Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мінфін закриває програму "Доступні ліки", – нардеп.

Понад 2 млн 430 тисяч пацієнтів, які сьогодні лікуються за програмою "Доступні ліки", залишаться без доступу до цієї програми.

Про це заявила народна депутатка від партії "Голос", екс-заступниця міністра охорони здоров'я Ольга Стефанишина на своїй сторінці у Facebook, коментуючи публікацію видання Liga.net, передає Depo.ua.

За її словами, також є загроза, що приватні лікарі та медцентри, які сьогодні надають безоплатні послуги пацієнтам в рамках медреформи, припинять це робити. Зараз це 611 медзакладів, більшість із яких надають первинну допомогу.

"А все тому, що Міністерство фінансів України планує зобов‘язати всі заклади, які працюють з державою, перевести свої рахунки з банків у державне казначейство. Тобто – у совок, ручне управління коштами і пекельна система оплат, яку абсолютно точно не витримають аптеки та приватні заклади і ФОПи. Більше того, гроші можуть забрати з казначейського рахунку в будь-який момент, і лікарні чи аптеки їх не отримають. Як от зараз ковідні використовуються на дороги", – написала депутатка.

Чудово!Просто чудово.Дураки должны страдать.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я говорю, не лиш би говорити, чи лиш би не скопіпастити чорноволохів.
    Судді КСУ, призначені Порошенком, не підтримали скандальне рішення про електронне декларування – Центр протидії корупції

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Залізно... То не плюють, то дощ падає...
    Я не раз писав, дехто обирав Порошенка, як надійнішого і "менше зло", а не ідол, кумир...

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Ви вважаєте це неправильним? Державні гроші, по-вашому, які виділяються на доступні ліки, повинні знаходитися в якомусь приватному банку "Роги та копита", а не в держказначействі, де ведеться строгий контроль за витрачанням державних грошей?
    Ви боїтеся, що КМ направить ті гроші на інші статті затрат, і не боїтеся, що банк "Роги і копита" видасть ті гроші в кредит своїм засновникам, які з ними злиняють за кордон, коли банк лопне?

Таку дурість міг написати лише дурень, що не чув, як розкрадаються державні гроші через приватні банки.

Не так-то і легко, при повній прозорості роботи Держказначейства перекидатися грішми на інші затрати.
    Он скільки шуму-гаму із використанням ковідних грошей на реальне будівництво, яке дає роботу, зарплату і знижує соціальну напругу від вимушеного безробіття.

• Тупо Тупо x 1
  7. MayorMayor

Товарисчь, вся фигня, что у меня есть бизнес, а у вас его нет.И если мне "держава" поставит такие условия, как она ставит аптекам- я бы просто отказался и от державных грошей (вкупе с геморроем), и от программы.А манюпас пусть нарезает круги по аптекам и ищет "доступни лики".Не найдет- проблемы манюпаса.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, я чуть вище забув сказати

Слава Порошенку!

• Смішно Смішно x 1
  9. MayorMayor

Проходьте, товаришу, проходьте.У сраку.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Стикалась з програмою "Доступні ліки". У нас все бескоштовне - нікуди не годиться. Наприклад, в Мінську мої родичі в лікарні можуть отримати укол і за тисячу євро, якщо це рятує життя, а сумочку в медсестри можуть і перевірити на виході...а в нас на доступні ліки давалось таке барахло, що тиск яким був - таким і залишався. Ніхто не дає ліки третього покоління по цій програмі, а дає таке, аби рахувалось. І потім ти бачиш, що ходиш з тиском 200на 110, а ти ж п'єш ліки! Хочеш жити - будеш купувати те, що треба.
    Удосконалювати треба цю програму, а аби була - це не годиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

Та свята людина. Якби не Зеленський, ми б вже зажили як у бога за пазухою.:))) Він же ж наївся, сцуко, йому більш не треба.
    Перед всім світом не стидно міняти декларації, оце президент нам був би.
    Цікаво: Марина така ж акула? Як вона до цієї ганьби віднеслася?:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  12. Знаєте, дуже часто в мене у коментах бувають дискусії з людьми, які не згодні з якоюсь думкою. І от показова історія по Мінським угодам, санкціям і Іловайську. Коли я кажу, що це перемога України, бо ми зуміли використати напад РФ і почати підривати нашого ворога не тактично, а в історичному масштабі, в коменти завжди приходить якийсь незгодний з цією думкою і приводить аргумент, що в Мінських домовленостях є невигідні пункти, які ми теж маємо виконувати.

Це настільки показовий комент, що в ньому просто вся наївність українців.

Договір з будь-ким не може існувати, якщо немає механізму вирішення спорів. От ви домовились з замовником на поставку послуг і оплату після поставки. Виконали. А він вам бабки не віддає. Куди скаржитись? Якщо є суд, то це ще більш-менш, а якщо тільки Спортлото?

Українці чомусь вважають, що якщо ми пообіцяли своєму ворогу, то зобов'язані виконувати. От просто, бо ми чесні. Якийсь Білецький на шустері цитує пункти в обличчя Порошенку і доводить, що Порошенко зрадник, бо ось таке підписав. І всі хлопають. Та ні, треба читати договір і дивитися, що буде, якщо ми ворога пошлемо.

Насправді в Мінських угодах важливіша прихована частина - механізм вирішення спорів. Порошенко, на відміну від цих остолопів, має профільну освіту. Коли він сидів у Мінську і вів переговори з Путіним, він прямо в ту ж хвилину вів переговори з Заходом. І з Заходом він сформував механізм вирішення спорів. Cанкції. У формулюванні санкцій прямо вказано: накладені на РФ за відсутність прогресу в Мінську. Тут дві важливі частини: 1) власне причина, за що накладені санкції, 2) перелік сторін, на які накладаються обмеження за невиконання домовленостей.
    При чому є ще і третій дуже важливий момент: обмеження на порушника накладуть не колись, а наклали просто в момент підписання.

Лише найздогадливіші тоді зрозуміли: Україна тут взагалі не має виконувати нічого. Порошенко міг обіцяти хоч зірку з Альфацентаври Путіну, але за невиконання пункту про доставку зірки Путін може скаржитися лише в Спортлото.
    Протилежна ситуація у Путіна. Якщо він не забереться з України, Рашка буде опущена до рівня папуасів з пір'ям в сраці. Це відбувається неупинно кожен день. Наприклад, вже зараз пересічні росіяни стали найбіднішими в Європі з реальними середніми доходами на рівні 15-25 тис рублів. Вони вже живуть гірше навіть за українців.

Відсутністю елементарних знань у вчорашніх рабів користуються покидьки із наших політиків, які розповідають, що ми маємо піти на болєзнєний компроміс з ворогом. Ні на який компроміс ми не зобов'язані іти. Ми маємо роздушити гідру, щоб в неї чвакнули очі назовні. І потім забрати все. А кому треба іти на компроміс, це хазяїну Вови - Пінчуку з його трубами у Рашку і Коломойському з його справами в ФБР.

13. Gyppsy

Міську, ану дихни!

Ти нашо на мій риторичний допис стільки лайна навалив?
    Хто то читати буде? :)))

14. Gyppsy

Марина має невістку - значить вона свекруха.
    А за свекрух добре знає @Capitoshechka :)))

15. Lanktocha

Можливо, це в інших випадках, але я стикався, декі лікарні можуть давати певну кількість ліків безкоштовно, але не всі лікарні, такі дрібниці, як вата, шприци, спирт - за рахунок пацієнта, навіть при безкоштовних уколах від лікарні.
    Припускаю, якби підписантом Мінських домовленостей, був би не Порошенко, а будь-хто інший, як би скавуліли порохоботи.

Єдине, у угодах, не сказана послідовність виконання жодної дії, є відмазка, що як виконувати це, коли не виконано це.

16. medwedo berlogsoni

Хто про що, а вошивий - про баню.
    Я оце щойно подивився корткий ролик про будівництво доріг. Хлопець своїми простими словами розказує про ті дороги, їх якість, які будуються зараз. Десь там, на краю світу, Констянтинівка.

View: https://www.youtube.com/watch?v=042sPJPPwlA

17. І трішки про зє-дорого
    20201031_073214.jpg

18. View: https://www.facebook.com/1878149315760923/posts/2851880985054413/

19. Silver bullet

Що з того, що я знаю за свекрух - і сама свекруха? Ми з ними в паралельному світі живемо: вони декларації складають чи міняють ці декларації - коли їм треба державу напарити. І до того, що Марина свекруха чи теща байдуже.
    У нас на кафедрі складає декларації тільки зав.каф і зав.лаб. І змінити її їм нагоди не буває.
    А Порошенко стратив. Отак тупо зганьбився. Одне слово - барига.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. medwedo berlogsoni

Карантин в Європі: Польща, Австрія та Грузія в червоній зоні | Факти ICTV
    Кількість хворих у Європі зростає. А, як мудро сказав видатний український ДенЬ Сяопін (за сумісництвом - Барига): Україна - це Європа.

Чи Ви, Хомчине, проти того, що Україна - це Європа? Значить, в Європі зростає, а в Україні повинно падати?

а де твій аватар? :)