Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну...ну чим Україна не взірець для Америки.:haha:

Катрен - наснага на майдан

Ясно,звідки коронвірус та до нас прийшов -
    живіт рожениці-соросихи має значок-шов...
    Важливіш родить було віруса-дурилку,
    який має хитро-вумну бізнесову жилку:
    як хохляку одурити й все в нього забрати,
    ще й Європі разом з Трампом...взяти-й-підісрати...
    Все спихнуть на китайонців,й на республіканців
    і почнуть робить Майдан для американців...
    Йой,як негри з гАмерики Байдена розкусять,
    то всім демократам бачу...яя,та й відкусять!:)))

upload_2020-6-5_22-21-51.png upload_2020-6-5_22-28-29.png

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І Кличко безумовно, переміг би Порошенка в другому турі. Тому хитрий Порошенко (а злі язики кажуть ще й про Фірташа і ще когось там) умовив Кличка не балотуватися. А потім його, Кличка, Порошенко, як годиться, кинув. Зараз знову лізе цілуватися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще не розгребли те, що в 14-му наскакали...

4. Юрко НОТОЦО

Ще ні,напевно восени,з вилами і граблями!
    --------------
    Катрен-побажання

Ну що,розграблена Вкраїно,
    край "васильків і соросят" -
    просрала гроші на лікарні,
    берись тепер за "поросят",
    що коронвірусом крутили,
    як слуги,уряд й президент,
    вже підіійшов час для "посадок" -
    закінчуй той експеримент...
    Та, вибери лиш справедливих
    у владу, Ось в такий момент!
    :bandera::uanew::bandera::uanew::bandera:

upload_2020-6-6_11-52-59.png

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Спустя год с небольшим главными оппонентами Зе по-прежнему считаются побежденные
    в ходе последней президентской кампании.Тянущие за собой груз переживаний, обид и психологических травм из 2019-го. Начавшие борьбу с Владимиром Александровичем раньше других и не намеренные уступать оппозиционные лавры никому.

Политически активных украинцев, живущих прошлогодним проигрышем, трудно назвать "демократической оппозицией": они открыто клеймят гнилую демократию и всеобщее избирательное право, приведшее к власти клоуна.

Более того, эту часть общества не назовешь и "националистической оппозицией": с ее же слов следует, что нации в Украине нет, а есть безнадежное сборище идиотов и малороссов. Проигравший, но не сдавшийся лагерь можно окрестить разве что "легитимистской оппозицией" – по аналогии с аристократами XIX века, поддерживавшими старшую линию Бурбонов и ее законное право управлять Францией.

Легитимист не нуждается ни в народе, ни в нации: он самодостаточен в отстаивании своих принципов. Легитимист не гонится за симпатиями толпы: он апеллирует не к воле сограждан, а к высшей исторической правоте. Легитимист не намерен искать в прискорбных событиях 1789-го или 2019-го какую-то объективную логику: что возьмешь с темного взбунтовавшегося сброда? Легитимисту важно пребывание в числе избранных и лучших – обладателей дворянского титула или гордой аватарки "25%".

Легитимист не рассматривает понесенное поражение как собственную проблему. С его точки зрения, проблема в стране, расплачивающейся за временное умопомрачение и крушение прежнего порядка.

Разумеется, возникает вопрос о возможности отыграться и победить с подобными убеждениями.

Во Франции XIX столетия легитимистам представлялся такой шанс. Не все знают, что в 1870-х Франция должна была стать не республикой, а конституционной монархией британского типа. Престол был предложен отпрыску династии Бурбонов – проживавшему в эмиграции графу Шамбору, которого легитимисты и ранее считали королем Генрихом V.

И тут будущий король встал в позу: потребовал заменить трехцветный французский флаг на белоснежное знамя Бурбонов, усеянное золотыми лилиями. Лидер легитимистов был непреклонен и ни на какие компромиссы не соглашался: "Генрих V не может отказаться от белого флага Генриха IV. Он развевался над моей колыбелью, и я хочу, чтобы он осенял и мою могилу!" В конце концов стало ясно, что претендент на французский престол недоговороспособен. Идею конституционной монархии пришлось отбросить.

В современном украинском обществе есть собственный аналог белого флага с золотыми лилиями. Такой же сакральный символ, почитаемый активным меньшинством, но совершенно неприемлемый для остальной страны.

Причем у нашего белоснежного знамени имеются фамилия, имя и отчество: Петр Алексеевич Порошенко.

Очевидно, что с колоссальным антирейтингом пятого президента уже ничего не поделаешь. Не суть важно, заслужил ли ПАП массовую нелюбовь или пострадал безвинно: важно то, что по факту Украина его отвергает. И, консолидируясь вокруг Петра Алексеевича, проигравшие патриоты запирают себя в политическом гетто.

Однако союзов без компромиссов не бывает. Для начала нужно пожертвовать хотя бы одной политической фигурой, априори отталкивающей возможных союзников и потенциальных избирателей. Но даже такая жертва представляется проигравшему лагерю недопустимой – как некогда графу Шамбору.

На втором году Зе-президентства по-прежнему неизвестно, куда заведет страну новое руководство. Зато уже понятно, чем чревата оппозиционная ставка на доморощенный легитимизм.

Это тупик, в котором желаемое выдается за действительное. Это попытка объяснить свою косность принципиальностью, отрыв от страны – собственным превосходством, а провальную коммуникацию – чужим несовершенством.

Это история о том, как ранее влиятельная сила может шаг за шагом выродиться в маргинальную политическую секту. В конце концов несгибаемые французские легитимисты существуют и сегодня, являя собой гротескный, но поучительный пример.

А вот тут -готова под каждым словом.

Только все это я толкую своим легитимистам уже целый год под самыми разными соусами.
    Они всерьез воображают, что борются за Украину.
    Тогда как их лидер и их знамя уже очень давно борется только за себя.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Звичайний легітимізм

Дякую за вирвану частину статті. Решту знайшов сам. З автором був спільний друг. Вже немає Відписався

7. Юрій Каракай:
    Фраза: «Я покладав надії на Зеленського» - звучить сьогодні як виписка із діагнозу.

Баба і кіт:
    - Синку, чому у тебе червоні очі?
    - Я курив траву.
    - Не бреши батькові! Ти знову плакав від сорому, що голосував за Зе?

Олена Монова:
    Уже столько раз в Раде палились на том, что журналисты снимали депутатскую переписку и потом выкладывали в паблик, что я счет потеряла. И нифига, продолжают прыгать по граблям, абізяны необучаемые, але ж завзяті.

Теперь вот Герус попался, так ему и надо, еще и одного из слуг за собой потянул. Двух инвестнянь спалили на том, как они жваво обсуждали тему «пи&дячить зеленых». Нет, не тех зеленых, что вы подумали, хотя это было бы весьма готично. Они собрались херачить зеленую энергетику. Причем в переписке спорили, кто из них херачит лучше, а кто ходит между каплями дождя.

Все это, конечно, очень смешно, но если вспомнить свежее открытое письмо восьми послов тех стран, которые больше всего инвестируют в Украине в возобновляемую энергетику (а это Германия, Великобританмя, Франция, Канада, Южная Корея etc) к премьеру Шмыгалю с призывом перестать насиловать иностранных инвесторов, то получится очень скрипучий смех.

Йозеф Кнехт:
    Арахамія: Я внесу інтригу, Слуга може висунути в мери Києва жінку. Але щоб не виривали з контексту, не скажу хто це. Давид не томи. Хто це? Богатирьова? Лукаш? Ганна Герман? До речі Богатирьовій скасували запобіжний захід. Вона готова.

Roman Hardashuk:
    - Алло! Это ткачечная?

Spivak1971:
    Зеленський пропонує українцям пожити без кави, лосося і хамона... Маю кращу пропозицію - пожити без Зеленського

8. medwedo berlogsoni

Доброго всім ранку!

Хочу зазначити, що на всі запитання, які мені ставлять порохоботи, я не відповідатиму. З тієї простої причини, що вони впевнені в своїй правоті, їм кілок на голові теши - вони залишаться при своїй думці.
    І це при тому, що Конституції не читали, що слово Президент пишеться з великої літери, якщо мова йде про главу держави (а не президент якоїсь компанії), не знали. Тобто, сто разів бачили в інтернеті, що слово Президент пишеться з великої літери, але просто не звернули увагу.
    Це свідчить про те, що такі люди не бачать очевидного, яке появляється їм перед очима сотні, тисячі разів. Навіть готового не можуть запам"ятати.
    Як вони при такому рівні критичного сприймання світу можуть реально оцінювати набагато складніші явища і робити належні висновки?

Зате їм вистачає нахабства обізвати зебуїном людину, яка тикнула їх носом в Конституцію, в правопис, в їх агресивну безграмотну тупість.

До речі, я ображаюся на таких людей не більше, ніж ображається вершник верблюда каравану на тих обабіч дороги, хто ... Далі, думаю, всі самі розуміють, про що мова.

Караван рухається вперед.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Доброго ранку
    )))

Ой лі... ;)

@medwedo berlogsoni, Ви їх /тутейших порохоботів/ годуєте як маленьких діток - з ложечки, ще й припрошуєте.
    І дальше будете годувати і відповідати на їхні закиди )

10. medwedo berlogsoni

Та я хотів написати, що "намагатимуся в основному не відповідати", але потім щось відвернуло мою увагу, і залишилося як є.
    Звичайно, періодично реагуватиму, бо вони переживають, якщо мене немає на ЛФ, але реагуватиму під настрій.

Ну, от толку з того, що я на фактах показав, що Порошенко зі своєю партією на спині Кличка прагнув в"їхати в Київську міськраду?

Вони і далі товктимуть, що найвищий рейтинг у Києві (у Київі, як вони пишуть) саме у ПЄСа.
    Та якби це було так, то Кличко просився б до Порошенка перед місцевими виборами!

Але Кличко навіть не сказав "треба подумати", а відразу послав Порошенка з його пропозицією в ... (тут має бути те слово, яке наш Поет ЛФ в своїх катренах завжди рифмує зі словами "в Європу").

Гарного дня. Офф у мене зійшов непогано в трьох пластмасових стаканчиках сорт "Вірджинія", який можна вирощувати (так написано) навіть на балконах.

• Подобається Подобається x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От бачите... ;)

12. Юрко НОТОЦО

Гарно,гарно. Караван рухається...до-дупи!

:))) Катрен- жарт, 2-й :crazy:

Місяць,два ще почекаю
    (може ще й не вмру?!),
    і зобачу ,Хто де зрізавсь,
    під яку гору!
    Галичани по-Європі
    будуть пить і гарувать,
    будуть давать собі ради -
    гендлювать й комбінувать.
    На Домбасі-Карабасі
    закричить Махно-монах:
    -Всьо,съезжаем у Россию...
    Строится,козлы, бя-нах!
    В Києв, ХарЬков і Одессу
    люзери пруть з Палестини -
    все шукають собі спокій
    споконвічнії кретини.
    А по-півдню в Новорос'ї
    бігають татари...
    от і будуть починатись
    нові майдан-чвари!

upload_2020-6-7_10-18-15.png
    У Парижі поліція застосувала сльозогінний газ проти мітингувальників

Останнє редагування: 7 чер 2020
  13. Юрко НОТОЦО

Ще раз можна попробувати обявити Борцем за Незалежну Україну борця-українця...
    Президента просять проголосити В'ячеслава Чорновола моральним лідером України

Катрен-побажання

Ну що,розграблена Вкраїно,
    край "васильків і соросят" -
    просрала гроші на лікарні,
    берись тепер за "поросят",
    що коронвірусом крутили,
    як слуги,уряд й президент,
    вже підіійшов час для "посадок" -
    закінчуй той експеримент...
    Та, вибери лиш справедливих
    у владу, Ось в такий момент!
    :bandera::uanew::bandera::uanew::bandera:

upload_2020-6-7_19-56-18.png upload_2020-6-7_20-0-47.png upload_2020-6-7_19-51-21.png

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я колись робив прогноз, що при перемозі Зеленського, можуть Тимошенко з Порошенком обмежити президентські повноваження, враховуючи кількість їх депутатів, таке зробити неможливо.
    Є інший спосіб, бути образливим, побути капризною дитиною... що роблять порохоботи - перепощування тупих картинок, фраз, невідомо кого, це прояв розуму та патріотизму? Подивіться на себе зі сторони. Так само тупі картинки і фрази може перепощувати Мікола Бімбовіч Азіров, бачу, ваш брат по розуму і товариш по нещастю.

• Подобається Подобається x 1
  15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хочу уточнить: "Владимир Александрович" єто которое сцикло?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

@Blaberus , Ви тут заново з"явилися порівняно недавно, тому я Вам, як представнику "інтелектуальної еліти" наведу сухі цифри, які колись наводив іншим представникам "інтелектуальної еліти" (в народі їх інколи називають упоротими порохоботами)
    От є дві групи тем: Мовні теми та Політика

Поглянемо на кількість переглядів в перерахунку на кожен допис.
    Мовні теми 8 червня.JPG політика 8 червня.JPG

Візьміть калькулятор, і порахуйте, що людей цікавить більше: непотрібна нікому турецька, чи перепости Хомчина, та Ваші з Михом дописи.

От у темі про Зеленського, де Ви втрьох стараєтеся побільше напаскудити, 217193/12706 = 17 переглядів в перерахунку на кожен допис. Це при тому, що тут є багато дописів і прихильників Зеленського та тих, хто за Зеленського не голосував (Ланктоша).
    Так що сміливо можна казати, що кожен Ваш допис дивиться (крім тих, хто тут постійно товчеться: і зебобіки, і порохоботи) два-три чоловіка від сили (є ще бот-програми, які працюють на пошуковики).
    Але хай буде так: Дві сторонніх людини прочитали Ваш пост (та й мій в цій темі) чи перепост Хомчина.

А тепер порівняємо відвідуваність турецької теми, в яку пишу один я - старий маразматик, як каже Гудман. (Гудмана та рідкого Пріуса забув згадати вище).
    Отже, турецька 50814/540 = 94 перегляди в перерахунку на один допис.

Порівняйте і зробіть висновки. Наскільки те, що пишеться у мовних темах, людям цікавіше, ніж те, чим порохоботи засрали політичні теми?

На що Ви сподіваєтеся, кого Ви зможете переконати при такій аудиторії?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Юрко НОТОЦО

Гарно,гарно...тепер я!

Катрен про трансформовану націю

Стали українці напів-мертві ,як на сході України,
    про щось тихо дискутують,чекаючи зміни:
    - Що то вирішать з Донбасом,Меркель і Макрон?
    - Як в Гаазі тую справу оформить Гордон??
    - Як мільярд дасть МВФ ,а забере два?
    - В Києві у кого буде міська булава?
    Тут вже жерти нема шо - немає зарплати,
    ми ж вирішуєм: - На дзюри,будем ставить лати!...
    Ой,дивнючий нарід Ми - Божі сотворіння....
    Дивно, як не всохлося в нас в штанцях коріння!
    А-а-а...видать навчились й ми в гебреїв і русских,
    вміло красти в банках гроші,а віддавать - дзуськи!

upload_2020-6-8_16-20-54.png

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зрозумійте одну просту істину: Ви не маєте ніяких прав вказувати мені які розділи дивитись та в яких темах робити дописи.
    Що, правда дратує?
    Я вже писав, якшо не дійшло можу повторити: мені байдуже Ваше особисте життя. Вчіть хоч арауканську.

• Тупо Тупо x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правда? о_О
    Мих - расове Брехло, Пріус - безмозгла брехлива абізяна, Хомчин - не пісатєль, а тупий брехливий копіпастер, Двамайора - невиховане брехливе бидло, Звиздатий - брехливий москаль.
    Ви теж, як мала дитина всяке гівно до писка тягнете...
    :)))
    Не має правди в ваших словах.
    Constanta!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

В общем- "все пи@арасы, один я дАртаньян".Васян, ты бы помыл свое "величие", и лишний раз его руками не трогал.А то загноится, и отпадет.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)