Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. elektrik

elektrik Well-Known Member

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миха, електрика, Пріуса, Дреда хоча б. Гріма, Гудмана (десь пропав, на кухні знову ремонт робить).
    Василя могли б привітати. Він зараз зі зброєю в руках захищає незалежність України. Захищає мирне небо над Вашою головою.
    Я Вас, наприклад, вітаю з Днем Незалежності України. І взагалі всіх громадян України. Дорогу нашу адміністрацію ЛФ. Вони так чекають від Вас теплого слова!
    І навіть Пріуса, що проживає далеко-далеко, вітаю.
    Один день - цей святковий - можна було б і без срачу обійтися. Але у Вас якось не тримається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. elektrik

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Харе співати на камеру, час щось і робити і співати.
    Появляються патріоти, коли співати їм хочеться )))

@elektrik, ану скоренько кажіть:
    - в чому Вам розходиться?
    - де живуть Ваші діти? На яку державу вони працюють?
    - і найголовніше: як називається дружина електрика?
    /бо дружина цигана називається циганка/

зі

до речі, @elektrik, а Ви маєте вишиванку?
    А Ваші діти? А Ваші внуки?
    Якщо маєте - хто вам їх вишивав?

Останнє редагування: 24 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Мости в Західній Україні.
    Почали будувати ще при "пасічникові" Ющенкові.
    Потім біля керма влади стали "крепкі господарники".
    Роботи відновилися вже у 2020 році, коли президентом став "клоун". Правда, при Порошенкові руки не доходили з тієї простої причини, що гроші йшли на озброєння, яке здійснювали Свинарчуки. Які там вже мости, на яких і рук толком не погрієш?
    Тільки не кажіть, Хомчине, що будматеріали були завезені ще при Порошенку, а "клоун" лише піариться на тому цементі.
    МістБоднарів.JPG

View: https://www.youtube.com/watch?v=q-u3JvGnwLs

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ходу ветиранів, несення портретів загиблих можуть прирівнювати до ватного "Безсмертного полка".

Шановні порохоботи, перестаньте вже видавати бажане за дійсне! Я давно став реалістом, як були романтиками у 2019 "Виборці просто зробили попередження, одумаються, все одно проголосують за Порошенка". Що справдилось, дорогі романтики?
    Тепер тріпаєтесь, що десь більше прийшло, підходить тут приказка "Дурень думкою радіє". Забули, як збирав на мітинги людей Саакашвілі, а для Порошенка, який був владою, це були "провокатори та рука Москви, що розхитує човен", тепер в опозиції можна борзіти?
    Повага та взааєморозуміння інших, нормальне ставлення до влади, а ви як вискочки, як казав Нікулін "Дичь", опозиція - це не висміювання та сатира щодо опонента, інтелігентній жінці ( Федина ) не пасує ставати клоунесою та аналогом Жиріновського

• Тупо Тупо x 1
  7. Граматею, йди в армію, може вивчиш як пишеться слово ветеран.

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Знову нарвене створіння Хомчин
    Має йти і "Сліпий, кривий і горбатий", лиш би інші продовжували у глибокому тилу лизоблюдствувати?

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

То всьо фігня...

А от хто мені може сказати: чому на фотах Порошенки весь час в рукавицях?
    Вони шо, і руки не миють?

/за шкарпетки і білизну я мовчу, бо це вже всі знають/

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Що, зейобики, під різними приводами зіскакує з незручно теми святкування вашим віслюком Незалежності.
    Повитягуйте колоди з очей.
    Циган, рукавиці, як і маска, найкращих спосіб вберегтися від ковіду. Порошенку, як діабетику, це особливо важливо. Він в групі ризику. В мене знайомий помер. В нього теж був цукровий діабет. Плюс хто страждає ожирінням теж в групі ризику.

11. elektrik

12. prius

prius Well-Known Member

Кацап Гандоша

• Тупо Тупо x 2
  13. prius

prius Well-Known Member

Кацап Гандоша

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

То всьо фігня...

А от хто мені може сказати: Як рукавиці можуть врятувати від ковіду, якщо не носити на морді маску?о_О:scratch_one-s_head:
    /це я переживаю за діда Петра. Хай би ще трохи пожив, нє? Бо он, у охвіцера хтось там пішов.../

Останнє редагування: 25 сер 2020
  15. medwedo berlogsoni

Казки українські потрібно знати.
    Читати онлайн українську народну казку про Кирика

У мене таке пояснення, що ті перчатки приросли до рук.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, Вам би хоть куди попа впхати, лише би мене завести :)))

Але зараз нема часу за попів говорити, тре йти грузити... ;)

Всім добра! :bye2:

17. medwedo berlogsoni

Слухав вночі Лещенка.
    Він цитував виступ Порошенка. Деякі фрази Порошенка - дійсно тупа чорна (як його рукавички) передвиборча агітація.
    Лещенко каже, що той мітинг - масовка для майбутніх агітаційних роликів Порошенка до майбутніх місцевих виборів.
    Наріжуть, склеять і крутитимуть по всіх каналах (і навіть в Ютюбі) - у Порошенка на це діло грошей досить.

До речі, прапорів ПЄС на тому мітингу було більше від українських прапорів.

Останнє редагування: 25 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Далі бушує КоронаПРІУС
    Маска актуальніша тим, хто хворий, щоб не кашляв і не дихав на інших, не заразив інших.
    Рукавиці, якщо брудні руки, можна протерти очі, почухати ніс і тим самим занести вірус із брудних рук.
    Збір учасників бойових дій - акція поза політикою, перетворюється на порохоботський шабаш.
    Когось принижує та обзиває клоуном Федина, а сама виглядає клоунесмою, аналогом Жиріновського в Україні.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)