Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не вживайте такого страшного слова як "калькулятор", тому що майор наклав у штани зі страху і поставив "тупо"

• Смішно Смішно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

Справедливості ради варто сказати, що я зрозумів, як відбулася маніпуляція у випадку з газом.
    Наприклад, беремо в руки калькулятор і розраховуємо умовний приклад
    У моєму випадку я в серпні маю заплатити 32.28 гривень за доставку (ціна розрахована, виходячи з середньомісячного споживання газу за минулий рік).
    Тепер, припустимо, я в серпні використав 1 (один) куб. газу по ціні 2.97.
    Але я заплачу 32,28+2,97= 35,25 гривень.
    Тобто, мені цей куб у серпні обійдеться в цілих 35 гривень!
    Якщо я спожив у серпні цього року 10 кубів, то за газ заплачу 29,70 плюс доставка 32,28 = 61,98 гривень, тобто, 6,20 за куб

Але якщо рівномірно йде споживання по 30 кубів щомісячно, то разом буде 32,28 + (2,97*30) = 121,38 гривень. Ділимо на 30 кубів.
    Виходить 4,05 за куб.
    Тобто, все одно менше, ніж при пізДньому Гройсману.
    Коли ж зимою в грудні я спожию 100 кубів, припустимо, по ціні 3 гривні за куб, то це буде 300 гривень плюс та ж доставку 32,28, разом 332,28 / 100 = 3,32 гривні за куб.

Так що, якщо чесно, то газ обходиться в середньому зараз трохи більше, ніж 4 гривні за куб.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, я аж підскочив і перестав далі читати...

@medwedo berlogsoni, я в курсі, що у Вас легітимна вища точна освіта, але я пам"ятаю, як Ви рахували скільки мені ще залишилося ряст топтати
    Так що краще той калькулятор покладіть на місце :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки бути таким зациклиним і харкати жовчю? Вибори давно минули і таке протистояння вже неактуальне. Поводитись, якби вибори ще мали бути чи відбулись із несподіваним результатом вчора.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажу одне, Косолапенко, не пиши те, в чому ти дуб-дерево.:crazy:
    В руках мавпи, чи алкоголіка - ні.:)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, чого ти ниєш вже в неділю зранку?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Косолапенко, скільки ти заплатиш за газ, якщо на літній період ти взагалі ним не користуватимешся? Калькулятор можеш брати, а можеш не брати, платити прийдеться.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чуєш, Косолапенко, не бери в руки калькулятор, не сміши людей!

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нию не я. Зайшов, а тут ті самі персони і ті самі коментарі, далі копіпаста "Євангелія від чорноволохів".

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще раз приведу свій приклад.
    Я НЕ ПЛАЧУ ЗА КОМУНАЛКУ ВЗАГАЛІ!
    Після введення МОНЕТИЗАЦІЇ ПІЛГ теперішньою владою.
    ВЗАГАЛІ!

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Якщо я відріжу труби (точніше, попрошу, щоб відрізали газ), а топитиму електрикою чи дровами, то взагалі нічого не заплачу.
    А якщо до моєї хати чи до будинку, в якому я проживаю, підведено газ, і газ підведно до моєї квартири, то я заплачу, виходячи із того, скільки я платив минулого року. Вище розрахунки.
    А якщо я рік не користуватимуся газом взагалі, то при тому ж тарифі я наступного року нічого не платитиму за транспортування.
    Візьміть в руки калькулятор і порахуйте.
    Припустимо, середньомісячне споживання Вами газу становило 0 кубів за місяць. Значить, в цьому році Ви платитимете цілий рік за транспортування 0 гривень.

Дайте відповідь на просте запитання, в чому Ви - не дуб-дерево.
    Якщо середньомісячне споживання газу в минулому році становило один кубометр газу, скільки в цьому році доведеться платити щомісячно за транспортування?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Нічого дивного. Так же ж ми сама багата країна. І при адекватних розкладах хватило би для всіх.
    Просто Петро нажертися не міг, і хотів все запхати собі в ширінку, разом з пінжаком / навіть анек такий є ;/

А колись великий Яц так і казав: красти треба менше /ахтунг! не ПЕРЕСТАТИ красти, а просто МЕНШЕ красти/

View: https://youtu.be/iMtqFh606Kk

зі

Во, блін, а Яценюк хоче бути президентом чи нє?
    Якщо хоче, то тре голосувати за Яценюка!

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

Дивимося реальну квитанцію
    газ липень.JPG

В липні я спожив 25 кубів газу, і якби не було переплати за доставку, то мені довелося б заплати
    32.28 + 74,37 = 106,98 гривень.
    Ділимо на 25 кубів, спожитих у липні, отримуємо ціну, яку я заплачу за кожен куб 4 грн. 28 коп.

Що не так?

Останнє редагування: 16 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  14. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 1
  15. У 2017 УкрОборонПром передав 3673 одиниць ОВТ
    У 2018 УкрОборонПром передав 4900 одиниць ОВТ
    У 2019 УкрОборонПром передав 4876 одиниць ОВТ

11.11.2019 Нова команда попадають в УОП

Станом на 08.2020 УкрОборонПром передав 450 одиниці ОВТ (Озброєння і Військ. Техіники)

16. medwedo berlogsoni

Ви маладєц, Хомчине. Вас питають про ціну на газ, а Ви - про укроборонпром.
    Ви наче не знаєте, що за роки свого правління Порошенко повністю озброїв Армію, Мову і Віру, і потреба в додатковому озброєнні вже відпала.
    Грубо кажучи, навіщо одному танкісту два чи три танки? Навіщо одному льотчику два літаки, коли навіть в один літак поміщається двоє.

Я лише щойно помітив, що над другим льотчиком відкрився люк, щоб страх того льотчика вивітрився. А може то через запах шкарпеток автоматика спрацювала?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Баян Баян x 1
  18. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви зациклились на одному і тому ж пості. Повторяєте одне і те ж десятки разів.
    Я - не фахівець в психіатрії, але для того стану, коли людина десятки разів повторює одне і те ж, є медична назва.
    Хоча чому не знаю? Тепер знаю - Гугл допоміг.
    Щоправда, написано російською, але судячи з того, що Ви колись написали пост, який містив в собі одне лиш слово "Ты!", російська - Ваша рідна мова.
    Так от, читаємо розумних людей:
    Заевшая пластинка: что такое обсессивно-компульсивное расстройство — T&P

Так що, "обсесивно-компульсивний розлад" - це Ваше. Зверніться до фахівців.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

+100500 :good:

Файно!:rock:

20. elektrik

elektrik Well-Known Member

а де твій аватар? :)