Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Але це не привід розкрадати фонд.
    До речі, звідки Ви маєте інформацію про те, що апарати ШВЛ небезпечні для здоров"я? Ви лікар пульманолог, або звичайний зебуїн?
    Dura lex, sed lex. Існує стаття, згідно з якою нецільове використовування фондів є кримінальним злочином. Скільки років позбавлення волі за цей злочин дають, я не в курсі, бо не юрист. Краще запитати про це зелену шмарклю, бо воно юрист. Або воно вкрало свій диплом, як гроші з короновірусного фонду?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І то. Якось двояко подаєте, як такий вчинок Порошенка - "Розумний дипломатичний крок", від когось іншого - суцільний негатив.
    Бе-бе-бе-бе... Знову ні про що. Є мудрість "Як ставишся до людей, так будуть ставитись і до тебе". Не схвалюю і не розумію вибору Зеленського, але треба такий вибір зрозуміти, а не обкидувати болотом, хто думає інакше.

3. Blaberus

Я що, щось розповідав про Порошенко?
    Ти диви, бля, Толстого читав!(С)
    Добре. Як Ви характеризуєте зебуїнів?
    Один зебіл дуже довго ухилявся від відповіді на просте запитання про лікування коронавірусу за державний рахунок. Ви вже двічі ухилились від мого запитання. Будете і далі ухилятися як зебілоїдне бидло?

• Тупо Тупо x 1
  4. До мене зателефонував лікар з Дунаївців. Це Хмельниччина. Керівництво районної лікарні лежить з ковідом, багато медперсоналу також. Немає засобів захисту, антибіотиків. Нічого! Просять знайти благодійні фонди, бо ситуація SOS. Над бадьорими звітами влади просто сміються крізь сльози: підвищенну ставку тарифікують похвилинно (!!!) - от скільки хвилин провів медик біля хворого, за стільки і отримав компенсацію. Жлобство вищого гатунку, особливо на фоні великого крадівництва на дорогах за рахунок ковід-фонду. Дунаївці - не поодинокий випадок. Те саме відбувається у більшості районних лікарень, і не тільки Хмельницької області.

На днях зв‘язався зі мною киянин, який повідомив про те, як працюють з хворими на ковід в 4-й лікарні. Не буду описувати весь цей жах своїми словами, самі можете прочитати за посиланням в коментарях.

Я бачив, як влада до чогось готувалась погано. Я досі не бачив, щоб влада не готувалась взагалі. Колапс системи охорони здоров‘я не наближається, він вже стався. Тому, бережіть себе максимально, не нехтуйте простими правилами: маски, дезінфектори, відстань. І дай Боже нам всім пережити цю пошесть.
    Володимир Ар'єв

Vadym Muravyov

• Подобається Подобається x 1
  5. Ковdd
    Моя двоюродная сестра заболела...Долго думал, стоит ли выкладывать эту историю... Наверное стоит. Просто как факты, транскрипция вырезок из телефонных переговоров, резюме уже-за вами.
    31.08
    -Привет, как самочувствие?
    Температура держится 39 у всех троих. Ходим в поликлинику (№ 1 Оболонского р-на) через каждые два дня слушаться, ну и чтобы продлевать больничный. Врач говорит , что по всем симптомам это Ковdd, но бесплатный тест не даёт, говорит, что не имеет права, даже ей бесплатно не делают. Если хотите, то делайте сами.

07.09
    -привет, как дела
    -Привет, Да, сейчас уже лучше. Но до этого двое суток были в другой больнице, в 7-й. Это жесть. Нас закрыли на этаже. Врача мы вообще не видели ни разу. Медсестра забегала, чтобы сделать манипуляции и все. У нее там 60 человек, и она бедная падает с ног. Плохо ей было, кровь с носа пошла ушла из зоны, долго восстанавливалась, сказала, что будет увольняется. Никакого лечения здесь, и никакой помощи, только колят в вену двойную дозу антибиотика струйно огромным шприцом, и два раза парацетамол. И все. Мне с сердцем плохо было, но у нее даже корвалола не было, чтобы накапать. Думала, что живой отсюда не выйду.
    Постелей нет, выдали одну простынь. Кормят , как скот ,три ложки горькой каши кислый хлеб и маленький кусочек омлета. Даже чая не дали.
    - а сейчас где?
    -В 4-й больнице. Здесь получше конечно. Держат закрытыми на этаже. Ночью вообще медперсонала нет, днём заходят одетые как космонавты , не надолго. Лечащего врача нет. Приходят студенты медики. Каждый день новый. Ни одна медсестра не может поставить катетор на капельницу, все вены испоганили в первый же день. Уже некуда вставлять.
    -А передачу передать можно-
    - Да звонишь в ординаторскую, и спускаются, забирают пакет и передают.

13.09
    -Ну как ты?
    - На кислороде. Наконец встретили
    и настоящего адекватного врача. Пришел, посмотрел историю болезни, и назначил на кислород. Нас перевели в другую палату, где есть кислород.
    -ШВЛ?
    - Какой ШВЛ, в глаза его не видела. Просто кислород идёт из стены по трубочке ,через стаканчик с водой в маску. И мы сами регулируем поток винтиком.
    -Ну вы там под постоянным присмотром?
    -нет никого на этаже, чтобы дежурил. Врачи заходят померять кислород в крови и уходят. Медсестра заходит сделать манипуляции и все. Ночью вообще никого. Висит телефон ординаторской, чтобы звонили. Но там не всегда есть врач, и не всегда берут трубку. Мужику ночью плохо было, он бегалпо коридору, просил помощи, в двери закрытые стучал. Но ответило ему только эхо. Люди помогли , таблеток надевали. Вообщем, выжил.
    Чем лечат?
    -Тупо три антибиотика одновременно, и двойными дозами. И разжижающие кровь. Все.
    -??
    - у них все по протоколу, для всех один сценарий. И никто не за что не отвечает. Что ты хочешь - это хирургическое отделение, врачи и практиканты - хирурги. Это не терапевты. Они оперировать умеют.
    - а медсестры?
    С этим вообще жесть. Непонятно, где их понабирали. Мало того, что никто не может в вену попасть, внутримышечно не знают, в какое место можно колоть, а в какое нет, так ещё о стерильности не все слышали. Могут открытый шприц с лекарством бросить на постель, хотя их кладут обычно в стерильный судочек ,а потом взять и вводить его в вену.

22.09
    -- как ты?
    Жду, когда возьмут анализ. Уже ничего не колят, но сказали ещё неделю ждать. Все лаборанты поболели, некому делать анализ.

30.09

-я дома. Чувствую себя неважно. И психологически тоже... Бабушка, которая лежала в больнице рядом, и за которой я ухаживала - умерла. Пока я была рядом и помогала, то все было хорошо, а когда меня перевели в другую палату, выхаживать стало некому...
    -а врачу своему ходила?
    -моя в отпуске, ходила к замещающей, она прослушала пневмонию.... Сердце лечу после лечения в больнице...

5.10
    -ну как дела?
    - немного лучше. Мой врач пришел, сходила к нему. Пневмонию он подтвердил. Взялся за голову, посмотрев, сколько антибиотиков мне влили. Лечимся дальше.

Ковdd (почему так - да потому что банят... )
    Было бы хорошо услышать комментарии представителя МОЗ України, это так надо??? Может быть интересно Чепурко Олександр, Телеканал Kyiv Live

Ещё раз уточняю, это не фейк, а реальная история...
    Будьте все здоровы, берегите себя и ходите в масках!!!
    Пост разместил, чтобы иметь шанс что то изменить...
    Vadym Muravyov

6. Blaberus

Зебіли стверджують що ШВЛ шкідливий для здоров"я. Тому їх боженька зробив мудрий вчинов, коли розікрав антіковідний фонд.

7. Lanktocha

Ну і язвенні боти. Писав не раз, багато хто не взяв участь у виборах, багато були противсіхами, багато, між такими кандидатами обрали "менше зло" Зеленського. То на кого тепер плювати, може і на самих себе, визнати, що не таку вели політику і агітацію?
    А яке ставлення до Макрона, Трампа? Там захворюваність набагато вища.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Те що @Good man перебуває тут "по долгу службы", випливає з того, що у нього була відпустка, а під час відпустки він навіть на форум не заходив, і всі вже про нього трохи піздабули.
    Ніхто за ці роки - ні прихильники Зеленського, ні прихильники Порошенка, ні ті, хто за обох не голосував (маю на увазі Ланктошу) не припиняли відвідувати форум і під час своїх відпусток. Хіба що якщо тяжко хворіли.
    Можлива відмазка, що Гудман був на якій-небудь Мальорці під час відпустки, не канає. Он Пріус смартфоном із самого Чикаго оцінки виставляє.
    Тобто, Гудману те, що відбувається в Україні, глибоко по барабану.
    Ну не може людина, у якої болить душа за Україну, не цікавитися тим, що відбувається, під час відпустки. Це - не політика абстрактна. Це - життя країни.
    Але, щоб його не позбавили премії в рублях, я на деякі його запитання відповім.
    По-перше, ніхто не чекав чуда від Зеленського, коли за нього голосував. Припускався варіант, що підуть радикальні зміни, але як гарантований, а як можливий. Порошенко за п"ять років себе показав досить, і від нього нічого вже не чекали, крім того, що і далі набиватиме свої кишені та кишені своїх поплічників.
    Чому немає радикальних результатів боротьби з корупцією? Тому що в ВР просто не затвердили б того, хто почав би рубати голови корупціонерів направо і наліво. Навіть Саакашвілі на посаду прем"єра не пропустили б. Бо знали, чим для них це обернеться. В СН є багато тих, хто з "групи Коломойського", а про злодіїв, які мають своїх представників в ВР і говорити годі.
    Одним словом, Саакашвілі не отримав реальної влади.

Але попри все, голосування за Зеленського та не за Порошенка було вірним. Якби вибрали знову Порошенка, то прем"єром залишався б Гройсман, а отже - мінстр Омелян, а отже Новак продовжував би красти (на чому його піймали завдяки тому, що він був усунутий від корита).

Чи крадуть нинішні? Думаю, що крадуть, але подальша доля Новака не дає їм красти спокійно.

Чи радію я з того, що крадуть нинішні? Ні, не радію. Але мені тут внизу немає жодної різниці, чи крадуть ставленики Порошенка, чи ставленики Зеленського. Але коли розмотається ниточка, що тягнеться від Новака, думаю, ми зрозуміємо, чому Омелян та Гройсман так холку мнуть, що "дороги не так будують, дорожче, ми краще будували"

Не краще. Абсолютно точно. Я бачу якість будівництва доріг, якої не бачив досі, в усякому разі, там де я їздив. А я накатав за останні півтора десятка років більше 400 тис. км.

Стосовно Подільсько-Рибальського мосту. Я впевнений, що його продовжать будувати і після місцевих виборів. І добудують. І дорога буде, і метро піде. Це - реальні справи, а не піар перед виборами.

На інші питання не відповідаю, бо не бажаю витрачати на російського троля свій час. А свою позицію я позначив.

9. Вчорашні випуски новин на телеканалах олігархів. Всі показують вибух пандемії за однією красивою схемою:
    - А у нас вибух Ковід. 5800 захворіло. 100 померло. Місць в лікарнях немає. Ужс, ужс. Але представник влади щось заявив і до чогось закликав і нехай у вас складеться враження, що щось навіть робить. Тепер до інших новин. Син зарізав батька. Западенці б'ють одне одного. В українців нічого святого: вкрали навіть у батька загиблого бійця гроші, нараховані державою за смерть сина. Уявіть, яка гниль ця ваша Україна.

І ЖОДНОГО слова з критикою влади винної у вибусі хвороби. Коли ви наслухалися цих жахів, вам це вже просто не потрібно. Жодного слова про розкрадений Ковід-фонд через асфальтні схеми. Давай, наталія, порахуй борщовий набір - скільки за вкрадені зеленими десятки мільярдів можна було купити тестів і місць в лікарнях, щоб українці не валялися в коридорах, як скот. Коли їм було потрібно, всі ці 1+1, СТБ і "України" наче навіжені верещали, що Порошенко напав на Росію, щоб скасувати вибори. А коли клоун перед виборами віддав вказівку перестати штрафувати за невиконання карантинних обмежень - молчок.
    ЗМі олігархів прямі факти вини влади в смертях українців цензурують і замовчують.

Це перемога олігархів. Але перемога олігархів на виборах-2019 це історія про інфраструктуру. 20 років після захоплення державних підприємств олігархи будували свої телеканали для захисту награбованого. В 2014 переміг Майдан і влада, що зайшла в кабінети прямо з кіптяви покришок, лишень спробувала встановити дуже м'які правила для них.
    І олігархи її змели. Олігархи десятиліттями будували інфраструктуру і набивали її продажними тваринами, для яких немає нічого святого окрім конверта з налом для мами, яка любіт скорость. Вони виростили і випестували зграю місцевих гнид і виписали їм у підмогу навіть професійних пропагандонів з НТВ, давши їм очолити "Свободу слова" всіх українців. А потім через цю інфраструкутуру населення залякали, неугодну владу і неугодні ідеї демонізували, і довівши до відчаю підсунули лучик солнца - ручного Месію на велосипеді з чудесами. Вуаля: українці знову раби, а олігархи їх грабують.

Це інфраструктура і технології.
    Проти країни діє лише невелика купка злочинців і їхніх пріхлєбатєлєй з усіх цих мосєйчук, дуплінських і шустерманів. Ворог менш чисельний, але у війні з нами у нього розвинена інфраструктура і технології. І ми самі дозволили йому це мати.

Змінити це - найважливіша мета українського народу на найближче майбутнє. Без знищення інфраструктури брехні ніякі покращення, ніякі перспективи і розвиток в Україні неможливі.
    Джон Сміт

10. medwedo berlogsoni

Джон Сміт, не маю бажання з Вами дискутувати. І не розумію, при чому Ви тут, Сміте, у відповідь на моє зауваження стосовно російського троля Гудмана.

Не видно, щоб хтось жалівся на нинішню владу з простих людей, крім джонівсмітів, максівлємбергів та інших чорноволохів.

Хомчине, Ви погоджуєтеся, що Гудман, пишучи сюди, робить роботу? І не робив своєї роботи, коли був у відпустці?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось казав, що санкції - то фігня:

• Смішно Смішно x 1
  12. Не путайте свої феесбешні обов'язки з громадянським обов'язками інших дописувачів

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Хомчин та інші корисні ідіоти! Нагадаю просту істину: "Де 2 б'ються - користає третій" - у вашому випадку, хто розчарований у минулій владі, ще більше і завдяки чорноволохам розчарується у Зеленському, а ще Медведчук протикоронавірусну вакцину пообіцяв - кому віддасть голос на виборах? Саме так антиукраїнській ЗаЖОП. При всіх мінусах "Слуг", є гірші та ворожіші.

14. medwedo berlogsoni

До мене лише зараз дійшло, чому піздабутий Гудман мене про ту "вакцину" запитав.
    Країна, в якій лікуються сушеними тарганами, обігнала Сполучені Штати та Європу у розробці вакцини.:crazy:
    https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiO2Yvvn63sAhXHpYsKHaEdCZwQFjACegQIBBAC&url=http://vott.ru/entry/121597&usg=AOvVaw3mOTJd2vtlNd4KGvW8Xz-h

15. medwedo berlogsoni

16. Всім тим, хто не вірить в ковід, маски, соціальну дистанцію та українській владі присвячується...
    ХРОНІКИ ОКІЛ - КОВІДНОЇ ЛІКАРНІ, ЯКА ЛІКУЄ ХВОРИХ З КВІТНЯ 2020 РОКУ
    П'ятниця ранок, за добу 8 померлих, хворих на ШВЛ 26. В реанімації лише 12 ліжок...
    Субота. Черга швидких з "синіми " хворими. Відкрили третій поверх дитячої інфекційної лікарні для того, щоб забезпечити їх киснем. Ставимо п'ятнадцятий апарат ШВЛ поза межами реанімації...
    Неділя. Хворих у лікарні понад 300. В реанімації як завжди 12. Поза межами реанімації 15 хворих на ШВЛ, одна з них заінтубована на панцирному ліжку прямо у палаті після годинной реанімації - жінці лише 39 років...Ще одна тромбоемболія легеневої артерії в реанімації, 63 роки, врятували, на трубі та ШВЛ, на ранок опритомніла.
    Кисневі системи перевантажені, бочки та магістралі вкриті льодом, хоча на вулиці ще тепло. Перші морози можуть призвести до замерзання магістралей та припинення подачи кисню. Господь подбав про нас теплим жовтнем, але ми цим не скористалися...
    За свій вік у медицині (з 1984 року) та роботу у реанімації з 1991 року такої біди я ще не бачив.
    Зима близько, ніч темна та повна жахів...

View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/3738826902846805/

17. medwedo berlogsoni

Хомчине, оте процитоване Вами саме і каже про те, що присвячується тим, хто не вірить в тому числі і українській владі.

18. medwedo berlogsoni

Був учора в райцентрі на базарі. Купував капусту на зиму (до речі, по 5 гривень - це тим, хто так піклується про борщовий набір).
    У масці був лише я та кілька інших "параноїків". До машини з капустою - черга, ніякої дистанції, майже всі без масок, в тому числі і ті, хто продає. В райцентрі на коронавірус уже хворіють лікарі. І не тільки. Але народ все ще в більшості своїй живе звичайним життям. Тиняється по базару без маски. Продуктові лотки не занавішені плівкою. Продавці та продавчині без масок.
    При такому ставленні до власного здоров"я ніяких фондів не вистачить. Якщо і можна звинувачувати владу в чомусь, так це в тому, що не штрафує хоча б всіх продавців підряд, хто без маски торгує.

Під аптекою - черга, запускають лише відповідно до кількості касирів: три клієнти можуть знаходитися в приміщенні одночасно. Але надворі стоять собі тіточки без масок, обговорюють останні новини. В супермаркет, щоправда, всі заходять в масці, є дозатор з дезинфікатором.

19. medwedo berlogsoni

Для піару колись Черновецький за шалені гроші замовив світлодіодну підсвітку якоїсь церкви.
    Сорокатонні балки на металевому понтоні, на які покладуть величезний металевий проліт мосту - це не піар, а реальні справи.

View: https://youtu.be/XL8x4E0arak?t=1558

20. Шо, опять бубочка нєвіновата. Де гроші, падли?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)