Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ні, не повинен, я ще сам спроможний... а ви?
    право - це не те, що хтось людині дає... а те, що не можна відібрати
    я думаю, що ви свого часу агітували за зеленського, думали, що він буде за вас працювати...
    а він, падлюка, не хоче за вас працювати

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бубачька и "працювати"- оксюморон.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Президент має такі ж повноваження і обов'язки як санітарка у лікарні чи вихователька у ясельній групі.
    Скільки харкати жовчю?
    Передавайте вітання такому ж буйному "Наполеону"!

4. mypucm

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Взагалі, падло казало що ми всі президенти.

6. Blaberus

Спроможній. Але навіщо прикладати зайві зусилля, коли є бидлота, якій кортить це робити замість мене?
    Це філософія. Ми спілкуємося в "політиці".
    Не раджу думати. У Вас це погано виходить.
    дійсно падлюка. Він мій слуга, отже повинен працювати за мене. Треба його відшмагати батогом "на конюшнє", тобто в гаражі.

7. Lanktocha

Досить гівнометання!
    Скільки у людини жовчі. Мені не повністю зрозумілий такий вибір, але я ні на кого не кидаюся.

8. Blaberus

Не зрозумів! Ви промови Президента України, який посилається на свого та Вашого слугу називаєте гівнометанням? Швидше видалите свій допис, бо Вас зебіли гівном заблюють!

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну не все могут молча обтекать, как зебуинчики.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин настільки обісрався, що аж самому стало смішно.
    Але смішного тут мало.
    Тому що Хомчин вважає Порошенка дурним ідіотом, який не додумався скористатися такою прекрасною історичною нагодою - поставити в Києві кількох "своїх" суддів. Судді тікали з Донбасу, і маючи в руках (точніше, під задницею) крісло президента, тільки дурний не скористався б можливістю поставити в київських судах пару-трійку своїх людей. (Ющенко розставляв своїх, Янукович... Зараз Зеленський намагається поставити людей із свого цеху... А Порошенко, знацця, не такий був (іронізую)).
    Я, на відміну від Хомчина, вважаю Порошенка чоловіком далеко не дурним (для себе). І підтверджень цьому маса. Це і випхнення руками Саакашвілі з крісла прем"єра Яценюка і розміщення на те крісло свого Гройсмана, і успішне пропихування на Генпрокурора свого кума Луценка. Не забуваємо, наприклад, про Гонтарєву.
    Тому не будемо думати погано про Порошенка, а краще подивимося на факти. А факт той, що Порошенко підібрав суддю, що валялася на фронтовому шляху без роботи, і прилаштував її в Києві. Робота, квартира... Така суддя, звичайно, судитиме по совісті (іронізую, кажу для тупих). Що на днях і продемонструвала, допомігши Медведчуку в його нелегкій справі втягнення України в орбіту путінської Росії.

11. Good man

Good man Обычный человек

Что думаете по поводу результатов правления Зеленского? Насколько эффективен он на своей должности? Не спрашиваю про профессионализм, это было бы издевательством, ведь Зеленского выбрали как антагониста системы, но как он и его команда справляются с воровством и коррупцией могу и должен спросить. Как вам эта борьба?

12. Кожний судить по собі. Ви дали гарну характеристику самому собі. Кацапи є кацап. Горбатого навіть могила не виправить

13. mypucm

1) я ніколи не вважав, що все в країні зележить від однієї особи, чи кільких осіб...
    окремій людині на своєму місці працювати треба у будь-якому разі...

2) перемога Зеленського з командою на виборах для мене буда несподіванкою...
    ну та... в житті всяке буває...
    (це як наприклад, я зараз не цікавлюся футболом... раптом дізнаюся, що львівські "Карпати" стануть чемпіоном України... або Олег Винник виграє Євробачення... яке мені до цього діло? )

я думав, слуги протримаються кілька місяців, далі стануть жертвами власної некомпетентності... опоненти їх розірвуть... але як не дивно, їм поки що вдається у критичні моменти щось придумувати... мабуть не те, щоб слуги добре керували - просто кращих на даний момент не видно )

стара олігархічно-феодальна система не дуже працює...
    є потреба "у нових обличчях"

ось чим підживлюються "слуги народу"... молоді люди беруть на себе відповідальність за зміни...

а які є варіанти (в т.ч. у Зеленського) ?
    емігрувати з економічних міркувань? бути частиною російськой імперії? не хочеться...

люди не те, щоб дуже хочуть слави... просто немає кращого виходу, крім як брати на себе відповідальність... так цікавіше жити

до речі, "слуги народу" - дуже невдала назва, на мою думку...
    якесь середньовіччя... ну погралися, треба міняти назву партії на приємнішу...

3) щодо корупції... я завжди вважав, що:

- коли притягувати до відповідальності обидві сторони (в т.ч. тих, хто дає хабарі - розхитує систему) , то тема корупції швидко зникне...

- брехня, наклеп - це теж дуже погано...
    звинувачуєш когось у корупції - будь готовий це довести...

я не розумію систему, коли підприємці можуть законно заробляти мільйони і мільярди, а чиновники і депутати(на яких значно більша відповідальність) - не можуть...

треба боротися не з корупцією, а з бідністю... для цього обмежувати надприбутки...
    (ну да, крок до соціалізму)

що там вдається слугам - я не знаю, не слідкую

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Треба не тільки працювати у будь-якому
    разі,
    треба також платити податки для утримування держави.

15. mypucm

як будуть зайві гроші - обов'язково! :)

16. mypucm

я ж написав - з надприбутками треба боротися :)

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Що таке "надприбутки"?
    Ви вважаєте, що у власників надприбутків є зайві гроші?

Все відносно.
    @mypucm, я впевнений, що хтось з Вашого оточення вважає, що Ви володієте надприбутками, бо заробляєте більше від нього
    ;

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, Хомчине, нічого розумнішого придумати не могли, та у Вас і вибору не було.
    Що можна протиставити фактам, - я маю на увазі "розставляння своїх людей", та хронологія із тією суддею, витягнутою Порошенком з Донбасу прямо в Київ, - крім тупих образ, на які я, до речі, не ображаюсь?
    Я - українець і живу в Україні, про що доводив багаторазово. А от Ви - невідомо хто і невідомо звідки пишете, зате відомо, що діток прилаштували не в Україні. Для Вас Україна, як колись красиво сказав у одній передачі (правда, про Росію) Шендерович - "отхожий промысел".
    До речі, дорогу, що йде мимо наших воріт, закінчують. Викладу згодом серію фото. Щоб було видно, наскільки якісніше відбувається ремонт доріг зараз, ніж будь-коли досі.

19. mypucm

я заробляю тяжкою фізичною працею... приблизно 30 гривень на годину... дуже сумніваюся, що хтось мені заздрить... навпаки, гукають на роботу...

надприбутки - це коли керівник підприємства заробляє вдесятеро+ більше за мінімальну зарплату на підприємстві...

або коли фірма з 1000 працюючих контролює десятки тисяч гектарів землі...

автомобілі вище середнього класу, скажімо, дорожче 200 тисяч грн.

усякі там дорогі годинники, сумочки та інший мотлох - це просто слід заборонити нафіг...

смартфони вартістю більше 5 тисяч - неясно для чого потрібні...

Будинки більше 50 м2 на людину...

я не хочу, щоб держава фінансово підтримувала з бюджету експортерів - аграріїв, металургів, шахтарів, айтішників...
    -------------------
    і нагадаю, що в нашій країні неоподаткований мінімум - 17 грн.

і ви хочете, щоб я поважав податкову систему?

20. Lanktocha

І не розумію дурних викручувань порохоботів, тут факт, попри корисні дії Порошенка, не був він ідолом, мав і багато поганих справ, тому набув великий антирейтинг.
    Як говориться в одному агітаційному ролику:
    Нам непотрібні партійні вожді,
    Що прагнуть реваншу і владні посади,
    Нам не потрібні зелені нові...

а де твій аватар? :)