Так на скільки очікується? А яка вже діра? Неочікувано утворилася? Закінчились гроші? Немає роботи? Немає чого їсти і чим сплачувати комуналку? Покинула дружина? Не журіться: у вашому житті і у вашому бюджеті немає діри, а є плановий дефіцит. Шмигаль
Випадок, коли 10% виборців будуть вічними виборцями Порошенка, хоч "світ валиться", які би не були компромати, ще стільки, може і 5 - 7% можуть перекинутись до прохідного чи як до "меншого зла". Коли дійде, критикою "Слуг" - додаєте рейтинг не Порошенку, а Медведчуку.
Пальчевський смажиться, у Дубінського підгорає, а Кива перевертає. 5 колонка Христини Чернеги. View: https://youtu.be/fmpxJWmZTdE
Ну що, порохоботи? Вставляйте ватки в свої ніздрі. Зараз вас будуть макати у ваші ж, перепрошую, сцяки. Хто тут з вас кричав: "Готуйтеся, зелебобики, електроенергія дорожчає!" Ну, так от. Офіційна заява. Шмигаль назвав шлях вирішення конфлікту між атомною енергетикою і "зеленою" | Рубрика Перепрошую за колорит у моєму дописі - у мене сьогодні поетичний настрій. Наївся херсонського кавуна по 5 гривень.
- Діду, а які ознаки шизофренії? - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.
Ще одна новина для порохоботів, приємна для них, як серпомпо... На Іванофранківщині на днях відкривають по великому мосту через Дністер, тепер з траси М09 на трасу М10 можна буде попадати дуже швидко. Міст (як розповідає Павло) задумували і починали будувати ще в 90-х роках, відразу після набуття Незалежності, потім багатенько але не до кінця зробили при "пасічнику" Ющенку в 2008 році... А потім біля керма влади стояли крепкі господарники Янукович і Порошенко, які займалися дещо іншими справами, яких добудова мосту через одну з найбільших рік України якось не хилитала. За їх президентства все заглохло. І от в 2019 році "клоун" вирішив подобудовувати всі довгобуди, в тому числі - і цей міст. Робота була проведена інтенсивно українськими мостобудівниками з Івано-Франківська (я так розумію, що деякі з них за часів "крепких" заробляли на прожиття у поляків чи чехів). На днях міст відкриють для руху. Більш детально можна подивитися в ролику. View: https://youtu.be/YI0MrpEEp9k?t=56
Справедливості ради і при бажанні глибше поцікавтеся цією інфою: Нічо там не заглохло. Там тоді /коли біля керма влади стояли крепкі господарники Янукович і Порошенко/ на міст виділялися такі кошти, що за них Кличко міг би три скляних побудувати через Дніпро
Ви якщо хочете, то смійтеся, але мені просто лєнь шукати, скільки коштує тотой ніби скляний київський міст, котрий потріскав під двома братами, і скільки коштує тотой найдовший скляний китайський міст в Китаї. І подивіться, який кошторис мосту в Сивці. Україна - дуже багата країна, і люди живуть в ній файні. Просто урядовцям треба красти МЕНШЕ
Сьогодні надибав цікаву річ. Так от, українці, незважаючи на "армію, мову, віру", не вірили свинорилому і його кодлі. При Ющенку, Януковичу і Зеленському спостерігаються підйоми . А при Свинорилому тільки вниз. Слава Вальцману! Україні – 29. Де ми зараз та куди прямуємо?
Щодо мосту у Сівці- Войнилівській. Кацалапий. Про цей міст можеш розказати прохвессорші з Харкова. В мене дружина з цього села. Буваю там регулярно щороку. Так. Міст довгобуд. Але все вже було завезено, залито. Прольоти зі сторони Сівки були змонтовані. Металеві конструкції були привезені і готові до монтажу. Так що це не велике будівництво, а велика брехня. Як і все у зейобів. Або вкладати в оборону держави, відклавши до кращих часів деякі проблеми в середині країни, крім нагальних (як то відновлення магістральних доріг для перекидування військ в разі потреби), або вкладати гроші в проекти з яких будеш мати зиск (подвійне-потрійне здорожчання будівництва тих же доріг і мостів) і ні копійки в оборону, тому що ти тут жити не збираєшся, коли прийде ворог на мою землю.
Хомчине, про плановий дефіцит. Ви якщо трохи дурень, то краще помовчали б. А якщо не трохи, то продовжуйте перепощувати весь той ідіотизм. Дефіцит держбюджету України за 2018 рік виріс на чверть – до 59,2 млрд грн При Порошенку-Гройсману також планово затверджували дефіцит бюджету. Ви не знали цього? Випийте касторки.
@elektrik, я чітко процитувала Хомчина. Його слова. Може він спросонку намолов, може вже мозги в нього закипають. Потім виправив, звісно."Порохоботи на прольоти") Ви мені поставили "не подобається". Хочу запитати, що вам не сподобалось в моєму допису? Я ввічливо питаю, і мені цікаво.
І саме тому, коли жити не збираєшся, куплена вілла в Іспанії. Туди ж і картини завезені будуть, щоб згадувати "свою землю". Журналисты показали испанскую виллу Порошенко
І не просто вілла, а вілла першої лінії...Є таки нам чим пишатися!) До речі, там недалечко і вілла Кононенка в 25 мінутах на авто, і Гладковського теж. Їх об'єднує не тільки місце, а ще те, що всі вони незадекларовані. Нічого, на старості будуть в Іспанії разом пити шампанське). Нынче опять у крыльца Сидят старички-камикадзе Вспоминают минувшие дни...
Виллы Кононенко, Гладковского и Порошенко в Испании: Незадекларированные виллы Порошенко, Кононенко и Гладковского нашли в Испании, - "Схемы". ВИДЕО+ФОТОрепортаж (11.11.16 10:05) « Политика Украины | Цензор.НЕТ