Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот совершенно согласен, но как всегда возникает вопрос, как выбирать будем "ісконнарусссских" ?

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Особисто я цього не робив.
    І мені абсолютно до дупи в кого він там брав інтерв’ю. Я його не дивився. Я просто висловив свою думку, що це інтерв’ю АБСОЛЮТНО НІЧОГО не змінить: й0бнуті залишаться й0бнутими і будуть при своїй думці, як і були. Для суду це інтерв’ю - не приший 3,14зді рукав.

3. Capitoshechka

елементарно. По слову "ПАЛЯНИЦЯ" :)))
    Видно птицю по польоту

4. artobstrel

ну вот по данному посылу ни добавить ни прибавить, согласен совершенно, но все же, такому интервью лучше быть, чем не быть. и уж тем более Гордон имел полное право его проводить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Capitoshechka

Я абсолютно не маю нічого проти того, що він його взяв. Нехай як хоче, так і дроче. Але ситуацію воно абсолютно не змінить. А якщо щось десь і зміниться, то це буде настільки несуттєво, що ми цього навіть не помітимо.

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

после того, как за Украину, в новососских ебенях полегло столько тех кому это слово было не знакомо - метод не канает.

7. Good man

Good man Обычный человек

Перевожу для непонятливых. Количество просмотров на Ютубе есть? Есть. Количество просмотров на сайте Гордона есть? Есть. Гордон ездит на собственном Майбахе за счёт лохов, которые верят в его патриотизм и доверяют ему.

8. artobstrel

И??? ЕГО канал на Ютубе.... ЕГО Сайт... ЕГО майбах... в чем проблема? он делает годный контент его интересно смотреть, хотя майбахи у него не от того, он чел мутный и полно тех у кого каналы больше просмотров больше а до майбахов там далеко. Что до "патриотизма" - пардон а вы в чей патриотизм верите на ютубе??? не, можно конечно вышиванку порвать на груди, а потом новососский уголь составами завезти... но я искренне не понимаю претензий к Гордону, кому и что он должен???

Останнє редагування: 21 тра 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Видно Гордон перетворюється на український аналог Салавйова-разбойніка, що все можна, у разі чого за мене заступляться, думки інших не цікавлять... Він ще не прокурор суду Гааги, якийсь американський журналіст брав інтервю в Усами бен Ладена? Хто із російських журналістів хотів говорити з Басаєвим?

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

11. artobstrel

или одни и те же или одно и то же....
    "28 июля в эфир американского телеканала ABC news вышло интервью, которое дал журналисту Андрею Бабицкому лидер чеченских боевиков Шамиль Басаев. Москва негодует из-за интервью с "плохим парнем""

американский журналист бы себе руку отгрыз бы за интервью с Усамой. и да - его, мнение "інших" не цікавть, бо ціх інших ну дуууже багато, як и розшарування посеред "оних", теж значне. Гордон не вечірній 3,14здобол, бо не їсть державні кошти для транслювання відвертого пропагандонського лайна, це його авторська програма, його авторське бачення. І він задав цікві питання, та отримав досить цкаві відповіді. "Та то усі знають і так" - не усі і не усе.

12. MayorMayor

Суддя Вовк зобов’язав відкрити справу про втручання Байдена в роботу Шокіна
    ЧЕТВЕР, 21 ТРАВНЯ 2020, 16:20
    Суддя Печерського суду столиці Сергій Вовк зобов’язав офіс генпрокурора розпочати справу щодо втручання колишнього віце-президента США Джо Байдена у діяльність ексгенпрокурора України Віктора Шокіна.
    Зобов’язати компетентну особу…Офісу генерального прокурора внести у Єдиному реєстрі досудових розслідувань…відомості про втручання у діяльність колишнього генерального прокурора України ОСОБА_1 - саме громадянина Сполучених Штатів Америки ОСОБА_5, колишнього віце-президента США".
    Деталі: Відомості в ЄРДР мають внести за ознаками злочину за ч.2 ст.343 КПК України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу).
    Номер кримінального провадження 62020000000000236 від 24.02.2020 року.
    Відзначається, що ухвала судді оскарженню не підлягає.

Интересно, если дядюшка Джо выиграет выборы, что будет тогда?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А комусь цікаво, що скаже Гіркін чи Няш-Мяш? Тим більше, це шавки, які гавкають по команді "Фас!", вони знали, що їх розмови передадуть в Гаагу і спокійно погодились? Не смішіть людей, ймовірно, така ж брехня, як чудо-пірамідки, рекламовані Гордоном.

14. Good man

Good man Обычный человек

Ага, ага, только он не действующий военнослужащий. Любой первокурсник юридического отведёт удар от России в Гааге.

15. Good man

Good man Обычный человек

Зашёл дипломатично, но, видимо, непонятно. Попробую более прямым текстом. Из-за лохов, которые считают его контент интересным, он и ездит на Майбахе. Не только благодаря этому, но этому благодаря тоже. Мне не нужно чье-либо формальное согласие с патриотизмом Гордона. Человек голосует за это своим просмотром его сайта, его канала. Это примерно как кричать "Россия агрессор", а потом идти в магазин и покупать российские товары.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От і подивимося, як першокурсник буде витягувати Росію із лайна. А лайно полягає в тому, що Гіркін і ще півсотні озброєних людей під його командуванням (не діючого полковника ФСБ, звичайно, а простого русского парі) перетнули російсько-український кордон з боку Росії, а Росія на це ніяк не реагує, хоча за тими ж російськими законами мала давно його судити і посадити за незаконне володіння зброєю, перетин зі зброєю кордону, організацію і участь у бандформуванні. Хоча б за це.
    Але Росія його прикриває, а ти, паря, прикриваєш Росію отут своїм базіканням.
    Чи, по-твоєму, кожен не действующий воєннослужащий може з калашом йти через кордон в будь-яку сусідню державу?
    А кого з прикордонників, російських прикордонників, покарали, що у них під носом пройшло півроти бойовиків, озброєних до зубів?
    Не тримай, паря, тут усіх за дурнів. Мене - можеш. Я не ображуся.

• Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

Кстати, если мне не изменяет память, то Гиркин не объявлен в международный розыск.

18. artobstrel

мы опять про лапшу в пельменях... на территории РФ сформирован отряд, выполняющий боевую задачу на территории Украины, руководство отрядом и значительная часть участников - ветераны всех вооруженных конфликтов РФ... внимание вопрос, кто еще раскроет свой здюлятор по поводу "шахтьоры васстали разея нипричом" после того как это все рассказал непосредственный командир отряда.... тут свалить на "хахлыбрешут" - не выйдет. так что идеологически это - за-ши-бись. а гааги и прочее вопрос десятый, нам полезнее выбить даже оттенки логики у внутренних оппонентов, нежели пристрелить дыркина.

19. artobstrel

это связано с покупкой ростоваров так же как червячная передача с корпускулярно-волновым дуализмом... давайте так, не будем друг друг затирать про "интересно" я не собираюсь вам доказывать или отговаривать от интересов, я смотрю Дорохедоро и мне по-ть кто че по этому поводу считает. Вопрос прямой как гвоздь в пятке - какой вред Украине от интервью Гордона? про пользу я уже сказал. Вам будет интересн ознать что вы один в один цитируете такую пуйлососку как маргоша симоньян, которая волала что мол на ютубе говорят не то а мы никак....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Capitoshechka

Повторюся вкотре: їб0нутим ви цим інтерв’ю нічого не доведете. Ви для них все одно будете фашиздобіндєрафцем і все лихо там сталося саме через хахлоф. Для того, щоб знати все те, про що розповів диркін - багато розуму не треба (особливо якщо людина проживає на території лугандона). І якщо на протязі цих років вони цього "не знали", це лише підтверджує мої слова - ЇБ0НУТІ люди. При нормальному розкладі лугандонці повинні були лінчувати його самі в перші ж дні і решту кацапів також (кізяків ростовських, бурятів і решту шобла-й0бла). Але суть кацапської породи (до якої відноситься значна частина лугандону) така, що їм чим гірше, тим краще. Тому вони будуть любити тих, хто їх більше 3,14здить, а не тих, хто за їх кров проливає.

а де твій аватар? :)