Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Я надеюсь, Марушевская получит свою должность в лучших традициях команды Зеленского - через постель. С её внешностью это не составит труда.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Переглянути вкладення 45571
    Може бути,що і не буде платити ханигам в Україні подвійні податки! За ті гроші збережені хату собі в Перемишлі коло цьоці, за 30 км.від Самбора купить.:haha:

Голова Асоціації переробників фруктів та овочів: Поляки не замінять українських працівників

upload_2020-5-11_21-56-58.png

3. dmitriypaut:
    Помните во время Майдана
    - Рабів до раю не пускають?
    При Зеленскам теперь по новому
    - Рабов в Европу не пускают!
    Не, ну Порохоботы же предупреждали. А главное что не Порошенко.

Юрій Каракай:
    А ви уявляєте, що робилося б в країні, якби виїзд за кордон заборонив Порошенко? Отож.

Борцуни, а де ваші Гриценко, Кошулинський, та інші технічні кандидати? Ви взагалі, коли бороли баригу-мародера, думали, що буде далі?
    - "Хуженєбудєт" думали вони...

Юрій Каракай:
    По всьому світу екстремісти і націоналісти фінансуються Кремлем, чому ви думали, що Свобода і Нацкорпус стануть щасливим виключенням із загального правила?

Вікторія Мірошніченко:
    Влада Зеленського продала 21 млн. тонн пшениці стратегічного запасу держави.

Всеукраїнська асоціація пекарів та асоціація «Борошномели країни» закликали президента та уряд обмежити експорт зерна - інакше різко зросте вартість хліба і хлібобулочних виробів.

Хто знає історію, той пам'ятає, що вчинив Сталін, створивши штучний голод, від якого загинуло 6 млн українців.

Головний санлікар України Ляшко заявив, що дітей та дорослих українців тримали стільки часу без свіжого повітря "по-приколу", для психологічного ефекту. "Можно було парки і не закривати."
    Шоумени при владі.

Таня Бойко:
    Вбивця Погодін, який убив на Донбасі українського школяра Степана Чубенка, тепер керує ремонтом об'єктів в окупованому Криму. Ось такий він, Вавін "мір в очах путіна".

Спецслужбы Чехии: Яд рицин для убийства мэра Праги привез и.о. главы Россотрудничество РФ
    https://oleg-leusenko.livejournal.com/12875015.html‬
    Кто бы сомневался! Россия - это террорист, военный преступник, сборище киллеров под руководством Кремля.

25%+ Володимир Співак:
    При Зе відкрили багато кримінальних справ.
    Жодної проти сепарів; всі проти патріотів.
    Якісь висновки треба?

Hawthorn Healing:
    Арахамия открыто плюнул в Грузию (не в руководство а именно в страну) - хряк Сулугуни молчит. Зе и Кулеба плюнули в Грузию - хряк молчит. Ну ок, отморозился. Ладно. Вы думали дно? Нет, теперь он Грузии угрожает. Грузии! Своей стране, своей Родине. Что за дрянь мы достали из помойки?

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі живете якимись ілюзіями у віртуальному світі? Думаєте, начитаються такої копіпасти, прголосують за партію Порошенка, через день майдан із Порошенком на броньовику, виганяють Зеленського і знову президентом роблять Порошенка - такого не буде, навіть, хто розчарувався у Зеленському, до Порошенка не перекинеться.

5. Юрко НОТОЦО

Якось страх бере від майбутніх завтрашніх дій Росії...Медведчук-Рабінович-Ківа, як той Лєнін-Троцький-Матрос Железняк рвуться до...Одеси,щоб усьо Чорнеє море було їх. Ой!
    А гЕвропа? Гм-м...може має якийсь плян,шо нє? :scratch_one-s_head:

121а.png 443.jpg

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Юрко, ну ево на.Что Вы все Европу тычете?"Шашлыки по-одесски" без всякой Европы решают.

7. Юрко НОТОЦО

Одесса,то порт між Дніпром/Київ і Хайфою.То та ж Євро-Азія.А мені хочеться,щоб Україна не була євро-азіатскою,хозарською.Хочеться,щоб була повністю європейською країною і лише в Європі.а не як Росія.пів-напів.Краще була б як Китай,Індія,Ізраїль в Азії,Єгипет,Туніс в Африці,США в Америці.
    О-о,як наша Галичина,що живе споконвічно по-європейських законах з часів Грюнвальда,австро-турецької війн та ін. Львів -це як Прага,Краків,Амстердам...З росіянами,хозарами Україна стане знову Окраїною Російської азійської імперії.Вони ж не хочуть бути Європою.А Західна та Правобережна Україна не хоче бути Азією і боротися сторіччями з загарбниками-хозарами.,та протистояти їм,гублячи людські життя і споконвічні землі. Як Росія закерує,то так і буде. Європі,німцям,французам,британцям вже вся та наша Україна десь...Тому й отак!
    Спочатку наддіялось і думалось по-іншому.А як тепер буде?! :preved:

Місцевий армагедон.jpg лінію.jpg

Останнє редагування: 12 тра 2020
  8. MayorMayor

Юрко, один ваприз: по-вашему, на Востоке воюют исключительно галичане?

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• @Lanktocha, у Порошенко рейтинг в межах похибки, не треба вам в тисячний раз цю платівку грати.

10. Юрко НОТОЦО

Вже ні, після падіння патріотичних настроїв і дій по-збереженні непідлеглості і незалежності України з приходом Зеленського.Якщо Росія танками піде знову на Прагу через Львів,то...хтось і свій край,свою Галичину повииннен захищати.

Останнє редагування: 12 тра 2020
  11. У нього хронічна діарея, срачка по галицьки. На кого потрібно спихнути незапрану жовтизну кальсонів.

• Тупо Тупо x 1
  12. БАГАТО хто, сидячи на карантині в самоізоляції, взагалі перестав за собою стежити. Вуса настовбурчені, бороди клаптями, пивні животи. Жах! А про мужиків я взагалі мовчу...

13. Lanktocha

Не любитель пива, не про це розмова.
    На одну і ту саму копіпасту відповідаю, нехай одним, але у різних формуваннях твердженням. Дорікання і притензії ті самі, на протязі місяців, поганий тепер Зеленський і майже без німбу над головою і крилами за спиною був Порошенко, а всі такі погані, бо так мало за нього проголосувало.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

так отож - всі такі дурні,такі дурні -от 73% виборців) а не Порох наробив помилок та пакостно провів виборчу кампанію, що так мало захотіли його вдруге. Та що про це говорити, все переговорено стонадцять разів.
    Хай відпочиває Петро Олексійович - і йому, і його нащадкам наскирдовано багато.
    Було б здоров'я, бо його ні за які гроші не купиш.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MayorMayor

А ось так:
    Слава ландшафтним дизайнерам!

View: https://youtu.be/VaozY6E-B7I

16. Юрко НОТОЦО

З 2006 року накалатав понад 1000 катреняк всяких, на всі випадки життя з різними кінцевими результатами.Так,як в різний час здавалось...з надією ,що щось та сповниться! Але ж до закінчення побудови Вільної,Незалежної,Єдиної....Європейської(?),
    Євро-Азіяцької(?),Демократичної(?),Совєтської(!),чи то Коммуністіческої України...як до неба пішки!
    А ну попробуйте мені підказати,що то буде з Україною через е-е-е...ну 3-5 років в парі з планами Європи,Росії,Ізраїля! Бо з Америкою і планами в Трампа все набагато ясніше виглядає.А ну,попробуйте,мені в поміч!:dntknw:
    Давайте...а то я вже політичним дальтоніком став...:)))

000kkk.JPG

Мені особисто,хіба що зі Львовом,Галичиною ВСЕ ЯСНО,як воно буде!:bandera::yahoo:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Il-MJf3AE5Y

Останнє редагування: 13 тра 2020
  17. ЗВЕРНЕННЯ ДО ПОРОХОБОТІВ

По мережі гуляє «звернення до порохоботів», суть якого – так, можливо що Зеленський нас обдурив, але Порошенко президентом більше не буде. Чому? Бо він «вор, убивця і мародер». Всі характеристики якими там наділяють прибічників п'ятого президента (ми продажні найманці, нас відігнали від годівнички) я опускаю – нічого нового. Це ми чули вже сотні разів.

Знаєте, я зловив себе на думці, що це і подібні «звернення» прибічників ЗЕ і білих пальто водночас, мене вже давно не злять, і навіть не смішать. Відчуваю лише глибокий сум. По-перше, щоразу бачу наскільки легко оббрехати певну людину. Достатньо тисячу разів назвати її «крадієм і мародером» - і в це повірять. Не треба ані судів, ані доказів. «Я вірю» - і край. Тупа примітивна віра виявляється вищою і за логіку, і за судову систему. І марно тут нарікати чимось судам, в суспільстві яке вірує а не думає, будь-які суди будуть погані.

По-друге, я наочно бачу, українці категорично не вміють переосмислювати зроблене і визнавати свої помилки. Вони готові не бачити очевидного, прирікати себе на крупні проблеми в майбутньому – аби лишень не визнати того факту, що вибір був зроблений неправильно і що звинувачення які закидали Порошенку вже рік ніхто не може підтвердити. Тобто – Порошенко не чинив нічого протизаконного. Натомість – він зробив дуже багато корисного для країни. Так, ефективний керівник в нинішній Україні може діяти лише як Порошенко, все інше буде гірше. Ми вже бачимо це на прикладі популіста і дилетанта Зеленського.

По-третє, очевидно. Навіть Януковича не критикували так, як всі п'ять років вивалювали в багні ім'я Порошенка. Ви пам'ятаєте по кому ще пройшлися таким самим інформаційним катком? Відповідь – по Ющенку (любі друзі, слабкий президент, тощо). Факт безперечний, чомусь «крадіями і мародерами» нам подають президентів, чиї дії були найбільш проукраїнськими. І тут можна згадувати далі в історії – гетьман Павло Скоропадський, гетьман Іван Мазепа... Неповторний стиль російської пропаганди не сплутати ні з чим. А методи роботи кремлівських ботоферм в США вже показують у художніх фільмах («Батьківщина») – на Заході це давно не секрет. Потоки московської брехні ідеально лягають на звичку українця вірити куму-пліткареві а не суду, і робити винним у своїх бідах всіх крім себе. На виході маємо – Кучму, Януковича, Зеленського...

Правда гарно?

Найсумніше в цій історії те, що ті хто лайкає такі от «звернення до порохоботів» самі ж страждають від наслідків свого вибору. Відмова індексувати пенсії, діра в бюджеті, згортання низки медичних програм – і це лише початок. Буде веселіше. Нація повисла на шпагаті між лідером ефективним але ущент оббреханим, і «аби тільки не Порох, бо він...» Далі за переліком.

Єдина радість – сам факт появи таких от звернень свідчить, у таборі противників чудово розуміють що партія Порошенка нині – єдина реальна опозиція зеленим. А значить має шанси стати владою знову. Погодьтеся – вони правильно все розуміють. Стане.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  18. Lanktocha

Скажу по-іншому, підходить до цього вираз "Дурень думкою радіє", будьте реалістами, а не романтиками, визнаю вагомі справи Порошенка, але не переоберуть не тільки тому, що "вор і мародер", визнаю вагомі справи Ющенка, але ніхто його вже не вибере, може спокійно сидіти, залишити вагомий слід в історії, а не проявляти наглість, яку дуже не люблю, не використовує ботоферми, проплачених політОЛУХІВ, принцип, раз не впускають у двері - лізти у вікно. Не стоїть питання у Франції, що раз поганий Макрон, то воскресити Шарля де Голя, чи у США, при поганому Трампі воскресати Вашингтона.
    Раз вже агітація, на найближчих виборах не планую і не бачу факторів, які би заставили мене проголосувати за президентську партію, але нічим не приваблює, скоріше, багато у чому нервує порошенківська.

19. MayorMayor

Интересно, НАБУ уже расследует?

а де твій аватар? :)