Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я в межах форумних тем спілкуюся з @VasMT і мені це подобається /хоча я не завжди погоджуюся з ним в деяких дрібних і давно минулих нюансах нашої історії; /
    @hrim, якщо це Вам дуже треба, то я можу підключити вуйків.
    Вони працюють файно і якісно, але й дорого беруть за свої послуги.
    Якщо Ви погоджуєтеся, то дайте тут знати, я продиктую номер рахунку, куди перерахувати завдаток.

• Смішно Смішно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

hrim

Це відомі факти. Тут нема дописувачів, типу Бондаренко і не шабаш у Скабєюшки, де пропагується байка про іхтамнєтів.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та досить, досить! Заспокійтеся, все йде так, як передбачали порохоботи:

"Нафтогаз" на 45% підняв ціну на газ для населення за місячним тарифом і на 10% - за річним (оновлено)

4. Gyppsy

@Мих -уїл, то це порохоботи накаркали газ по 4,7 грн/куб.м. з ПДВ.?
    От же ж суки порохи, нє?
    При порошенках такої ціни не було!
    Слава Порошенку!

5. hrim

hrim Well-Known Member

Дякую за швидку промовисту відповідь.

6. hrim

hrim Well-Known Member

Дякую за відповідь.
    @Lanktocha принагідно згадав "Скабєюшку". Росія витрачає на пропаганду 10% бюджету.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@hrim, як там заява в СБУ? Прийняли?
    Який результат?
    Цей зрадник ще служить?

Останнє редагування: 30 сер 2020
  8. Lanktocha

Признання, такий самий метод, чорноволохи також копіпастять на за 5 копійок.

9. Gyppsy

Будь ласка.
    При потребі звертайтеся, буду радий допомогти.

зі

@hrim, так я не зрозумів - Ви будете вносити завдаток?
    Номер карти давати, чи ні?
    Бо вуйки вже стоять запряжені і б"ють копитом;

• Смішно Смішно x 1
  10. hrim

hrim Well-Known Member

Дякую.
    Ви відповіли питаннями.
    Я не подавав заяв.

Ви часто на форумі вживаєте слово "війна".
    Ви можете навести свої коментарі документальних свідчень агресії Росії проти України за останні шість років тут, на цьому форумі?
    Ті люди, які з вами спілкуються цього не зробили.

11. #Политбеспросвет
    Mason Lemberg:
    Ще 2 роки тому медведчук і його шавки сиділи під шконкою тихенько і не відсвічували
    Тепер в медведчука друга за рівнем підтримки парламентська політична сила.
    Тепер в медведчука силове крило з бугаїв. Легалізоване силове крило в тилу української армії
    Тепер в медведчука 4 телеканали з цілодобовою кремлівською інформаційною повісткою
    А сам медведчук в залі Верховної ради з веселою посмішкою тепло ручкається з головою СБУ.

Юрій Луценко:
    Рік тому я подав заяву про відставку з посади Генпрокурора. За 1204 важких і важливих дня ми отримали 3000 судових вироків проти корупціонерів, 1200 проти терористів, започаткували міжнародні процеси проти окупантів, отримали вирок за держзраду екс президенту.

Розумію, що суспільство вимагало більшого. Але пояснити, що топ корупціонери - підслідність незалежного САП/НАБУ так і не вдалось. Як не вдалося спонукати їх до роботи на результат, бо за 5 років вони так і не отримали жодного вирока щодо корупціонера категорії А.

А ще наша команда повернула державі активів на 4 млрд дол - заповідні ліси, острови, історичні об‘єкти, військове майно і госпіталі, десятки тисяч гектарів землі.
    Пройшов рік. Все познається в порівнянні.

Юрій Каракай:
    Господь дав нам кращого очільника держави за всю історію України, але народ проміняв його на Зеленського.

Виталий Портников:
    Знову в Європі продовжує діяти той самий принцип: на Росію ми будемо тиснути, але так, щоб це не заважало нашим економічним інтересам, щоб це не ставило під сумнів можливості німецького бізнесу.
    А насправді з таким підходом, переконаний, не можна ані перемогти авторитаризм, ані домогтися реальних економічних результатів. Тому що співробітництво з режимами, для яких на першому плані не економічний успіх, а збереження влади і тиск на сусідів, рано чи пізно дається взнаки і на економічних можливостях країн, які намагаються із такими режимами домовитись, які не помічають, що практика цих режимів і їхня безкарність призводить до деградації цінностей, заради яких, по суті, і створювався Європейський союз як вільний ринок цивілізованих економік.

Лисиця~Кіцуне:
    Ми нація, яка забула Голодомор. Ми нація, яка після розстрілу в зеленому коридорі шукаємо винних де завгодно, але не тих хто розстрілював. Можливо друге є наслідком першого? Мені інколи так сумно стає від цього всього.

Dmitriypaut:
    Старый коммуняка Фокин:
    - Кормильцам Бомбассу нужно дать особый статус.
    - Нужно начать кормить Бомбасс
    - Нужно проводить выборы и признавать их без контроля границы.
    Сказал бы просто - х..хлы, вы должны стать рус. рабами.
    Короче, переговорщики агонь!

Дід Микола:
    - діду, а що було б, якби "чорний пояс" з карате Зеленський зустрівся у тісному провулку з Марусею Звіробій чи з Фединою?
    - отримав би ще й "майстра спорту" із легкої атлетики.

Серый Кардинал:
    Владимир Александрович, я тут новую идею для Вас нашел. Если уже кого-то копировать, то по полной программе: Жителей Туркменистана заставляют покупать портреты президента вместе с едой.

Тётя Роза:
    В связи с ростом продолжительности жизни в Польше снизили пенсионный возраст. Они там совсем с ума посходили?

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4_j-XFrEVq6RlH5FmsLMNNYsn_OIaHjU

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У нас теж вісить (неподалік від моєї роботи)

13. Gyppsy

Значить нова партія на всю Україну)

Буде Андрон замість гречки роздавати електорату одноразові маски)))

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому?

15. Lanktocha

І хто завадив довести діло до кінця? Реальний суд, замість договорняків?

Хто кричить, що всі санкції проти Росії, завдяки дипломатичному таланту Порошенка. Виникає питання на засипку, збираються вводити нові санкції проти білоруських чиновників, у білоруській опозиції є Порошенко? Світять нові санкції проти Росії, якщо доведуть отруєння Навального, завдяки Порошенку введуть? Не придумуйте дій, до яких Порошенко не причетний!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Два дев'яносторічні старці вирішують, як жити Україні. Вони вирішують, як жити молодим.
    Ще раз: два дев'яносторічні старці-комуняки вирішують ваше майбутнє.

Зелейобіки, маю надію, що ви саме за це голосували.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Lanktocha

Знову "Я про Фому - ти про Єрьому".
    Переговорна група ще нічого не затверджує і я запитував, відповідь була тільки як жарт, ну так кого на такій посаді бачите оптимальним?

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про Велике Будівництво.
    Сьогодні поверталися додому на авто. Дуже інтенсивно працюють бригади (ми проминули три) на будівництві дороги.
    Син ходив до товариша в гості, так товариш трохи пролив світло на "звідки гроші?". А то я, чесно кажучи, аж почав дивуватися, де беруться гроші на таке інтенсивне будівнцтво і завершення довгобудів по всій Україні.
    Виявляється (якщо не брешуть), дуже просто. Дорогу на Черкащині "поділили" між кількома нардепами. Кожен нардеп (я вважаю, абсолютно добровільно, не може такого бути, щоб його залякували майбутніми тривалими зустрічами зі слідчими та прокурором) виділив по кілька мільйонів гривень. На будівництво. Оскільки він виділив "свої, непосильною працею зароблені", то про те, щоб там щось вкрасти із будматеріалів, не може бути й мови. Бо крастимуть не в абстрактної держави, а у нього. З нього і запитають і за якість, і за протяжність. Так що роботи виконуються напрочуд якісно.
    У мене маленька підозра, що такі добровольці-нардепи виділяють мільйони по всій Україні, по всіх областях.
    Колись, більше року тому, ми тут з Гудманом обговорювали звернення Зеленського до якось нардепа, щоб той пошукав трохи грошей на будівництво дороги до якогось села. І той "радо" відповів, що є у нього такі гроші, знайдуться.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Від Баканова пішов останній співробітник з дипломом Оксфорда.

Те, у що перетворив СБУ ганебний лейтенант, уже складно назвати спецслужбою, на жаль

View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10157134922817163/

20. elektrik

elektrik Well-Known Member

89летнего Петена французы приговорили к повешению, это я нашей 87летней молодёжи в лице Фокина и Кравчука напоминаю. Мир без победы это капитуляция и предательство, неизбежный результат - приговор трибунала.

View: https://youtu.be/lgpzKWuAxv4

а де твій аватар? :)