Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Геннадій Москаль звернувся до президента Асоціації психіатрів України Семена Глузмана з проханням дати фахову оцінку психічного стану президента України Володимира Зеленського.

Тверезо:
    Хлеба не будет, но вы держитесь. Будем кормить вас зрелищами!Президент Голобородько, от души дунув айкосов, дал команду кому-то из своей прислуги провести в Украине… Олимпийские игры...

Дмитрий:
    Кабмин поддержал увеличение бюджета на содержание Найвеличнейшего. Только не надо возмущаться! Это просто гонорар клоуну. Вы же сами выбрали.

Бюджет 2021 предусматривает сокращение финансирования Армии и увеличение финансирования полиции на 6% и Охвиса президента на 39%. Вот наша надежда и опора!
    Чтобы военные больше не гибли, принято решение деньги у Армии забрать и передать Охвису преЗе.

А помнишь, когда при Порошенко аппарат Президента запросил больше денег на пару миллионов? Саак тогда чуть не захлебнулся.

Volodymyr Ariev:
    В сухому залишку:
    Федині за жорстке слово проти Зеленського - підозра і кримінальна справа.
    Слузі Юрченку за хабар і рішалово - чисте ніхрена.
    Отже, своїм вседозволеність, а іншим - закон. Влада брехунів і сволот.

Gheorghe Bandu:
    Маршалу Петену было 84 года, когда он сдал Францию Гитлеру.
    И 89 лет, когда его за это приговорили к пожизненному заключению.
    Это нашим старичкам-мухоморам и "серым кардиналам" на заметку.
    Не сидится на пенсии - будешь сидеть как Петен, до конца жизни в тюрьме.

2. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розраховано на тупорилих вальцманоїдів і їм подібних, які думають написами на стінах вокзального віходку.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну добре, @elektrik, вже про тамто не буду питатися, тільки дайте відповідь на запитання по пункту 4 з Вашого плакату

Які Ви бачите поступки?

Як Ви особисто бачите алгоритм перемоги у війні?
    Якими способами і методами можна досягнути перемоги?

Можете розширено це все описати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. elektrik

Можу і це було розказано давно,це робилося і дало ефект.
    Но такі тупорилі як ти, цього не розуміють,тобі краще бути рабом в кайданках.
    То що робив Порох,будування сильної армії,залучував Європу, США до спільного покарання х%йла,санкції,виключення з Свіфту і це діє.
    Спробуй захопити Ізраель.
    Та кому я це кажу,ольгіньським збоченцям.
    Харош через вайбери з ростова писати,проплачені ху%лососи.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. elektrik

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Рабів в кайданках не буває. Кайданки - це наручники. А раб повинен працювати. Кайданки одягають на затриманих злочинців.

View: https://www.facebook.com/ifpolice/photos/a.957913794230803/988483427840506/?type=3&theater

А от тут, будь ласка, детальніше. Кого і коли відключили від SWIFT? Чи тільки лякають? Росію якщо і відключать від СВІФТ, то скоріш за все - за порушення домовленостей по РМСД

8. Gyppsy

@elektrik, а Ви ровер маєте?

9. medwedo berlogsoni

@Good man, я навіть не читав Вашу демагогію.
    Якщо тема - про Україну, то не потрібні оті цифри, взяті зі стелі.
    Путіна я навів, тому що поки він ще не подох, сьогодні і завтра України все-таки залежить і від нього. Він створив незаживаючу рану в тілі України і бреше, бреше, бреше.

Сміятися можете скільки завгодно. Але Порошенко ніколи не стане більше Президентом, тому що він пройшов світ брехнею, а вороття назад немає.
    Розумні люди відразу побачать, що це - Ваша демагогія, а дурні просто не розберуться. Бо там нема в чому розбиратися.

Ви вже дурний з тієї причини, що вважаєте себе розумнішим від акедеміка Глушкова. Глушков назавжди залишиться в історії України великою людиною, а Порошенко був баригою, баригою і залишиться..

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

Повертаємося до теми.
    Україна сьогодні.
    Я вчора обіцяв некультурному Хомчину, що покажу фото дороги з материного подвір"я.
    Будь ласка.
    IMG_20200916_073527.jpg
    На передньому плані - бузок та штахетник.
    А якщо дивитися з дороги на штахети, то виходить от така картинка.
    IMG_20140520_021510.jpg
    Ліворуч - ворота, в які я років два не міг заїхати прямо з дороги. Отут посередині була колія від фур, якими їздили "засранці.
    Асфальту не було, одні ями, а обочиною ще якось можна було проїхати.
    Якість та товщину асфальто-бетонного покриття можна оцінити за розмірами китайського Кємєла.
    IMG_20140518_094556.jpg

А он там, трохи вище - ковідівські гроші у вигляді бетонних жолобів, які прокладуть вздовж дороги, щоб дощем не вимивало рівчаки.
    IMG_20140520_021424.jpg
    Фото зроблено прямо з материного подвір"я.
    На сьогодні досить, а то до Хомчина може кондрат навідатися.
    Хочу зазначити, що ми бачимо, що ковідівські гроші не розкрадені, а матеріалізувалися.
    При іншій владі на ці гроші навипускали б буклетів на дорогому крейдованому папері (на такому папері роблять прайс-листи ювелірних виробів). Заробили б і типографії, і фотографи-писаки (як уберигтися від ковіду? - корисні поради).
    І це - не мої видумки. Я бачив подібні буклети в перші роки російсько-українського конфлікту. Такі буклети коштували бюджету туєву кучу грошей, і були частиною "інформаційної війни" з агресором. Щоправда, в тих буклетах траплялися грубі граматичні помилки, але то не так важливо. Головне, що бюджет був успішно освоєний.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Лизоблюде! Попри певні заслуги Порошенка. недоречно йому приписувати якісь досягнення, там де їх нема, скоро нарвані порохоботи будуть ще кричати, що створив Світ, ставити банку з водою, під час його виступу для заряжання води... Всьому є якась межа.

Хоч почнеться зараз гівнометання та тупі ярлики щодо мене "непатріот", "агент Кремля"... я РЕАЛІСТ, якщо можливі найближчим часом президентські вибори, то як би мені і порохоботській братії це би не подобалось, реальність така - шанси на ІІ тур мають Зеленський і Бойко, при цьому мій вибір, або менше зло Зеленський, або бути противсіхом, при виборі без вибору Тимошшенко/Янукович чи Порошенко/Зеленський таких було немало.

• Тупо Тупо x 1
  12. А з чого ти взяв, що Зеьенський - Бойко. Ти жалієш, що на минулих Бойко не вийшов в другий тур. Ти його(Бойка) ліпиш де попало.

13. Lanktocha

Бойко давно би був на нарах і політичний секонд-хенд, якби не оберігання його Порошенком, як вигідного для себе спаринг-партнера.
    Чи за ним жалію і чи марю його участю у ІІ турі президентських виборів - узагальнено - в сортах гівна не розбираюсь.

• Тупо Тупо x 1
  14. При владі вже 1,5 року ваш віслюк. Чому не сидять мертвечук, Бойко, Єфремов і т.д. Чому?
    Віслюк за одно з ними?
    Чому ніяких претензій до віслюка тепер?

15. Lanktocha

Для початку, Зеленський - не мій вибір, якщо за нього буду голосувати, то тільки як за "менше зло", будь він із Бойком, та і то мало ймовірно, що виберу когось із цих 2.
    Невизнання законної влади? Були явні фальсифікації, чи вибрала більшість, але меншість тріпається? Є бажання створити якусь "народну республіку" із Порошенком?
    Медведчук - надто велика шишка, з надто великими покровителями, був недоторканим при всіх президентах. ТВ 112 позбавили ліцензії, всяке ще можливе.
    Що за логіка, щось будується зараз - це Порошенко починав, Порошенко зробив договорняки і почувались всякі злодюги та українофоби як сир в маслі, все одно Порошенко хороший, судити має Зленський.

• Тупо Тупо x 1
  16. hrim

hrim Well-Known Member

Зауважу, тезу про брехню" Если для этого он должен лгать врагу, пусть лжёт", паснув Good man.

Якби Порошенко брехав так як medwedo berlogsoni, він би з 80% голосів залишився б президентом.

Обережно, працюють дезорганізаційні агенти.

• Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, шо це Ви якусь трійку рекламуєте? о_О
    Моя пропозиція в силі;

18. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, демагогия у тебя, я тебе всё математически доказал. Это первое.
    Второе. Где я утверждал, что считаю себя умнее академика Глушкова? Это снова твоё передергивание моих слов от собственной беспомощности. Я утверждал, что вас, щенков, купили за пять копеек, выдав их за рубль. Более того, я признал, что я бы сам купился на это в студенческие годы.
    Третье. Умные люди часто весьма посредственны в житейских вопросах. Это снова передергивание с твоей стороны. Ты прикрываешься заслуженным именем академика, но наука на уровне гениев и людской быт со всеми его тонкостями это абсолютно разные вещи.

19. Good man

Good man Обычный человек

Если во второй тур во время следующих выборов выйдут Бойко и Порошенко, то ты кого выберешь?

20. Кацалапий, це робилося ще три роки тому на Львівщині і ніхто це не називав великим будівництвом і коштувало в два рази дешевше:

View: https://youtu.be/zaNMCspv7nY

а де твій аватар? :)