Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Наскільки мені відомо пан - атеїст?:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Fedir Vygovskiy

Сильний ринок ЄС - де споживають 77% виробленої продукції. В МС споживають 12% від виробленої продукції...

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я прекрасно вижу борьбу за право обладания нашим рынком - борьбу за право наводнить своими товарами наши магазины. Как со стороны ЕС - ТАК и со стороны ТС.
    Но я в упор не вижу борьбы за право передать нам технологии, борьбы за право прийти с инвестициями, борьбы за право организовать у нас производство.
    Перестаньте валять дурака - для удешевления товаров достаточно снять все ограничения и таможенные пошлины - и не надо никаких ассоциаций! Разрешить везти к нам любые обноски\объедки, любые ржавые иномарки 30-и летней давности - и цены вас просто удивят! Вот только - за что вы собюираетесь все это покупать? Как планируете содержать образование, медицину?
    Я уже неоднократно писал - за ТС выступают те, кто ностальгирует по эсэсэсэрии и хочет "вернуть взад" то, что было. А за ЕС те, кто желает свалить из Украины. Я - не желаю возврата назад - и не хочу уезжать. А посему - ни один из этих вариантов мне - не подходит.

• Подобається Подобається x 3
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

6. Fedir Vygovskiy

А відмовимось від вудочки, "сташий брат" надасть один поплавок з зашморгом, а перед мандрівкою в царство Нептуна візьме за обслуговування найвищу в Європі ціну.. [​IMG]

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Отямтеся шановний, у Вас онуки і діти!![​IMG]

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Як тяжко б"є життя людей...:bad:

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Часто таку поведінку зустрічав, коли люди які живуть в якісь дірі, починають возмущатся, що до них прийде загниваюча Європа і нашкодить.
    Про машини - ну я просто навів б/у як приклад, бо там найбільший йде перепад в ціні.
    Можна звичайно порівняти і нові авто з салонів:

http://www.peugeot.ua/media/deliacms/media/55/5591-7f9b5b.pdf

http://suchen.mobile.de/auto-insera...PORT&maxMileage=5000&numberOfPreviousOwners=1

Новий Peugeot 208 1.0 п'ятидверний 8800 євро в Німеччині і 12000 євро у нас.

8. Fedir Vygovskiy

Ринком сировини, переважно..
    Як каже з кільканадцятої спроби наш бітюшка ЦіР - увік..увік..увімкнемо логіку та поміркуємо. Отже близько 30-ти країн, які утворили ЄС, щось собі продають, виробляють. Але оте "щось" очевидно має якісний підтекст, оскільки 77% того що кляті капіталісти-ЄС-ники виробляють,залишається на їхньому ринку, чомусь не бажають ним ділитися за межами ЄС? В Україні в таких випадках казали і кажуть: "роблять, як для себе, а не на продаж.." Самостійно сьогодні жодна надпотужна держава не втримається "на плаву". Підозрюю, що коли Ви шановний, заперечуєте варіант ЄС та ніби і МС, то тут як в А.Райкіна: "..один пишем, два на ум пошло.." Прошу пана.:yahoo:

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Во.
    Давайте це точніше опишемо.
    Інтеграція в ЄС чи ТС передбачає збільшення впливу на наш ринок та уніфікацію законодаства, норм та стандартів. Правильно?
    Збільшення впливу ЄС на нашому ринку (тобто витіснення кращими європейськими товарами певної кількості вітчизняних гірших товарів) та уніфікація з європейським законодавством та стандартами, це добре чи погано?

10. Дальневосточник

В каком смысле - опомниться? Вы читать не разучились? Все эти "зоны", "ассоциации", "союзы" нацелены на захват рынка. Все. Крапка.
    Имеете другие сведения - но только юридически обязательные - предъявляйте.
    Не повторяйте как попка заезженные мантры "они хотят нам счастья". Большевики - тоже типа "хотели счастья" - ТАК никому мало не показалось.
    Це - добре! Але є одне але - нам що - хтось забороняє самим приймати стандарти, норми законодавства?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ти шо?! Невже Лукашенко вже захопив ринок в Берульово? А як на це реагують азербайджанці?

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Варіанти два.
    1. Ми самі нездатні нажаль
    2. Нам заважають москалі та жиди

Ви який варіант вважаєте вірним? Чи маєте третій?

13. Fedir Vygovskiy

Не залишайте нас.

14. Дальневосточник

Satis!
    Вы сообщили все варианты, используемые национально-озабоченными (мы дураки - и нам все мешают!)...
    Я все-же полагаю, что мы - не дураки. А что до мешания - плохому танцору - ноги мешают. :)

Не дождетесь.
    Пока существуют люди, которых я раздражаю, я буду жить и продолжать свою великую миссию.

15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Луганському патріоту "вітчизняного" автопрому певно не_вдомьок що виробництво таких автомобілі як (л)анус у Польщі закрили ще (здається) у 2005 році. Автомобіль просто не відповідає сучасним вимогам. Проте у нас щоб не бідували такі собі васадзе-парашенки, лобіюють закони про високі мита на імпортоване авто. Про останній збір на утилізацію авто не чули певно лише у Луганську. Тамтешнім урапатріотам вітчизняних корит певно вуха позакладало.

16. Дальневосточник

Зато львовскому патриоту "б\у-шного" атопрома с европейских помоек - желание чухнуть за кордон на зароботки - остановило последние жалкие попытки думать. Впрочем - зачем думать, если появиться возможность батрачить в Польше или выносить ночные горшки в Италии на "законных" основаниях...

17. Fedir Vygovskiy

Класик в "Капіталі" наводить таку формулу: Товар-Гроші-Товар. Як ця класична марксова формула може існувати поза межами ринку? Ніяк! Ми, діти країни з плановою економікою та жорсткою адміністративно-командною системою не бажаємо /боїмося/не можемо збагнути, що ринок(справжній, конкурентний, а не дикий)-можливість самореалізації спільноти, індивідууму. Це можливість саме індивідуума в суспільстві( а не придушення його в "коллективе", як вчили Вас та мене) проявити свої найкращі організаторські, ділові якості. А головне мати можливість це зробити. І все з однією метою - поліпшення якості свого життя, а отже автоматично життя певної спільноти-нації(держави). Тобто жити за принципом працюю заради хорошого життя, а не за комуністичним принципом живу(існую) заради праці! Тобто добре працює людина-добре відпочиває, а не вищитує копійчану пенсію після 30-40-річної радянсько-колгоспної каторги..
    Де на планеті відбувся "захват" ринку після якого б люди залишились просто на вулиці без компенсацій, грошової допомоги по безробіттю? Змоделюйте ситуацію, хоча б на пикладі збанкротілої знаменитої американської авиакомпанії "Панамерикен". Чи відомо пану таке поняття з трудового права, як "локаут"-масове звільнення працюючих? В ЄС та за океаном воно діє в повному обсязі і на випадок локауту цей захист працюючих діє на повну катушку.
    Чи знаєте, що Польща, вступивши в ЄС, отримала компенсацію(не кредит!!) в 51 млрд. дол.США на адаптацію до нових умов?.:)

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Перепрошую, але якщо пам"ятаєте пенсії своїх дідів чи батьків, то поставте запитання: Хто, коли, де і на кого батрачив? Я все це пам"ятаю і маю для себе відповідь.:)

18. Дальневосточник

О!
    Вот одесситы рассказывают про "новi умови"

http://youtu.be/_WUf9tNenTU

19. Fedir Vygovskiy

Звичайно, що на Україну чекає не манна небесна, а важка праця в ЄС. Знову ж таки, ринок зобов"язує до праці й до виживання. Виживає кращій товар по якості (конкурентноспроможний), виживає кращий фахівець, а не той який працює за періодичні хабарі чи по протеже.. Стосовно ситуації в Румунії, Польщі , Болгарії, Угорщині, Хорватії... Я б не був такий категоричний, як автор фільму. Бо в місті герої Одесі є такі пам"ятки "соціалістичного постмодернізму", переважно околиці, де мікрорайони не бачили по 50 років каналізацій, багато людей живуть майже в хатинах, як дядько Том по роману Г.Б. Стоу, ось де бекграунд... Так званий район "Стара Одеса" руйнується на очах. Отже до згаданих в фільмі країн, очевидно приєднається й Україна. Але ж це країни, які нещодавно вирвались з-під Московського ярма. Треба запам"ятати нам: Гірше ніж під московією або минулих 22 років автономного й невизначеного баражирування не буде!!:)

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Але ж це якісний товар. Я б попив Баварське/чешське пивце, закусивши баварською сосискою з капустою.

20. Дальневосточник

Всi б пили. Але - є одне але... Грошi, яки треба буде платити за це - теж прийдуть разом?
    В мене ТАКе враження, що ви не чуєте - для того, щоб в людей у країнi були грошi, на якi вони будуть купувати пивце та сосиски - треба їм десь працювати. Я весь час пишу - де ми будемо заробляти? А у вiдповiдь бачу - о, майн готт! Нiмецькi авто стануть дешевше! Невже i ви вже вижили з розуму - як отой дiдуган, що тягне в цю тему бiрюльово з азербайджанцями? Чи ви маєте надiю, що вас годуватимуть за гарнi очi?
    Я думаю - и в городе Котовске есть. Но не об этом речь. Самый простой способ увести в сторону - крикнуть - сам дурак!
    Это понятно. А вот поучиться - на примерах ближайших соседей - разве трудно? А то у нас вторая серия "майдана" - по результату которой будет как с первой серией - теперь из тех "мильонов", шо "стояли" никто уже не гордиться "здобутком". ТАК будет и тут. Поскольку "вера" в "добрые намерения" экономике противопоказана. Сколько еще раз надо наступить на грабли, чтобы лоб наконец-то понял - халявы не будет. Никто за нас ничего делать не будет.

а де твій аватар? :)