Бачу, мого псевдоніма немає в цьому списку поважних людей. Вважаєте що я можу деградувати до рівня зебуїна?
@Blaberus, я не примушую Вас щось вчити чи читати. Я наочно показав, що Ваші дописи людям до спини. Що навіть нікому не потрібна турецька мова для людей цінніша від перепостів Хомчина та тих, кого перечислив Василь, в тому числі і Вас. От і все. Запевняю Вас, якщо я заведу тему про арауканську, до неї буде проявлено більший інтерес, ніж до Вашої пустопорожньої писанини. Чому Ви вважаєте, що те, що Ви пишете - правда? Якби була правда, люди б читали. А так крім Вас тієї правди ніхто не читає. Ну, хіба кілька незгодних з Вами людей, що тут тусуються заради спортивного інтересу. Навіть якщо вивчення турецької - це моє особисте життя, то до цього мого особистого життя форумчани проявляють набагато більшу цікавість, ніж до тих "оцінок", які Ви даєте нинішній українській владі. Прикиньте: нікому невідомий Медведо викликає набагато більший інтерес, ніж висловлювання на державницькі теми всяких там чорноволохів. Про Вас уже і промовчу. Ви ж так і не зрозуміли, що сказане Вами про те, що, мовляв, у Порошенка найвищий рейтинг у Києві - цілковита нісенітниця. Інакше він не просив би Кличка очолити список своєї партії. Навіщо, якщо і сам іде "на ура"? Ну, запропонував би Кличку місце в своєму другому десятку. З барського плеча. Мовляв, "Віталька, ти - хороший хлопець, візьму тебе в Київраду з собою". Так ні - хотів поставити Вітальку до своїх дармоїдів паровозом. Ну, Віталій його і послав |-| /-\ )( Е Р . Брехуна хронічного.
@Gyppsy, "Остапа понесло" (с). Так раптом мені захотілося тикнути порохобота в його ж бріхні і відморозки, що аж Муза прилетіла. Кружляла над головою, поки я писав. А це вирішив поїсти квашеної капусти (сам робив недавно), так вона відразу в вікно гайнула. Не переносять музи запаху квашеної капусти з цибулею.
Це зрозуміло. Ви по-перше зебуїн, по-друге не більше ніж текст на моніторі. Я казав один мій друг: "А тєпєрь назовітє мєня вєлікім бєлим господіном і, єслі нє трудно, станьтє пожалуйста на колені". Це пов"язано з вашим оточенням. Я теж не вірив що кловун вилізе в президенти: бо я небагато спілкуюсь з бидлом.
View: https://www.youtube.com/watch?v=8mB4c6UGvNw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1y1SRzdw_FhiYEWeQ5Pw4MBdIRf1vYFMfb89IqKZ9-qOtzpvZV8vhKpmo
Тактика мелких шагов: Міністр культури Ткаченко: Лєпс, Воровайки, х/ф"Брат", шансон, Дом-2 і т.п. Чекаємо. luk_aa 9 июня, 0:46 Новопризначений міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що заборона в’їзду в Україну іноземному акторові не може одночасно слугувати причиною для того, щоб фільми, в яких він брав участь, були заборонені. Ткаченко в ефірі телеканалу "UA: Перший" прокоментував виключення російського актора Федора Добронравова з переліку осіб, які створюють загрозу українській національній безпеці. Російського актора Федора Добронравова внесли до переліку іноземних артистів, які загрожують безпеці України і яким заборонений в'їзд в листопаді 2017 року. Він публічно підтримував анексію Криму і неодноразово відвідував окупований Росією півострів. 26 березня 2019 року Окружний адмінсуд Києва визнав протиправною заборону на в'їзд в Україну Добронравову і анулював заборону на ретрансляцію деяких фільмів з його участю, зокрема серіалу "Свати". Скасувати заборону на в'їзд в Україну Добронравову допоміг офіційний уповноважений представник Володимира Зеленського на виборах президента адвокат Сергій Кальченко. 14 червня 2019 року Добронравова виключили з переліку осіб, що загрожують національній безпеці України. Зйомками телевізійного серіалу "Свати" займалася студія "Квартал 95". Один із засновників студії шостий президент України Володимир Зеленський. Друзям - все, ворогам - закон.
Катрен - попередження Зробіть мозгове зосередження і зрозумійте попередження! В епоху віруса й полюцій Трамп робить новий хід до революцій: - збира G7 щоб обявити,що НАТО розпадеться і в що то Всім таке-ото скоренько обернеться - що США вводитиме Амеро і долар упаде, а хто не поміня доляри,то все це пропаде - що страшить бомбами та США це справа устаріла - хай Путін страшить європейців,як кроликів горила Так скаже Трамп й термін назве - мінять по Новий рік, по-президентських виборах...такий Трамп чоловік. Хтось золото скупать почне,яке вже скуплене давно, а хтось біткоїн й майнери,але то все...гівно. Трамп дума за Америку,а не ЄС,чи Україну, і не заплаче, копнувши...розвалену руїну. ..............Mexico ................................USA......................................Canada...........
У Вас зовсім відсутня логіка. Скажіть, навіщо Порошенко просив Кличка очолити список його партії? Чи не тому, що хотів заїхати на спині Кличка в Київраду? Порошенко, а не хтось інший, розуміє, що в Києві його партії мало що світить. І діяв відповіно - запрошував Кличка очолити список. Порошенко не належить до мого оточення, втім як і я - до його. Володіє недурний Порошенко об"єктивною інформацією стосовно свого рейтинга, чи ні? А Ви - про якесь оточення. Про те. що Вам якась знайома бабка сказала, яка живе в Києві, що у Порошенка зараз найвищий рейтинг. Я не знаю оточення тієї бабусі і знати не хочу. Я бачу публічні кроки Порошенка в даному випадку і розумію, чому він вдається до цих кроків.
Все зрозуміло: Ваші приятелі - охвицера, митрополичьї баси... Маркьор! View: https://youtu.be/V9XXyNjlFGk?t=10
І далі хтось когось хоче ідеалізувати. Будьте реалістами! Порошенко також шукає вигоду. Хіба приїзд на похорон Скорика, трансляції по порошенківських каналах літургій УГКЦ - не з метою закріпити та набути нових прихильників на Заході України?
Є принцип, як ставишся до когось, так будуть ставитись і до тебе. Дияконом у МП я не був. Як є церква МП, має своїх парафіян і прихожан, що насильно відбирати і передавати іншій конфесії, розвалити?
"нарід дурний і п"є багато", як писав Митець. Доповнюючі його, я можу сказати що нарід погано вчить уроки історії. Як Ви вважаєте, чи міг би Чорновіл стати президентом, якби Юхновський і Лук"яненко зняли би на його користь свої кандидатури? Або просто не балотувались?
Да, насильно отбирать.То, что передано "в аренду" с нарушением законодательства Украины.Остальное- обложить налогом, никаких льгот по коммунальным платежам.Налоги на землю.На недвижимость.Кассовые аппараты при продажах.Тем более, что "кесарю- кесарево".
Ти диви ,kzlm, Толстого читав!(С) Я теж. І що? Щось я не зрозумів. Невже при Зеленську МП "ущємляют"?
Навіть, якби додались голоси вибовців Лукяненка і Юхновського Чорноволу, все одно, до перемоги цього би не вистарчило.