Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мені подобається, як люди пишуть, що клоун, який верещав на стадіоні "чому не сидить Медведчук?", зараз спокійно допускає сепаратні переговори Медведчука з Москвою.

Насправді тут нічого дивного: є домовленості між етнічною ОЗУ Коломоя і ватною ОЗУ Медведчука поділити Україну. В другому турі вони виведуть ручну промокашку проти Медведчука і змусять наївних остолопів побігти і віддавати голоси за "менше з зол".

Ось і все. Ось відповідь чому клоун дозволив Медведчуку скупити телеканали в Україні і вільно вести підривну діяльність.

Після Майдану, після народного підйому, олігархічні гниди знову перехопили владу. Вони звалили державників і обнулили жертву Небесної сотні. І зараз ці тварини рвуть не те, що бюджет, а навіть гроші на боротьбу з пандемією, втупу вбиваючи населення, кинувши на призволяще перед хворобою, довівши темпи зараження до одних з найвищих у світі. Щоб знищити волю українців ця банда завадила здійсненню нашого правосуддя над вагнерівцями, над вбивцями майданівців, віддавши їх путіну, над ізраїльским втікачем, який вкрав у нас 200 млрд грн. Зате арештовувати стала ветеранів, волонтерів, патріотів.
    Свою владу олігархи укріпили вже найсильніше з 91 року.

Залишилось лише спільними зусиллями роздавити Порошенка і на десятиліття вперед забетонувати своє правління над Україною. А всі наступні політичні сили державників ще на взльоті збивати схемою Пінчука з ручними Голосами і подібними гнидами, яких по колу розкручувати через свої СТБ, шустери і гондони, як молоду поросль і "ольтернативу".

Ми були дуже добрі і запустили до себе забагато погані. Викинути і винищити її тепер буде дуже важко.

2. “Єропейська Cолідарність” у партійній газеті “Великий Київ” опублікувала моє інтерв’ю виданню “Главком”.
    Нижче наведені деякі фрагменти моєї бесіди з журналістом “Главкому” Русланом Поліщуком.

"Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним"

"Якщо Гебельсу свого часу вдалося за шість років перетворити націю, яка дала світу рекордну кількість титанів духу, в стадо тварин, то що вже казати про Україну, яка десятиліттями була об’єктом наруги над свідомістю..."

"Як казала Леся Україна, "щоб не плакати, я сміялась". Схожа версія була в Беранже – "Я поспішаю засміятись, інакше мені доведеться заплакати."

Те, що відбувається в нас – результат віроломної психологічної операції, яку будуть вивчати науково-дослідні центри всього світу. Наразі збіглися інтереси двох таких підступних ворогів, як Путін і Коломойський. Треба визнати, що ця операція з приведення до влади Зеленського була дуже вдало проведена і це відкидає країну на декілька років назад. Ті досягнення, які були здобуті, на жаль, втрачаються. Можливо, суспільство має отримати досить болісне щеплення від цього популізму, зробити висновки і більше подібних експериментів не повторювати. Люди повинні перестати вірити в те, що існують прості рішення складних проблем...

Зеленський наївно розраховував, що після його приходу до влади він вдало пожартує, замириться з Путіним і поверне собі потужний російський ринок і великі контракти. Байдуже, яка в цих серіалах ідеологія. Як написано в російських джерелах про «Сватів», вороватому, тупуватому, бидловатому завгару Будько (українцю) протистоїть інтелігент, високоосвічений росіянин академік Ковальов.

То що ж ви, українці, не хочете погоджуватись на цивілізаційний вплив «русской весни»? Ви ж бачите, яке у вас бидло, а в Росії освічені високодуховні люди? Це ж конфлікт двох світів. На кожний сезон серіалу «Свати», який паплюжив українців, канал РТР виділяв $5 млн. На рік це $10 млн. Це тільки один з їхніх продуктів, але ж вони знімали і виготовляли там і іншу туфту. Головним чином все це було затребуване саме на російському ринку. Вони розраховували і «Слугу народу» там запустити...

Є два способи поширювати світло. Один – бути джерелом світла, а інший – бути дзеркалом. Я свою роль бачу в тому, щоб більше віддзеркалювати. Маючи велику аудиторію в Інтернеті, на ТБ і на радіо, я повинен допомогти їй орієнтуватися в ситуації...

Є фахівці, яким я довіряю і вважаю за доцільне їх активно просувати. Наприклад, в економічних питаннях – це Сергій Фурса. Що стосується історичних питань – Вахтанг Кіпіані. До активних блогерів належать також Віталій Портніков, Helgi Sharp, Карл Волох, Павло Казарін. Я їх активно поширюю для того, щоб їхня думка була почута більшою кількістю співвітчизників. І це є інструментом протидії інформаційній диверсії з боку Москви.

Ким би був Зеленський без каналу 1+1? Чи міг би він претендувати на першу посаду в державі, якби не було серіалу «Слуга народу» і шаленого промо через інший контент? Впізнаваність Зеленського була 99,9%. Не було такого українця, який би не знав про «Квартал 95». Тут важко переоцінити роль ТБ. Це абсолютна заслуга піарників Коломойського. До мене потрапила одна аналітика – в розкрутку і просування тих рекламних роликів, де Зеленський-актор розстрілює парламент, було витрачено кілька мільйонів. То був шалений психологічний тиск. Недооцінювати роль такого фактору, як ТБ, – це велика помилка.

Був такий ізраїльський комік Дуду Топаз, який мав свої телевізійні шоу і був абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів. У Зеленського був «Квартал 95», «Ліга сміху» і «Розсміши коміка». В Топаза (справжнє ім'я - Давід Гольдберг) теж було три дуже популярних і успішних проекти, які мали шалені рейтинги. Більше половини восьмимільйонного населення Ізраїлю дивилися його програми в прайм-тайм. Де ще можна було таке побачити? Але він свого часу теж зробив необачний крок, публічно підтримавши один політичний проект.

Як тільки він став політично заангажованим, його посунули з першої кнопки, він втратив свої програми, популярність, рейтинги і останні три роки життя провів між тюремною камерою і психіатричною лікарнею. Врешті з третьої спроби повісився в душовій кабіні в ізраїльській в’язниці «Ніцан». До речі, я коли був консулом в Ізраїлі, то відвідував у цій в’язниці наших затриманих співвітчизників.
    Це яскравий приклад того, як людина переоцінила свої можливості.

- Ви задоволені діяльністю Кличка на посаді мера?

- Він міг би зробити більше, ніж зробив. Але якщо порівняти його діяльність з попередниками, то він принаймні не завдав такої шкоди Києву, як Омельченко чи Черновецький. Так що Кличко може не є ідеальним (адже ідеальним місце в музеях), але шкоди місту від нього було набагато менше. Висуванці від «зеленої» команди чи той же Пальчевський, які є кандидатами від антиукраїнських сил, можуть завдати набагато більшої шкоди.

Повний текст читайте тут: Дмитро Чекалкин: Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним

3. Отже, саміт Україна-ЄС відбувся.

Зеленський радісно кивав, не розуміючи важливість напівнатяків, і від нерозуміння здригався, коли говорили про серйозні речі. У цей момент Єрмак заспокійливо підморгував, нагадуючи останньому Лідеру Світу, що в кишені у нього індульгенція від Папи. Щоправда, ця індульгенція просто зникла зі столу під час відвідин українською делегацією Ватикану, але Зеленський про це ніколи не дізнається. Зустріч ж була таємна...

На жаль, саміт для української інфраструктури не став проривним.

Окрім кредитної лінії для Укрпошти і згадати нічого (Igor Smelyansky вітаю, для компанії - це досягнення! Радий, що несміливі мрії 2018 року збулися).

Жодного наступного, третього засідання Транспортного діалогу високого рівня, який започаткували в 2018, і де ми могли на експертному і політичному рівні обговорити всі актуальні і потенційні напрямки співробітництва.

Жодної згадки про Азовський економічний пакет, який передбачав 500 млн євро грантів і 500 млн євро кредитів для відновлення сходу.
    Жодних інвестицій у інфраструктуру. А ще у 2018 році ми отримали перші 50 млн євро грантів у дорожній сфері, за рахунок чого будується об’їзд, зокрема, Тернополя.

Звісно, якби був прогрес з виконання Угоди про асоціацію у транспортній сфері - було б легше. Але, на жаль, Турборежим захлинувся, не дійшовши у парламенті до інфраструктури. Фактично, жоден необхідний закон не проголосований.

Якби не ідіотські заяви про передачу Укрзалізниці в управління Дойчебану (від чого здригнулися навіть стійкі німці) і потім не менш дивне дезавуювання власних заяв - можна було б оголосити про приєднання до німецької ініціативи поєднати Європу швидкісними потягами, приєднавши до одного з напрямків, Берлін-Варшава, євроколією Київ і Львів. Але Берлін тепер вельми насторожено сприймає «ініціативи» Києва.

Безумовно, першочергово на заваді стало нерозуміння Брюсселем поведінки Києва впродовж останніх місяців. І, як результат, не лише кредитні лінії ЄС, але й підписання Угоди про спільний авіаційний простір перенесено на 2021. Щиро шкода, бо ця угода була запланована до підписання наступного дня після виходу Британії з ЄС. І вона б дала новий поштовх для розвитку авіаційної галузі, яка зараз переживає не найкращі часи. І суттєво здешевила польоти для громадян, дала нові зручні маршрути. Але, після політичної і коронавірусної пандемії, значить після пандемії.

Для прикладу, сьогодні ж ЄС схвалив інвестиційний план для Західних Балкан (Боснія і Герцоговина, Чорногорія, Албанія, Сербія, Косово, Північна Македонія. Кількість мешканців регіону - близько 13 млн), обсягом у 9 млрд євро!, для економічного відновлення регіону і прискореної євроінтеграції.

До речі, пане Володимир Зеленський, у мене для Вас погані новини. Одночасний «саміт» Путіна-Медведчука в Ново-Огарьово - чіткий сигнал, що Ви для Кремля перестали існувати. Я би все ж подзвонив Баканову щодо походження капіталів Медведчука. Якщо не розповість, то хоч за співучасть у вбивстві Стуса можна посадити. Як моральна сатисфакція для українців.

Але в президента інші цілі. Наступні два дні він перебуватиме у Великій Британії. Хтось розповів йому прислів’я «Мій дім - моя фортеця». І що сімейні гнізда найкраще вити в Лондоні. Головне, знайти хорошого ріелтора і не потрапити в «Схеми»...

П.С. З позитивних новин сьогодні: вперше відвідав нову студію «5 каналу». Приємно вражений!
    Обговорювали «Велике Будівництво».
    Укравтодор, Ваш керівник пообіцяв запустити інтерактивну карту ремонту українських доріг, з позначенням геотегами початку і кінця кожної ділянки, з відповідним описом типу ремонту, вартості, гарантії, фото- і відеофіксацією.
    Не дочекався у вересні, дочекаюся до кінця 2020 р.
    Це велика перемога, щоб поставити крапку на будь-яких фантазіях: хто, що і де збудував.
    Давайте, нарешті дізнаємося разом, де завершуються дороги Зеленського і починаються автобани Порошенка

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А дійсно - чому кум Порошенка так і не посадив Медведчука?
    До речі, телеканали Медведчук скупив ще за часів Порошенка.
    Новостной нокаут за $20 млн: зачем Медведчук скупает телеканалы

Стаття написана 22 червня 2019 року, а "в кінці минулого року" означає "в кінці 2018 року".
    Тобто, Медведчук купив "ще два інформаційних вісника" за часів президентства саме Петра Порошенка і прокурорства його кума Луценка.

Тому твердження про те, що саме Зеленський дозволив Медведчуку скупити канали, виглядає дещо дивним.
    До речі, Медведчук спокійно літав в Москву і за часів Порошенка. На дні народження свого кремлівського кума.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Хомчине! Ви відвідали нову студію п"ятого каналу!?
    Коли ж Ви встигли зі Львова - в Київ, а тоді ще й на ЛФ поділитися враженнями?
    Чи то були не Ви? А хто тоді був? Чому не вказане авторство? Чи не занадто Ви знахабніли, приписуючи (вже вкотре) слова інших собі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще одне коректування недавньої страшилки порохоботів:
    Саміт Україна-ЄС підтвердив відновлення повноцінної дії безвізу після пандемії
    Почалося скуповування скоріше, вгадайте з 3 раз при кому?
    Медведчук - надто велика шишка, з надто великими заступниками.
    Зручного спаринг-партнера для ІІ туру шукав якраз Порошенко.
    Думайте ширше, логіка ватніка, раз УПА воювала проти совка, то за німців, але і проти німців воювали, так і ви, якщо у дечому критикую Порошенка, то і не фанат Зеленського, бо і його критикував. Загалом - бісять порохоботи та деякі люди Порошенка, ще більше нервують деякі "Слуги", ще більше - ЗаЖОП.

• Тупо Тупо x 1
  7. Був 30 днів у бані, заодно провів експеримент: не читав ФБ, не дивився новини, взагалі не цікавився політичною інформацією.

Що можу сказати з позиції "простого українця".
    В моєму житті простого українця немає зради. В ньому взагалі немає поганих новин. Немає ніякого Єрмака (хто це, взагалі?). Ніякого покинутого морпіха Ярослава Журавля в сірій зоні. Немає операції по вагнерівцям злитої Зеленським. Немає екомонмічної прірви.

Десь там на фоні клоун щось виголошує, базікає якісь заяви, і складається враження, що щось навіть робить.

Тепер я дивлюся на вас звисока, порохоботи, бо ви тільки ото за гроші Порошенка можете постійно писати погано про таку гарну владу. Ну да, ми не стали жити краще за 1,5 роки. Але ж ваш Порошенко був НАБАГАТО гірший. Про це казали скрізь. А про Вову ж так не кажуть. Значить він краще.

Але без жартів.
    Насправді, ЗМІ це зброя і цю зброю використали проти нашого населення. Коли в голови населенню треба налити трохи негативу, кранік - круть! - і гівно про опшори/мародерів полилося. А коли треба - кранік прикручують і населення заспокоюється.

Можете скільки хочете ображатися на тупих зелебоб, але доки у державницьких сил не буде надпотужної інформаційної платформи, а у олігархів ми її не зріжемо мінімум на 2/3, Україна буде в болоті по колу.
    Джон Сміт

8. Раби, раби, азіати. Чому не заборонив. Царя їм подавай. Як зразу видно , хто народився на цій землі, а хто зайда.
    Та не було ніколи тут царів. Князі були, король був, гетьмани були, а царя не було.
    Чому не заборонив? Та тому й не заборонив, що з діда прадіда пов'язаний з цією землею, а не зайда зі Сходу, що кричать тут "Чому не зробив, чому не заборонив".

9. Lanktocha

А без телевізора нічого не видно?
    Знову, сотні раз спростована іінформація, що так настроїв телевізор, як австрійський ген.штаб українцців проти РаССєюшки.
    Принагідно, порошенківських телеканалів набагато більше телеканалів Коломойського.
    Хто звернув увагу, яким колись ватним був ТРК Україна - новорічні російські аганькі, дєди ваєвалє..., майже, як зараз Інтер, тепер змінився.

• Тупо Тупо x 1
  10. Брешеш. На скільки більше? Скільки каналів у Коломойського? Скільки у Порошенка.

Ну чому зедебіли люблять так брехати? Ну макав вже тут прохвессоршу в рідку субстанцію. Ні, ще один без гімна жити не може

11. Я думав кацалапий розумніший і по темі допису і стилю написання зрозуміє що то В. Омелян. Помилявся. І чому я не здивований.

12. Lanktocha

В який раз повторюю, я не прихильник і не виборець Зеленськог, але перед ким тут оправдуватись і що пояснювати?
    Має відношення Коломойша до 1 + 1 та 2 + 2, із політичного там тільки "Право на владу", більше там можна дивитися рейтингові розважальні шоу, випуски новин, коли спішиш, 5-хвилинку можна переглянути на 5 чи "Прямому", а також на "Еспрессо", до якого має Порошенко відношення.

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

нова методичка. Коломойша вже неактуальний)))
    ганьбища:facepalm:. То Рашу ніц "не згадує" Зеленський, тепер неактуально, тепер Мертвечука "не згадує")). А то що при Порошенко Мертвечук вийшов з підпілля і скуповував ТВ канали - то вони не знають.

• Тупо Тупо x 1
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я пам"ятаю, як один слабкорозвинений зебуїн, коли Бєня прилетів до України, стверджував що ось-ось бридкий кловун надіне на нього наручники, запхає в літак та відправить до Штатів.
    Скажіть, дуний зебіл? Але вони всі такі. Зебуїни це взагалі генетичне сміття.
    При Овочі він сидів глибоко в підпіллі.
    Ви теж приймаєте наркотики, як Ваш падлокловун?

15. Яке відношення має Порошенко до цих каналів? Тільки тому, що вони проукраїнські?

16. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
  17. Lanktocha

Що сталося у Росії з тими, хто просував Путіна - з Ходорковським, Березовським, Гусинським...?
    Пограємо в іхтамнєтів, Петра Інкогніто чи кого там ще? За брехню, якраз таких незлюбили.

• Тупо Тупо x 1
  18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А що стало з Бєнєй в Україні? Чому його не катують в підвалах ФБР?

19. Lanktocha

Ще не вечір.

• Тупо Тупо x 1
  20. medwedo berlogsoni

Якась маячня і демагогія. Я Вам - індики, а Ви мені - кури дикі.
    Ви звинувачуєте Зеленського, що у Медведчука купа телеканалів.
    Я Вам резонно вказав, що більшість з них була куплена при Порошенку.
    При чому тут діди-прадіди?
    Мої діди-прадіди-прапрадіди завжди жили в Україні, недалеко від Умані.
    А кого Ви мали на увазі, коли казали, що "з діда прадіда пов"язаний з цією землею"? Порошенка чи Луценка?
    При чому тут царі? Ви звинувачуєте Зеленського, що Медведчук досі не сидить. Так Зеленський також не цар, щоб його посадити. Звичайний український гетьман єврейського походження. Жартую.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)