Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я думав не відповідати, але дам відповідь, тому що Ви пишете дурницю.
    У кожного народу є приказка "Брехнею світ пройдеш, та назад не повернешся". Вона стосується кожного гомо сапієнса. Президенти, політики нижчого рангу - не виняток.
    Тільки не треба акцентувати на тому, що "врагу". Може бути і не ворог, а політичний суперник, опонент, нарешті, народ, якому брешеш, щоб тебе обрали. Але якщо навіть і ворогу раз збрехав, а потім брехня спивла, вдруге тобі ворог вже не повірить. "Одинажды солгавший, кто тебе поверит?" Яскравий приклад цього - Путін та його компашка, що "навічно" захопили владу в Росії.
    Він невпинно бреше, йому ніхто не вірить, але оскільки він дурний, нахабний і з атомною зброєю та повністю підконтрольною йому і законодавчою владою, і прокуратурою, і армією, то з ним нічого вдіяти не можуть. Чекають, поки здохне. Або там щось із табакеркою відбудеться.

А тепер повертаємося до Порошенка, "нашєво радімаво". Порошенко брехнею дойшов до самої вершини - до крісла президента. Звідти його скинули, точніше, не пустили на другий термін, бо практично всі побачили його брехню на кожному кроці. Тому більшість людей ніколи не виберуть більше брехуна. Але і Ви, і Хомчин, і Мих, і всякі там майори також знають, що Порошенко бреше. Ви це описали як достоїнство. Перераховані також вважають оту брехню достоїнством. "Все средства хороши" на їх та Вашу думку.
    Пройшов Порошенко "весь світ". Зараз хоче "повертатися назад" - повернути собі крісло президента.
    Але це йому не вдасться. Він пройшов світ брехнею, а назад не повернеться. В цьому правилі немає винятків.

Колись давно, я ще був студентом, академіка Глушкова, нині покійного, на зустрічі із студентами запитали: "Вы лгали когда нибудь?"
    На що він відповів. "Нет, никогда. Я иногда не говорил правду, умалчивал, но не лгал".

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. А ще подібний спіч про віслюка. Слабо?

P.S. Раджу почитати біографію Черчіля і про розумний народ Англії

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цьому муралу ТРИ роки.

4. medwedo berlogsoni

У нього язик не повертається (Хомчине, в цьому випадку саме "язик", а не "мова" - гугл-перекладач Вас підвів. https://dovidka.biz.ua/frazeologizmi-zi-slovom-yazik/, Вам час перестати вдавати з себе українського патріота: мова, армія, віра), а у мене язик повертається.
    Я ці гроші з фонду ковіду бачу. Вони вкладені в якісні дороги, мости, школи, спорткомплекси.
    А про те, що ці гроші працюють: людям робота, зарплата, їх дітям - якісне харчування, я вже писав раніше.
    При іншій владі ці гроші опинилися б за кордоном в офшорах. Скажімо так, в тому числі і панамських.
    А за гроші Зеленський триматиме відповідь не перед Вами, матєрінщіком, а перед кредиторами Європи.

5. Good man

Good man Обычный человек

Это что за путинойд? Как он смеет заявлять такое? Государство во главе с Зеленским делает всё возможное и невозможное. Ситуация под полным контролем президента и он своими мудрыми решениями доказывает политическую зрелость и выдержку. А этого путинойда за такие провокации нужна на допрос в СБУ.

• Тупо Тупо x 1
  6. Після президентських виборів 2019 року прислів'я "краще з розумним втратити ніж з дурнем знайти" заграло новими фарбами.

7. А де хоч одне фото з маминого подвір'я на велике об'єбалово

• Тупо Тупо x 1

8. View: https://twitter.com/saturnu_5_gramm/status/1305803226772582400?s=19

Поряд з цим треба поставити звернення головлікаря Риженко, щоб волонтери ліки принесли проти корони, а він від зелених на вибори йде
    FB_IMG_1600163541204.jpg

Останнє редагування: 15 вер 2020
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А отут ви ДУЖЕ сильно помиляєтеся. Кацапи йому ще й як вірять (в усякому разі досить значна їх частина, в т.ч. навіть серед молодого покоління). І не лише кацапи... Наші (особливо любителі совкодрочерства) також вуха розвісивши ходять і слухають шо там вофка сказав, коли і кому.

• Подобається Подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Ты смотришь на мир с высоты собственного велосипеда.
    Не зря Маркс сказал, что ради прибыли в 300% предприниматель пойдёт на всё. Почитай биографии голливудских звезд, за редчайшим исключением все изменяют друг другу. В связи с Вайнштейном сколько вскрылось лжи. А сколько высокопоставленных священников было педофилами и гомосексуалистами. Им нет числа. И это только то, что мы знаем, а сколько ещё неизвестно и не будет известно никогда. Я долгое время верил в такого политического мастодонта, как Черчилль. А он оказался самый обыкновенным сплетником и интриганом. Просто для этого он должен был оказаться рядом не с обычными людьми, а с Нильсом Бором. А все великие полководцы и крупнейшие исторические фигуры мира - лживы и коварны, разве что за исключением единичных случаев.
    Здесь тема об Украине, ты снова ошибся.

Смеялся в голос про твоего Глушкова. Ты просто вложил в мои руки доказательства моей правоты по поводу лжи.
    Полуправда хуже лжи.(с)

Слышал о таком?
    Ты сказал, что я пишу ерунду. Сейчас я тебе математически докажу свою правоту, а потом мы посмотрим, кто из нас пишет ерунду, ты или я.
    Я таких двуличных людей, как Глушков, расписываю на раз-два. Называю я этих людей "20-30-50". Не будем придираться к мелочам и возьмем ситуацию, где-то оппонент Глушкова рассказал всю ситуацию полностью (пренебрегаем, что это невозможно, теорема о неполноте и т.д.). И в этой ситуации оппонент прав на 77%, а Глушков на 23%. Ты понимаешь, что такая пропорция говорит о подавляющей правоте оппонента, где четко и явна видна вина Глушкова и всякий честный человек должен гнобить Глушкова и порицать его поведение. А теперь ты узнаешь как Глушков рассказывает ситуацию тем, кто открыл рот и покорно его слушает.
    20% объема ситуации, в которых он прав на 80%, он рассказывает полностью - 100%.
    30% объема ситуации, в которых он прав на 15%, он рассказывает на 20%.
    О 50% объема ситуации, в которых он прав всего на 5%, он ничего ничего не говорит - 0%.

Проверяем его истинную правоту:
    20%*80%+30%*15%+50%*5%=
    0,16+0,045+0,025=0,23
    Это те самые настоящие 23%, о которых я говорил в начале. Сходится.

А теперь самое интересное. Вычислим степень его неправоты для тех, кто, открыв рот, слушает "уважаемого человека":
    Пусть весь по-настоящему правдивый рассказ длится 100 минут.
    Для легкости понимания начнём с конца. О последней половине ситуации он ничего не говорит. Значит остаются две первые доли, 20 минут и 30 минут. О
    первой доле он говорит полностью, а от второй всего 20% рассказывает. Его весь рассказ будет длиной:
    20 минут*1 = 20 минут
    плюс
    30минут*0,2 = 6 минут
    Итого = 20+6=26 минут

В первой доле его правота 80%, это 20минут*80%=16 минут
    Во второй доле его правота 15%, это 6минут*15%=0,9 минут, грубо, это 1 минута.

Значит в его рассказе для открывших рот студентов его правота будет:
    (16+1)/26=65%

Т.е. в ситуации, когда он прав всего на 23%, он в глазах студентов выглядит правым на 65%.

Параметры 80/15/5 взяты не с потолка, так устроена наша жизнь, всё в ней делится по принципу Паретто. 20% людей имеют 80% доходов, 20% стран имеют 80% запасов золота, 20% людей делают 80% научных открытий и т.д.
    Естественно, никакой человек эти проценты во время столкновения интересов с оппонентом никогда не высчитывает, это происходит само собой, всё как у невидимой руки рынка и природы.
    А глупый студент, глупый не по уму, а по жизненному опыту, слушает и восторгается: вау, никогда не обманывал, какой честный человек. Честно признаюсь, я бы тоже так думал в 17 лет. Потому что о Паретто узнал на 4 курсе, а о глубинном применении этого принципа и набрал жизненный опыт, поняв, как поступают люди в соответствии с этим принципом, годам к 30-ти. А ты и все, кто восторгаются твоим умом, до сих пор этого не поняли.
    Чтобы ты понял всю собственную глупость, я тебе скажу так. Где-то 80% людей, которые добились чего-то материально значимого в жизни, из тех, с которыми я общался, поступают именно так, как рисанулся перед вами Глушков. И я тебе, глупцу, скажу, что среди них нравственных людей, которые в подавляющем большинстве случаев (99,999999999) говорят правду - 0%. Ещё раз - ноль процентов. Поэтому я тебе ещё раз говорю, всё руководство всех стран это двуличные моральные уроды с точки зрения высоконравственного человека.

11. Що це було? Що я такого написав важливого, що ще на одного напала словесна діарея? Черговий кандидат на бан?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недавно побачив сюжет на ватному ZIK, точно така сама критика та гівнометання в сторону Зеленського, як у братів по розуму порохоботів, погана влада, потрібно, щоб прийшли "професіонали" хуйлокум Медведчук і таки Габіновічь.

13. medwedo berlogsoni

Ні. Вони знають, що Путін бреше, але вважають, що так треба. (Гудман не дасть збрехати. Він сам про це сказав: Бреше, але для загальноросійського блага.).
    Згадайте смаженого бурята. Як вони слухали радіо якесь російське, по якому казали, що ніяких регулярних російських військ на території України немає. А буряти лежали в якійсь школі донецької області покотом на підлозі і посміювалися.
    У них брехня має спеціальну назву "Путінвсєхпєрєхітріл"
    Інтерв"ю зі смаженим бурятом (уривок).
    Новая газета - Novayagazeta.ru

В Росії все шукають "національную ідєю". А вона є. І звучить вона так "Не нагебешь - не проживешь"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Приїду в Київ, викладу. Причому
    - це особисто Ви. Воно - під капелюхом, в темних окулярах і велике.
    Я два тижні тому викладав фото, зроблені від материної хвіртки на дорогу.
    Тепер зробив фото з того ж місця, де буде видно уже покладений бетон і асфальт. А сьогодні сфотографував бетонні водогони, щоб не розмивало обочини. І надвечір зробив кілька фото з наполовину відремонтованим містком через річку.
    Я не звертаю уваги на Вашу грубість, тому що Ви - дурний брехун.

• Подобається Подобається x 2
  15. medwedo berlogsoni

Я вибирав на городі картоплю. При собі мав телефон з поганенькою камерою, але зробив кілька фото дорожніх робіт.
    На відрізку дороги, що проходить через невеликий місточок, кладуть бетон.
    На одному фото видно, що половина містка вже капітально відремонтована, а на другому фото - що це український місток. Розфарбований в 2014 році DSC_0000093.jpg DSC_0000089.jpg DSC_0000090.jpg

Якість фото - погана. Кращі фото - згодом, з Києва. У мене проблема з перенесенням фотографій із смартфона на ноутбук.

Я думаю, Хомчине, Ви також покажете свої фото. Свіжі, звідки Ви, щоб ми могли переконатися, що Ви - патріот України, що проживає в Україні.
    Я ніколи не дивився, якої якості фото з мого китайського телефона за двісті гривень. Тому завтра зроблю кращі фото на смартфон. Там само.

• Подобається Подобається x 2
  16. medwedo berlogsoni

Безпекова українська стратегія Зеленського
    Донбас як Крим: на що дав згоду Зеленський у новій безпековій стратегії України

П"ять років тому при попередньому президентові в Стратегії не йшлося про російську окупацію.
    Я думаю, навіть Грім буде задоволений, що нарешті українська влада назвала Росію агресором.
    Бо він, Грім, досі думав, що лише він один - патріот, що називає Росію агресором. Виявляється, навіть в Офісі Зеленського так вважають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Планктоша. Ти голосував за віслюка, тепер проголосуєш за мертвечука. Тільки б не Порошенко. Від тебе ніхто більшого не очікує.Розслабся в бедрах, отримуй задоволення.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Кацалапий, ти обісрався. Стратегія розроблена в 2017-2018 роках.

19. У 2018 при Порошенко уряд Гройсмана, відремонтував і побудував 3400 км.
    У 2020 Зеленскай 1800 км
    Тільки не переплутайте, при Зеленському, це велике, ну дуже дуже велике будівництво

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Проголосував? Копію мого виборчого бюлетеня, брехло!
    Вибирали "менше зло", порівняно з Медведчуком чи його людиною Бойком ( до чого спонукав політтехнолог Гринів ) таким би був Порошенко, але тут інші кандидати.
    А ще при совку була ковбаса по 2.20 і смачний пломбір.

а де твій аватар? :)