Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Точно? Може Порошенко ще був присутній, також на бульдозері на революції на Граніті. може, як дипломат був на Біловежських угодах?
    Я і не тільки я вже до посинінь пояснювали, дуже ймовірно, з цих 73%, 40% - повіривші Зеленському, 33 - протесний електорат, обираючі "менше зло", назойливі боти колись визнають свою вину, що і Порошенко не у всьому вів правильну політику і ми забагато гавкали.

• Тупо Тупо x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Точно.
    Схоже, Ви роздратовані тим, що Ваше лизоблюдство виявилось марним. Вам не вдалося приписати гниді Зеленському чужі заслуги.
    Запам"ятайте одну просту істину: у паскудного кловуна Зеленського нема, не було і ніколи не буде заслуг; все що робить, робив та буде робити падлокловун, все це для завдання шкоди Україні.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Lanktocha

Хто тут займається лизоблюдством, крім вас самих?
    Хтось такий безальтернативний? Та нічого подібного! Був сьогодні марш захисників, обійшлися без Порошенка і ніхто за ним не плакав, долучились деякі політ.сили, але жодна політична символіка не домінувала і ніхто у передвиборчому піарі це використовувати не буде.

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

:haha::haha: Я был в Турции. И на море я не собираюсь думать о львовском форуме. Я вообще выпал из всех новостей. Именно так и надо отдыхать, абстрагируясь от всего.
    Мощная аналитика кацалапого снова попала в точку.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не бачу протиріччя. Вам доля України байдужа. Ви не просто не писали на форум - Ви сюди навіть на заходили. Що свідчить у будь-якому випадку лише про те, що Ви сюди заходите тролити.
    А для нас усіх - і прихильників Порошенка, і прихильників Зеленського важлива доля України. Тому ми постійно цікавимося всіма новинами.
    А у Вас виходить так:
    Вас запитують "Ви рідну матір любите? Цікавитеся її здоров"ям?"
    А Ви відповідаєте: "Не морочіть мені сраки, я зараз відпочиваю, абстрагуюся від усього"
    Україна для нас - рідна мати.
    А для Вас - купа якихось подій.
    Є гарне слово "байстрюк". Так от, Ви - байстрюк.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. medwedo berlogsoni

Знайшов на гугл-карті кусок дороги, яку зараз відремонтували: бетонна подушка поверх шосейки, потім - два шари бетону.
    Так от пару років тому ця ділянкм мала такий вигляд (темні плями - то ями на дорозі, та такі, що хури їх об"їжджали обочиною).
    ями  на дорозі.JPG

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Lanktocha

Звичайно, хочу кращого, але, колись піарили янукоїдів, що от такі господарники, так інфраструктуру розбудували. Колись, продажний Івн Мацялко, що продався янукоїдам, як агітував, що люди повинні оцінити газифіковані села та побудовані янукоїдами дороги.

9. prius

prius Well-Known Member

А ну вчителю @medwedo berlogsoni знайдіть помилки в допису прохфесорши

10. medwedo berlogsoni

Овраг - круча, руль - кермо, перегружена - перевантажена, стикнутись - зіткнутись.
    Дурний Пріусе, я її поправляю, бо вона прагне вивчити українську і зовсім не ображається.
    А Ви дурнем був і дурнем залишитеся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Далі давай кацап зеленоязикійчи думаєш три слова знайшов і всьо, чи інтернет вибило, і що ти тупарю тут тиснеш , вона намагаєтся, все життя прожила в Україні а тепер вона намагаєтся, кацапка окупанка як і ти

12. Lanktocha

КоронаПРІУС ще вміє гавкати.
    Хто ще що тисне, хто незручним опонентам ліпить "тупо" і байдуже хто про що написав?
    А потім буде, що ми такі мирні, такі хороші, такі розумні, а нас обзивають.

• Тупо Тупо x 2
  13. prius

prius Well-Known Member

Гавкаєш гандоша ти , пес смердячий з зеленими варгами

14. Lanktocha

Є тут дописувачі інтелектуальніші, з ким можна культурно говорити.
    Не вийде, розвести срач, чудо в пір'ях!

15. prius

prius Well-Known Member

Ага чотири інтелектуала,п‘яна прохвесорша, кацап зеленоязикий,зрадник алкоголик майор і тупий гандоша "еліта ЛФ"

16. Lanktocha

Принаймні ці дописувачі щось заперечують фактами, а не ліплять, де треба і нетреба "тупо".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. medwedo berlogsoni

Пріусе, я не хотів назвати Вас гамнюком, але Ви напросилися.

Хоча у мене сьогодні дуже приємний день. Я зараз у матері в селі, і сьогодні город виорали, причому так, як я захотів: щоб трактор плуга тягнув від річки вгору. Схил не дуже крутий, але старі "Білоруси" не могли так орати - бракувало потужності.
    А нові "Білоруси" тягнуть. У них привід навіть на передні колеса, тобто - повнопривідний.
    Дощів ціле літо не було, земля була як камінь, а це пішли дощі, земля відійшла, стала як пух, але ще не болото. Рілля рівненька, брили невеликі. Одним словом - радість. І країв мало обкопувати - тракторист виорав на совість. Завтра, якщо не буде дощу, заскороджу діляночку на зимовий часник.
    А чим радієте Ви, Пріусе, крім того, що у Вас щодня жовч на ЛФ відходить?

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты просто завистливый человек. В самом плохом смысле этого слова - завидуешь тем, у кого дела лучше, чем у тебя. Таких уродов надо с ноги бить по голове. Речь шла об отдыхе, о самом обыкновенном отдыхе, который необходим любому человеку. В Харькове, во Львове, в Вашингтоне, в Маниле, в Сиднее и Кейптауне. У всех людей в мире есть отпуска, но только последние завистливые уроды, которые не могут себе позволить отдохнуть от будничной суете, оскорбляют тех, кто отдыхает. Каждому надо "перезаряжать" батарейки. Но ты, уродец, переиграл суть и представил, будто мне наплевать на Украину, раз я отдыхаю. А скажи мне, неуважаемый, у Зеленского нет отпусков? У Ермака нет отпусков? А где отдыхал Зеленский раньше? Он же готовился стать президентом. Где отдыхал будущий гарант и отдыхал ли? Ты же согласен, что у президента Украины и у меня разные ответственности за Украину. Если я, по твоим словам, ублюдок, то Зеленский на основе твоей логики - чмо подзаборное, рожденное от шлюхи и опущеннного. Как же ты, такой умный, проголосовал за такое убожество? Ещё тут что-то вякал по поводу родителей Зеленского. А по факту ты к ним вон как относишься. Урод ты двуличный, который за собственные слова не может ответить.

19. Good man

Good man Обычный человек

Когда человек говорит, что он помимо ЛФ делает ремонт в купленной квартире, ездит отдыхать на море, то он "ублюдок", а на следующий день наш кацалапый уже поддевает своего оппонента, дескать, если радость в жизни, кроме ЛФ.
    Приятно доказать и ткнуть кацалапого в его собственное двуличие. Буду делать это регулярно, пока его смерть не разлучит нас на ЛФ.

20. prius

prius Well-Known Member

Сказали два інтелектуала

а де твій аватар? :)