Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ми про це вже з Вами говорили. І не раз.
    Ви готові відмовитися від пенсії і соціальних виплат?

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви питаєте, чи вірю я в те, що так влаштована держава забезпечить мене краще, чим я сам себе?
    ні, не вірю - тому ніяка соціальна допомога мене не цікавить :dntknw:
    просто не хочу брати подачки від неправильної системи...
    краще зруйнувати цю систему :)
    (ні... зруйнувати я занадто ледачий :scratch_one-s_head:сама поступово впаде... депутати будуть не такі товсті... машини будуть не такі дорогі ... на телебаченні будуть менше танцювати і т.д.)
    я мабуть вірю у підприємницький дух :scratch_one-s_head:мріяти... працювати і все буде :uanew:

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Блеск!"А то пишут, пишут… Конгресс, немцы какие-то… Голова пухнет. Взять всё, да и поделить…"(С) Но, к счастью, мир жесток к шариковым.)))

4. MayorMayor

Товарисчь, я посмотрю не "дрейф" ваших мыслЕй, когда физических сил "для тяжкои роботы" поменьшает.))))

5. Gyppsy

Ні, я Вас питаю: чи Ви готові відмовитися від пенсії і соціальних виплат?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, доброго дня! Щось давненько Вас не було видно, не було чути на форумі. Бува часом не перехворіли на коронавірус?
    Я за цей час, що Вас не було, недорахувався від Вас кількох золотих зірок, а Пріус - недопоставив Вам десяток-другий своїх коронних (пріусних) оцінок.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви, напевне, добре платите податки своєму "баронові"? Але вимушений Вас засмутити: "барон" це не держава, а особа, яку можна прирівняти до керівника ОКГ.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От, для прикладу, розібрано і будується новий місток над залізничною колією в Городищі Черкаської області. Я цією дорогою не один десяток разів їхав з Черкас на Київ.
    Ну, і неупередженій людині видно, що Україна не розвалюється під керівництвом нової влади, як верещали порохоботи, а навпаки - робота йде ідосить успішно. Продовжується розбудова транспортної інфраструктури - найважливішої складової сучасної держави.
    Що толку, наприклад, якщо в райцентрі працює висококваліфікований лікар, якщо швидка допомога не може із села грунтовою дорогою в дощ привезти хворого? Або дорога колись була дорогою, а тепер лиш напрямок на карті?
    І правда така, що дороги зараз будуються якісніше, ніж два роки тому при Гройсману. Краще дорожнє покриття, вздовж дороги в населених пунктах будуються тротуари, бетонні водоуловлювачі (бетонні жолоби вздовж дорожнього полотна) на віражах і на схилах. При Гройсману навіть на більш крутих схилах таких бетонних водоуловлювачів не ставили. Я їжджу дорогою, де був зроблений ремонт при Гройсману і де робиться тепер і бачу різницю.

View: https://youtu.be/aKLIbpNYjJw?t=375

9. mypucm

так, готовий... якщо держава відмовиться від зазіхань на мої права, і на мою власність...

10. mypucm

і мажорів не дуже люблять )

11. Gyppsy

Вітаю, @medwedo berlogsoni :hi:

Та нє, просто я трохи пожив в повному реалі, без доступу до свого ПК)))

12. Gyppsy

Чи значить це, що Ви таки перейшли жити до своєї новозбудованої землянки кам"янки?

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І як реал? (не футбольний клуб).
    Такий страшний, як його малюють вальцманоїди?

14. Gyppsy

Я старався ЖИТИ ПО НОВОМУ.
    Мені сподобалося;

15. mypucm

от прямо зараз закатую томатний та виноградний сік, поки все дешево... все інше трохи почекає...

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Займалися дрібними крадіжками?

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Но погонщиками стада являются таки не шариковы.))))

18. mypucm

ну... є багато прикладів в історіїї, коли мажори чомусь швидко тікають... хто встигає

19. MayorMayor

А шариковы убежать не успевают никогда.По причине наличия отсутствия ума.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не фейк, то її слова.

а де твій аватар? :)