Не вживайте такого страшного слова як "калькулятор", тому що майор наклав у штани зі страху і поставив "тупо"
Справедливості ради варто сказати, що я зрозумів, як відбулася маніпуляція у випадку з газом. Наприклад, беремо в руки калькулятор і розраховуємо умовний приклад У моєму випадку я в серпні маю заплатити 32.28 гривень за доставку (ціна розрахована, виходячи з середньомісячного споживання газу за минулий рік). Тепер, припустимо, я в серпні використав 1 (один) куб. газу по ціні 2.97. Але я заплачу 32,28+2,97= 35,25 гривень. Тобто, мені цей куб у серпні обійдеться в цілих 35 гривень! Якщо я спожив у серпні цього року 10 кубів, то за газ заплачу 29,70 плюс доставка 32,28 = 61,98 гривень, тобто, 6,20 за куб Але якщо рівномірно йде споживання по 30 кубів щомісячно, то разом буде 32,28 + (2,97*30) = 121,38 гривень. Ділимо на 30 кубів. Виходить 4,05 за куб. Тобто, все одно менше, ніж при пізДньому Гройсману. Коли ж зимою в грудні я спожию 100 кубів, припустимо, по ціні 3 гривні за куб, то це буде 300 гривень плюс та ж доставку 32,28, разом 332,28 / 100 = 3,32 гривні за куб. Так що, якщо чесно, то газ обходиться в середньому зараз трохи більше, ніж 4 гривні за куб.
Йой, я аж підскочив і перестав далі читати... @medwedo berlogsoni, я в курсі, що у Вас легітимна вища точна освіта, але я пам"ятаю, як Ви рахували скільки мені ще залишилося ряст топтати Так що краще той калькулятор покладіть на місце
Скільки бути таким зациклиним і харкати жовчю? Вибори давно минули і таке протистояння вже неактуальне. Поводитись, якби вибори ще мали бути чи відбулись із несподіваним результатом вчора.
Косолапенко, скільки ти заплатиш за газ, якщо на літній період ти взагалі ним не користуватимешся? Калькулятор можеш брати, а можеш не брати, платити прийдеться.
Нию не я. Зайшов, а тут ті самі персони і ті самі коментарі, далі копіпаста "Євангелія від чорноволохів".
Ще раз приведу свій приклад. Я НЕ ПЛАЧУ ЗА КОМУНАЛКУ ВЗАГАЛІ! Після введення МОНЕТИЗАЦІЇ ПІЛГ теперішньою владою. ВЗАГАЛІ!
Якщо я відріжу труби (точніше, попрошу, щоб відрізали газ), а топитиму електрикою чи дровами, то взагалі нічого не заплачу. А якщо до моєї хати чи до будинку, в якому я проживаю, підведено газ, і газ підведно до моєї квартири, то я заплачу, виходячи із того, скільки я платив минулого року. Вище розрахунки. А якщо я рік не користуватимуся газом взагалі, то при тому ж тарифі я наступного року нічого не платитиму за транспортування. Візьміть в руки калькулятор і порахуйте. Припустимо, середньомісячне споживання Вами газу становило 0 кубів за місяць. Значить, в цьому році Ви платитимете цілий рік за транспортування 0 гривень. Дайте відповідь на просте запитання, в чому Ви - не дуб-дерево. Якщо середньомісячне споживання газу в минулому році становило один кубометр газу, скільки в цьому році доведеться платити щомісячно за транспортування?
Нічого дивного. Так же ж ми сама багата країна. І при адекватних розкладах хватило би для всіх. Просто Петро нажертися не міг, і хотів все запхати собі в ширінку, разом з пінжаком / навіть анек такий є ;/ А колись великий Яц так і казав: красти треба менше /ахтунг! не ПЕРЕСТАТИ красти, а просто МЕНШЕ красти/ View: https://youtu.be/iMtqFh606Kk зі Во, блін, а Яценюк хоче бути президентом чи нє? Якщо хоче, то тре голосувати за Яценюка!
Дивимося реальну квитанцію В липні я спожив 25 кубів газу, і якби не було переплати за доставку, то мені довелося б заплати 32.28 + 74,37 = 106,98 гривень. Ділимо на 25 кубів, спожитих у липні, отримуємо ціну, яку я заплачу за кожен куб 4 грн. 28 коп. Що не так?
- Діду, а які ознаки шизофренії? - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.
У 2017 УкрОборонПром передав 3673 одиниць ОВТ У 2018 УкрОборонПром передав 4900 одиниць ОВТ У 2019 УкрОборонПром передав 4876 одиниць ОВТ 11.11.2019 Нова команда попадають в УОП Станом на 08.2020 УкрОборонПром передав 450 одиниці ОВТ (Озброєння і Військ. Техіники)
Ви маладєц, Хомчине. Вас питають про ціну на газ, а Ви - про укроборонпром. Ви наче не знаєте, що за роки свого правління Порошенко повністю озброїв Армію, Мову і Віру, і потреба в додатковому озброєнні вже відпала. Грубо кажучи, навіщо одному танкісту два чи три танки? Навіщо одному льотчику два літаки, коли навіть в один літак поміщається двоє. Я лише щойно помітив, що над другим льотчиком відкрився люк, щоб страх того льотчика вивітрився. А може то через запах шкарпеток автоматика спрацювала?
- Діду, а які ознаки шизофренії? - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.
Хомчине, Ви зациклились на одному і тому ж пості. Повторяєте одне і те ж десятки разів. Я - не фахівець в психіатрії, але для того стану, коли людина десятки разів повторює одне і те ж, є медична назва. Хоча чому не знаю? Тепер знаю - Гугл допоміг. Щоправда, написано російською, але судячи з того, що Ви колись написали пост, який містив в собі одне лиш слово "Ты!", російська - Ваша рідна мова. Так от, читаємо розумних людей: Заевшая пластинка: что такое обсессивно-компульсивное расстройство — T&P Так що, "обсесивно-компульсивний розлад" - це Ваше. Зверніться до фахівців.