Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ех, облом який!
    Запізнився падлюка коронавірус на рік.
    Он польському президенту підфартило. А Порошенко плаче від безсилля. Як би було чудово, якби епідемія почалася на рік раніше!

У Польщі через COVID-19 перенесли президентські вибори

Гудман, вчи українську. В одному випадку "як би" пишеться окремо, а в іншому "якби" - разом (слітно).

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, я не хочу Вам штуркати, але Ви сі мусет зарікали, нє?

Я то до того, що в політику і до свого дружбана Гудман /котрого Ви ігноруєте/, Ви загдядаєте, а в Атеїзм і в Асоціації Ви нинікалі чось не заходите.
    То не є добре, бо зара там мало би бути досить складно і /що головне/ цікаво ;

Останнє редагування: 7 тра 2020
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У нас така пандемія на рік раніше, міг би бути додатковий піар для Порошенка, якщо навіть зараз, особливо по порошенківських каналах піарять, що от передали якісь лікарні медичні маски та медикаменти партія Порошенка, була би роздача із агітаційними газетами медичних масок, не виключаю появи якогось Свинарчука та афери з медикаментами, що би вплинуло на рейтинг.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Миг бы....".А по факту- бубачька подрабатывает таможенным брокером и крышует контрабас.

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Отак його треба вчити:

6. image.jpeg

• Баян Баян x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не заглядаю. Для того, щоб його послати зайвий раз, не обов"язково його читати.
    А з"являюсь я зрідка, лише коли маю що сказати, не вступаючи в дискусії.
    От зараз - в зв"язку із затримкою призначення Саакашвілі. А так - навіщо товкти воду в ступі?
    І зараз зайшов, щоб в темі про Саакашвілі процитувати замітку з Еха Москви.
    І зараз виходжу з форуму, не перечитуючи нічого. Ви звернулись, Вам пощастило, що я відповів.

8. Capitoshechka

Фігасє... Прям як цар!!! :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Народна прикмета, якщо згадують "поганого" Пороха, значить ЗЕ вкотре обісрався.

10. Lanktocha

Вже закінчилась фантазія, як нема чим відповісти новим, знову витягуванння вже запорошеної копіпасти.

11. Gyppsy

На мене зійшла благодать від @medwedo berlogsoni

Я тепер щасливий аж до вечора буду ходити)))

зі

Виглядає так, що @Dzeko перегнув в діалозі з @medwedo berlogsoni )
    І він, @medwedo berlogsoni , тепер шугається від своєї тіні;

12. Capitoshechka

13. Gyppsy

Я ніколи не міг зрозуміти суті цієї пословіци.

Це ж чисто московський витвір, хіба ні?

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 7 тра 2020
  15. Capitoshechka

16. MayorMayor

Пишет человек из Луганской области.Подконтрольной части:

Люди цього недобачають, але єрмачата реально готуються здавати наші території під лугандон. Про це свідчить масштабне дорожнє будівництво на Луганщині. Автошляхи капітально відновлюють не ті, де тут здебільшого зараз їздять, а в напрямку еленерії. Від Сєвєродонецька до Щастя, в якому збираються незабаром відкрити автомобільний перехід. На черзі шлях від Лисичанська до Золотого - гроші на це також виділені. Третій маршрут у напрямку Мілового на півночі Луганської області до кордону коцапії безпосередньо - там теж вже працюють.

Хуйло також іде назустріч, дозволивши Ахметці повномасштабно завозити вугілля в Щастя з його шахт у Ростовській обл.

Так що усі ресурси кинуті на план а.

17. Lanktocha

Мало що хто задумав чи вдає бажане за дійсне, Яник також думав, що тихо мирно змінить курс держави і всі це нормально сприймуть. Зацікавлений хтось у заворушеннях чи Порошенку на бульдозері?

18. Хто в цей раз обісрався? Планктоша чи віслюк?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Lanktocha

Скоріше ніяк не заспокояться і не вгамуються порохоботи.
    Будьте реалістами!

20. MayorMayor

07.05.20 21:13 Україна візьме на себе ініціативу на всіх переговорах стосовно Донбасу в Тристоронній контактній групі, - Єрмак

Високий рівень представництва України у Тристоронній контактній групі має продемонструвати світові серйозну налаштованість на виконання Мінських домовленостей, він збережеться навіть у разі відсутності кроків у відповідь з боку Росії.

а де твій аватар? :)