Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський дав пояснення.
    В двох словах. Поїхати зможе кожен, кому країна що приймає надає довідку про контракт на роботу, місце проживання і страховку.

Інший варіант:
    Хтось задер голову і вирішив поїхати шукати заробітки,
    там спить покотом в якомусь хліві, де ще десяток таких як він, які також шукають роботу,
    нарешті роботи не знаходить, але знаходить на свою голову заразу (коронавірус) і
    привозить цей коронавірус на радість сім"ї та односельчанам якось менш приємний.
    І для держави, і для земляків, і для сім"ї, і для нього самого.
    Мені це здається цілком логічним. Особливо коли людина там захворіє, і приймаючій країні її доведеться лікувати.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

;

3. medwedo berlogsoni

Це дійсно хтось третій, непроханий, втрутився в розмову двох хлопів, чи це мені лише здається?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

здається
    ;

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага,а мінє кааетса,же...
    УкраЇна починає облік громадян України ,хто працює за кордоном і виїзджає на працю, для дальнійшого регулярного стягнення з них податків з зароблених ними там грошей .Фінвіділ не спить.
    Посольство Британії каже, що Україна забороняє виїзд громадян, але вже не згадує “дозволи МЗС”
    ... ті українці, що мають відповідні документи, повинні отримати дозвіл для виїзду від МЗС. Посольство бере на себе сприяння у отриманні такого дозволу, якщо отримає від громадян України дані про заплановану поїздку.
    Коротше,перепис і обкладення податками всіх,з ніг-до-голови! Хоть перечисленням в податкову,хоч хабарем в кишеню. Міхаелло вже напевно таке придумав!;)

upload_2020-5-10_14-48-28.png

Останнє редагування: 10 тра 2020
  6. medwedo berlogsoni

Я не розумію, чому Вас це дивує.
    В усіх країнах всі платять податки.
    Чому в Україні має бути інакше?
    За рахунок податків будуються та утримуються дороги, школи, армія. Чому одні повинні платити податки на підтримку обороноздатності держави та освіти, а інші - ні?
    Але зараз причина навіть не в цьому. Не хочеш, щоб тебе "преписали" - не їдь на заробітки. А поїхав - заплати податки. Якщо захворієш там, а лікуватимешся тут, то у держави мають бути гроші на лікування. Адже скільки заробітчан привезли коронавірус, потім і самі злягли в лікарню, і сусідів заразили, і лікарів і навіть попів. І всіх потім держава мусила лікувати. Кого - за їх гроші, а кого - за рахунок коштів, що сформувалися від податків.
    Щоб отримувати пенсії, також мають бути гроші в казні. З податків.
    Пенсію отримуєте? Гроші де взялися? З тих податків, що хтось заплатив.

7. Скільки податків сплатив віслюк зі своїх офшорок за останні шість років?

8. Колись , на презентації книжки "Почему у Грузии получилось" (Л.Буракова) Кіпіані та Добродомов , у м. Львові розпинались про геній Карлосона-реформатора.. Я прочитав цю книжку тоді. А зараз - знову пригадав. Одна маленька цитата . Згадує ще один "Пророк" , якого нам несамовито впихали як нового реформатора України тоді , у 14-му. Отже , 42-га сторінка , пряма мова агента ФСБ Бендукідзе .. " "В феврале 2004 года я ушел в отставку с поста генерального директора ОМЗ (Объединённых Машиностроительных Заводов). Еще оставались дела, но ежедневно воспринимать решения уже не приходилось. Стал больше внимания уделять Высшей школе экономики. Размышлял, чем бы заняться. Планировали в мае-июне поехать во Францию, в Испанию - приглядеть какой-нибудь домик с видом на море, смотрел каталоги. И здесь мне позвонил Аркадий Вольский. Говорит: надо в Грузию поехать. Я отвечаю: да у меня другие планы. Он свое: ну надо, понимаешь, как же мы без тебя? Все едем.
    СААКАШВИЛИ ПРИГЛАСИЛ , ПУТИН одобрил.
    Все подготовлено, у нас чартер заказан, я тебя прошу, без тебя как-то неудобно"
    Дуже раджу перечитати все про цю авантюру. Книжка написана як агітка , але , якщо думати , сприймається зовсім навпаки...

View: https://www.facebook.com/100004256042549/posts/1599051750246678/?d=n

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Хм-м...та так і є нині,що на оплату тих нових податків і посуг з після-вже-оподаткованих зарплат, дюдям взагалі грошей забракне,як і тим заробітчанам з Польщі ,що їх зароблені гроші також йдуть на податки в Польщі, на утримування там себе,квартплату,т.п. + нові,такі ж податки ще й для України.Ті реформи Зєлі й Міхо називатимуться ЗДИРСТВОМ! Що й приведе до народного гніву-взриву!:hi:

00000 1aaw9y9к.jpg

Останнє редагування: 10 тра 2020
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу, весь словниковий запас порохоботів, з чимось незгідний - "агент Кремля", "зебобік", третього епітету на ботофермі ще не придумали і в методичці не написали.

Ще ніхто не написав, раз розчарував Саакашвілі у Грузії - правильно, Саакашвілі поганий, розчарував Порошенко в Україні - народ дурний і телерепортажі неправильні, у стилі - незаконно озброєні люди в Криму чи "ополченці" Донбасу - правильно, геройський вчинок, люди з мисливськими рушницями на майдані - бандити, в чому різниця? Таких самих правил дотримуються порохоботи.

11. О, Порошенко знову насрав планктоші в штани? І так щодня. Петро, ну скільки можна срати планктоші в штани

12. Lanktocha

Ви мєня вдівляєте, як казав Плющ до Горбачова.
    Ви за собою слідкуєте?
    Що самі робите і кого згадуєте - приписуєте комусь.

13. medwedo berlogsoni

Подивимося, що буде через два-три місяці після призначення Саакашвілі. Ну, і, звичайно, спостерігатимемо за розвитком подій.
    Все інше - пустопорожній срач.
    Порохоботи та кацапські прихвостні витягуватимуть пронафталінені події кількарічної давності.
    Не подивуюся, якщо порохоботи витягнуть на світ божий ту кацапську пропаганду, яка звучала кілька років тому на державних каналах Росії.
    Хомчин, як завжди, на конкретне питання, чи захотів би він, щоб його сусіда поїхав в період епідемії в Польщу, а звідти привіз йому коронавірус, не відповість. Він тільки буде обурюватися тимчасовими обмеженнями на виїзд заробітчан.
    Всі хочуть їздити по хороших дорогах, щоб учителі та лікарі отримували гідні зарпалати, але обурюватимуться, що заробітчани також повинні платити податки в українську казну.

14. Скільки податків заплатив віслючок зі своїх офшорів в казну України

15. Lanktocha

Серед нас державних податківців немає. Хто з нас це бачив чи рахував?
    Принагідно, чи все чесно оплатили Жванія, Косюк, Порошенко?

16. А скільки заплатили учасники 95 кварталу на чолі з Коломойський?

17. Lanktocha

Перевод стрілок, шановний. Може ще буде згадування Аль Капоне, що він не доплатив?

• Смішно Смішно x 1
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

зразу скажу... позитивного - НІЧОГО

19. medwedo berlogsoni

Ну, не знаю. Я лише точно знаю, що абсолютно нічого позитивного не було б, якби на другий президентський термін обрали Того, що всім, в тому числі - і мені, в штани насрав.
    А так - подивимося. Я, наприклад, чекаю на високій посаді в митній службі Юлю Марушевську, яку Саакашвілі дуже вихваляв за організацію митної служби в Одеській області.

Пропоную, щоб не дратувати Хомчина, зайвий раз по прізвищу його кумира не згадувати, а писати "Той, хто в штани насрав".
    (Як у Лісовій пісні Лесі Українки : "Той, що греблі рве", "Той, що в скалі сидить". Лісова пісня — Леся Українка, повний текст твору)

• Подобається Подобається x 1
  20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ваще-та, медстраховку турист оформляет тут, в Украине.Подозреваю, что и заробитчанин тоже.

а де твій аватар? :)