Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Бачу, мого псевдоніма немає в цьому списку поважних людей.
    Вважаєте що я можу деградувати до рівня зебуїна?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще час не прийшов.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Blaberus, я не примушую Вас щось вчити чи читати. Я наочно показав, що Ваші дописи людям до спини. Що навіть нікому не потрібна турецька мова для людей цінніша від перепостів Хомчина та тих, кого перечислив Василь, в тому числі і Вас. От і все.

Запевняю Вас, якщо я заведу тему про арауканську, до неї буде проявлено більший інтерес, ніж до Вашої пустопорожньої писанини.
    Чому Ви вважаєте, що те, що Ви пишете - правда? Якби була правда, люди б читали. А так крім Вас тієї правди ніхто не читає. Ну, хіба кілька незгодних з Вами людей, що тут тусуються заради спортивного інтересу.

Навіть якщо вивчення турецької - це моє особисте життя, то до цього мого особистого життя форумчани проявляють набагато більшу цікавість, ніж до тих "оцінок", які Ви даєте нинішній українській владі.

Прикиньте: нікому невідомий Медведо викликає набагато більший інтерес, ніж висловлювання на державницькі теми всяких там чорноволохів. Про Вас уже і промовчу.

Ви ж так і не зрозуміли, що сказане Вами про те, що, мовляв, у Порошенка найвищий рейтинг у Києві - цілковита нісенітниця.

Інакше він не просив би Кличка очолити список своєї партії. Навіщо, якщо і сам іде "на ура"?
    Ну, запропонував би Кличку місце в своєму другому десятку. З барського плеча.
    Мовляв, "Віталька, ти - хороший хлопець, візьму тебе в Київраду з собою".
    Так ні - хотів поставити Вітальку до своїх дармоїдів паровозом.
    Ну, Віталій його і послав |-| /-\ )( Е Р . Брехуна хронічного.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

+100500! /плюс_сто_пітсот!/
    :yahoo::good::rock:

5. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, "Остапа понесло" (с).

• Смішно Смішно x 1
  6. Blaberus

Це зрозуміло. Ви по-перше зебуїн, по-друге не більше ніж текст на моніторі.
    Я казав один мій друг: "А тєпєрь назовітє мєня вєлікім бєлим господіном і, єслі нє трудно, станьтє пожалуйста на колені".
    Це пов"язано з вашим оточенням. Я теж не вірив що кловун вилізе в президенти: бо я небагато спілкуюсь з бидлом.

7. Blaberus

Поцілуйтеся, хлопчики.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тактика мелких шагов:

Міністр культури Ткаченко: Лєпс, Воровайки, х/ф"Брат", шансон, Дом-2 і т.п. Чекаємо.
    [​IMG]luk_aa
    9 июня, 0:46
    Новопризначений міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що заборона в’їзду в Україну іноземному акторові не може одночасно слугувати причиною для того, щоб фільми, в яких він брав участь, були заборонені.

Ткаченко в ефірі телеканалу "UA: Перший" прокоментував виключення російського актора Федора Добронравова з переліку осіб, які створюють загрозу українській національній безпеці.

Російського актора Федора Добронравова внесли до переліку іноземних артистів, які загрожують безпеці України і яким заборонений в'їзд в листопаді 2017 року. Він публічно підтримував анексію Криму і неодноразово відвідував окупований Росією півострів.

26 березня 2019 року Окружний адмінсуд Києва визнав протиправною заборону на в'їзд в Україну Добронравову і анулював заборону на ретрансляцію деяких фільмів з його участю, зокрема серіалу "Свати".

Скасувати заборону на в'їзд в Україну Добронравову допоміг офіційний уповноважений представник Володимира Зеленського на виборах президента адвокат Сергій Кальченко.
    14 червня 2019 року Добронравова виключили з переліку осіб, що загрожують національній безпеці України.

Зйомками телевізійного серіалу "Свати" займалася студія "Квартал 95". Один із засновників студії шостий президент України Володимир Зеленський.

Друзям - все, ворогам - закон.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен - попередження

Зробіть мозгове зосередження
    і зрозумійте попередження!
    В епоху віруса й полюцій
    Трамп робить новий хід до революцій:
    - збира G7 щоб обявити,що НАТО розпадеться
    і в що то Всім таке-ото скоренько обернеться
    - що США вводитиме Амеро і долар упаде,
    а хто не поміня доляри,то все це пропаде
    - що страшить бомбами та США це справа устаріла -
    хай Путін страшить європейців,як кроликів горила
    Так скаже Трамп й термін назве - мінять по Новий рік,
    по-президентських виборах...такий Трамп чоловік.
    Хтось золото скупать почне,яке вже скуплене давно,
    а хтось біткоїн й майнери,але то все...гівно.
    Трамп дума за Америку,а не ЄС,чи Україну,
    і не заплаче, копнувши...розвалену руїну.

..............Mexico ................................USA......................................Canada...........
    upload_2020-6-9_11-2-18.png

Останнє редагування: 9 чер 2020
  11. medwedo berlogsoni

У Вас зовсім відсутня логіка. Скажіть, навіщо Порошенко просив Кличка очолити список його партії?
    Чи не тому, що хотів заїхати на спині Кличка в Київраду?
    Порошенко, а не хтось інший, розуміє, що в Києві його партії мало що світить. І діяв відповіно - запрошував Кличка очолити список.
    Порошенко не належить до мого оточення, втім як і я - до його.

Володіє недурний Порошенко об"єктивною інформацією стосовно свого рейтинга, чи ні?
    А Ви - про якесь оточення. Про те. що Вам якась знайома бабка сказала, яка живе в Києві, що у Порошенка зараз найвищий рейтинг.
    Я не знаю оточення тієї бабусі і знати не хочу.
    Я бачу публічні кроки Порошенка в даному випадку і розумію, чому він вдається до цих кроків.

12. medwedo berlogsoni

Все зрозуміло: Ваші приятелі - охвицера, митрополичьї баси... Маркьор!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі хтось когось хоче ідеалізувати. Будьте реалістами! Порошенко також шукає вигоду. Хіба приїзд на похорон Скорика, трансляції по порошенківських каналах літургій УГКЦ - не з метою закріпити та набути нових прихильників на Заході України?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Blaberus

Якшо я вирішу підкоректувати своє оточеня, я не буду радитись з зебуїнами. Бо вони дурні.

• Не подобається Не подобається x 1
  15. Blaberus

Ви палкий шанувальник МП?

16. Lanktocha

Є принцип, як ставишся до когось, так будуть ставитись і до тебе.
    Дияконом у МП я не був. Як є церква МП, має своїх парафіян і прихожан, що насильно відбирати і передавати іншій конфесії, розвалити?

17. Blaberus

"нарід дурний і п"є багато", як писав Митець. Доповнюючі його, я можу сказати що нарід погано вчить уроки історії.
    Як Ви вважаєте, чи міг би Чорновіл стати президентом, якби Юхновський і Лук"яненко зняли би на його користь свої кандидатури? Або просто не балотувались?

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Да, насильно отбирать.То, что передано "в аренду" с нарушением законодательства Украины.Остальное- обложить налогом, никаких льгот по коммунальным платежам.Налоги на землю.На недвижимость.Кассовые аппараты при продажах.Тем более, что "кесарю- кесарево".

19. Blaberus

Ти диви ,kzlm, Толстого читав!(С)
    Я теж. І що?
    Щось я не зрозумів. Невже при Зеленську МП "ущємляют"?

20. Lanktocha

Навіть, якби додались голоси вибовців Лукяненка і Юхновського Чорноволу, все одно, до перемоги цього би не вистарчило.

а де твій аватар? :)