Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

В каких странах сейчас пост держите?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Упс...
    Суддя Дарницького суду Києва Марина Заставенко, яка сьогодні ухвалила рішення про заборону книги про Василя Стуса через згадку в ній Віктора Медведчука, погоджувалась особисто президентом Порошенком у 2018 році.

Про це у своєму телеграм-каналі написав екснардеп та журналіст Сергій Лещенко.

«Нові подробиці за рішенням суду про заборону книги про Медведчука.

Виявляється, суддя Марина Заставенко, яка прийняла таке ганебне рішення, була призначена суддею Дарницького суду Києва президентом Петром Порошенком 20 серпня 2018 року», – написав Лещенко. Він нагадав, що до цього вона працювала суддею Червоногвардійського районного суду Макіївки Донецької області. Згідно з чинною тоді практикою, переведення з суду на окупованих територіях в суд до Києва вважалося особливим благом і проходило через приватне узгодження з Порошенком.

«Адже суддя могла бути переведена не в Київ, а в будь-який районний суд, де не вистачало суддів, в тому числі, – далеко від великих міст. Кажуть, тільки судді, які присягнули Порошенку, отримували таку вигідну вакансію. Таким чином, наприклад, з окупованих територій відразу в Печерський суд Києва був переведений суддя Віталій Писанець, після рішення якого щодо рахунків Віталія Захарченка відбулося переоформлення телеканалу 112 на людей Медведчука», – наголосив Сергій Лещенко.

Дивись.info - Суддю, яка заборонила книгу про Василя Стуса, погоджував особисто Порошенко

• Подобається Подобається x 1
  3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ого :scratch_one-s_head:

4. Два фрази в тексті: "кажуть" і "Сергій Лещенко" і дальше можна не читати тому що коли чуєш ці дві фрази - це 100% маніпуляція і накидування лайна на вентилятор.
    І немає нічого дивного, що вася став гімнометом, хоча стверджує, що сапер.

P.S. Виявляється, стаття ще проходить як реклама. Вася ти проплатив?

Останнє редагування: 23 жов 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

6. Наш президент Вовочка!
    Наш президент, ще будучи кандидатом, зрозумів (нє, підказали) - що найкраща зброя пролетаріату - не булижник - стьоб.
    Але прикольний КВНівський стьоб (з часом) Квартал95 підмінив його гротескною версією - гоном.
    Він гнав на усіх і знищував образи політиків у цинічній формі.
    Причому робилося це за методикою: двічі скажи правду, потім півправди, потім збреши.
    І повірять усьому. Ось він грає з Оленою Кравець сценку, де чоловік повертається від коханки.
    Ми сміємося. Ситуація побутова і усі про таку чули, або були в ній.
    Ось Зеленський у ролі гаїшника. І ми сміємося, бо половина нас із цим стикалося.
    Потім він про якогось політика і його орієнтацію. І ми встидливо посміхаємось - ну, типу, з ким не буває.
    А потім сценка про Пороха на Мальдівах з повним приниженням і гоном на дружину, і згадки про Рошен.
    І піпл схавав.
    Але тепер, коли бумеранг повертається до нього самого - він хворобливо реагує - не можна лізти в сім'ю.
    Папко дурницю скзав - не можна оцінювати.
    Лєнка не в тих тапках в Омані - фу, як негарно про це говорити.
    І взагалі, яка Лєнка? Перша леді.
    Так ось. Якщо президент з екрану мені тикає, при тому, що я трошки старший за нього і з ним свиней не пас і в КВН не грав - я дозволяю собі теж йому тикати.
    Бо як він і сказав - кожен з нас президент.
    Навіщо називати його Володимиром Олександровичем, якщо він і на вигляд Вовочка? З анекдотів.
    Зараз, перед виборами, панічно боячись втратити рейтинги Вовочка піариться на всьому: на дорогах, до будівництва яких він не має відношення. На поїздках Слуг на фронт (ну як на фронт, на третю лінію, щоб подіставати штабних і поїсти борщу, отримуючи при цьому зарплату і відрядження).
    На здобутках попередників: він хвалиться і Охмадитом, збудованим до нього на 90% і ще сотнею об'єктів великого будівництва. І реформами, які почав ще Яценюк і які тепер активно згортають.
    І успіхами у просуванні до НАТО, які були би більшими, будь і досі президентом Порошенко.
    Він будує культ особи, бо підлабузники його називають Найвеличнішим.
    Вчора він запустив до себе представників виключно олігархічних каналів, явно показавши свої пріоритети.
    Замість того, щоб дати ексклюзив Суспільному, як державному мовнику. Але ж олігархічні канали зададуть наперед заготовлені, комфортні питання.
    І виглядав він так пафосно і надуто, що навіть Кошовий крикне: НЄ ВЄРЮ!
    А взагалі, кажуть, що таких президентів історія викине.
    Ні, на жаль! Він назавжди зостанеться для історії людства як хрестоматійний приклад невігластства, некомпетенції, несистемності.
    По його правлінню захистять тисячі дисертацій з підзаголовками:
    - як можна одурачити цілий народ
    - популізм без берегів
    - цинізм, підлість і хуцпа, як метод управління
    - піар як метод управління рейтингами.
    І ще більше - як не можна правити країною.
    Історія його не викине.
    Слава Герострата. Ось його доля.
    Людини, яка зруйнувала в українцях душі, а в України - мрію!
    А нам - все життя доведеться стидитися того, що ми вибрали.
    Навіть якщо конкретно я його і не вибирав.
    Колективний сором - ось наше майбутнє.
    Але тонучи, він може потягти і нас за собою.
    А цього допустити не можна.
    Треба єднатися! В Рух опору капітуляції!
    Ні капітуляції!
    Слава Україні!
    Віктор Бобиренко

7. VasMT

Марина Олександрівна Заставенко (нар. 4 травня 1975 року, Макіївка, Донецька область) — суддя Дарницького районного суду Києва, відома рішенням за позовом Віктора Медведчука проти книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

Життєпис
    2008 року Указом Президента України Ющенка призначена суддею Червоногвардійського районного суду Макіївки Донецької області[1]. 2013 року обрана на посаду судді безстроково[2].

2016 року до Вищої кваліфікаційної комісії суддів звернулась Служба безпеки України із запитом, що Заставенко систематично їздить на окуповані території, і тривалий час не здійснює правосуддя через перебування на неконтрольованих Україною територіях[3]. Вища кваліфікаційна комісія відкрила провадження щодо звільнення її з посади, але у жовтні 2017 стосовно судді Червоногвардійського районного суду міста Макіївки Донецької області Заставенко Марини Олександрівни комісією було припинено провадження у дисциплінарній справі[4].

У грудні 2017 року Указом Президента Порошенка була тимчасово переведена до Дарницького районного суду Києва[5]. 3 липня 2018 року Вища рада правосуддя внесла Президентові подання про переведення М. О. Заставенко на посаду судді Дарницького району Києва[6]. 20 серпня 2018 року Указом Президента України П. Порошенка призначена суддею Дарницького районного суду міста Києва[7].

8. 3 липня 2018 року Вища рада правосуддя внесла Президентові подання про переведення М. О. Заставенко на посаду судді Дарницького району Києва

І

Згідно з чинною тоді практикою, переведення з суду на окупованих територіях в суд до Києва вважалося особливим благом і проходило через приватне узгодження з Порошенком

Нікому не кидається в очі відкрита брехня двох гівнометів: бородатої хвойди Лещенка і алкаша васі?

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо, Ви не вважаєте себе народом? Ви що, зелене бидло, тобто мій слуга?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не кидається, пане Хомчине, не кидається. Бо спочатку був Указ Президента Порошенка про переведення в Київ
    Цим Указом Порошенко підтягнув потрібного суддю в Київ, "тимчасово".
    А потім - подання. Чиста формальність.

А ще раніше, до призначення Порошенком цієї судді "тимчасово", СБУ вже зверталася до Вищої кваліфікаційної комісії суддів, що нею не все гаразд. Але Порошенко похерив все і всіх і наступного року таки призначив "тимчасово"

Так що, Хомчине, Ви вкотре обісралися.
    2016 рік - звернення СБУ
    2017 рік - Указ Порошенка про тимчасове призначення в Київ (а не в Бердичів).
    2018 рік - подання на переведення на посаду.
    2018 рік - Указ Порошенка про призначення на посаду
    2020 рік - заборона книги про Стуса на прохання Медведчука.

Я вважаю, Хомчине, що Ви ставитеся до Василя упереджено. Вам слід було прочитати і розібратися.
    Думаю, після того, як я розставив усе в хронологічному порядку, Ви мені поставите оцінку "подобається" або "інформативно".

• Смішно Смішно x 1
  11. Blaberus

12. Blaberus

При Порошенко такого не було.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. VasMT

Не поставить. Це півні, яким головне прокукурікати. Брехня - їхня суть.

14. Два фрази в тексті: "кажуть" і "Сергій Лещенко" і дальше можна не читати тому що коли чуєш ці дві фрази - це 100% маніпуляція і накидування лайна на вентилятор.
    І немає нічого дивного, що вася став гімнометом, хоча стверджує, що сапер.

P.S. Виявляється, стаття ще проходить як реклама. Вася ти проплатив?

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я - частина українського народу,
    хоч не ходив на вибори, але, відміну від вас, поважаю вибір мого народу

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А у нас рабовласницький лад чи кріпацтво?

17. Blaberus

Тобто, падлокловун повинен і Вам підтирати сраку. Ви не вважаєте що потвора Вас надурила?
    Звиняйте, якшо Ви ідіот , яке Ви маєте право поважати або зневажати вибір наріда, що дурний і п"є багато? Чому Ви взагалі штиняєте в "політиці"?
    Але, так чи інакше, Ви теж зневажаєте вибір зебілів. Зрозуміли, на якій підставі я це стверджую?

• Тупо Тупо x 1
  18. Blaberus

Я
    кшо падлокловун хоче бути моїм слугою, рабом чи кріпаком, вин повинен вилизувати мої брудні черевики. Я не примушував гніду бути моїм слугою: Україна вільна держава.

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Згідний, хоч такий вибір багато в чому не підтримую, але не харкаюсь жовчю і усвідомлюю, що Порошенко - минуле, були заслуги і були вагомі вчинки, але це минуле і не варто, як деякі порохоботи закривати очі чи перекручувати про погане у його діяльності, так само, робити з нього ідола не варто.
    Олена Живко також "агент Кремля"?

20. Lanktocha

Прямо садо-мазо?
    Займаючий керівну посаду на підприємстві має право примушувати підлеглого чистити йому взуття чи мити за ним туалет?

а де твій аватар? :)