Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Згадав, як на одному із шабашів, де Порошенко заявив про похід у президенти, говорив про свої досягнення, згадав про дороги - де вони були, якщо тоді так багато зробили, як тепер, дещо роблять з нуля?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я, Хомчине, скільки не їздив раніше, а їздив я дуже багато, ніде раніше не зустрічав, щоб будувалися дороги такої якості, як зараз, і по такій технології. В усякому разі, не бачив, щоб спочатку клався товстий шар бетону, а зверху - асфальт, товстий шар, а потім - тонке покриття із спеціальної суміші.

Ось тут я ніколи не їздив, але любо-дорого подивитися, яку дорогу прокладають. А машин, а техніки!
    Так, що хоча Ваші друзі і не в болонії і гадость п"ють із економії, але, коли витверезеться, хай глянуть.

View: https://www.youtube.com/watch?v=8SaUCKxemD0

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

Я крім двох стовпчиків, одного з яких звати Порошенко, нічого більше не пригадую.
    Якщо Хомчин має подібні репортажі двохрічної давнини, хай викладе.
    Але я щось не пам"ятаю. Білборди від Гройсмана пам"ятаю. А доріг, мостів - ні (якщо не рахувати того моста, що ремонтувався при Омеляну спочатку бракованими будматеріалами, а потім - жіночими трусами та колготами). Гудману сподобалося.

4. Що згадав, на якому шабаші, підтвердження в студію. Брехло.

5. Де гроші, Зін. Ти все на грубість нариваєшся.

6. Війна. Армія майже з нуля. Нова форма. Нові сухпайки. Нові ПТУРС. Нові ракетні розробки. Нові розробки бронетехніки.
    Все майже з нуля при пустий казані в 2014.
    Дороги:
    Львів-Івано-Франківськ-Мукачево
    Львів-Тернопіль
    Львів-Ужгород через Самбір, Турку
    Стрий-тернопіль
    Про ремонт менших доріг я не згадую. Їх робили місцева влада в рамках децентралізаціїї. Зокрема в селі Сівка-Войнилівська, де добудувати міст через Дністер, відремонтувати ще 2 роки тому. І залишили віслюка повну казну. За
    Рік -300 з хвостом боргу.
    Все це в умовах війни з кацапстаном.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Кривой Рог, это такой город, который нужно сделать образцом хозяйственной деятельности опзж и тыкать им в морду на каждых передачах, в которых они рассказывают как наведут порядок в Украине.

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/4492833914121003/

Сейчас я наглядно покажу о чем речь, но для начала нужно обозначить рамки успешности, в кавычках разумеется, города.
    Начну с того что самым ярым антипорошенковским городом, на выборах был именно Кривой Рог, который проголосовал за зеленую владу ярче всех. Почти 90%. Во всех бедах криворожан, виноват был Порошенко.
    И вот я как кандидат, решил изучить положение дел в городе. И вот что мы тут имеем.
    Из 64 депутатов городской рады, 29 депутатов партии опоблок. Вторым по списку этой партии на выборах 2014 года, был сын городского головы Кривого Рога.
    Казалось бы ну вот он шанс сделать из города куколку, а потом по всем каналам трубить о своей феноменальный хозяйствености. Ну что ещё нужно для успеха? Почти половина депутатов, можно сказать монобільшисть, бери лопату и працюй курво, но нет. Порошенко не давал наверное.
    А может деньги все Порошенко украл? Ну конечно, спросите у любого жителя не только КР, а по всей Украине, и вам скажут что так и есть, украл.
    Но открываем страницу Відкритий бюджет міста Кривий Ріг, которая в открытом доступе по адресу Відкритий бюджет Кривого Рогу и смотрим показатели за последние 5 лет. Я их для удобства выписал в отдельную таблицу бюджет города, и бюджет района, в котором балотируюсь. Получаем как раз такое наглядное пособие, как оппоблок довел город до ручки, при увеличении бюджета почти в два раза, благодаря реформе децентрализации Порошенко, который им этот бюджет увеличил в два раза.
    И обратите внимание на то как изменилось финансирование района в 2020 году, с приходом к власти зеленых аматоров, которых так любят критиковать опзжисты.
    Вот где барыги. все скрысили а крайним Пороха сделали.

8. medwedo berlogsoni

Я так зрозумів Вас, що зараз почали будувати значно більше, бо війна закінчилась?
    Я так маю розуміти Вас, що вигляд мосту, добудованого ще два роки тому, в березні цього року повинен мати такий вигляд (нижче):

View: https://www.youtube.com/watch?v=_0W0RC-tIdw

Ну, дісно, все зробили Гройсман-Омелян, не зрозуміло лише, чим зараз (точніше, три місяці тому) тут займалися.

View: https://www.youtube.com/watch?v=5RAnYTGyaqA

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

Про цю дорогу Ви також збрехали, коли все поставили в заслугу Порошенку.
    Там в цьому році велося інтенсивне Велике Будівництво.
    Ось факт. Квітень нинішнього року. От тут і Зінині гроші.

View: https://www.youtube.com/watch?v=LQrc5EZQtY0

А це ось - місяць тому.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Qh5emsmj7cA

10. medwedo berlogsoni

Нинішня українська влада і армія.
    Хомчине, що тут конкретно Вам не подобається?
    В ВСУ передали партию модернизированных танков ''Булат''. Фото

11. Lanktocha

Бе-бе-бе-бе...
    Скільки лизоблюдствувати та робити якогось ідола?
    Є про дороги таке відео:

View: https://www.facebook.com/watch/?v=1994150767556925

Виборці бачили і погане, тому не проголосувалии
    В інтернеті висміяли нові білборди Порошенка про «брехливі обіцянки»

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Lanktocha порохоботи зараз закидають лайном. А дійсно - скільки марними обіцянками Порошенко розкидувався - як ніхто інший.
    В каментах пишуть - хай торгує шоколадками.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я зі Стрия до Франківська і далі на Чернівці їздив, і сподіваюсь їздитиму надалі, з 17-го року.
    По чотири-п"ять разів на рік. (живу в Стрию, а служу в К-Подільську)
    Так от дороги там не було. Болехів - взагалі жах.
    Зараз - рівна, як стіл.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А від Франківська - до Чернівців зробили порохоботи, нє?
    А від Стрия - до Рогатина дорога так собі. Від Рогатина - до Франківська зробили порохоботи.
    Єдиний участок, який зробили зараз - межа Львівської - Болехів. І то ще не до кінця. Є місця, де ще зроблено.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє.
    Вальцманоїди зробили від Хлібичина до Мамаївців.
    Від Франківська до Хлібичина була рапата, як негембльована дошка. А від Мамаївців до К-Подільського через Черноуци - кавалками. На "свіжовідремонтованій" при Свинорилому дорозі я, між Боянами і Черноуцами, загнув диск на ямі посеред дороги. В Боянах же колія була, як на танковій дорозі.
    Зараз закатали всю дорогу.

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

17. Плактоша, ти садомазо? Навіщо постійно демонструвати свою тупість? Ти звідкіля взяв відео? Ти що очікував найти там щось інше?
    Це Мукачево. Хто в місті відповідає за дороги. Порошенко чи міська влада?
    Ну ти і тупий!!!!!!!!!!!!!!!

18. Чернівці-Коломия-Івано-Франківськ-Калуш-Долина-Стрий почали робити відрізками в 2018 році. Зараз не курсів які ділянки зробили. Їжджу на Франик через Рогатин. Часом через Журавно. Миколаїв-Жидачів-Журавно-Калуш теж зробили, але попєрєднікі

19. Lanktocha

В мазохізмі можна звинувачувати якраз порохоботів - знають, що обірзуть, тикнуть "мордою в сцяки", але булуть далі агітувати, копіпастити чорноволохів...
    Мукачево не Україна? І далі щось, навіть з мінімальним відношенням, якщо хороше - заслуга Порошенка, погане - це не я?

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а де твій аватар? :)