Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, "Аэропракт"- в тройке мировых лидеров в своем сегменте

2. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас тебе за такие слова тоже напишут, что ты кацап.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Від десятка літаків, які виготовлять антонівці і продадуть на міжнародному ринку, набагато більше користі для престижу України, ніж від десятка томосів.
    Оскільки замовлення на Ан-178 вже є, їх слід виконати. А там - життя покаже.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Лещенко и найм им помогут собирать?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, тутешні панове порохоботи ніколи ні словом не радітимуть за щось нове і перспективне в Україні. Також вони майже не пишуть в темі про агресорку Рашу, крім Гріма хіба що.
    Вони патріоти особисто Пороха, а ніяк не України. Це давно доказано і ясно як божий день. Чи платять їм за цю діяльність, чи ні - не суть важливо. Вони більше вороги України, ніж її патріоти.
    Ще нічого не робив Зе - потоки фекалій, рік пройшов - потоки фекалій.
    Одначе він не гірший варіант - це ж ясно. Помінявся парламент завдяки йому особисто - і на краще, бо така гниль була.:facepalm: Один Ляшко з вилами чого стоїть, що грав не останню скрипку, тепер збавилися. Багато законів поміняли, до яких не доходили руки. Антиколомойський закон прийнятий! спецом прийшов президент, щоб точно прийняли.
    Не треба все перебирати, і без того ясно, що тупе порохоботне стадо до самого кінця каденції нитиме і гризтиме локті, а потім получать нову дулю під ніс)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. medwedo berlogsoni

@Silver bullet , знаєте, я от собі думаю таке (хоча, як то кажуть: не пійманий - не злодій). Чому за всі 5 років Порошенкового президентства так і не почали виготовляти ці Ан-178?
    Дивимося Вікі:
    Чому за 5 років не удосужились замовити турбіни на українському заводі "Мотор-Січ", щоб почати серійне виготовлення цого літака.
    І лише коли президентом став "клоун" Зеленський, справа нарешті зрушила з місця.
    Зеленский выступил за создание в Украине мощной государственной авиакомпании с использованием самолетов Ан

Сказано Зеленським це було в кінці квітня, а вже в червні "Мотор-Січ" виготовляє турбіни.
    А всякі майорні порохоботи будуть казати, що це - безсперспективно.
    Перспективно тільки на Липецькому заводі солодкі півники на паличках виробляти. І купувати Боїнги, і мати відкати на купівлі імпортної техніки.

Не виключаю, що і виготовленню цього першого літака для Перу будуть ставити палиці в колеса. Плести інтриги, цькувати Оборонпром на Антонова, Антонова - на Оборонпром. Щоб нічого не вдалося, а потім пальцями тикати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ха, літаки :)))

З 2014 року в Україні досі нема власного державного патронного заводу для потреб ЗСУ ;)
    А Ви берете і кажете "літаки"

патронний завод україна - Пошук Google

• Подобається Подобається x 1
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Але ж його немає!
    Це наша делікатність: ми чудово розуміємо що зебуїни палко кохають росію. Хіба вони голосували би за бубочку, якби він не вилизав кадирівську дупу?
    Так. А зараз всі такі няшки! Гвалтивники, замовники послуг шльондр, та звичайні злодії. Зате слуги наріду!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви впевнені що КС його не відмінить?
    До речі, Ви слово "президент" написали з малої літери. Будьте обережні! Зебуїн з мавпою на аватарці, що полюбляє росію та турецьку мову, Вас заплює лайном.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніж релігійні справи важливіше літакобудування - совково, деякі совкодрочери кричать, що от при совку у космос літали, скільки заводів побудували. Важливі і ці справи, не були бідними і священники невизнаного УПЦ КП, обвінчатись, охрестити дитину, посвятити пасхальний кошик йшли і до них, інша річ, не вважаю кардинально іншими і сильно кращими Грузію, Румунію, Грецію, Болгарію..., які мають томос. Це отримання не заслуга одного Порошенка, не варто це приписувати виключно йому чи використовувати як дешевий піар, типу томос-тур.

11. Шарящі
    55% українців проти співпраці України і МВФ. За даними соціологів.
    Один таксист спорив зі мною на тижні (якраз ФМка передала новину, що транш від МВФ зайшов):
    - це фігня все.
    Я почав, що це гарна новина, що це потрібно. Він, переможно глянувши на мене:
    - Отящітаю, а я шарящій (я в цей час сам з подивом глянув на нього, як же, шарящій, а таксує, а не в Кабміні?), шо нахер не потрібні нам ці бабки. Знаєш чому?
    - Ні, не знаю (я аж затамував подих – ну думаю, зараз скаже, як вріже)
    - Га-га, тому-що вседно все вкрадуть.
    Після цього я уточнив, за кого він голосував минулої весни і літа. Да, да, да. Зе! і Слуги.
    Я такий:
    - окей, так Вовчик же ж за співпрацю з МВФ.
    - Парніша, ти шо, сьоднішній? Його заставили.
    - Хто? (питаю з придихом)
    - Так ясно хто, америкоси!
    - Ок, поясни, як америкоси заставили? Чим погрожували?
    - Шо помагать проти Путіна не будуть.
    От що тут скажеш? Вродє ж діагноз. Все ясно. Але, думаю, підемо далі:
    - Ок. Янкі погрожують Вові: бери бабки під 3% річних, а то помагати не будемо. Як таке може бути? От я тобі кажу: бери сотню, через рік віддаси 103 гривні. Не візьмеш – капєц тобі, допомагати не буду. І потім, слухай, він же з кожного утюга кричить, що у нього в команді ніхто нічого не п**дить. Хто ж, нафіг, вкраде?
    - Та, знайдуться хто. Банкіри усякі. Он, Коломойський перший.
    - Так а якого ти за Вову голосував, якщо знав що він із чортом дружить?
    - А за кого було, за Пороха голосувать? Фатить, бачили вже.
    Добре, думаю, чувак шарящій, треба ще аргумент:
    - От ти шарящій, давай логічно думати. Путін зло?
    - Однозначно
    - Кум Путіна Медведчук зло для України?
    - Полюбе
    - Коломойський зло для України?
    - Абсолютно точно
    - А Юля?
    - Юля ********** і ще ***вка (тут внутрішня цензура).
    - Так от. Медведчук, Коломойський і Юля – проти співпраці з МВФ. Якщо вороги тобі кажуть не роби – може ж треба зробити навпаки?
    Далі усю дорогу приводив йому аргументи, чому, коли у нас повний піпєц і нічим платити пенсії – краще трошки перепозичити.
    А потім ми заробимо гроші, заплатимо податки і будем потрошки віддавати те, що понабирали.
    - Да, щас, я їм податки платити не збираюся.
    - (о, як все запущено, думаю) але те, шо взяли транш МВФ – правильно зробили?
    - Та ХЗ. А ти хто?
    - Та я тоже шарящий. Трошки.
    Приїхали. Розплачуюсь. Питаю:
    - А на місцевих виборах за кого голосуватимеш?
    - Та за Вовиних, мабуть
    - І шо, думаєш він лічно приїде тобі в під’їзді лампочки повкручує? Чи тут мєсного Коломойського якогось від Слуг народу поставлять? Потом плюватися будеш.
    І тут чувак роздратовано:
    - Та я вабще голосувати не піду. Надоїло все. Усі кругом дістали.
    Ну. Хоч так. Сумнів посіяв. Мінус один в зелену копілку.
    От так треба, потрошку. Вода камінь точить. Інакше такі от таксисти і своє майбутнє замордують. І у своїх дітей його вкрадуть.
    Віктор Бобиренко

P.S. Начебто Суми недалеко від Харкова але як відрізняється розумових розвиток викладачів Сум від прохвеССури Харкова

12. medwedo berlogsoni

Не совково, а природньо.
    Пояснюю.
    Для того, щоб бабця віднесла копійчину в церкву попові (який потім цю копійчину пустить на солярку для свого Судзукі), вона повинна отримати пенсію.
    Щоб можна було їй виплатити пенсію, підприємства мають працювати і проводити відрахування в пенсійний фонд.

Причому, чим більше підприємств працює, тим більші відрахування в ПФ, тим більша пенсія у бабці, а отже - і попові більше перепаде.
    Якщо підприємства стоять, або порізані на металолом, відрахувань в ПФ не буде, не буде чим бабусі заплатити пенсію, пенсія буде йти із затримками, і чи буде томос, чи ні - всім буде гірше.

Дивимося граничний випадок (як у диференціальному численні). В державі повно церков, попів, але жодне підприємство не працює, ніхто на землі не працює, нема чого їсти, нема чого одягнути. Наступає голод.
    І інший випадок, також граничний: Працюють підприємства, селяни, створюються матеріальні блага від голки до літака, штани, сорочки, велосипеди, хліб, до хліба.
    В цьому випадку, коли є що їсти і в що одягнутися, можна на вихідні і в церкву сходити, є за що свічку-хрестик купити (попи нічого даром не дадуть).

Матерія - первинна, свідомість - вторинна. Проти цього не попреш.

Церква в маєтку Порошенка не святим духом з"явилася. Хтось виготовляв цеглу, цемент, фарбу, дерево. Виплавляв метал. Працювали підприємства. А якого там томосу та церква - це вже вторинне.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Когда я слышу слово "государственная", то вижу попил денег из бюджета, и все.Если есть лакомый (якобы) кусок рынка- почему частные компании не зашли на него?

15. Silver bullet

из телеграмм-канала
    ЛЕЩЕНКО ТУТ, [08.06.20 14:56]
    Как сообщают наши инсайдеры, олигарх Ринат Ахметов готовит новое наступление на власть. Теперь его не устраивает повышение ренты на железную руду с 8 до 12 процентов, как это предусмотрено законом 1210, принятом на прошлой неделе.
    Для того, чтобы снизить ренту обратно, Ахметов уже подключает свое медийное оружие. Так, итоговый выпуск на ТРК Украина в воскресенье был посвящен тому, что рента стала неподъемной для металлургии. Более циничного поведения сложно найти, ведь благодаря такой низкой ренте и заоблачным тарифам в энергетике Ахметову хватает денег покупать дворец короля Леопольда ІІ на Лазурном берегу Франции. Но зажать аппетиты в стране, которая все ему дала, он не хочет.
    При том, что принятый закон 1210 намного мягче в части ренты, чем предполагалось - рента считается от себестоимости добычи, а не мировых цен.
    Также законом 1210 убрали еще одну “дырку” в законе, выгодную для Ахметова. До сих пор горнообогатительные комбинаты вкладывают в себестоимость дважды (!) акциз на топливо. Это еще в прошлом созыве Рады было якобы придумано ахметовским депутатом от Оппоблока Долженковым, что позволяло Ахметову и другим владельцам ГОКов “прикуривать” около 1,5 млрд в год.
    Поведение Ахметова показывает, что компромиссы с ним не стоят ровно ничего. Он будет требовать остановить атомные электростанции и вывозить руду с смехотворной рентой, а страна и дальше будет для него "дойной коровой”.
    Как вам идея, чтобы власть ужесточила свое отношение к Ахметову?

Обижает новая власть олигархов. То закон против Коломойского, то тариф на зеленую энергетику Ахметова уменьшили, то теперь повышение ему ренты. И себестоимость руды уменьшили.
    Почему прошлый парламент не интересовали эти дела? Хороший вопрос. Значит, Зеленский правильно его распустил.

16. medwedo berlogsoni

Собівартість руди збільшили (вкралася механічна помилка). При збільшенні собівартості зменшується прибуток при незмінному доході.
    Завдяки діям Зеленського та "Слуг", у Ахметова зростуть витрати (за рахунок збільшення відрахувань до бюджету країни), а прибутки стануть менш захмарними.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ідея може бути лише одна - на гілляку!

18. Silver bullet

Трохи не так: Ахмєтов показував більшу собівартість руди за рахунок шахрайскої схеми утворення собівартості, а тепер в собівартості нема тієї його законної частки, і його це ображає. Йому, сцуко, все мало.
    І він гоне хвилю на своїх ЗМІ, і думає, як же ж дістати уряд: може страйк зібрати абошо?)
    Одначе, молодці: Коломойшу підвели під монастир, тепер підрізають крильця Ринатці... ще підстрелять.
    Ще є Борюся на Западній (ліс, бурштин).
    При Порошенко як сири в маслі каталися, хоч і руки повідрубувати грозився, а тут прийшов кловун, як тут вважають альтернативно обдаровані, і б'є по руках - тихо приймаються закони, які наводять порядок, бо інакше не вижити з тими раклами та баригами.

19. medwedo berlogsoni

В принципі, не так важливо. Ми можемо довго дискутувати. Головне, що тепер Ахмєтов (Гудман колись провокативно ляпнув, що Вам, буцімто, шкода Ахмєтова) вимушений буде більше грошей віддавати в державу.

Я так розумію, що фактична собівартість була малою, шахрайськими схемами її збільшували на папері, щоб платити менші податки.
    Зараз ці схеми не пройдуть, або пройдуть не з такою великою шкодою для держави.
    Побачимо результати
    Адже за кожну тону добутої руди тепер в державу Ахмєтов буде вимушений платити більшу суму ренти. Десь так, наскільки вистачає моєї банальної ерудиції в цій справі.

а де твій аватар? :)