Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

В "антиковидный" фонд изначально собрали 66 миллиардов.Если разделить на 10 тысяч- 6 млн.600 тысяч украинцев лечились бы бесплатно.

2. MayorMayor

Что "не знает"?Что есть минимум две мутации вируса?Так об этом в открытой печати инфа.Даже не в специализированных изданиях для вирусологов.Каждый может прочесть.Или зелебобики "не знают"?Так не удивительно, по причине их тупости они не воспринимают действительность, пока им по "Г+Г" не разжуют, или лично бубачька с бровками домиком не преподнесет "откровение".

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Слуги обіцяли зебілам безкоштовне лікування? Обіцяли. Тобто хтось тупі лохи - акбо слуги, або зебіли.

4. MayorMayor

А в результате- "слуги обісцяли..."

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Обіцяли саме у такий спосіб?
    Мала війна за декілька годин закінчитись, мав бути долар по 10, як колись мій сусід "А той політик пообіцяв, а у газеті так написали...", самому також думати треба.

• Тупо Тупо x 1
  6. Я не маю права дорікати нікому з тих, хто вийшов під КСУ. Я поважаю рішення кожного з них.
    Я знаю, що більшість з них там абсолютно щиро. Там багато моїх друзів, там сотні тих, кого я знаю і поважаю.
    Просто так буває. Коли ти говориш - по цій дорозі йти не можна. Там міни. Тому що такі у тебе невтішні результати аналізу ситуації, помножені на інформацію.
    Але всім дуже хочеться йти. І від тебе вимагають незаперечних доказів, і карти мінних полів. Ім'я та послужний список того, хто дав тобі інформацію. Тобі кажуть, що ту немає табличок «Міни», а значить - все добре.
    Потім махають на тебе рукою, дивляться презирливо, як на боягуза або зрадника. І гордо йдуть по цій самій чортової дорозі.
    Ти ще щось кричиш їм услід. А потім сідаєш на узбіччя, і приречено чекаєш серії характерних хлопків .
    Сюжет з кошмарного сну, звичайно.

Сьогодні так і вийшло. Все відбувається, всупереч нашим спробам попередити, що тут щось не так. Ця дорога теж замінована. Люди, яких я знаю і поважаю зараз під КСУ, разом з ручними бунтарями Коломойського, на тлі швидких подій підготовленого владою сценарію. Вони браво штурмують ворожі позиції. Але не розуміють, що після там піднімуть зовсім чужий прапор. Тріумфуючий Єрмак вустами надягнутого на руку Зе озвучує закон про остаточну узурпацію влади. Тому, що коли вони зжеруть Конституційний суд - вони зжеруть все і всіх.
    І все це благословляє аплодуючий Портнов.
    Але цього ніхто не хоче бачити.

Теж сюжет з кошмарного сну. А ні. Прямо тут і зараз. Сюрреалізм.
    Мене немає під судом. І я вчора пояснив чому.
    Але там багато людей таких же як я. З одного боку барикади. Тому, я не можу взяти і відокремити себе від всіх, хто бився разом зі мною за загальне.
    Тому я не кажу «ви». Я кажу «Схоже, що МИ в перший раз « робимо це разом з ними».
    І коли (дуже скоро) реальність розставить все по своїх жорстких місцях, і стане зрозуміло хто кого зіграв - боюся буде як завжди.
    Визнавати свою помилку буде соромно. Тому всі щось придумають. Не як виправити. Як обгрунтувати.
    У цьому ми всі досягли успіху. Але тільки заднім числом, на жаль.

Був би я зовсім цинічної потворою - я б взяв попкорну.
    Але мені хочеться стакан горілки. Щоб хоч трохи приглушити сором.

Буду радий помилятися. Буває ж чудо?
    Гліб Бабич

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Подільський міст продовжують будувати. Так що Той-Що-За-Поребриком-Сидить марно "хвилювався", що після місцевих виборів все заглохне.
    Офф для незнайомих з творчістю Лесі Українки

View: https://www.youtube.com/watch?v=thngYP7xYyM

• Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Blaberus

Так.
    Максим Степанов: Лікування від COVID-19 в умовах стаціонару є безкоштовним

Що, надурили кловуни своє стадо? Зате весело та без Порошенко!
    Взагалі, я би порадив Вам якомога частіше намагатися відмазувати зелене бидло. Бо Ви лише підтверджуєте моральне потворство кловуна та його банди, та підкреслюєте тупість зебуїнів.
    І що?
    Я надав Вам посилання на офіційний сайт Мінздрава України.

11. Blaberus

Єто нормально, если главньій слуга имеет кличку Сцьікло.

12. Lanktocha

Але, справа в тому, що багато скандальнгих суддів були призначені за Порошенка і Порошенком.
    І то, буде наука для інших, не брехати, нне обіцяти, чого можеш не виконати.
    Видача найпростіших ліків, типу антивірусних "Флукап", протипростудних та антигрипозих "Хелпекс", "Мефенамінка" та сценарій Трампа - крапельниця з антитілами - різні речі, і по ціні, і по дії.

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Что подвело провокаторов :
    рассчитывали, что ЕС и ОПЗЖ по результатам выборов поделят страну, даже разогнали шумную компанию, что Зеленский облажался, но у них не срослось.

• Тупо Тупо x 1
  14. Blaberus

Припустимо, думка про швидке закінчення АТО була до Іловайську. Але це була не обіцянка, не предвиборна програма. Що стосується бакса по 10, хто і коли таке казав? Можливо Ви, в своєму несамовитому намаганні виправдати свого боженьку та бидло, що за нього голосувало, принизилися до тупої брехні?
    Всі запитання до бидла, яке повірило падлокловуну. Що стосується Порошенко, він з усіх президентів має найбільший процент виконаних обіцянок.
    Як писав один зебіл, що придурюється ідіотом,
    Я дав посилання на офіційний сайт Мінздрава України. Якшо з першого разу не дійшло, можу продублювати цитату:
    Що не ясно? Якшо банда кловунів надурила бидло, це вже інша справа.

15. Blaberus

16. Lanktocha

Як можна брехати і не червонніти?

Гівнометання порохоботів... Як аналогія, як пес на тебе гавкає, а ти кидаєш у нього камінь, пес буде гавкати на тебе ще більше, а як спокійно відійти, то і пес не буде мати на кого гавкати.

• Тупо Тупо x 1
  17. Багато, то скільки, особливо в КСУ. Бажано пофамільно, брехунець

18. Good man

Good man Обычный человек

Кто сосне дал микрофон? :facepalm: Сосна, еще две недели назад кацалапый свысока гарцевал по поводу неверия в провал рейтинга Зеленского, а ты ему в этом подыгрывала по полной программе. Теперь бессовестный кацалапый вместо извинения передо мной и другими сторонниками Порошенко включил режим философа "всё пройдёт". Но сосна есть сосна, даже в такой ситуации умудрилась сесть в лужу и перевернуть всё с ног на голову, будто кто-то был уверен в победе ЕС. Это вы больше года хоронили Порошенко, высмеивая наши слова о том, что он ещё вернётся. Фракция Зеленского на форуме, вы там не давайте сосне так выражаться, она же вас погубит таким идиотизмом.:suicide: Полный треш. :facepalm::facepalm::facepalm:

19. Blaberus

Щось в цьому кіні я не побачів обіцянок.Наміри побачів, обіцянок ні.
    Я, взагалі, люблю зебілів. Вони тупі хами, але так приємно витирати об них брудні черевики!

Добре. Припустимо, що Порошенко поганий. Яким чином це виправдовує падлокловуна та кловунячє бидло?

Останнє редагування: 30 жов 2020
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а де твій аватар? :)