Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня в стилі Гебельса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  2. elektrik

elektrik Well-Known Member

Лерос покохав Єрмака, Верещук шукає Пріорку, Зеленський переляк: ХІТ-ПАРАД ЗАШКВАРІВ #31

View: https://youtu.be/a7s0GdgPStI

• Тупо Тупо x 1
  3. FB_IMG_1600008033357.jpg

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Herman Aksom:
    Дивлюсь список "людей року" 2014 від НВ. Парасюк, Савченко, Коломойский.. Розумієте, ми не могли не програти інформаційну війну. Ми були не готові. Зараз ми розуміємо які це покидьки але тоді ми велись. А РФ вміло згодовувала "героїв", готуючись до 2019го.

Ми ж Вас попереджали!:
    Міністр культури Ткаченко поскаржився на неіснуючі штрафи за невикористання української мови у побуті.

Дід Микола:
    Як він придумував брехню про вбливство Порохом свого брата, так тепер придумує брехню про штрафи за невикористання української мови в побуті.
    Це суть ЗЕлених малоросів.
    Вони завжди боролися і боротимуться як із проукраїнськими політиками, так і з українською мовою.

Гончаренко:
    15 нових проваджень проти ПП і всі повний юридичний “треш”
    Щоб вести всі відкриті справи, Зеленському доведеться створити окреме міністерство
    Міністерство відкритих проти Петра Порошенка справ.

За призначенням на посаду заступника голови ОП одіозного представника МВС часів ‪#Янукович‬'а Татарова стоїть Московія

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тупо, Хомчине, тупо.
    Не може бути розумово відсталою половина дорослого населення.
    Гавнюки ті, хто склав такі таблиці.
    Зеленський нічим не гірший від попередніх президентів, а де в чому навіть ефективніший.
    Візьмемо для прикладу Велике Будівництво. Приїхав я оце в село до матері.
    Ще два тижні при мені саме гризли старий асфальт, викопували екскаваторами обабіч метрові завширшки чи більше траншеї, засипали піском, потім щебнем, вкатували. Я давав фото.
    А зараз уже постелена високоякісна дорога. Поверх старого покриття поклали досить товстий шар бетону. Сантиметрів до десяти. А з протилежного боку - навіть товщий шар! Справа в тому, що дорога в цьому місці повертає, тому зробили віраж! Полотно дороги трохи нахилене в бік повороту, щоб машину не викинуло по дотичній. Поверх бетону поклали високоякісний асфальт. Зараз розширюють місток через річку.
    Коли клали бетонну суміш, цемент розносило вітром. Трохи на подвір"ї на листя дерев натрусило. Але то таке. Зате буде чудова дорога.
    Приїду в Київ викладу нові фото з того ж ракурсу.

Так що скільки Ви Порошенка не вихваляйте, його вже всі добре розкусили. І хай він хоч з дітками зустрічається та лякає їх чорними рукавицями, хоч на голові стоїть і обруч на нозі крутить, нічого це йому не дасть. Брехнею світ пройдеш, та назад не повернешся.
    А те, що там дехто не такий в оточенні Зеленського, як ми хотіли, так всі були готові до того, що нічого як по маслу не піде.
    Але в порівнянні з правлінням Порошенка зроблено крок вперед.

Я не кажу, наприклад, що розумово відсталі ті, хто голосуватиме за Порошенка. Вони або мають від Порошенка якусь вигоду, або просто дурні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. medwedo berlogsoni

До речі, до попереднього посту. Чому цемент розвівало по подвір"ях?
    Після того, як поклали шар бетону, він зверху підсихав, і зверху трохи здувало цемент. Але машини-поливалки поливали бетон безперервно, щоб не тріскався. Для моєї матері спостерігати таке було в дивину. Підходила, рукою пробувала ще свіжий бетон. З дорожниками бесідувала. Зараз уже роботи дійшли до сусіднього села. А це - кілометрів сім. Сім кілометрів за два тижні, причому - якісно.
    А Ви кажете...

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А от якби вибрали Пороха - він би вам там 12 см бетону поклав би!!! ЕЕЕЕЕЕХ - таке щастя втратили...

• Смішно Смішно x 1
  8. FB_IMG_1599992788123.jpg

• Баян Баян x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Шляк трафляє від такого лизоблюдства. Всі навколо погані, є тільки один ідол, так не буває.
    Сотні доброго можна знайти у всіх решта і сотню поганого у Порошенку.

10. Чим далі, тим частіше бачу заклики - ну шо ви, харош собачитися, треба об'єднуватися, ви ж бачите, що з країною відбувається.

Так от, любі маї. Об'єднуються зазвичай навколо якихось цінностей, очевидних так би мовити речей, навколо правди, врешті-решт.

От і я пропоную об'єднатися навколо правди.

А правда полягає ось у чому.

1) З 2014-го Україна почала робити кроки - несистемні, невиразні, але досить відчутні - до українізації та європеїзації.

2) Після виборів-2019 ці кроки почали згортати. Ба більше, постало навіть питання про існування тієї України, у напрямку якої країна рухалася в проміжку між 2014 та 2019 роками.

Тому!

Для початку я пропоную усім адептам ідеї об'єднання, які голосували за Зелебобія - публічно визнати, що:

1) при всій їхній нелюбові до Порошенка - при ньому ситуація в країні була краща, питання про відкат до русифікації не ставилося, питання про здачу національних інтересів у парламенті в Адміністрації президента не ставилося, взагалі не ставилося питання того, яким буде майбутнє країни і чи буде воно взагалі;

2) вибір Зелебобія, а пізніше монобільшості - призвів до серйозних проблем у економіці, які уже вилазять боком усій країні.

Тобто!

Визнати, що їхній вибір - неважливо, чим він був продиктований - був неправильний і навіть ШКІДЛИВИЙ. І що вони визнають неправильність і навіть шкідливість СВОГО вибору.

А от після цього - можна починати об'єднуватися. Бо стане зрозуміло, що ці люди зрозуміли, ДЕ корінь усіх проблем.

А до того - з ким об'єднуватися? З істотами, які сидять у Кропивницькому чи Ужгороді, чудово знають, що до туда Московія не дійде - і тому преспокійно ржуть з того, що ти їм пояснюєш про те ж Запоріжжя, яке після виборів різко почало скочуватися у русскємір? Вибачте, я якось не приучений "піть с ворамі" і їсти з помийниці.
    Володимир Миленко

11. Lanktocha

Мене дістало, та і не мене одного постійна заїджена пластинка порохоботів з тими самими стандартними при всіх виборах плюсами. Як радять, перед укладанням шлюбу один одному сказати позитивне і негативне про себе, тоді легше перенесеться і пробачиться такий випадок.
    У нас не двопартійна система, як у США, але там нема проплачених ботів, такого срачу і обкидування болотом республіканцями демократів, якщо ті в опозиції. Вибори це не обкидування болотом одних, сподіваючись, що від такого зросте у тебе рейтинг. Можлива третя і четверта політ.сила. Є у партії Порошенка розумні люди, але деякі, як і їх піхота - інтернет-боти виконують роль шавок, гавкання по команді "Фас!" від господаря.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Планктоша, а ти крім поганої української і російської , якими мовами володієш, що
    стверджуєш, що республіканці не обкидують лайном демократів.
    При своїх зашкварах віслюк був би темою номер один у всіх американських змі, як Трамп зараз.

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви повторюєтеся. Я ті бабські казки читав від Вас в іншій темі. Одна баба сказала.
    Якщо бухгалтер - висококласний фахівець, то його візьмуть, хай він буде хоч адвентистом сьомого дня.
    І взагалі, Хомчине, Ви якось несолідно себе ведете, переповідаючи бабські плітки. Несолідно. Але органічно.

14. medwedo berlogsoni

Як Ви, Хомчине, вважаєте, чи було щось подібне при Гройсману-Омеляну? Про Порошенка я мовчу - той бігав з іншими подіями (ну, якщо не брати до уваги кілометровий стовпчик)
    Навіть якщо Обмілян був такий скромняга, що про подібні речі не згадував, цілком можна припустити, що який-небудь блогер обов"язково таке викладав в Ютьюб, щоб заробляти гроші на підписках та переглядах. Але такого не було і близько.
    Подивіться, і не тільки Ви, Україну сьогоднішню, в якій будується завтрішня Україна.

View: https://www.youtube.com/watch?v=USs6Q29WmTA&pbjreload=101

ЗІ. Подивився. Дійсно, це - не та лопата асфальту, про яку язвив Обмілян.
    І навіть не велика стіна з рабиці, яку будував Яценюк на кордоні з Росією.
    Це - дійсно Велике Будівництво.
    Я думаю, Хомчине, Ви погодитеся і поставите мені хоча б "Інформативно".

Останнє редагування: 14 вер 2020
  15. Lanktocha

Принаймні українською пишу грамотніше.
    Зі словником можу зрозуміти французьку, більш-менш розумію польську, але слабо пишу і читаю по-польськи.
    Політична критика - зовсім не гівнометання, зовсім не викрики як у Федини - народний депутат та інтелігентна жінка не повинні так поводитись. Тут поведінка, як у капризної дитини, коли забрали улюблену іграшку, так і у капризних порохоботів - забрали владу.

16. Хто така Софія Федина?
    Кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних зв'язків і дипломатичної служби ЛНУ, на відмінно закінчила середню школу, авторка більше десятка наукових робіт, знає 7 мов, українську, польську, англійську, німецьку, французьку, японську, російську.
    Хто такий Зеленський?...піськограй...
    Хто такий планктоша?...

• Тупо Тупо x 2
  17. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты не понимаешь сути вещей. Президент это не тот, с кем ты хочешь пойти в бар пить пиво или с кем ты хочешь поехать на рыбалку. Для этих дел есть друзья. От президента нужен результат его работы. Если для этого он должен лгать врагу, пусть лжёт, если для этого он должен сделать комплименты более сильному партнёру из-за океана, пусть делает. От него нужен результат, а не высоконравственное поведение.
    Ты думаешь, так в странах экс-СССР? Посмотри на США, сколько там обвинений руководящих кадров от шоу-бизнеса до военных в приставании к женщинам. С твоей точки зрения такого быть не может, это же безнравственно, как же США стали самой сильной страной, если там повально такое творится.
    В этом и заключается суть вещей, что приставание к женщинам не мешает быть эффективными на своём посту. Более того, это косвенно говорит об уверенности мужчин, а никакой мужчина не займёт пост генерального директора или генерала армии, если не будут уверен в своих силах. Я не оправдываю их, я говорю, что это легко может не противоречить друг другу.

18. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша генерал диванной армии, доктор казуистики, доцент львовской кафедры схоластики, с золотой медалью закончил школу для особо одарённых, автор многочисленных теоретико-практических интеллектуальных изысканий на львовском форуме, знает 10 языков Проксимы Центавры, с трудом владеет русским и украинским языками.

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Тим більше, культурна інтелігентна зі статусом людина може поводитись як Жиріновський?
    За такою логікою, можна оправдати Чикатила, бо він був хорошим педагогом.
    Як говорила у мене одна вчителька "Такими діями принижує не когось, а себе".

20. Розумна була вчителька, але учнів нічого не навчила. Чи учень вже дуже був.....?

а де твій аватар? :)