Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В казні більше залишатиметься! Йому вже досить.Хай по шагу, але приводити його до цивілізованого існування.
    Ви бачили, який він палац короля Леопольда ІІ купив? Що ще треба? Ще мало королівських палаців, де б зупинявся раз на рік бувший сявка і катала, що і колись і одного піджака не мав?
    Обдирає, сука, нищу країну. Правда, в ЛДНР гуманітарку дає - щоб там любили донезтями. А ми потерпимо, так і йде.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В нашому колі існує таке поняття, як, російською, всесторонне недоразвитьій. Це про них.

3. Silver bullet

Отож. У місцевих порохоботів взагалі команда із "явлєній") Один троль, другий бот, третій кацап, четвертий по дурним картинкам та підбріхує не соромлячись, п'ятому в лікарню планшет купили і хай з помилками, але лає як собака всіх підряд, шості вдвох теж на пигулках від сказу))
    Читати нема що.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

На основе слов кацалапого кацапов тут не меньше четырёх. Майор,я и оба Михаила. Откуда взялись кацапы, которые поддерживают движение Украины в НАТО, известно одному кацалапому, а поверить ему в этом может только женщина, которая дальше своей кухни ничего не понимает.

5. hrim

hrim Well-Known Member

Жоден з попередніх президентів не мав таких можливостей як Зеленський.
    Подивіться на темпи зростаня ВВП у 2015, 2016, 2017, 2018, і у другій половині 2019 року.
    Може ви почнете про щось здогадуватися.
    Ukraine GDP Growth Rate | 2010-2020 Data | 2021-2022 Forecast | Calendar | Historical

6. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский заранее знал о коронавирусе, поэтому постепенно снижал ВВП, чтобы в момент карантина не было сильного единовременного удара по экономике. Мудрейший правитель и провидец.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

То ви скажіть, @hrim, що ось від нього одного, від поганого використання можливостей новим президентом, нема величезного ривку вперед?
    Що можна за рік ривком рубильника обнуліти те, що наробили "під себе" попередники? При війні?
    При тому що у Порошенко, скільки тут було прикладів, не було політичної волі за 5 років робити зміни на користь не олігархату, а всій Україні. В нього був піарний "декор". Варяги працювали, але поки їх праця не перетинала межу чиїх-то інтересів.
    І насамперед Зеленський не напортачив ніяких Мінських угод.
    Та нічого поганого не зробив, а то, що пишуть порохоботи - то художній свист. Поки всі бачать, що вибиває нова влада у Коломойського та Ахмєтова засоби обкрадання України.
    Це тільки рік пройшов, навіть менше, бо Кабмін старий був до середини літа і наостанок зробив подлянку з непідготовленим відкриттям ринку енергії.
    А коли почав робити новий парламент? Восени?
    Так що недарма поки рейтинг у особисто Зеленського тримається навіть вищий, ніж у першому турі.
    Що пишуть тролі та боти - наплювати. То фейки, то картинки, то вангування, то мєлочні пересуди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ціла прохвесорша і тільки: бе- бе-бе-бе-бе-бе-бе.................................................бе

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Мав його попередник. Який, між іншим, сів у крісло вадінтур. Забули? Чи часто в історії сучасної України президент отримував таку підтримку народу, щоб виграти вадінтур? І як він цим скористався? Просрав усе...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це дещо інший випадок. Але розчарування та невиправдання очікуваного, тоді було немало, ніж тепер, після Зеленського.

11. hrim

hrim Well-Known Member

"що ось від нього одного, від поганого використання можливостей новим президентом, нема величезного ривку вперед?"
    Дивіться графік, - там в 2019 році величезний ривок в дно. Він єдиний президент, який має більшість у парламенті, і, відповідно, за цей провал відповідає.
    Ukraine GDP Growth Rate | 2010-2020 Data | 2021-2022 Forecast | Calendar | Historical
    "Що можна за рік ривком рубильника обнуліти те, що наробили "під себе" попередники?"
    Уявіть собі, Зеленський ще в 2019 "обнуліл", той ріст української економіки, яку "наробили" попередники.
    Дивіться графік:
    "При тому що у Порошенко, скільки тут було прикладів, не було політичної волі за 5 років робити зміни на користь не олігархату, а всій Україні."
    Ви помиляєтеся. Згідно даних економіки Порошенко робив позитивні зміни всій Україні, а Зеленський в 2019 (ще до корони) все змарнував.
    Дивіться графік:

"І насамперед Зеленський не напортачив ніяких Мінських угод."
    Це підкреслює ті, значно простіші і комфортніші умови, в яких працював Зеленський.
    "Та нічого поганого не зробив, а то, що пишуть порохоботи - то художній свист."
    Неправда. Змарнував розвиток економіки ще до пандемії.
    Дивіться графік:
    "Так що недарма поки рейтинг у особисто Зеленського тримається навіть вищий, ніж у першому турі."
    Рейтинг Зеленського - відємний.
    Дивіться графік:
    Я повторював дані економічного росту для вашого сприйняття.

Останнє редагування: 19 чер 2020
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З одного боку і при жодному іншому президенту не було такої всесвітньої пандемії, з іншого, Зеленському мало би бути чим зайнятися, окрім показових допитів і судів над Порошенком.

13. Silver bullet

В липні 2019, що на графіку, взагалі ще був уряд Гройсмана!Старий парламент! Зеленський був безправніший английської королеви. :)
    І в показниках економики, якщо ви не знаєте, а ви знаєте! треба враховувати енерційність. Рік як мінімум "пожинаються плоди" попередників. Зараз буде у всіх країн короновірусні наслідки, тільки у українських порохоботів будуть "зелені наслідки".:)))
    Навіщо я цей лікбез проводжу?

14. Good man

Good man Обычный человек

Ликбез это победа Порошенко над Зеленским в 2024-м.

15. У світлі того, що клоунська влада має намір списати населенню борги по комуналці, незважаючи на астрономічну діру в бюджеті, я вам розповім одну історію, щоб на прикладі моєї «мікро-України» ви краще розуміли, як працює наша держава і через кого ми живемо так, як ми живемо.

Є у мене в будинку один кадр, чиновник в одному міністерстві, де він працював при усіх владах. Як чиновник він щорічно подає декларацію, які, як ви знаєте, лежать у вільному доступі. Скажімо, не найбідніший хлопець в будинку: більше мільйона гривень в валютних заощадженнях, 380 тисяч гривень щорічного доходу тощо.

Кадр не платить нікому, крім ДТЕК за електроенергію, та й то тільки тому, що ДТЕК з боржниками не церемониться.

Кадр не платить ОСББ, бо з ОСББ у нього конфлікт. Справа в тому, що в кадра протікав дах кілька років, ще з часів ЖЕКу, але так як на забудовника і колишній ЖЕК де сядеш, там і злізеш, кадр дочекався, коли можна буде подати позов на ОСББ (саме дочекався, рік потому зробив експертизу на значну суму збитку) і круто все подлаштував, навіть деякі документи підробив. Суд в процесі. Суд за його борг перед ОСББ теж в процесі.

Ще кадр винен колишньому ЖЕКу кілька тисяч за квартплату. Ще кадр винен колишній керуючій компанії півтори тисячі. Ще кадр винен кілька тисяч за гарячу воду, пару тисяч за холодну і майже 30 тисяч за опалення, - здається, за опалення він взагалі постачальнику не платив ніколи.
    Коротше, за 6 років, які чувак живе в будинку, квартплату він платив від сили кілька місяців, а за воду і опалення не платив взагалі. Таких боргів у нього тисяч на 60.

При цьому кадр живе з сім'єю і користується в будинку всім тим, що і інші мешканці. Більш того, кадр регулярно пише пісулі в різні інстанції, і тишком нишком ходить по мешканцях і гівнить мені і правлінню репутацію. Це ще добре, що моя мікро-Україна виявилася розумнішою за велику Україну. Та й я свою інформаційну політику мала можливість проводити набагато жорсткіше (підкреслю - саме мала можливість, на відміну від ...).
    Тим і тримаємося.

І ось тепер ця сволота, живучи кілька років абсолютно комфортно за рахунок громади, спокійнісінько спише свої борги за комуналку і, дуже ймовірно, ще й натягне на суму збитку ОСББ. Щоб ви розуміли, сума збитку, яку йому намалювала експертиза, це 3/4 місячного бюджету всього будинку.
    На щастя, інших таких нахабних боржників у мене в будинку немає, незважаючи на те, що є люди в дуже непростих обставинах. Звичайно, деякі платять із затримкою, є деякі конфліктні ситуації, не без цього. Але таких нахабних боржників у нас більше немає.

А що ми можемо? Ми можемо тільки подати в суд за несплату, що ми і зробили.
    Ми не можемо нічого йому обмежити. Ми не можемо ніяких послуг його позбавити.
    Інтереси і права колективу - ніщо в порівнянні з інтересами і правами однієї людини.

Кожен раз, коли ви бідкаєтеся про важку долю нашого народу, згадайте цю історію. Десь у вашому оточенні є людина, яка живе повністю за ваш рахунок.

View: https://www.facebook.com/1024716950/posts/10216961991455069/

16. Silver bullet

НБУ попросил Верховный суд применить “антиколомойский” закон в деле Суркисов

Адвокаты Национального банка (НБУ) подали заявление в Большую палату Верховного суда о применении норм так называемого “антиколомойского” закона в процессе о признании семьи Суркисов связанными лицами ПриватБанка.

Нацбанк выиграл дело против Суркисов

Большая палата Верховного суда признала законным решение НБУ по определению членов семьи Суркисов связанными с ПриватБанком лицами.

Об этом сообщил министр юстиции Денис Малюська.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Silver bullet

18. Silver bullet

Чоловік мій прокоментував цю новину: ну тепер хана клубу Дінамо.
    Що сталося з Дніпром Коломойші, то і з Динамо буде.
    Я кажу, що в нас є великий олігарх і великий патріот - екс-президент, може візьме на себе народну гордість? :)Оце буде робота на рейтинг.
    А що там ті мітінги-ходи, вони нічого не добавляють. Вже наїлися ними, бо знають, як вони збираються.

19. Вся предвыборная кампания этого подонка строилась на лжи и грязи. Меня удивило количество того насЕлЕния, которое это поддержало. Это же сколько гнилых душонок, которые на ура сожрали это блюдо из говна!!! Только лишь потому, что им «лишь бы не...!!!!»

Я думала это дно, но путь на дно не перестаёт удивлять:
    - Верховна Рада в большинстве своём состоит из убийц наших ребят, которые на фронте; (проглотили)
    - обещание роста ВВП на 45% (я молчу про этот треш), а в результате падение в минуса. (Сожрали)
    - Закон про Мову хотят пересмотреть, видите ли это ущемляет русскочелюстных; (проглотили)
    - 80 миллионов мышей в течении года НЕ ПРЕРЫВАЯСЬ НА ПОСР@ТЬ жрут госзапас зерна, а их никто не видит (сожрали, но не мыши, а вы эту новость)
    - воровство денег под предлогом Covid 19, (проглотили)
    - судилище (а не суд) над волонтерами и воинами. (Тоже жуёте)

И т.д и т.п

И вот очередное издевательство над человеком, который вас защищал - довели до смерти его отца, назначили суд на день похорон и за час до суда отменили этот суд.

Будьте вы прокляты, твари!!!

И меня не волнуют фразы «я не думал, что так будет» или «я не за ЗЕ, я против Пороха». Никто из вас не стал на защиту Украины в ответственный момент. Пока вы тут попивали пивасик и слушали свою попсу, ребята на фронте отдали свои жизни и части тела за то, чтобы мы дышали свободно. Волонтеры, многие из них могли бы, прогнувшись, спокойно жить в сто раз лучше, чем вы сейчас, ибо почти все они были люди с достатком и определённым уровнем жизни - выше среднего. А Президент Порошенко (ибо кловАн - это не мой президент, это то, что вы мне пытаетесь подсунуть), так вот Президент Порошенко строил мощный щит помощи Украине на международном поле.
    Все они боролись за нашу (в том числе и ВАШУ) свободу.
    Но вам зачем эта свобода? Вы меряли свободу ценой на коммуналку и на лук в супермаркете. Ошейник и банка пива - цена вашего счастья.

Скажу одно - жрите!!! И когда ваши дети будут с радостью носить ваши ошейники по наследству, не забудьте им сказать «приятного аппетита». И попсу, побольше попсы!!! Это же классно!!! Гимн на крыше, например, это же совсем не то, как киборги пели в Донецком аэропорту... не тот фасон, как говорил Голохвастов...

PS лексика, которой я бы хотела написать эту мысль ненормативная, но ФБ это не пропускает, поэтому оставляю за собой право после каждого слова вставлять слово «бл@&ь».
    Raisa Kulyk.

а де твій аватар? :)