Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Скажіть це зебуїнам.

3. Вперше ця технологія була використана при відновлення дороги Лвів-Івано-Франківськ в 2015-2016 роках. Зрізали старий асфальт добавляли щебень пісок, цемент і закатували в якості основи, а зверху йшло три шари асфальту.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовики, це вже "кинець эпохы бидности", чи ще ни?

Минфин ожидает миллиардные убытки в энергетике
    Сегодня, 13:27

Согласно отчету о фискальных рисках, за этот период убытки группы Нафтогаз превысят 21 миллиард гривен. По расчетам Минфина, в 2020 году убытки НАК превысят 4,2 млрд грн, в 2021 году - 7,5 млрд грн, в 2022 году - 5,4 млрд грн, а в 2023 году - 4,4 млрд грн.

Убытки объясняются значительным снижением объемов поставок газа компанией.

В то же время, убытки Укрэнерго в 2020-2023 годах превысят 26 милилардов гривен. В 2020 году убытки НЭК превысят 15,1 млрд грн, в 2021 году - 3,5 млрд грн, в 2022 году - 4,6 млрд грн, а в 2023 году - 3,1 млрд грн.

5. Цей міст почали будувати в 2007 році Закінчили в 2020. А не збудували в 2020.

6. Кацалапий, розпиши процес будівництва по етапам, починаючи із задуму, закінчуючи розміткою

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яке воно дурне. Ніякий вірус не бере, бо в організмі багато жовчі?
    Хто тут обожествляє Зеленського?
    Особисто я ставлюся нейтрально, з перевагою на негатив. Дурна мода - переводити стрілки, зганяти на когось, що притаманне тобі.

8. Blaberus

Натякаєте що підступна мразота Зеленський наїла свинячу пику? Мені це відомо і без Вас.
    Що стосується Вашого посилання, я знаю той факт, що на Малишева при Порошенко добре платили, при падлокловуні затримують. І цей факт не спровергнуть ніякі кловунячі посилання.

9. Lanktocha

А от тупий і брехливий піар тут ні до чого. Вже дехто говорив, треба "вадінтур" обрати Порошенка, будуть на всіх підприємствах, такі зарплати, як на "РОШЕНі". І що є чи було таке? Такий примітивний піар та брехню я бачив без талапанини ультраправих, що агітували за ще один майда і скинення жида Вальцмана і зараз багато що видно і без ниття порохоботів. Підсилення негативу щодо Зеленського - з якої радості має бігти до Порошенка? Зверніть увагу на рейтинг Медведчука. Його поїздка до кума та обіцянки надання Україні безкоштовно російської протиковідної вакцини, хоч у світі над цією російською вакциною сміяться, але щось пообіцяти, ймовірно підвищити рейтинг треба.

10. Blaberus

Ні, Ви безперечно зебуін, який штудує кацапські казочки і придурюється ідіотом!

11. Blaberus

Зебуїни.

12. Lanktocha

Шановний порохоботе!
    Ну так хто з дописувачів потрапляє під таку категорію?

Про майдан після майдану не особисто моя думка і я таку ідею не підтримував. Були такі заклики. Як вважають порохоботи, від "розхитувачів човна агентів Кремля".

13. Blaberus

То що, падлокловун не лише потерпілий, він щєй ображений?
    А як його тітка образила в Чернівцях! Як воно тікало, і як поїхало поплакати від образи! Душа співає!
    «Лжецы, сдохните». В Черновцах женщина эмоционально рассказала вдогонку Зеленскому о «бесплатном» лечении от Covid-19 — видео

Зате воно збагатилося на розкраданні короновірусного фонду. Ви радієте за це падло?

14. Blaberus

Чому лікування від короновірусу платне?

15. Blaberus

Дуже дякую, що Ви причислили мене до цієї славетної когорти.

16. Lanktocha

Виглядають ображеними, як діти, у яких відібрали іграшку, у них - владу і вічне ниття та безпідставне дорікання.

17. Blaberus

Справедливо.

18. Blaberus

Может ее родственник что-то ворует?

19. Blaberus

Детальніше, будь ласка.

20. Кривой Рог, это такой город, который нужно сделать образцом хозяйственной деятельности опзж и тыкать им в морду на каждых передачах, в которых они рассказывают как наведут порядок в Украине.

View:
    View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/4492833914121003/

Сейчас я наглядно покажу о чем речь, но для начала нужно обозначить рамки успешности, в кавычках разумеется, города.
    Начну с того что самым ярым антипорошенковским городом, на выборах был именно Кривой Рог, который проголосовал за зеленую владу ярче всех. Почти 90%. Во всех бедах криворожан, виноват был Порошенко.
    И вот я как кандидат, решил изучить положение дел в городе. И вот что мы тут имеем.
    Из 64 депутатов городской рады, 29 депутатов партии опоблок. Вторым по списку этой партии на выборах 2014 года, был сын городского головы Кривого Рога.
    Казалось бы ну вот он шанс сделать из города куколку, а потом по всем каналам трубить о своей феноменальный хозяйствености. Ну что ещё нужно для успеха? Почти половина депутатов, можно сказать монобільшисть, бери лопату и працюй курво, но нет. Порошенко не давал наверное.
    А может деньги все Порошенко украл? Ну конечно, спросите у любого жителя не только КР, а по всей Украине, и вам скажут что так и есть, украл.
    Но открываем страницу Відкритий бюджет міста Кривий Ріг, которая в открытом доступе по адресу Відкритий бюджет Кривого Рогу и смотрим показатели за последние 5 лет. Я их для удобства выписал в отдельную таблицу бюджет города, и бюджет района, в котором балотируюсь. Получаем как раз такое наглядное пособие, как оппоблок довел город до ручки, при увеличении бюджета почти в два раза, благодаря реформе децентрализации Порошенко, который им этот бюджет увеличил в два раза.
    И обратите внимание на то как изменилось финансирование района в 2020 году, с приходом к власти зеленых аматоров, которых так любят критиковать опзжисты.
    Вот где барыги. все скрысили а крайним Пороха сделали.

а де твій аватар? :)