Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Ви продовження цієї приказки знаєте?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не знаю. :cools:

3. medwedo berlogsoni

Я ще раз детально подивився карту автомобільних доріг Рівненської області. На Білорусь іде лише одна дорога міжнародного значення і йде вона через пункт пропуску Городище. А це значить, що в ТСН мова йшла саме про неякісно відремонтований місток в м.Сарни через річку Случ. А це значить, що місток почали ремонтувати в 2018 році і закінчили в 2019 році. Ще до всякого Зеленського.
    Тому що ось стаття про цей міст, дорога по якому йде на Білорусь через Рівненську область.
    Міст, що ремонтують у Сарнах, можуть не оплатити через халтуру
    І ця стаття - від 4 березня (марта) 2019 року. ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ !!!!

Там пишеться, що рух таки пустили в вересні минулого року (сєнтябрі).
    Як таки приємно макнути цілого Гудмана в лайно! (Гудман, не облизуйтеся, нехай підсохне, тоді зшкребете (соскоблітє))
    Фух! Не знаю, як у кого, а у мене вже руки болять макати порохоботів у лайно.

От ті вийбойїни на фото від березня минулого року. Порошенківсько-Гройсманівсько-Омелянівського року.
    А інформаційна напівправда на каналі Коломойського на совісті тих, хто її розповсюджує. Коломойський зі своїми Палицями-Дубінськими засрав уже всю Україну на білбордах.

4. Good man

Good man Обычный человек

Я с тобой на все твои помидоры могу поспорить, что человек не сядет. Ты тоже это прекрасно знаешь, поэтому уводишь разговор в сторону. Зеленский уже год у полноценной власти, а результата не видно. Даже твой любимый Саакашвили это признает. Таможня, суды, НДС, энергетика, МВД, прокуратура - нигде нет никаких принципиальных изменений. А ведь именно на этом пришёл Зеленский. Он противопоставил опыту и коррупции прошлых режимов свои неопытность и отсутствие коррупции. В итоге неопытность мы наблюдаем постоянно, а отсутствие коррупции никто не видит. Это самый обыкновенный обман людей, причём, очень подлый, потому что основан был на самых светлых чувствах и ожиданиях.

5. Good man

Good man Обычный человек

Любая сосна, или тот, кому нравится сосна, может убедиться, что на картинках разные мосты.

Так что там говорил кацалапый про макание в собственное дерьмо?;)

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Хорошо. Тогда скажите, какая еще дорога ведет на Беларусь через пункт пропуска Городище?
    На какой дороге снимался сюжет ТСН и в каком городе?
    Через какую речку? Если Вы этого не скажете, значит, я прав.

Вот те поручни, что в ТСН-овском репортаже

А вот скриншот из репортажа. Там речь идет о 50 километре. От Городища Ровенской области

міст рівне.JPG

А вот Гугл-карта которая по этой дороге выводит нас прямо на Сарны. На тот 50-й километр, о котором говорится в репортаже
    Городище Сарни.JPG

Подряд два похожих моста в пределах одного-двух километров - это уже перебор.
    Вы Гудман отнимате у меня время.
    Но Вас нужно макать-макать-макать.
    "Макать всегда, макать везде, до дней последних донца."
    Кстати мост не в самых Сарнах, а в Бережинцах. Городище - Дубровица - 31 км, Дубровица - Бережинцы - 21 км. Вот как раз и получаются те 50 с хвостиком километров. Мост через реку Горынь.
    Я синюю линию проложил не совсем точно. Но Вы, если любите знать правду (в чем я очень сомневаюсь) можете сами разобраться. Успехов. Привет Вашему начальству, которое, думаю, сегодня оставит Вас без сладкого.

Останнє редагування: 17 вер 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тормоз, всьотакі тьі копрофаг со стажем.
    Тот же ТСН, в тот же дєнь, но уже в 19.30 в новостях рассказал, кто и КОГДА рємонтіровал ету дарогу.
    На, говноєд ,оттянсь...

upload_2020-9-17_17-31-10.png

Слава СВИНОРИЛОМУ ВАЛЬЦМАНУ!!!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Этим петухам, не птицам, нет-нет, главное прокукарекать.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Так головне, що в ТСН-репортажі говориться про Европлюсбуд (на дошці написано) і в репортажі в інтернеті від березня 2019 року - про ту ж фірму
    Так мало того, що зробили неякісно, так станом на 1 серпня 2019 року, вони продовжували "перемагати".
    Нещодавно відремонтований міст у Сарнах на Рівненщині руйнується. У шляховиків - обшуки
    Останні два роки - це 2018-2019 роки (а може, і раніше).
    Кабмін Зеленського було сформовано лише в кінці серпня 2019 року. Кабмин Зеленского: Биографии новых министров. Полный список

Так що "перемоги" в тендерах отих європлюсбЛудів - цілковита заслуга Порошенка-Гройсмана-Омеляна.

Думаю, для розумних людей все ясно. А порохоботи будуть свої фейки і далі пхати поміж мир християнський.

10. Good man

Good man Обычный человек

Тебе Глушков ничего не рассказывал про презумпцию невиновности? Видимо, нет. Тогда я немного побуду академиком Глушковым, а ты студентом. Суть этого принципа в том, что бремя доказательств лежит на утверждающем. Т.е., если я, по-твоему, перешёл дорогу в неположенном месте по улице А, а я привожу фотоматериал, что я в это время шёл по улице Б, то я не должен тебе доказывать, что "я переходил улицу Б в правильном месте". Ты просто улетаешь в статус трепла и всё. Безо всяких "а покажи мне то, покажи мне сё".
    Я сделал утверждение, что в Ровенской области дорога плохо сделана, доказательства привёл. Сюжет свежий, дата видео видна.
    Ты утверждаешь иное? Пожалуйста, связывайся с сайтом, каналом, с журналистом, узнавай, что там и как. Это не мои проблемы, а твои.

• Тупо Тупо x 1
  11. Генштаб ВСУ 8 сентября заключил соглашение на покупку подарочных ручек Parker с гравировками и позолотой на 308 000 гривень, цена ручки составляет от 672 до 8760 гривень. Об этом сообщается в системе ProZorro.

Вспоминаю как в 2016 году мы презентовали НГШ Виктору Николаевичу Муженко первую книгу проекта "Хроника гибридой войны" Сержа Марко.
    Он нам тогда подарил наборы непафосных, но хороших ручек в пенале с надписью "Генеральный штаб Украины".

Позже я выяснил, что эти подарки были из "личного фонда" Виктора Николаевича, а на сувениры его аппарат тратил такие копейки, что даже и не смешно. Они категориями сувениров просто не мыслили.

Зато теперь новые боевые-заслуженные очильники украинского войска на игрушках не экономят.

Но для меня тот скромный набор из рук настоящего НГШ военного времени несоизмерим по ценности с десятью золотыми паркерами.
    Александр Сурков

12. Прощавай Безвіз, прощавайте допомога ЄС. Росіяни в обличчі Зе та Єрмака - перемогли.

Голосування за склад комісії Спеціальної Антикорупційної Прокуратури, проти якого виступили усі наші міжнародні партнери, ставить під питання не тільки Безвіз але й фінансову допомогу МВФ.

Ми стали ще ближче до катастрофи. Пасажири потягу України із клоуном машиністом ще не бачать її, але скоро її буде видно першим вагонам.

13. View: https://www.facebook.com/100011553425620/posts/1166576570404113/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ремонти доріг - річ хороша і потрібна, але, такі ремонти по Львову Садовий припише собі. Та і чи вся у цьому суть, скільки побудували при совку, багато тоді було будівництв, славнозвісну ЧАЕС при совку побудували, колись хвалили "господарників" янукоїдів, скільки вони побудували стадіонів та автошляхів до ЄВРО-2012, але хорошими янукоїди від цього не стали.
    Так і з Зеленським, більше запам'ятаються не дороги, а зовнішня політика, стосунки із Заходом, поступки Росії.

15. Рукопожатий Офшор:
    В країнах Скандинавії громадянин, що намагається уникнути сплати податків/та або зменшити такі видатки через «оптимізації» вважається дег&нератом, що краде у своїх та чужих дітей. А в нас – стає прєп#здєнтом, через палку підтримку таких же дег&нератів як сам.
    Смійошся хоть, га?

Йозеф Кнехт:
    Слуга Герус, який обіцяв нам манну небесну після відміни Роттердам+ увійшов у трійку найбагатших Слуг країни із статками 38 млн. грн. Тільки бабуся знає де він їх заробив. Правда електроенергія подорожчала, але коли в населення пам'ять як у рибок, це не так вже й важливо.

Європейський суд з прав людини прийняв заяву підозрюваного у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка проти України...

Yevgen Zinchenko:
    Вітаю! За злочинний авантюризм теперішньої влади розрахується держава Україна.

Борислав Береза:
    Знаете что мне понравилось в визите Зеленского в Австрию? То, как он хорошо встречался с президентом этой страны Александром Ван дер Белленом. Честно. Нужно знать, что теоретически президент Австрии имеет большие конституционные полномочия, но на практике действует, по большей части, только в качестве церемониального представителя. Что мы все и увидели.

Встретились два президента, выступили, подтвердили дружественные намерения и разошлись. И никакого вреда для Украины. И обратите внимания, что президент Австрии не был замечен в том, что назначил своих друзей в их аналог СБУ, а бизнес-партнёров и подчиненных на иные госдолжности. На то это и цивилизованная Австрия. Так что Зеленский должен понять с кого брать пример и действовать похоже. Если сможет.

А вот о встрече с канцлером Себастьяном Курцем такого сказать нельзя. Потому что точно не Зеленскому надо было с ним встречаться. Хотя кому? Шмыгалю? Тот уже 500 000 новых рабочих мест в мае создал. Опять бы что-то ляпнул, а нам выгребать за него. Видимо поэтому Зеленский и встретился.

Ведь мы помним, что все остальные в его окружении просто микробы по сравнению с ним. И это не я сказал, а его депутат Качура. В итоге наш президент опять раздул щеки и рассказал о законе об «инвестиционных нянях», где суммы инвестиций были снижены со 100 миллионов до 30 миллионов долларов. В Австрии внимательно выслушали этот бред и посмеялись.

Австрийские коллеги сказали, что в Австрии «инвестиционных нянь» нет, а очередь из инвесторов есть. Потому что работает судебная система, а не суды контролируются из ОП или какими-то олигархами. И конечно же в Австрии знают о инвестняне Александре Юрченко из "слуг", которого на взятке зафиксировало НАБУ.

Вот и смеются они над Зеленским. Не в лицо. Они же люди вежливые и интеллигентные. Уже когда встреча закончилась и Зеленский ушёл, то один из высокопоставленных чиновников сказал: Er ist ein echter Komiker.
    И это реальная оценка визита Зеленского. К сожалению.

16. Не згоден з тезою, що в президента і його молодої команди немає результатів. Давайте підсумуємо досягнення "парня з нароту" за півтора року:
    - заборона армії виконувати свою роботу з забезпечення захисту і безпеки України

- знищення програми харчування армії і повернення фірм прокладок. Відмова від нового сух пая

- зупинення будівництва житла для військових

- зупинення ракетної програми

- майже повністю зупинене постачання нової техніки

- скорочення армії на 80 тисяч осіб

- падіння ВВП на 11% в кварталі, і 4.7% по року до 2019 року

- дефіцит бюджету з 3% зростає до 7.5%. Дірка в бюджеті 300+ млрд грн.

- грошей надрукували за місяць більше ніж за кілька років

- зрада СБУ - зрив спец операції, та позбавлення СБУ функцій розвідки

- знищено незалежность НАБУ/САП. Безвіз висить на волосинці і може бути втрачений.

- тарифи зросли, субсидії - зменшилися

- повернули корупційні схеми до МОЗу. Повністю зірвана закупівля ліків.

- повернули розпил на будівництві доріг. Будують гірше і в 2.5 рази дорожче.

- кишенькові суди повертають гроші олігархам, регіонали сидять при владі, патріоти - за гратами.

- атомна галузь з прибуткової генерує мільярдні збитки

- вугілля закуповується в Росії, дорожче ніж роттердам +. Електроенергія купляєтся в РФ теж.

- повернули кортежі, телефоне право, рішалово, мусорів, обраність та недоторканність.

- повністю зруйнована коаліція підтримки України у війні з рф

- МВФ кинуто через коліно, інвестори розпродають ОВГЗ. Макрофінансова стабільність летить у прірву разом з курсом $.

Ну шо, хоч посміялися? Молодці.

17. Дякую LIGA.net за фаховий аналіз і неупереджений виклад позицій усіх сторін щодо дорожнього будівництва.

Дороги Зеленського: П'ять проблем великого будівництва

Позитив:
    - дороги ремонтуються і ремонтують багато
    - рекордне фінансування

Негатив:
    - завищені ціни
    - відсутній контроль якості будівництва
    - навіть для мене було відкриттям, що понад 80% цьогорічного дорожнього будівництва - це поточний середній ремонт. На початку 2019 нам вдалося його скоротити до 50% і максимальну увагу надавши саме капітальному ремонту, де вимоги до якості, гарантії і довговічності набагато вищі
    - висока швидкість - низька якість
    - плани по ремонту 6500 км виконати не вдасться. Шкода, бо з таким фінансуванням можна було відремонтувати 10-15 000 км.

У додатку також витяги з сьогоднішнього інтерв’ю Володимира Гройсмана Лівий Берег - LB.UA. У цій частині інтерв’ю я з ним цілком згоден

П.С. Нарешті почув притомний коментар від CoST Ukraine. Дякую!

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158025558808439/

18. medwedo berlogsoni

В
    Ви, і Ваші Гройсмани-Омеляни можуть казати що завгодно. Я знаю про капітальний ремонт (разом з капітальним ремонтом мостів) принаймні двох дуже знайомих мені доріг: Золотоноша-Умань і Пирятин-Суми. Люди, розумієте, не "фахові аналізи" на замовлення читають, а їздять по тих відремонтованих дорогах.
    А Омелян краще б розповів, як за його керівництва "відремонтували" міст через річку Горинь, про який ми тут так мило побесідували з @Good man - ом. І як це так трапилося, що вже після того, як стала очевидною кричуща халтура того Євро Плюс Буду, він продовжував вигравати мільйонні тендери.

а де твій аватар? :)