Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із тюркських... Слова "кулак", "отаман" - також тюркізми. Іранські народи ( arian ) пізніше змішувалися з тюркськими народами, але Древня Персія - світловолосі голобоокі, як під час ІІ світової представляли "Арійську расу".

2. prius

prius Well-Known Member

Тупий кацап , я вже писав аледля тебе тупого поясню ще раз, я багато за що не люблю Порошенка , але за то що він не здав Україну путіну і відновив армію я його став поважати і за свої наїзди прошу пробачення в Миха і інших , а ти вже кацап і тобі подібні не відмиєтесь від зелені і вашого зрадництва

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навіщо було заздалегідь Порошенка і його прихильників обсирати? Не здається Вам, що так може себе повести лише або дурна людина, або свиня?
    До речі, а якщо Зеленський не здасть Україну Путіну і побудує сильний москітний флот на Чорному та Азовському морях, що Ви тоді скажете?
    Бо Порошенко до цих пір лише умудрився відправити українських моряків у Керченську протоку на майже вірну погибель, лиш би ввести військовий стан і ще трохи порулити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ви, пріусе, знаєте як приблизно повели себе п"ять років тому? Ви прийшли до чоловіка, про якого нічого не знали, висралися йому на стіл, а тепер звинувачуєте тих, хто не заходить до інших людей і не сере на столах.
    Ми ще не знаємо, що вдасться Зеленському. Але вже точно знаємо, як Порошенко вів себе на посту Президента. Саме тому його і прокатили на виборах і віддали перевагу нікому невідомому як політик Зеленському. Хай краще вже клоун, ніж отой Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  5. ТА не сперечайтеся з кацалапим, прохвесоршою, з васею з приводу віслюка. Вони давно усвідомили в яке гімно вляпалися. Але це тип слабаків, які ніколи не визнають, що помилився і до останнього будуть говорити що то не гімно, а чоколяда.
    Розумніші зіскочили з теми, взяли тайм-аут, щоб призабулись їх ляпи. А ці старі комуністи будуть до смертного ложа казати на біле чорне.

6. prius

prius Well-Known Member

Ти тупий кацап працюючий на ворога, але як хтось казав , дерев на вас всіх вистарчить, і Україна буде вільна без вашої зеленої плісняви

7. medwedo berlogsoni

Знову ж таки, Пріусе, запитую. Ви каєтеся в тому, що обсирали Порошенка в перші дні його президентства?
    Ви погоджуєтеся з тим, що тільки тупий дурень обсиратиме людину, про яку нічого не знає, як вона себе поведе в майбутньому.
    Про те, що я - не кацап, а українець, що живу в Україні, я вже казав. А чому Ви гавкаєте з-за океану, а не повертаєтеся в Україну?
    Що це за такий "патріотизм" - гавкати з-за кордону, хоча ніхто Вам не заважає повернутися на Батьківщину і тут працювати на її благо?

• Подобається Подобається x 1
  8. Lanktocha

Хто би ще говорив, а ваше кодло хоч одну свою помилку визнало? Що несправдився, був брехливий чи перебільшений якийсь прогноз від чорноволохів? Та навіть русизм чи граматична помилка, на яку звернули увагу. Реакція - голова в пісок, переведення стрілок чи розведення срачу.

Чудо в пір'ях, як завжди "Не читал, но осуждаю!"

• Тупо Тупо x 1
  9. Эмоции того, чьё положение обязывает быть хладнокровным.

Отсутствие системного мышления.

Броуновское движение в принятии решений.

Липовый диплом юриста.

Кадровый подбор методом случайного тыка или личной преданности.

Подмена стратегии развития государства мимолётным подыгрыванием группам олигархического влияния.

Сваливание причин каждого пр@ёба на Порошенко.

Трускавецкая подготовка исполнителей - как вершина профессионального мастерства исполнителей.

Полнейший ступор судебной реформы в течение полутора лет абсолютной моновласти.

Это не конституционный кризис, это кризис выбора 2019-го года. Зреть нужно в корень. Нельзя вернуться в прошлое и изменить старт, но можно стартовать сейчас и изменить финиш. Даже когда глупцы слишком уверены в себе, а умные полны сомнений. Я не знаю, чем это всё закончится, но знаю, что многие поумнеют. Пусть очень-очень медленно, но поумнеют. Да, я оптимист.
    Helgi Sharp

10. prius

prius Well-Known Member

Гавкаєш кацап ти , і в Україні ти живеш не на благо а тількі шкодиш їй

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. "Попереду важкі часи. Наступні слова багатьому не сподобаються, але це факт. Немає когось окремого відповідального за боротьбу з ковідом.
    Настав час особистої відповідальності кожного. Коронавірус розповсюджується виключно від однієї людини до іншої. Тому кожен з нас несе особисту відповідальність за розповсюдження коронавірусної хвороби."

Якщо ви дочитали до кінця уривок з плачу Ярославни на валу, в миру міністра охорони здоровля пана Стєпанова, маєте закарбувати собі на носі: ніхто вам не допоможе, ви самі винуваті, вас ніхто не примушував нас обирати, ви в минулому році обрали сантехніка, і вирішили для себе, що він вполнє може бути хірургом. Тому нєх скиглити і рятуйся, хто як може. Амінь. Доповідь закінчено)))))

12. Lanktocha

В деякій мірі так.
    Ні Зеленський, ні екс-презмидент Порошенко не будуть за тобою ходити, підтягувати пов'язку чи оббризкувати антисептиком.
    Якшо я з розумінням ставлюся до когось, щоб на когось не дихати чи кашляти у велилюдне місце заходжу у "наморднику", то чому я маю піддаватися на небезпеку, бо хтось не вірить у коронавірус чи вважає себе здоровим? Може нема поваги до влади, але має бути розуміння до інших.

13. medwedo berlogsoni

Добрий вечір тим, хто живе в Україні. Не мав змоги сьогодні писати.
    Порадував Пріус.
    Пріусе, Ви скажіть чесно: Ви обсирали Порошенка, який зробив для України так багато? Наприклад, армію довів до НАТОівських стандартів, вибиив томос у константинопольских духовних служителів?

14. prius

prius Well-Known Member

Тупий кацап троль свою маму яка народила дебіла і не зробила аборт

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Пріусе, на мене Ваші образи ніяк не діють. Взагалі-то слід було б адміністрації форуму розібратися з Вашим відвертим хамством, але оскільки вони також вважають Вас блаженним, вони так само як і я не реагують.

Ви не скажете, що не обсирали Порошенка, тому що обсирали. Але у Вас не вистачає мужності признатися в цьому. Тому вдаєтеся до відвертих образ.
    Краще признайтеся, що обсирали, може, стане легше на душі.
    Я добре пам"ятаю, як Ви обсирали і Порошенка, і його прихильників. Що характеризує Вас не кращим чином.

16. prius

prius Well-Known Member

Воно і видно що ти тупий кацап ви з гандошею йдете на одному рівні по тупості , ще рядом синявка прохфесорша, зелебобіки одним словом

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Пріусе, я не полінуюся і знайду ті Ваші пости, де Ви обсирали Порошенка, хоча потім, як виявилося, він, на Вашу думку, зробив багато для України.
    Стосовно тролінга.
    Я Вас не тролю, я регулярно нагадую Вам, як Ви обсирали Порошенка.
    А от Ви тролите. Причому тупо. Ви під кожним постом Сільвер Булліт ставите "тупо", хоча жодного разу її не бачили, не знаєте чи вона п"є, чи ні, але Ви по своїй тупості регулярно обзиваєте її. Вам іншим немає чим зайнятися?
    Те ж саме - стосовно Василя. Василь зі зброєю в руках захищає Україну, а Ви, дундук чикагський, ще й дозволяєте собі на нього рота відкривати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, мені байдуже, хай бісяться. Вже не знають, що придумати - чи п'ю, чи розумово відстаю)))Я рідко пишу, значить, дістаю добре. Василь теж їхню брехню завжди може спростувати, і що їм казати, крім того що він п'є?
    Йому до речі теж до задниці, що кажуть ці заробітчани.
    Ми їм ціну знаємо - вона нульова :))).

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

)))

@medwedo berlogsoni, ну Ви даєте! :haha:
    Це Ви на нього не реагуєте???
    А от навіть зараз два дописи запорідком Ви що робите?)))

20. Дехто каже, мовляв, до цвинтарів возитимуть гарними дорогами. Оптимісти ви. Невиліковні.
    Хто возитиме? До яких ще цвинтарів? Це вам не одеська чума 1812. Та й замість Різенко у нас... ага. Хіба що хлоркою посипати.
    Володимир Саркісян

а де твій аватар? :)