеї, тЮлькоботи говорили, що ці вибори їх тріумф - дурень думкою радіє.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ми з Вами не знайомі особисто, тому Ви не маєте можливості судити про мій вік та сімейний стан.
    Не треба мені щось проповідувати; це не вдавалося навіть професіоналам.
    А стосовно більшості, запам"ятайте одну просту істину: історію робить не байдужа більшість, а небайдужа меньшість.

3. Lanktocha

Тоді звертатися "вуйку"?
    Тоді ваші ідеї? У політиці принципу боксерського матчу-реваншу не буває.
    Не було ще дій, щоб потрясли більшість. Чого чекати від мітингу у кількадесят чоловік чи наплоджених ботоферм?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку? )))

5. Треба було головою думати в 2019, а тепер сидиш в зеленій сраці, то і не рипайся

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мене дід Петро вже раз здурив в 2014. Хай йде лісом разом зі своєю шоблою)))

зі

шось Ірки Геращинчихи не видно, шо нє?
    Невже послухалася Луценчихи? ;

7. Lanktocha

Треба було і Порошенку думати про наслідки, при неправильних діях, а не, що вибире зручного спаринг-партнера і все одно переможе.
    Скільки нити? Неправильно вибрали, тепер що? Як аналогія, у футбольному матчі, якась команда не підготувалася належно, воротар чи хтось із польових гравців зробили просту помилку, що, тепер анульовувати результат і перегравати матч? Такого робити ніхто не буде, як є, так є.

8. Blaberus

Можете звертатися "вельмишановний пан". Я дозволяю.
    Чому всі зебіли такі тупі?

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Последний вопрос риторический.

10. Lanktocha

До лікарень, якими би комфортними не були, з іншими захворюваннями, не бажаю потрапляти нікому!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У свинорилих некрофілів радість.
    Перестали гинути на сході, та вчасно короновірус допоміг оргазму...

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Порохоботи не тільки не мають совісті, розуму також. Вже зуби від вас, придурків, ниють))
    У президента є служба протоколу, і згідно з тим протоколом його охороняють, лікують, перевозять, готують до важливих зустрічей і таке інше. А чокнуті злостиві порохоботи думають, що він своє життя сам собі придумує - як хоче, так і ...Захотів - і почимчикував у Феофанію, бо там йому більш подобається.
    І давай його поносити, гніватися зазря) Ну що ви за ідійоти? :)))

Зеленського, бач, за кошт бюджету содержать). А Порошенка вашого за чий кошт держали? Він прямо з бюджету у свій благот. фонд 1.5млрд витягнув. Зараз Марина тими грошима "на культуру" розкидається...Ви уявляєте які це гроші, придурки?? Ви думаєте вам дешевше обходився ваш чоколядний кумір, що іздив з дорогезним Томос-туром? На другому термині він би за свій кошт лікувався? вай, дебіли.

Останнє редагування: 12 лис 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Lanktocha

Знову пішов від порохоботів совковий принцип "Чем хуже - тем лучше".

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мене вони вже смішать. Одни пургу несуть, другі копипастять за копійку малу. І все таке, що читати нічого - нижче плинтусу.
    Нормальні ЛМ перестали наїжджати на Зеленського, бо людина нормально працює. Важко з короновірусом, так, але у нас не така катастрофа, як в Європі, у нас десь 150 на 100тис, а в Чехії Франції, Іспанії - сотні, по півтисячи чи більше. І ніхто не поносить там президентів. Не звертайте уваги, вони того Порошенка втопили на виборах і топлять далі. Йому і самому не треба діяти агресивно, робити розкол країни. Це його рейтинг тільки уб'є.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось, -
    upload_2020-11-12_21-24-46.png

upload_2020-11-12_21-28-35.png

upload_2020-11-12_21-29-20.png

upload_2020-11-12_21-29-53.png

upload_2020-11-12_21-30-28.png

І в нас, -

upload_2020-11-12_21-31-15.png

Коронавирус в Украине - Статистика [12.11.2020] - Карта заражений, графики

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Blaberus

Навіть ворогу?

17. Lanktocha

Там ще купа інших нюансів, для початку, там більше тестувань і правильніша статистика, я ніби у серпні на таке перехворів - ніде і ніким не зафіксовано.
    Оютому ворогу вже бажають відразу цвинтар.

а де твій аватар? :)