Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а ви хто, господь бог? :scratch_one-s_head:

2. А віслюк господь бог?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Граючим в одні ворота і нерозуміючим, як такий хороший Порошенко став "більшим злом"

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

тим. хто пір"ям голову собі прикрашає...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Порошенко не затверджує запрлати. Такі елементарні речі знати треба. При Порошенко, якщо на то пішло, Нафтогаз став прибутковим, а при віслюку:
    FB_IMG_1602929776723.jpg

• Баян Баян x 1
  6. А краще, планктоша, дай відповідь хоча б на одне питання

Зелені довбні, відповідайте!!!!
    Увас було багато запитань до Порошенка!!!
    Відповідайте тепер, падлюки!!!!!

Чому Зеленський наживається на війні?
    Чому дефіцит в бюджеті 300 млрд?
    Чому Зеленський здав вагнерівців?
    Чому Укрзалізниця отримала 7 млрд збитків?
    Чому Зеленський залишив помирати військового під Зайцево 4 дні?
    Чому Зеленський забирає в людей субсидії на 8.2 млрд?
    Чому в Держрезерві пропало 2700 вагонів зерна?
    Чому при Зеленському 30 км дроги коштує 12 млрд, а при Порошенку за 12 млрд було побудовано 80 км?
    Чому йде падіння промислового виробництва на 8,3%?
    Чому Зеленський забрав з фонду на коронавірус 35 млрд грн?
    Чому Зеленський не віддав дачу в Конча-Заспі дітям як обіцяв?
    Чому вирубка лісів збільшилась в 7 разів?
    Чому Укренерго отримало збитків на 21 млрд?
    Чому охорона Зеленського ламає людям ребра?
    Чому Зеленський за 1 рік 19 разів відпочивав?
    Чому при режимі Зеленського заблокували українські канали?
    Чому був прийнятий "закон про землю" без референдуму?
    Чому Зеленський взяв у владу близько 30 друзів з 95 кварталу?
    Чому Роттердам + при Порошенку був поганий, а при ЗЕ хороший?
    Чому в Зеленського найбільший кортеж із всіх президентів (52 машини)?
    Чому Медведчук на свободі?
    Чому нашим військовим заборонено себе захищати на передовій?
    Чому Зеленський не задекларував 5 млн гривень?
    Чому Зеленський не звільняє Авакова?
    Чому діти захисників України здають ЗНО, а діти бойовиків ні?
    Чому при Зеленському падає ВВП і де 500 тис. робочих місць?
    Чому йде скорочення військ на 40 тис?
    Чому Зеленський під час епідемії продав за кордон 500 тонн масок?
    І ще дуже-дуже багато чому ....

7. Lanktocha

Почну з першого ліпшого, операція із затриманням вагнерівців, не факт, що була і не факт, що вдалося би здійснити. А так, до Єрмака багато притензій, чи відрізняються люди у президентській фракції - візьмемо Ющенка, загалом нормальне ставлення, попри ряд його помилок, визнаю, що мав корисні добрі наміри, люди із його фракції "любий друг" Червоненко, нічим особливим не відзначився тоді, зараз, мяко кажучи, говорить дурні, часто ватні речі, Жванія - самі знаєте.
    Такі порохоботи будуть гавкати і на наступного президента, далі буде "агентом Кремля" і не таким.

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, вот вы, как турист, скажите, пожалуйста. Во время своих поездок вы регулярно заходите в интернет для прочтения новостей?

9. mypucm

я подорожую тільки в інтернеті )

новини вже багато років дізнаюся так:
    натискаю літеру "u" і "Enter" - з'являється головна сторінка UKR.NET: Всі новини України, останні новини дня в Україні та Світі
    ну а там вже, як пощастить... може затягне на 3 хвилини, може на 15... :sad:

забирають новини час, але відмовитися не можу, наркотик мабуть :scratch_one-s_head:

10. Вахтанг Кіпіані:
    "Іменем України". Суддя Заставенко вирішила, що 6 епізодів книги "Справа Василя Стуса" є неправдою. Два смішних моменти - не можу тепер згадувати всує тов. Медведчука, але називати "сином поліцая" можна.

Iryna Gerashchenko:
    Тим часом, Україна часів Зеленського повертається в 37 рік: цензура, суди проти неугодних, війна з книжками, з дисидентами, з опозицією. Нам ніхто не заборонить читати книжки, і знати правду, - жоден суд.

Тарас Березовец:
    Welcome to the USSR! Это первый случай цензуры литературы в современной Украине на моей памяти. Книги диссидентов массово запрещали в СССР. Добро пожаловать в новую реальность. Стус не увидел в печати ни одной своей книги. Теперь те же люди, которые бросили его за решетку, пытаются стереть его наследие.

Львівський Хікікоморі:
    Нацкорпус і "свобода" штурмують Дарницький районний суд, беруть суддю і викидають його у смітник разом з його постановою, після чого вони усі дружньо розбіглися по книгарнях,щоб розкупити книжки Кіпіані і роздавати їх усім бажаючим...а потім я проснувся.

Ігор Гордійчук:
    Білецький ніякий не націоналіст,а російський нацист фашист,завербований ФСБ під українського націоналіста з метою дискредитації справжніх патріотів України в очах світової спільноти!!! Кришується і спонсується зрадником мафіозі сабакова і ко геть з України !!!

Львовский метрополитен:
    Жесть. Минобороны Зеленского без тендера закупило для армии 1200 уёбищных палаток советского образца 1956г. на сумму 77 млн. гривен! Это так они переводят армию на стандарты НАТО? Еще раз: 1200 палаток образца 1956 года на 77млн... Зеленский, теперь ты не клоун, ты барыга-мародер.

Промову Марина Порошенко на презентації концерт-холу "Рошен" закінчила словами:"І на фортепіано тут будуть грати руками!"
    Браво, пані Марино!

Hellis:
    Набором интервьюеров и организацией "опроса Зеленского" в Волынской, Ивано-Франковской, Сумской, Черниговской и Николаевской областях занимаются структурные подразделения ГОСУДАРСТВЕННОГО "Укравтодора"
    То-есть "меценатом" Зеленского оказался бюджет страны?

Підполковник британської армії, військовий експерт Глен Грант через Kyivpost написав відкритого листа Арсену Авакову і заявив, що немає прямих доказів того, що Андрій Антоненко пов'язаний з убивством українського журналіста Павла Шеремета: справу проти Антоненка потрібно закрити

11. Lanktocha

12. Good man

Good man Обычный человек

Рекомендую начать путешествовать в реальной жизни. В мире столько интересных стран, культур, сооружений и природных достопримечательностей.

13. mypucm

дякую, мені не скучно )

14. Реформа армии по Зеленскому:
    В обеспечении безопасности около 60 слуг народа, отправившихся в поездку на Донбасс, участвуют почти 1000 военнослужащих. Армии больше нехрен что делать, кроме как возиться с великовозрастным уклонистами со Слуги Народа с депутатскими значками.

Новый вид развлечения для Зеленского и его команды - фронтовой туризм, за бюджетные миллионы. Даже форму пошили, дбл блд!

Для одноразової поїздки на Донбас слугам пошили комплект військової форми.
    - А як же ш! Всі тепер отримають УБД, а з убд землю і квартири?

Вояж делегації "слуг" Зеленського на ‪#Донбас‬: із нардепами поїхали російські пропагандисти з партії Шарія.

Hellis:
    Генерал Хомчак, тот, который ставленник Коломойского , и который вместе с министром Тараном уничтожает украинскую армию, сделал себе уже 4-ю квартиру за счет армии. Он их не солит. Он их приватизирует и оставляет себе.

Роман Донік:
    Хомчак себе четвертую квартирку нарешал. В Киеве. В посте указаны три, но на самом деле у него еще есть киевская квартира в районе автовокзала. Он ее тоже успешно "освоил". Теперь вот четвертая. Так сказать в рамках реформирования и сокращения ЗСУ.

Петро Порошенко:
    Пане Зеленський, у вас є можливість довести хоча б щось з того, що ви пообіцяли. Фракція ‪@Euro_Solidarity‬ і я як її голова вимагаємо негайно відкрити відомчі лікарні Укрзалізниці, МВС, СБУ, лікарню «Феофанія».

Πραβдοργδ:
    Партія "Слуга народу" заявила, що сама профінансує опитування Зеленського.
    Ці нарахують…

espreso.tv:
    Через "опитування" 25 жовтня: на Зеленського подали до суду

Йозеф Кнехт:
    Проведення публічного заходу у формі опитування за підтримки партії – суб‘єкта виборчого процесу є агітацією. Відповідно до ч. 3 ст. 52 Виборчого кодексу, агітація в день виборів заборонена,

КВУ назвав 10 маніпуляцій у "посланні" Потерпілого Члена.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Lanktocha

Однобоке мислення, виходить, єдина достовірна, правильна істина, яку не оскаржують, подається тільки чорноволохами.

16. Вова підписав указ, що 30-ту річницю Незалежності ми зустрінемо парадом військ на Майдані.

Слово передається зеленовівцям. Я б сказав, навіть зеленобаранам. Як там "дорогий парад", "техника потрібна на фронті", "брязкання зброєю", "портять асфальт"?

Парад військ під час війни це добре. На Війську тримається Незалежність. Нарешті це зрозумів дурачок і донесе своїм вівцям.
    Але дещо тут треба сказати.
    1) оптимізм Вовіка, що він досидить, це весело. Але
    2) нас не має обманювати ця показна еволюція клоуна до державника. Наркоман, брехун і зрадник на чолі Війська це ганьба всім нам. Головком, що покинув свого військового 4 дні вмирати, має сидіти у клітці, а не на трибуні. Опошлити голими жопами ортістів ще й 30-у річницю йому дозволити не можна.
    30 річниця Незалежності це велике свято. Приймати його має справжній Верховний головнокомандувач. А цей має сісти.

17. Lanktocha

Значить не все так погано, панове порохоботи?
    Але незалежність здобута не військовим шляхом і жодна окупована територія не відвойована.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні. Він господар падлокловуна. Як, до речі, і я. Шмаркля повинна подтирати мені дупу, виносити сміття з моєї оселі та вилизувати мій унітаз. Бо я народ, а воно-мій слуга.

• Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зате весело і без Порошенко. Чим Ви невдоволені?

а де твій аватар? :)