Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Черговий етап у будівництві Подільсько-Воскресенського моста.

View: https://youtu.be/nfHp6HepyAw?t=383

2. elektrik

elektrik Well-Known Member

Ну шо зустріли 29 Незалежність України!
    Так будьте готові її знову захищати як 2014!
    Все таки програма запущена Порохом працює!
    Тільки не пиздіть шо це зебедлана досягнення,я вже бачив досягнення його, сердючка і кролики трахнуті з голими дупами,на Українському Прапорі.

View: https://youtu.be/CF03QOHmgiQ

3. elektrik

elektrik Well-Known Member

Досягнення ЗЕбедлана!

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Розмовляв я з матір"ю по телефону. Розповідає, що в моєму селі також заходилися розширювати дорогу і, мабуть, місток. Хоча річка й невеличка, "хочу - перескочу" (с), але місток потрібен.
    Коли я був малий, був дерев"яний місток. Потім, уже на моїй пам"яті, коли я ходив у школу, зробили бетонний. Панелі-двотаври. Дуже зручно було сидіти під містком на тих виступах і курити махорку. (Я вже колись згадував тут ті шкільні радощі). Коли будували цей бетонний місток, робили тимчасовий об"їзд трохи вверх по течії річки. Так той насип і залишався до нашого часу. А це, зі слів матері, знову нагортають землю для тимчасового об"їзду.
    Так що Велике Будівництво дійшло і до нашого села. Дорогу розширятимуть біля материної хати. За часів господарників фури попід ворота вибили такі колії (бо дорога була вся в ямах), що у мене була проблема заїхати у ворота. Цього літа дорога вже була полатана, колії - загорнуті.
    Я з нетерпінням looking forward to мою поїздку в село - побачити, що ж там робиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Чим би дитина не тішилася, тіко би не плакала

• Тупо Тупо x 1
  6. В районі інтернету, внаслідок необережного поводження з язиком, трагічно загруз в немитій сраці зеленського язичьок кацалапого та всього колективу зелейобиків ЛФ.
    Але втрату трохи пом'якшила купка пожмаканих рублів, що була засунута зелейобикам у дупу.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну накінець... Наступний крок, хто вклинився у неї у своїх корисливих цілях?
    Принагідно, було домовлено і узгоджено, що ніякої політичної символіки і ніякої агітації.

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Шановні порохоботи, помилки Зеленського видно і без вас, як я чув від однієї людини, хоч не подобається Зеленський, але нарвана Федина не подобається не менше. Такими методами ви робите не стільки антиагітацію комусь, як антиагітацію собі.

• Тупо Тупо x 1
  9. На щастя зелейобиків і слуг народу там не було. Тай не могло бути. Тому що для ветеранів це було свято, а для зелейобиків празднік

View: https://www.facebook.com/58843843952/posts/10158704944023953/

Відразу признаюся: вчорашнього "карпаратіфчіка" на Софійській, з пающімі трусамі й вишиваним зайцем із прапором моєї країни в лапах, я не дивилась і не буду, вистачило кількох фоток. Але позаяк знайшлись люди, яким той пекельний трешак був "нормас" і "пазітіфчік", як положено "на празнік", то знов пішла розганятися тема "двох Україн" - а це, як на мене, геть неправильно, бо ніяких "двох Україн" тут нема. Тут є дві культури, означені принципово різними концептами: "празднік" - і "свято".

Я писала про це 20 ррв тому ("Репортаж із 2000-го року"), але не гріх і повторити: "праздник" - від "праздности", безділля. Це продукт культури рабського труда: день, коли рабам не велять на панщину, не женуть на лісоповал - можна поспати, можна бухнути ("ведь что нужно человеку? пожрать, пос...ть и потрахаться", - доводив мені колись на поч. 2000-х один московський режисер), це радість каторжанина - "длінниє вихадниє", а з якого приводу - пофік, хай тим начальство париться, а рядовим кріпакам Страни Гулагії "день кантовкі - мєсяц жизні", ура-ура, "скора пятніца!", "с празнічком!"

А "свято" - це від "святости" (holiday = святий день). Це для вільних, для тих, хто переріс фізіологію та фройдівський "принцип задоволення" і доріс до власного сакруму, і це різниця не просто культурна - антропологічна, цивілізаційна. Люди, які збираються святкувати разом, знають, ЩО вони святкують, і, за мовчазною домовленістю, поділяють ті самі цінності: це за визначенням "одновірці" (однодумці, одноземці, люди "з-під одного прапора", на який наступити - тільки Марко Проклятий зміг, а потім ходив покутником по смерті, пригадуєте легенду?..).

Тож Україна в нас усіх одна, і на фото вона справа. А те, що зліва - це якраз моя "улюблена" (ще в "Музеї..." свого часу докладно розписана) "окупаційна влада четвертого покоління", апдейтнута версія "Кубанскіх казаков" і Гулагівської КВЧ - московський шоу-бізнес сурковського періоду, безроздільний 20-літній окупант українського інформпростору.

Не змішуймо їх докупи.
    Це добре, що вони нарешті так наочно розділяються.

10. Кого цікавить та одна людина крім тебе. Ви що з ЛГБТ?

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Давно видно, що дуже вже порохоботи марять 2 Українами, раз вся Україна обману та поганих справ не пробачила.

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Я підтримую вшанування полеглих героїв, але вийшли з цією метою, а не за Порошенка. Метод як у Тимошенко, зібрався майдан за Ющенка, Тимошенко там появилась і використала це у своїх цілях, так само Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Кому що. Мені подобається, що приводиться в належний стан дорога державного значення ( і не тільки ця дорога), мені не треба буде прокатувати диски після тих ям на дорозі, що були завжди, не треба буде ставити запаску вночі замість того колеса, що гавкнулося в баюрі, що я спалюватиму менше пального, добираючись в рідне село, і не так часто ремонтуватиму підвіску.
    А Вам подобається, що Порошенко має віллу в Іспанії та колись купив втридорога за державні гроші два броньовані Мерседеси - возити свою нижню спину.

• Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йому теж подобається їздити хорошими дорогами.
    Але в їхньму розумінні патріотизм - це вишиванка, фекальна хода, волання "Українапонадусе!" і знищення інакомислення.
    Большевізм українського штибу.
    А до чого приводить большевізм ми вже бачили.
    Пам"ятаєте, - Ein Volk, ein Reich, ein Führer!
    Одна нація, одна Україна, один Свинорилий!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Ви, батєнька, не частий гість на шабашах Скабєюшки? Дуже там люблять такі аналогії. Тільки "вата" може думати, що український націоналізм, це ходити з червоно-чорним прапором і кричати "Топи жидів в москальській крові!".

16. VasMT

О, неголосувавший за порошенку-зеленського на мене увагу звернув!!!
    Ну якщо звернув, то скажу.
    Тільки вишиватники-націоналісти ходять фекальними ходами, волають Українапонадусе! і фізично нищать інакомислення.
    Проходили.
    Націоналізм - позавчорашній день історії.
    Хто намагається повернути Україну до печерного націоналізму - ворог українців.

Останнє редагування: 26 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  17. VasMT

Гадаєте я переспав з вашою матушкою? о_О

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

З хасидами, здається, все вирішилось. Не пускатимуть в Україну ні хасидів, ні атеїстів. Хай шукають інших шляхів дострокового потрапляння до раю.
    Кабмин временно закрыл въезд в Украину для иностранцев

19. А хто тепер возить велосипеди на тих мерсах? І скільки тепер тих мерсів стало?
    Чи тепер ніхто з журношлюх не зачіпає тему закупок, то думаєш ніхто не бачить.

а де твій аватар? :)