Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

В какую Польшу? В Рязань, к тётушке.

P.S. Персонально для кацалапого - в Пензу.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та ну. І скільки порохоботів-активістів грозили, що готові емігрувати з України?

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я готов эмигрировать.Мне не улыбается жить в Западном федеральном округе рашки.А бубачька может.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не кожен виборець зеленського - проросійський ватнік, але кожен проросійскій ватнік - виборець зеленського.
    Так. Країна була врятована. Принаймі на деякий час.

5. Blaberus

Так нарід зовсім без слуг залишиться. Хто буде дупу підтирати пересічному українцю?

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Мова не лише про "слуг", а також про "кондитерів", "електриків" і решту шобла

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хіба що, хто вибирав "менше зло", між 2 кандидатурами ІІ туру.

8. Blaberus

9. Good man

Good man Обычный человек

Ты писал об этом несколько месяцев назад. Понятно, коронавирус вмешался в планы. Но как в целом продвигается дело? В 2021-м уже переедешь?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський. "Адназначна". До речі, слово "менше" українською пишеться без мякого знака. То Ви вставили російське слово. Непатріотично

11. Blaberus

Напевне, Ви погано знаєте хто такий Рамзанка Диров?
    Дякую за слушне зауваження. Що поробиш, я живу та працюю в російськомовному середовищі. Ще півтора роки тому я написав би "нажаль", але після ганебних виборів я не бачу різниці між російсьмовним та україномовним бидлом.

12. medwedo berlogsoni

При чому тут Диров? Ми говоримо про те, хто кращий Президент України.
    На сьогодні, думаю, до побачення. До вечора. Мене Пріус назвав дебілом турецьким, тому я щоб оправдати його сподівання, буду займатися турецькою мовою.
    Дебіл турецький - це почесніше, ніж дебіл чикагський.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

До речі, в українському правописі слово "м’якого" пишеться через апостроф))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Дебіл - турецький, одним словом. :):dirol:

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

16. Blaberus

І хто? Невже зелена шмаркля?
    Це ваше обобисте проведення часу. Нецікаво.

17. Blaberus

До чого падлокловун країну довів! Яким дебілом треба бути щоб голосувати за цю потвору?

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Задержанными оказались "гости", которые прибыли из других регионов Украины. Проводится осмотр места происшествия, устанавливаются другие участники, обстоятельства и причины инцидента.Источник: Стрельба в Броварах: Утром в Броварах произошла стрельба: задержаны 10 человек. ФОТОрепортаж (29.05.20 09:19) « Происшествия | Цензор.НЕТ

Позже глава МВД Арсен Аваков заявил, что стрельба в Броварах - "отголосок коррупции определения квот перевозчиков и привлечения банд в борьбе за маршруты перевозок".Источник: Стрельба в Броварах: Утром в Броварах произошла стрельба: задержаны 10 человек. ФОТОрепортаж (29.05.20 09:19) « Происшествия | Цензор.НЕТ

Можно подумать, это тоже Зеленский?:)))Это чудное наследие порошенковщины, только в связи с короновирусом и общим уменьшением доходов перевозчиков, они начали нанимать бандитов для разборок.

19. Blaberus

А кто же еще? Или Вьі считаете крьісеньіша пустьім местом?

Останнє редагування: 29 тра 2020
а де твій аватар? :)