Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Однієї нової серед поля - об"їзної навколо Рівного, буде досить?
    Чи дурневі половину роботи не показують? Там ще дороги немає, лише пісок насипають.
    Опубліковано вражаючі фото з будівництва Північної об’їзної Рівного | Рівненські новини

Дві додаткові смуги навколо Житомира (Ви колись казали, що через тисячу років ця дорога проходитиме через місто) - це можна вважати новою дорогою? Будують китайці.
    За посиланням нижче видно, як кладуть асфальт, де ще кілька місяців тому дороги не було. І яка буде вже в листопаді цього року.
    Для Шпанівської ОТГ Північна об'їзна Рівного стратегічно важлива | Рівненські новини

Ну, і ще одна дорога
    Укравтодор почне будувати Північну об’їзну Львова вже цього року - Діло

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. medwedo berlogsoni

На додаток, для Хомчина. Перегляньте ролик, який називається
    "Как белорусы дорогу в чистом поле строят". Знаєте, що означає "чистое поле"?
    Це означає, що там немає жодних доріг, жодних будівель, нічого, крім рослин.

View: https://youtu.be/h1pMdAVGNCw?t=379

Подивіться, дуже цікаво. Я вже давав посилання на цей ролик. Там будують віадук над великою прірвою. Там навіть танком не можна було проїхати. Навіть Максим Перепелиця не проповз би на пузі.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. medwedo berlogsoni

Ось ще один репортаж, Хомчине. Це - не нова дорога. Я колись їздив по ній не один десяток разів. Мукачево, на Львів, на Київ.
    Знаю, яка вона була колись. Дуже добре пам"ятаю південну об"їздну навколо Львова. Там дороги не було, а коли проїхав через центр Львова, мене оштрафували, бо в центр в той день було заборонено в"їжджати.
    От люди серйозно зміцнюють міст. Так, це не нова дорога. Але навіть якщо старі дороги доведуть до відмінного стану, це буде в плюс Зеленському. Погодьтеся, що одна і та ж дорога, по якій можна було їхати раніше із середньою швидкістю15 км/год, періодично зупиняючись, щоб подивитися, як краще обїхати яму, щоб не залишити там глушник, дорога, на якій ями щовесни засипалися битою цеглою, щоб хоч якось проїхати, і дорога після ремонту, рівна як стіл, де можна їхати хоч 110, хоч 180, з розміткою, з розв"язками - це також робота, варта похвали.

View: https://youtu.be/X7SmKNwJitc?t=1869

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Ці дві новини обов‘язково потрібно ставити поруч.
    1.Профільний комітет ВР погодив зміни до бюджету 2020 в частині зменшення субсидій малозабезпеченим на понад 2 мільярди гривень.
    2.Печерський суд виніс рішення про компенсацію Суркісам 10 мільярдів гривень з боку державного Приватбанку (читай: того ж бюджету).
    Я, насправді, задоволений. Бо маємо наочний доказ, що влада голобородьків інакше функціонувати може тільки на екрані. В житті - ні.

5. medwedo berlogsoni

Хомчине, то як стосовно нових доріг? Ви вчора сказали, що при Зеленському нових доріг не будують, я Вам навів конкретний приклад.
    Признаєтеся, що зсвизділи?
    Крім того, ремонт існуючих шляхів (по яких раніше неможливо було переміщуватися) - це також непогано. Під моєю хатою роблять саме ремонт існуючої дороги. Але то була дорога, на якій я пару років тому налетів на вихлопну трубу, яка у когось відірвалася, коли він вскочив у яму так, що резонатор відірвався. Я тим куском труби погнув собі захист картера. А тепер там буде дорога, по якій (теоретично) можна буде їхати хоч 150, хоч 200 км/год.

Хомчине, не будьте ніпелем, бо Ви пишете в один бік. Коли Вам дають відповідь, Ви дуєте далі. Скажіть щось про нові дороги.

6. Рік тому 73% обрали шутніка. За рік кількість безробітних зросла на 73%.

Вищі сили явно намагаються щось сказати українцям.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

не може, в нього предінфарктний стан). Такі масштабні будівництва, країна змінюється.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Змінюється - так.
    Але Quo vadis - питання.

зі
    До речі, варта би роман Сенкевича перечитати і трохи може переосмислити:scratch_one-s_head:
    Все збирався почитати в оригіналі, але мабуть не судьба...

9. Запам’ятайте цей день.
    Сьогодні нарешті Президент визнав, що «Велике Будівництво Зеленського» насправді доБудівництво на наші гроші.

«Все життя будете їздити по нормальних дорогах і скажете, що їх хтось будував, а добудувала наша команда», - наголосив з відчутним роздратуванням Президент України Володимир Зеленський під час прес-брифінгу в Харківській області.
    В принципі, з таким формулюванням я теж згоден. Звісно, було би приємніше, якби Президент щиро казав: «Порошенко збудував, а я закінчив», але хай хоч «хтось», а не «28 років нічого не робили».

Роздратування пана Президента було очевидне, бо запитання регіонального журналіста було просте: «Чи відомо Вам, що з 15 об’єктів «Великого Будівництва» - 13 були готові на 95% ще в минулому році?».

Рівень регіональних ЗМІ мене відверто тішить. Гострі запитання про Гео Лероса і корупцію Зеленського, відсутність коштів в фонді по боротьбі з коронавірусом, провал з протидією незаконній вирубці лісу і т.д.

Ау, де Ви наші національні флагмани-правдолюби?!

Кожен наступний візит Зеленському вдаватиметься все важче. Одна річ, прилетіти вперше, наобіцяти сім коробів гречаної вовни, а зовсім інше - прилетіти вдруге чи втретє і тебе питають: а де це все?!

І, суто риторичне запитання: Володимире Олександровичу, Ви коли повідомляєте, що прилетіли на гелікоптері: Ви себе уявляєте тим самим чарівником чи просто хизуєтеся?
    Або, як любив робити Ваш кумир Віктор Федерович, блатуєте?

До речі, треба Вам щось з лексикою і манерами придумати, бо зриваєтеся на стиль «дворового пацана», якого піймали на крадіжці яблук чи фари з автомобіля.
    Та й ніс я би так часто і характерно не смикав пальцями - палитеся...

П.С. Сьогодні під Харковом почав палати ліс, який можливо перед тим незаконно вирубали.
    Всі збіги з візитом Президента і що в народі його називають Зе-Катастрофа - прошу вважати випадковими

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157988545678439/

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви при своєму розумі?
    Що значить "один збудував, а інший закінчив"? Якщо "збудував", то це означає, що будівництво закінчено, і нічого закінчувати.
    Так справа в тому, що добудовується, закінчується те, що починали будувати ще в 90-і роки минулого сторіччя, в нульові роки - нинішнього.

Але, видно, порохоботам найбільше дошкуляє, що саме зараз закінчується будівництво багатьох об"єктів, доріг, мостів, лікарень, які стояли недобудованими десять-двадцять років поспіль.
    Хомчине, що відповісте стосовно НОВОЇ ДОРОГИ НАВКОЛО РІВНОГО? Вона нова чи не нова?
    Не будьте ніпелем, дайте відповідь на запитання.

12. medwedo berlogsoni

Все пізнається в порівнянні.
    Читаємо Гройсмана
    Гройсман прозвітував про відремонтовані за три роки дороги
    Зауважу, між іншим, що новою владою не заперечувалось будівництво доріг тим же Гройсманом-Омеляном. Тобто, нинішня влада вела і веде себе більш помірковано стосовно попередників (не по-свинськи).
    Далі, звідтіля ж.
    Нова дорожна стратегія 2020: як уряд планує “зшивати” дорогами всю країну

І мені здається, що за 2020 рік буде зроблено, - в плані ремонту доріг, - майже стільки, скільки за попередні три роки Гройсмана-Омеляна. Якщо не більше.
    Я бачу це на власні очі.

13. Silver bullet

Гройсман був толковим прем'єром, надо бути справедливим. Він і мером Вінниці був непоганим. Вважаю, що він був на своєму місті.
    Інше, що не справа прем'єра боротися з системою, з олігархами, у нього на це нема ні часу, ні повноважень.
    Я не знаю, чи крав він, чи ні, але те, що масово дороги почав будувати та продавив закон про щорічне перерахування пенсій - вже багато.
    А Омелян у мене викликає огиду. Ніякої революції в інфраструктурі він не зробив, захмарну заплатню мав, а як нова влада його прибрала - став ображений бігати по всім політ-шоу і розмазувати кашу по стіні.
    Так і думаєш: в політику пішов? Готується до виборів, щоб не залишитись за бортом.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Гройсман був таким чесним, що йому теща з жалю купила в Києві квартирку за свої пенсію, аби дочка з зятем не товклися в комуналці чи там в готелі.
    Гройсман, який живе в квартирі тещі, заявив про пошуки нового житла

Слава Порошенку!

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Крав. А як не красти, якщо ти - прем"єр? Дороги - це так. Це була його фішка - будувати дороги. Білборди його вихваляли вздовж доріг. І навіть там, де доріг не було.

16. Silver bullet

Красномовно стоїть борд)

17. Good man

Good man Обычный человек

Критики Порошенко уже не знают что им такое ляпнуть, чтобы очернить пятого президента. Поэтому я с удовольствием вас высмеиваю, вы нередко противоречите самому себя и очень часто один другому.

18. medwedo berlogsoni

Вам слід було після слова "чесним" смайлик поставити, а то тут деякі Дубмани сприймають ті слова серйозно. Вони вважають, що Гройсман був дійсно чесним соратником чесного Порошенка.
    А коли наводите фото Порошенка, то, щоб не очорнювати його, перетворюйте фотошопом його чорний костюм, сорочку, перчатки в "бєлиє одєжди"

19. medwedo berlogsoni

Стосовно "вагнерівської зради". Саме порохокерівництво не вірить в те, що то була спецоперація СБУ по захвату турецького літака з подальшою посадкою його в Борисполі.
    Інакше б вони на вчорашнє ток-шоу Шустера на противагу Смєшку не посилали дурачка льоху (з малої літери) Гончаренка. Який колись бігав по Одесі, як регіонал, і намагався створити Одеську Народну Республіку, а після (як шавка, що голосно гавкає, на кого нацькують) пристав до ПЄСів Порошенка.

Хіба в рядах прихильників Порошенка немає достойних офіцерів спецслужб, які б відстоювали ідею "зради"? Мабуть, немає, інакше не посилали б туди дурачка льоху.

а де твій аватар? :)