ви питаєте, чи вірю я в те, що так влаштована держава забезпечить мене краще, чим я сам себе? ні, не вірю - тому ніяка соціальна допомога мене не цікавить просто не хочу брати подачки від неправильної системи... краще зруйнувати цю систему (ні... зруйнувати я занадто ледачий сама поступово впаде... депутати будуть не такі товсті... машини будуть не такі дорогі ... на телебаченні будуть менше танцювати і т.д.) я мабуть вірю у підприємницький дух мріяти... працювати і все буде
Блеск!"А то пишут, пишут… Конгресс, немцы какие-то… Голова пухнет. Взять всё, да и поделить…"(С) Но, к счастью, мир жесток к шариковым.)))
Товарисчь, я посмотрю не "дрейф" ваших мыслЕй, когда физических сил "для тяжкои роботы" поменьшает.))))
@Gyppsy, доброго дня! Щось давненько Вас не було видно, не було чути на форумі. Бува часом не перехворіли на коронавірус? Я за цей час, що Вас не було, недорахувався від Вас кількох золотих зірок, а Пріус - недопоставив Вам десяток-другий своїх коронних (пріусних) оцінок.
Ви, напевне, добре платите податки своєму "баронові"? Але вимушений Вас засмутити: "барон" це не держава, а особа, яку можна прирівняти до керівника ОКГ.
От, для прикладу, розібрано і будується новий місток над залізничною колією в Городищі Черкаської області. Я цією дорогою не один десяток разів їхав з Черкас на Київ. Ну, і неупередженій людині видно, що Україна не розвалюється під керівництвом нової влади, як верещали порохоботи, а навпаки - робота йде ідосить успішно. Продовжується розбудова транспортної інфраструктури - найважливішої складової сучасної держави. Що толку, наприклад, якщо в райцентрі працює висококваліфікований лікар, якщо швидка допомога не може із села грунтовою дорогою в дощ привезти хворого? Або дорога колись була дорогою, а тепер лиш напрямок на карті? І правда така, що дороги зараз будуються якісніше, ніж два роки тому при Гройсману. Краще дорожнє покриття, вздовж дороги в населених пунктах будуються тротуари, бетонні водоуловлювачі (бетонні жолоби вздовж дорожнього полотна) на віражах і на схилах. При Гройсману навіть на більш крутих схилах таких бетонних водоуловлювачів не ставили. Я їжджу дорогою, де був зроблений ремонт при Гройсману і де робиться тепер і бачу різницю. View: https://youtu.be/aKLIbpNYjJw?t=375