Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Міхо випруть з України?

2. Blaberus

Ты ищешь логику в рассуждениях зебуина? О, наивный юноша!

• Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

При цьому ухилявся від сплати податків, чим грабував державу.
    Що Ви можете розповісти про кловунячьї офшори?
    Дивно... З чим тоді пов"язані його афери з аналізами?
    Коли воно здасть аналізи?
    Зеленський і є ворог. Вся проросійська бидлота голосувала за кловуна.
    Бажаєте заперечіти?

4. Good man

Good man Обычный человек

А что они хотели? Цифровизация есть? Есть. Получите то, что хотели. А об эффективности Зеленский ничего не обещал.:))):)))

5. Olexandrapoli

Olexandrapoli Member

Доброго вечора. Бачу, що тут багато проблем є у кожного. Я у будь-якій ситуації звертаюсь до Галини 0932261977. Вона мені завжди допомогає. Це дуже порядна та гарна жінка. Вона може і майбутнє бачити, змінювати його. Та виконувати багато обрядів. Рекоменую

6. Blaberus

Дуже цікаво. А вона практикує рітуальний канібалізм? Бо без цього важко бачіти майбутнє, а тим більш змінювати його.
    Для канібальських обрядів потрібен людський операційний матеріал. Я довго працював в патанатомії і маю зв"язки зі співробітниками. Тому можу їй відсилати Новою поштою те, що хірурги вирізають у хворих. В тому числі злоякісні пухлини, вживання яких, як відомо, найбільш довподоби темним силам.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Капитошечка "не заметил" предложения, в котором указано, что 2,5 года назад (это при "барыге", если шо), вопросы в МРЭО решались без "бегунков".

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже сто раз заперечували.Тільки сліпий не бачить. Не розумію логіки, але на такий ІІ тур, на сторону Зеленського перекинулись, як виборці Кошулинського, так і виборці Бойка. Були виборці Зеленського підприємці, викладачі, духовенство, медики... яке право у неука із 8 класами сільської школи за спиною робити себе мудрішим та успішнішим? Із таким гарканням та гівнометанням, не дивуйтесь, що хтось порохоботів не любить.

9. Good man

Good man Обычный человек

Какой реакции можно ожидать от мужчины с женским ником. Я, на всякий случай, стараюсь вообще не писать этому активисту радикальной партии.

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Все я помітив. Тільки не треба з хворої голови на здорову. Те, що цементовози розробили додаткову схему заробітку при Зе, значить винен відразу Зе? Залізна логіка. А як щодо схем цементовозівських, які працювали при Пєцькє і продовжують працювати й надалі? І не лише в цементовозівському кодлі...
    Почитайте краще яка схема була розроблена за часів Вашого коханого Петрика і була викрита в грудні минулого року
    Податкові хакери: викрито схему втручання в інформаційну базу ДПС • Портал АНТИКОР
    Очень IT-шная коррупция. Налоговики и IT-шники могли "прятать" миллиарды. Расследование
    Податкова щомісяця виводила в тінь мільйони гривень за допомогою IT-компанії ексспівробітників ДПС — Liga. tech
    Скільки мільярдів було вкрадено незнає ніхто. А рахунок там не на десятки тисяч і не на мільйони, а на МІЛЬЯРДИ

Останнє редагування: 27 тра 2020
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусора - козли. Const.
    Але я теж купляв машину і реєстрував її. Три години і належні збори.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Capitoshechka

Шкода, що можна тільки раз лайкнути. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. MayorMayor

А что делает бубачька для изменения ситуации?Неужели отправил в отставку "найкращого министра"Авакова?)))

14. Если вийти в чисте поле та прокричати:
    Господи! Яке ж воно чмо!

У відповідь 100% можна почути зедебіловське:
    А ваш парашенка што краще був?

P.S. Це стосується всіх типів представлених тут зебобиків:
    - кацалапих;
    - планктош;
    - циган;
    - капітошок;
    - прохвеССорш
    - і всіх примкнувших, а наразі втративши пам‘ять і роблячих вигляд, що вони не голосували за цього чмошного віслюка Янелоха Оманського

• Тупо Тупо x 1
  15. Не моє, але ж як гарно підмічено

B0AE1B5D-FC11-4916-8556-248704773F2D.jpeg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Capitoshechka

Відповім питанням на питання: а що робив Порох для зміни ситуації в податковій протягом всього того часу, доки вони нас доїли? Що він робив щодо зміни ситуації з КОСМОЛОТОМ і т.п.?

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хомчину вже сотні раз пояснював, не доходить, далі дебільні безпідставні ярлики, я не фанат Зеленського, але і не є порохолизом та не зробив з Порошенка божка, як зробили ви.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man , так що
    - розв"язав Путін війну на сході України і на півночі Грузії, чи ні?
    А все інше - бла-бла.

19. Якщо вийти в чисте поле та прокричати:
    Господи! Яке ж воно чмо!

У відповідь 100% можна почути зедебіловське:
    А ваш парашенка што краще був?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. MayorMayor

Напомню- уже больше года, как булава у бубачьки.Нахер она ему нужна, если оно ничего не делает?

• Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)