Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вашими ж словами, а тут є ярий прихильник Зеленського у кого він кумир?
    Я не прихильник жодного з них, при всіх заслугах Порошенка, робити з нього якогось божка не варто.

2. Кацалапий, прохвессорша, місцевий юродієвий планктоша. Решта пішли морозитися, як то циган, капітошка, іт.д.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знімись з ручника.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Критика обох, у декого, з натяжкою, "менше зло".

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, Ви визнаєте заслуги Порошенко?

6. Lanktocha

Можна говорити довго і нудно, почати філософстувати...
    Серед людей нема ангелів та чортів, щось хороше і погане можна знайти в кожному. Ні з кого тут не роблю божків чи чортів, корисні справи Порошенка - обов'язок, а не причина лизоблюдствувати. робити з нього ідола та обкидувати болотом інших.

7. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 2
  8. Кардинал SoF:
    Безробітній, дрібний крадій Юрченко вніс 3 млн застави і вийшов із СІЗО.
    Юрченко народний депутат 13 місяців.
    Тобто цей "слуга" став мільйонером усього за якійсь рік, при зарплаті щось на кшталт 20к грн на місяць.
    Оце так нові обличчя. Оце так реформи. Хоть смійотєсь?

Πραβдοργδ™:
    «Від початку 2020 року платники податків витратили на авіаперельоти Зеленського 14 млн грн.»

Скільки ж це пенсій? А піввареників?

А у Пенсійного фонду може не вистачити коштів на виплати пенсій до кінця року – Третьякова.

Стрєлок Воз борн ту Хєлл:
    А ви теж звернули увагу на геть не дипломатичну риторику Високого представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля?
    «Я сказав Зеленському, що ЄС - не банкомат, - Боррель.»

Боррель отметил, что олигархи до сих пор сохраняют значительное влияние, и, например, они обладают большинством национальных телеканалов.
    "Свобода информации является кислородом демократии, а независимые медиа имеют решающее значение в усилиях Украины по обеспечению устойчивого информационного пространства и активного гражданского общества", - отметил дипломат.

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У 2018 році на авіаперельоти делегацій на чолі з президентом, прем'єр-міністром та головою ВР було виділено 88,3 млн грн

У 2019 році витрати на авіаційні перельоти офіційних делегацій на чолі з президентом України, прем’єр-міністром і головою Верховної Ради складуть 89,5 млн гривень.

Слава свинорилому Вальцману, гоменіди!!!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хамчин, вам не дали на сьогодні вихідного? як-ніяк 55 років Пеці сьогодні, нагода відпочити від копипаста.

• Смішно Смішно x 1
  11. Вася, ну ти і тупий.
    Відповідні договори між Державним авіаційним підприємством "Україна" та Держуправлінням справами від 1 березня оприлюднили Українські Новини.

Зокрема, витрати на перельоти президента становитимуть 65 мільйонів гривень, з них за кордон - 57,4 млн, в межах України - 7,7 млн.

Куда це наш віслюк літав за кордон? Не махаючи Омана?

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чуєш, ти, недоофіцер задрипаний.
    Заплановано 65 мільйонів.
    Витрачено 14.
    А 10 місяців вже минуло.
    Зеленський зекономив для України вже 50 мільйонів.

Слава свинорилому Вальцману, воЯка хєров!!!

• Тупо Тупо x 1
  13. В 2014му в Україні армії майже не було, потім шоколадний барига її розікрав і вона з`явилась.

Юрий Бирюков:
    Спасибо.
    Вот именно так, спасибо, а не "с днем рождения".

Спасибо за этот год Вашей жизни, еще один год. Во время которого Вы снова не отступали и не сдавались, как и в предыдущие года.

И не отступили.
    И не сдались.

Спасибо за то, что не было стыдно. За то, что не было противно. За то, что не было страшно. За то, что в этом году, как и в предыдущие, служили Украине и ее народу.

За то, что не сломались.

Спасибо. И - с днем рождения, мой Президент!
    FB_IMG_1601119235737.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Так куди віслюк Янелох Оманський налітав таку суму і що доброго він на неї зробив для України?
    P.S. Те, що вася є зденервований, то є вері зер гут.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))То, що Порошенко - президент Бірюкова не така вже новина)
    Гарно підкормлене, захищене - тому йому не було соромно. А от всій країні, напевно, було. І соромно, і противно, і страшно - тому 73% виборців віддали владу актору. І хоч лопніть, а віддали не тому, що то народ поганий, а тому, що Пеця поганий. Бо інакше не працює...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Привітання Порошенку!
    Я критикував його дії десь до кінця 16-го року.
    Мені не заходило, що він олігарх (олігарх - це людина, яка крім грошей має ще й власні ЗМІ, а значить і вплив на політику) і має бізнес.
    Я просто боявся використання бізнес-моделей у політиці.
    А вони попервах були.
    Я не звинувачував його в Іловайській трагедії.
    Це усі зараз заднім числом знають, що Росія вдарила в спину із своєї сторони - своїми збройними регулярними силами, а не зєльоними чєлавєчкамі "с аружиєм с ваєнторгав".
    Але я дорікав йому - ти Президент і мав ще тоді зрозуміти підступність Путіна.
    Мені, як патріоту не подобалися Мінські угоди.
    Так, ми були з голою і босою армією, але у Армії був дух.
    Мені нудило від пристосуванців і лизоблюдів, особливо в регіонах.
    Мені не заходила кількість перевзутих.
    Але коли він і його команда розпочали реформи в умовах війни - я плюсував.
    Хтось каже: "А що він зробив?". Хотілося у цих людей відібрити дипломи.
    Але коли він і його команда у 16-му не дали рухнути усій банківській системі і націоналізували ПриватБанк - я зрозумів - він виріс до справжнього Президента.
    Лао-Цзи казав:
    "Найкращих керівників люди не помічають. Коли усе закінчиться - люди скажуть: ми зробили це самі".
    40-мільйонний народ у Новорічну ніч і не помітив навіть - над якою прірвою ми стояли. Так, звичайно, він там був не один.
    І Гонтарєва, і інші робили усе, щоб піпл міг під новий рік тащитись від коміків з Кварталу та угоряти від "Сватів".
    Але стіною для цього був Він.
    А до кінця 2018 року він виріс до справжнього ЛІДЕРА.
    Армія. Мова. Віра.
    Можливо ці гасла ніколи не зайдуть тьоткам з Привозу чи Барабашова.
    Але Армія. Мова. Віра. - вони вже створили історію і залишили Його в ній.
    Удар від ворогів був очікуваним, хоч і болючим.
    Згадайте, колись Великобританія, яка з Черчілєм пройшла усі кола пекла і вистояла, у 45-му, після війни - скзало йому "фате, ми хочемо спокою".
    І Черчіль пролетів.
    Українці хотіли чуда. Всього і одразу.
    Вже побачили. Але чекають на нову казку.
    Нічого. Колись нація подорослішає.
    Ми красиві у своєму підлітковому віці.
    Але колись моїм дітям буде не соромно за те, що я голосував за Порошенка.
    Я просто завжди правильно голосую.
    І зараз нам не достає пороху.
    І Пороха!
    У день народження я бажаю Петру Олексійовичу Здоров'я і нових звершень в ім'я України!!!
    Слава Україні
    Віктор Бобиренко

• Тупо Тупо x 2
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, ты долбостук.У Президента Украины есть две основные обязанности: это оборона и внешняя политика.А не ленточки при открытии школьных стадионов перерезать.

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А як стосовно бетонного стовпчика на дорозі?

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До речі, я знову в рідному селі.
    Місток майже закінчили. Розширили, поставили поручні красиві, загідроізолювали, забетонували, заасфальтували.
    І мені довелося взяти участь у Великому будівництві. Обабіч дороги поставили бетонні жолоби, щоб вода в річку текла, але переїхати в двір було неможливо. Тому ми з сином комсомольськими лопатами робили заїзд - закидали різнофракційним щебенем.
    Є історичне фото. Буду в Києві - викладу.

А місток такий красивий, такий красивий. Крім того, передбачено зробити пішохідні доріжки вздовж дороги і газони з травою.

20. Це все чим можуть похвалитися зейобики.
    Чим би дитина не бавилася тільки б не плакала.

а де твій аватар? :)