Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/3650230731706423/

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кафедра дипломатичної служби і відосик з Марусею?? :)))йой
    Де под пі-пі-пі від мата йдуть погрози президенту.
    А як вона завжди грубо нафарбована, а-ля гейша. Мабуть, дипломатична служба не мала на неї великого впливу :)))

• Смішно Смішно x 1
  3. А це вже чисто жіноча заздрість. І чому я не здивований. Або українською, грудна жаба.
    З чим вас і вітаємо.

4. Скажу відверто мені довелося працювати з двома першими леді. І я надто добре пам‘ятаю до якого рівня опускався квартал у своїх жартах.. | Все буде Україна

От сьогодні сміються з неї. І припускаю сміятимуться ще не раз, бо саме квартал навчив українців так не любити своїх президентів і своїх перших леді…

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А може "Нє смєть панасіть ідола Порошенка і його оточення!"?
    Зробити грубу помилку і заслуговують на критику лікар, священник, викладач... А порохоботи зробили касту недоторканих.

6. Планктоша, а ти ще й жінка? Чи просто пасивний...?

• Тупо Тупо x 2
  7. Lanktocha

Що не прислали нову методичку з новою копіпастою, значить треба дістати інших, спровокувати на розведення срачу? Не вийде.
    Цікавлять такі теми - дорога на гей-форум, всім стане легше, що не буде такої язви.

8. Значить все таки жінка,....а може й пасивний.

9. Lanktocha

У кого що в голові

Не вдається на ботофермі знайти друга? Збоченець.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи опустилися нижче плінтуса. Обговорюють не майбутнє України, а опонентів на ЛФ.
    Ар"єв спеціально їздив за тридев"ять земель, щоб сфотографувати кусок асфальту? Оскільки Ар"єв - порохоботський брехун, то не виключено, що він може викласти фото, якому два чи три роки.
    І зараз, буває, якась бригада зробить недоброякісно. Але переробляють за власний рахунок.
    Систему характеризують не помилки, а реакція на помилки. (с)
    А як роблять дорогу зараз, я сьогодні спостерігав цілий день (побічно). Займався всякими заготовками на зиму, а повз подвір"я йшли автомобілі з дорожніми матеріалами, зупинялися автомобілі, пропускали зустрічні (бо рух відбувався почергово по одній смузі), утворювали колону, їхали далі. Вантажівки зі щебнем та асфальтом не стояли в імпровізованій колоні, а об"їжджали її. Бо робота кипить.
    І кожен, хто їде чи то у власному авто, чи по роботі, може оцінити масштаби Великого Будівництва і без фейсбука Ар"єва, і без перепоста Хомчина.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ну брехло. Дам інше джерело. Де тут Ар'єв?

View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/3649805188384749/

12. Друзі і принципи
    "Усі мають бути принциповими, крім тих з ким ми дружимо, до кого проявляємо давню симпатію чи до тих, хто колись зможе стати нам в пригоді". Яким би достойником не була людина, але цей "закон Принциповості" використовуватиме постійно. Це прописано в нашому мавпячому BIOS. Тому кожен із нас є експертом із сортів лайна, довільно ділячи його на категорії - оце ще нормальне, а оце вже "фу".

13. Lanktocha

Як і в чиїх інтересах висвітлює подію 5 канал - інша тема розмови.

14. elektrik

elektrik Well-Known Member

Як чиїх інтересах?,в інтересах податківців,шо самі себе грабуємо,от дожилися.

15. Lanktocha

А пропагандон Кисельофф так само, в інтересах простих пермських металургів та тюменських нафтовиків?

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доброго ранку, Україно!
    Сьогодні прямо біля нас вивантажуть бетонні бордюри, чи жолоби, не знаю як їх назвати. тепер вода, що збігатиме з дороги, не розмиватиме обочину і не робитиме канаву, через яку не можна переїхати, а бігтиме по бетонному жолобу в річку.
    Завжди раніше була проблема після великого дощу. Я, приїжджаючи, мусив брати лопату і засипати канаву прямо перед ворітьми. Думаю, подібне явище знайоме багатьом тим, хто живе чи їздить в село.

17. elektrik

Пішов звідси колаборант!

• Тупо Тупо x 1
  18. elektrik

Брюссель. У столиці Бельгії, де-факто столиці Європейського Союзу, на стіні готелю з'явився надзвичайно зворушливий мурал - об'ємне зображення загиблого в бою з російськими окупантами всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Кандидат в мери Дніпра від партії "СН" їм Зеленського, за сумісництвом головний лікар лікарні ім Мечникова, просить допомоги для лікарні, після того як СН і Зеленський бадьоро відрапортували про готовність до боротьби з ковідом і зняли багато красивих роликів.
    Людина йде в мери від президентської політичної сили має мнобольшінство в ВР і всю вертикаль влади. Від політичної партії, яка власне, і влаштувала цей колапс.
    І найголовніше - запитати у Зеленського, "де блядь гроші з ковід фонду", мова у нього не повертається
    FB_IMG_1600163541204.jpg

а де твій аватар? :)