Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. elektrik

elektrik Well-Known Member

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5 утра, а Медведо уже барабанит по клавиатуре.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бе-бе-бе-бе...
    Про яких комуняк говорить червоний ПРІУС?
    По-моєму, ікони та ідолів роблять інші дописувачі.

• Тупо Тупо x 1
  4. Це ти про цього борова, при якому реформи розквітли буйним цвітом:

View: https://twitter.com/jozefkneht1/status/1287315207560323074?s=19

5. prius

prius Well-Known Member

Гандоша твоє бе бе бе говорить що ти баран аваковский бо твій патрон аваков так розмовляв з сукашвілі

6. Lanktocha

О, знову пакостить чудо в пірях і зі злості обхаркує свій монітор.
    До Авакова і Саакашвілі ніякого відношення не маю і ні з ким із них особисто не знайомий. Але перед ким тут оправдуватися.

• Тупо Тупо x 2
  7. Я маю перед вами вибачитися. В 2009 році, спостерігаючи за перебігом газової війни Росії з Україною, за тим, як як Путін відключив газ і нам, і Європі, а західні союзники кинули нас напризволяще, лицемірно заявляючи про необхідність переходу на «ринкові ціни» (де-факто, це означало підтримку Путіна), я став на бік Тимошенко. Не тому, що мені подобалася її позиція, а тому, що вважав: у неї не було виходу, крім прийняти під тиском путінсько-меркелівський шантаж.
    Так, за останні роки я не раз чув про отриманий нею тоді ж відкат, про домовленість щодо підтримки її Кремлем на виборах і фінансування президентської кампанії через купівлю за неринковою ціною на російські гроші частини ІСД. Та все ж, вважав ці обставини другорядними. Головною вважав примус, а не власну вигоду.
    Поки сьогодні не прочитав у Вітренка одну цифру: 52 мільярди доларів за 2009-2019 рік. Саме таку цифру збитків України вивели аналітики Нафтогазу на підставі прийнятих у Стокгольмі рішень і схвалених там ринкових механізмів. Саме стільки ми втратили за рахунок завищеної ціни на газ і заниженої ціни на транзит. А це 3,5 відсотків річного росту ВВП протягом 10 років! І цифра ця не враховує десятки мільярдів від «бери або плати», котрі нам вдалося у газочекістів відбити.
    Іншими словами, саме там і саме тоді Тимошенко кинула країну в ту економічну прірву, з якої ми ще досі не можемо вибратися. І ніяких виправдань цей злочин проти свого народу мати не може (принаймні, в сенсі політичної відповідальності).
    Ну, і останнє. Тимошенко вважалася політиком «помаранчевим» і проєвропейським, до яких Путін за визначенням не міг мати симпатії й співчуття. Але після неї прийшов цілком совковий і проросійський Янукович, котрий разом із Азаровим хіба що на колінах у Кремлі не стояли, аби їм ціни скоригували. Навіть перебування військової бази погодили - але й тут нічого подібного до ринкових умов не отримали. Мета була викачати з України максимум грошей, знекровити її, поставити в повну залежність - економічну й політичну - від Росії. І це було задовго до 14 року, коли Путін на цей план поставив все.
    А Янелох із ним про мир-дружбу-жвачку домовляється
    Карл Волох

8. prius

prius Well-Known Member

То чого гандоша бекаєш як ті два барана,хочеш бути в їхньому стаді? Чи ти вже там?

9. MayorMayor

Окупанти порушили «Зеленське перемир’я» – Наші військові не відповідали на обстріли окупантів

Скорше за все Бубочка не зрозумів Путіна, йому було наказано раком стати, а він всього навсього на колінця клякнув – незачьот Вошці…

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доброго початку тижня, Пріусе!
    Я сподівався, що Ви за вихідні трохи порозумнішаєте, але, як видно, мої сподівання виявилися марними.
    Ну, це так, між іншим. Я радий, що Пріусу у всякому випадку не гірше. Будемо оптимістами.
    А що цікаве хочу сказати.
    Депутат Ганна Скороход відізвала свою постанову, якою блокувався закон про урізання зелених тарифів. Я про це блокування згадував пару днів тому, але казав, що не розумів мотивів панни Ганни.
    У Раді розблокували закон про урізання «зелених» тарифів | UA.NEWS
    Адже розблокувати закон можна було лише через місяць-півтора, коли почнеться чергова сесія ВР. А тим часом ахмєтовам капали б "зайві" мільйони.
    Зараз, я так собі прикинув, що можливо, то був хід конем "зелених слуг".
    Якби підписання закону заблокував хтось із зажопинців чи ПЄСів, (а нагадаю, ПЄСи не голосували за закон про зменшення закупівельних тарифів на зелену енергетику - їх цілком влаштовувало, щоб Україна платила ахмєтовим побільше), так от якби заблокували пєси, то довелося б чекати ще мінімум місяць або й більше, або скликати позачергову сесію, щоб розблокувати.
    А так, оскільки закон уже було заблоковано, пєси і зажопинці заспокоїлися, що закон підвішений ще на кілька тижнів, тому нічого не робили.
    А тут - хоп, і панна Ганна відізвала блокування. Герус підписав, сьогодні-завтра підпише Разумков, а там і Зеленський.
    Так що держава платитиме ахмєтовим не по 5 гривень за кіловат, а по менше ніж 3 гривні. А отже, не ростиме заборгованість перед енергетиками, можна буде почати розгрібати борги.

Цифри у мене умовні, для відображення ходу думок. Головне, що закон про зменшення тарифів розблоковано, і тарифи стануть менші.
    Чи вплине це на тарифи для населення - побачимо згодом.

11. medwedo berlogsoni

До речі, ось та свиня, яку підсунули свинорили (с) (авторське право на вираз належить @VasMT ) українцям на догоду ахмєтовим.
    Звертаємо увагу на дати
    У Раді розблокували закон про урізання «зелених» тарифів | UA.NEWS
    там же.

Тобто, порохоботи хотіли, щоб ахмєтовим за 25 відсотків електрики платили по 5 гривень з хвостиком, а населенню залишали по 90 копійок?

А де гроші на різницю брати, Зін?

12. Коли Шмигаль вам бадьоро рапортує, що Енергоатом (суперприбутковий при минулій владі) дає щомісяця мільярд гривень збитків, ви, головне, не співставте це зі зниженими рік тому тарифами на електроенергію для Бені та його ж імпортом вугілля з Росії, зі спеціальними умовами для підприємств Ріната й Пінчука і, головне, з приходом до влади чесного простого хлопця Голобородька, котрий їм ці умови забезпечив

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Я сподіваюся, ви ще пам‘ятаєте, яким першим питанням зайнялися «нові обличчя» відразу після перемоги на президентських виборах, про що йшлося в першому листі СБУ на тоді ще «не свій» уряд і якою була тема першого засідання РНБО імені Зеленського. Звичайно ж, мова не про війну, нацбезпеку чи зусилля зі збереження міжнародної коаліції на підтримку України. А про енергетику (до якої президентська вертикаль має таке відношення, як я до італійського балету), точніше, про тарифи для підприємств Коломойського.
    Отже, спочатку вони дали нажитися на енергетиці Бєні. Потім до її пограбунку долучили Ріната. А минулого тижня до мародерської команди допустили й Пінчука, прийнявши спеціальний закон, яким його металургійні підприємства зарахували до «зелених» з відповідними коригуваннями по тарифах. Як ви розумієте, заплатити за вкрадене олігархами все одно доведеться - нам із вами.
    Те, що ми цей пограбунок ще не відчули на власних гаманцях, показує лише чималий запас міцності, створений у галузі попередніми урядами. Але рівень розрахунків у енергетиці (особливо, відновлювальній) жахливий, борги багатомільярдні, одного дня ця діжка з порохом вибухне - і нам доведеться це оплатити суттєвим підняттям тарифів.
    Зате на телеканалах олігархів «тішь, гладь і божья благодать», не те що за клятого бариги. Їхню лояльність Янелох і оплачує за наш із вами рахунок

14. Я розумію, кацалапий зараз здрисне відповідати про в чиїх інтересах він вже другий раз пробує підняти хайп про енергетику. Про вася мовчу. Там клініка на фоні особистих невдач стати великим полководцем. Там навіть не хватає клепок співставити, хто його у свій час попер з армії. Хоча правильно зробили, на мій погляд.

15. Lanktocha

І хто кому прислуговує? Знову КоронаПРІУС комусь підгавкує.

• Тупо Тупо x 2
  16. MayorMayor

Опять Шмаркле не той нарид достался:

Около 68% украинцев считают, что страна движется в неправильном направлении, 60% отмечают ухудшение экономического положения.

https://interfax.com...cal/677179.html

17. Good man

Good man Обычный человек

Ни понел!!!!! Меня кацалапый, борщеварочка и всякая пьянь убеждают, что при Порошенко жилось хуже, чем при Зеленском. А тут вон какие подробности выясняются. Неужто нас тут обманывают?

18. medwedo berlogsoni

Він не "комусь" - він "просто так".

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Скільки ще ставити ці протистояння? Буде як у 90-ті, що зараз дорого, а у совку ковбаса по 2.20 була, а зараз ці часи відійшли у вічність. У загальному ніщо різко не змінилось.

• Тупо Тупо x 1
  20. Я був правий- кацалапий здристнув:

"Я розумію, кацалапий зараз здрисне відповідати про в чиїх інтересах він вже другий раз пробує підняти хайп про енергетику. Про вася мовчу. Там клініка на фоні особистих невдач стати великим полководцем. Там навіть не хватає клепок співставити, хто його у свій час попер з армії. Хоча правильно зробили, на мій погляд."

а де твій аватар? :)