Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не реагую в тому плані, що не серджуся. Ставлюся до його хамства спокійно, навіть з цікавістю.
    Слово "реагувати" я тут вжив в тому плані, що не починаю його ображати у відповідь, переходити на ти, одним словом, так, як реагують інколи на форумах.
    А так - мені цікаво за ним спостерігати.
    Реагувати можна по-різному. Наприклад, близько сприймати до серця.
    Або реагувати як на якусь дивину. Взагалі-то мені цікаво, чи в житті таких як Пріус багато, чи це - унікум, родзинка ЛФ. А на інших форумах таких немає. Може, його слід запросити і на інші форуми, щоб там людей повеселив?
    Хлопець замість того, щоб признатися, що, мовляв, дурний, не розібрався в Порошенкові та його прихильниках, не знаходить нічого іншого, як одне й те ж повторювати щодня: Медведо - кацап, Плантоша - такий, Василь - сякий, Сільвер Булліт - така-сяка. Ну, і ще пару людей обізвати.
    Йому даєш статтю з Конституції, а він ставить "тупо". Ну, де ще таке чудо в пір"ях знайдеш?

Останнє редагування: 4 лис 2020
    • Тупо Тупо x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я прочитав з Вашого допису рівно стільки, скільки тут процитував ;)

Як кажуть на Галичині: Дай Вам, Боже, щєсті!

Але тоді не згадуйте всує адміністрацію :)))

3. prius

prius Well-Known Member

Так і є , тупий кацап до тебе не доходить , тому і пишеш одне і те саме, почитай уважно висери цієї синькі, і що там може алкоголік захищати, таких як він багато працюючих на кацапів

4. Good man

Good man Обычный человек

Теперь ты понял всю ценность того, как я её уважительно называл борщеварочкой?

5. medwedo berlogsoni

Доброго всім ранку. Дорожні будівельники закінчують роботу. Встановили відбійники, світловідбиваючі стовпчики, між обочиною із щебеню різни фракцій та пішохідною доріжкою засипали чорнозем і засіяли травичкою, щоб було гарно.
    Колись викладу кілька фото, на якому буде видно як поступово робили нормальну дорогу.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ремонти доріг - добра справа, але в тому, що сюди забрали частину грошей з протиковідного фонду - погано, як і не оптимальне рішення - додаткові ліжкомісця у спорткомплексах, відповідним обладнанням, відповідними спеціалістами ці місця не забезпечать, додаткові ліжкомісця у інших лікарнях, тільки будуть добивати ковідних хворих та кинуть на призволяще інших хворих, кардіологічні, неврологічні, хірургічні... захворювання нікуди не зникли.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. medwedo berlogsoni

Гроші самі по собі не лікують. Лікують ліки, яких поки що немає. Лікарів також стільки, скільки є. Дай кожному лікарю хоч сто тисяч, він за межі своїх сил не вийде. А запросити лікарів зі сторони також не виходить. Поляки, італійці, чехи самі не справляються.

Можна було б про щось дорікати нинішній владі, якби грошей в ковідному фонді не залишилося зовсім. Але там їх ще більше половини. Лежать, не лікують.
    А от ті гроші, що дають дорожним будівельникам, лікують. Люди заробляють гроші, повноцінно харчують свою сім"ю, укріплюють імунітет, а отже, якщо захворіють, перенесуть хворобу легше. А сидіти вдома, без грошей, коли дітям нема що дати на сніданок до школи, а жінка голову гризе "я далі жити?" - не найкращий варіант.
    Вчора хлопців вгощав виноградом. Приємні хлопці, добросовісні, не бухарики, піднесений настрій, насипали смужкою поміж нятягнуті шнури чорнозем та засівали газонною травою. Пригостив волоськими горіхами. А як би я їм дав горіхів, коли б вони дома сиділи, на одних макаронах? Або взагалі в Польщі чи в Чикаго?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  8. Lanktocha

Як мені говорила одна лікарка "Я тебе не лікую, я тебе підліковую", навіть не для повного виліковування, для підтримки, зняття загострення потрібні медикаменти і не 5 копійок вони коштують. Та і коронавірус це не те, що чума у Середньовіччі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Файною дорогою повезуть тупого кацапа на цвинтар

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

КСУ заблокирован самими судьями.
    Судьи Сергей Головатый, Олег Первомайский, Виктор Колесник и Василий Лемак считают недопустимой публикацию в СМИ проектов решений КСУ.

Четверо судей КСУ, которые проголосовали против решения по е-декларированию, временно прекратят участие в заседаниях суда. Об этом корреспонденту LIGA.net сообщил собеседник в руководстве Офиса президента.

Судьи считают недопустимой публикацию в СМИ проектов решений КСУ.

Т.к. Рада как всегда утонула в соплях нашей политики - когда борьба идет не за результат, а за самый яркий пиар, и самое большое ведро помоев, которое удастся вылить на братьев по разуму Раде, а предложение Президента не нашло поддержки, то самозаблокироваться решил сам суд.
    Четверо судей, которые сохранили честь и устояли под нажимом Медведчука, отказались принимать участие в заседаниях Большой палаты, тем самым лишив ее кворума.

Что ж, война в разгаре, следим за ходом сражений.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Президент и партия СН, борясь с решением КСУ, фактически защищали Конституцию, тогда как суд фактически выступил против конституции Украины.
    Пока Президент Зеленский сражался с российской угрозой, лидер наших патриотов ПАП сражался с президентом Украины.

Как говорится: кто на что учился.

• Тупо Тупо x 1

12. View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/3811369705592524/

13. #Без_паніки

Я за останній місяць прочитав декілька постів знайомих та друзів, які починалися по-різному, але суть одна:

Я голосував за Зеленського, але...

Та все вже, друзі, не треба але...

Дехто з Вас був у нас на курсах Центр підготовки цивільної самооборони - Tactical Civil Defence

Ми розповідали, як виживати під час військового конфлікту, терористичної загрози, техногенних катастроф.

У нас, правда, ніколи не було курсу про пандемію.

Головним месседжем у нас було те, що ви маєте вижити певний час, а потім прийде на допомогу держава.

Та сталося те, чого ніхто не міг очікувати.

Населення проголосувало за тих, хто ніколи не прийде на допомогу.

Бо вони:

А) Не державники.

Б) Не знають, як функціонує держава.

В) Аморальні, їм все одно з ким дружить.

Неважливо чому - тупі, аферісти, корумповані, слабкі, неважливо.

Але країна йде, як кажуть виживальники, до ВП - Великий Пісець.

У нас скоро буде більше 15000 захворівших на день. Буде і більше.

Медична система ляже. Це вже зрозуміло, бо Ковід Фонд розікрали.

Буде локдаун.

Буде обмеження пересування.

Буде комендатська година.

Все це збільшить безробіття, банкрутства підприємств.

Кількість протестів зросте.

Зросте і кількість злочинів, грабежів, тощо.

У нас вже мости мінують щомісяця.

Тому рекомендації прості, що б робив я:

- Запастися продуктами харчування та медикаментами.

- Купити дешеву гладкоствольну зброю і набої.

- У кого є машина, то запастись на 3 повні баки.

- Купити дешевий фільтр води.

- Купити ліхтарик, батарейки, свічки.

Якщо держава витримає Локдаун, то це чудово, але знаючи про 270 мільярдів дефіциту і при президенті Зеленському, то я сумніваюсь...
    Мирослав Гай

• Смішно Смішно x 1
  14. Lanktocha

А тепер, не розумію вибору і багато що не влаштовує у Зеленському але... він мій та і порохоботської піхоти президент. Клоун - він керував кіноіндустрією, бізнесом, де крутяться мілліони доларів, будуть гавкати і вдавати із себе найкращих і найрозумніших піхота, яка за пиріжок копіпастить чорноволохів.

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

від геморрою.
    Бо хто багато сидить і днями, і ночами в інтернеті, обсираючи нинішню владу, той обов"язково висидить геморрой.

Ви, Хомчине, вже все купили? Зверніть особливу увагу на моє цінне доповнення.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. "Була корупція, а тепер немає її. Куди ж тій корупції із піздєцом тягатись".

17. medwedo berlogsoni

Я встановив час ролика саме в тому місці, де видно, як авто проїжджає повз хату Максима Чорновола - батька Вячеслава Чорновола. Там пройшло дитинство Вячеслава. Невеличкий музей-садиба. До речі, через кілька років після загибелі Чорновола за рахунок НРУ тут було відремонтовано пару кілометрів цієї дороги Н-16. І що цікаво: оскільки слідкувалит за тим, щоб робота була виконана якісно і будматеріали не розікрали, то цей відрізок дороги завжди залишався якісним. Ні напливів асфальту, ні ям. Зате, коли закінчувався цей відрізок, відразу ставало видно, як роблять дороги, коли крадуть і приписують. Колійність, напливи, ями. Не мені вам розповідати.
    Зараз і тут уже переробили дорогу в рамках Великого будівництва. Розширили мінімум на метрів два, обочини, все як годиться.
    На жаль, хату не дуже добре видно, бо якраз між авто, що проїжджало і нею стояла техніка.

Дивіться праворуч, через кілька секунд буде хата Максима Чорновола.

View: https://youtu.be/A7mZVjRv5rA?t=1067

18. medwedo berlogsoni

До речі, в коментах до попереднього відео сказано, що біля Сингаївки Шполянського району встановлено знак "Географічний центр України". (Пріус, давай щось про кацапів)
    А далі показано, як ремонтують міст в Соколівочці. Міст, що в моєму селі відремонтували, на цій же дорозі, був приблизно в такому ж жахливому стані. Зараз - лялечка, а не міст.

View: https://youtu.be/NdgOucOPdNU?t=236

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)