Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Юрко, що почалася дистрофія мозгу? При чому тут 39-41 до України?
    При чому НКВД до українських фронтів?

• Тупо Тупо x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Слухай,колаборанте-двохдупий сядь ...і не перди тут! Зрозумів? Для мене польські вояки,що гинули від совіцького агресора (поскільки мати була з польської родини),такі ж памятні галичани,як і українські з УПА,по-батьковій лінії.
    Згадую вуєка Франека Шведика з Самбора,польського офіцера,який був вже в 1940-х на пенсії і який ще і в 1950-х часами одягав військову форму,та з сумом стояв в вікні будинку на другому поверсі,дивлячись в далечінь і згадуючи друзів-вояк,яких знищили в Катині,Харкові.Його ж їх доля минула.Живучи на першому поверсі це знав,постійно бачив і до сих пір памятаю,сум душі його.

Notoco Photo 5559.jpg

View: https://youtube.com/watch?v=laXIBCcJs_g

Останнє редагування: 1 тра 2020
  3. До того,що одурене і розстріляне регулярне військо Польщі ,як і загони УПА що боролись з окупантом знищував так званий Український фронт Красної Армії...

P. A. Хто це написав?

4. Оленка Українка:
    За версією «95-квартала» Ющенко - "сеньйор Голодомор". Підкажіть, будь ласка, хто такий "кретин карантин" і "відосік гундосік”?

Юрій Каракай:
    Если вспомнить, что за деньги он для Гереги голым танцевал в Эпицентре и Януковича в сауне обслуживал, то несложно представить компромат какого рода есть на него в ФСБ России.

Йозеф Кнехт:
    Зеленський передав "полум’яний привіт" міському голові Черкас через пом’якшення карантину в місті.

- А Тищенку у "Велюр" не передав.

- Колектив ресторану "Велюр", який був на робочих місцях, штрафу не отримав навіть у 17 тисяч гривень.

Мер Черкас на Прямому: "ми розвантажуємо гіпермаркет Епіцентр від великого скупчення людей"

"Господин городской голова Черкасс, вы заигрались! Реагирование будет жестким!", - написал Аваков в своем микроблоге в Twitter в пятницу.
    - Дапошлионинахер,- ответил ему мэр Черкасс.
    При Порошенко такой херни не было

Защитные костюмы, которые прибыли самолетом «Мрия» как гумпомощь и как коммерческий багаж одновременно, теперь продаются по 799 гривен в «Эпицентре». Функция Зеленского, лично встречающего этот рейс, видимо, состояла в том, чтобы помочь Гереге быстрее пройти растаможку багажа.

Ловите разницу
    - Зеленскай привёз ИСЗ чтобы продавать
    - Порошенко привёз ИСЗ, чтобы раздать медикам
    Именно поэтому Зеленскай отказал Порошенко в перевозке.

Світовий банк: на розробку вакцини від коронавірусу потрібно додатково $2 мільярди.
    - А Зеленскай зато целый миллион разработчику пообещал!

Радіо Свобода з подивом пише, що урок про російську агресію для 11 класу замінили відео з усиком.
    А що власне тут дивного? усик і російська агресія це слова синоніми. Саме через таких як усик росія зараз нас атакує

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки Черкаської Народної Республіки нам не вистарчає.

6. Lanktocha

Поширений піар:

• Подобається Подобається x 1
  7. А що підтверджує?

Бо дехто в чергове підтвердив вислів:
    FB_IMG_1588423761780.jpg

• Баян Баян x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

бубачька несется по пути януковоща:

НА ЧЕРКАСЬКИХ ВУЛИЦЯХ НАЦГВАРДІЯ І ВІЙСЬКОВА ТЕХНІКА

Центральна влада налякана, і робить дурницю за дурницею.

Сьогодні вдень я опублікував заклик до людей прийти завтра під Головне управління Нацполіції в Черкаській області, де мав відбутись допит міського голови Анатолій Бондаренко, і висловити йому свою підтримку.

Сотні людей були готові приїхати, щоб засвідчити свою солідарність. Мені дзвонили, писали з усіх куточків України.

Проте менше ніж через годину після моєї публікації допит відмінили, «перенісши на невизначений термін» - вочевидь злякались масової акції. Хоча геть нічого незаконного чи, боронь Боже, агресивного, ніхто не планував.

Минуло ще кілька годин, і ввечорі на черкаських вулицях з‘явилась техніка Нацгвардії, вщент набита бійцями.

Одну з таких вантажівок я помітив біля мого будинку, і поцікавився у них, в зв‘язку з чим таке небачене раніше посилення? Відповіли, що «патрулюють». Агов! Я в Черкасах вже 7 місяців і КрАЗами мій район не патрулюють!

Вам не залякати Черкаси! Приженіть хоч танки! Це місто вільних людей і справедливого порядку. Так було, є і буде.

ПРОШУ РЕПОСТ!
    Україна має це знати!(С)
    Зебаньки вийшли на фінішну пряму - Сторінка 4 - Загальні обговорення - UaPolitics

9. Lanktocha

Відмінність - ЗаЖОП має чітку проросійську позицію і не приховує її, "Слуга народу" - офіційно позиція інша, але прихованість, закулісні тайни - ще більша небезпека.

10. MayorMayor

И в чем "инша"?Что официально озвучивает сам бубачька и его какбе "партия"?

11. Lanktocha

Були би однодумцями - були би в одній коаліції, ймовірно із конституційною більшістю. Після такого вчинку, могли би вони повторити долю соціалістів Мороза.

12. MayorMayor

А нахера монобильшости коалиция?))

13. Lanktocha

Мати більше 300 депутатів, можна і зміни до Конституції вносити, як от про "особливий статус".

14. MayorMayor

Не думаю, что депутанги считают себя бессмертными.

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Подумалось отаке...що ті партії,які ідеологічно нині в Україні керують массами,думають собі тупо-дупою всяке під тою вірусною маскою...
    що
    проросійські партії закликаючи діяти по-совєтськи і тоталітарно,

upload_2020-5-5_14-4-56.png

а про-троцкістсько-соросівські діяти по-псевдо-демократичному і лейбористськи...

upload_2020-5-5_13-52-57.png

то Нарід буде сліпо поводитись по-європейськи?...:haha:

Ідійоти!

upload_2020-5-5_14-11-11.png

Хороша пісня...Сльози наступають!...Старий!

View: https://www.youtube.com/watch?v=_nhDYNarJn4%D0%BC

Останнє редагування: 5 тра 2020
  16. На Заході зареєстрована шалена кількість безробітних. У нас же - благодать. Думаю, нам усім ясно, що ця різниця викликана винятково скептичним розумінням українців, що їм немає ніякого сенсу реєструватися - держава все одно не допоможе.
    Як на мене, ситуація гірше, ніж сумна. Маса людей впевнені, що після закінчення карантину вони просто повернуться на свої робочі місця. Насправді ж, сотні тисяч, якщо не мільйони їх, через декілька тижнів виявлять, що працювати їм банально ніде. А якщо й почнуть, то коштів у роботодавця, щоб їхню працю оплатити, немає, тобто, все одно слід шукати чогось іншого.
    Думаю, ближчим часом почнеться також серйозна криза неплатежів (у енергетиці ми вже її маємо), а це повертає нас у паршиві часи, котрі, як ми всі сподівалися, минули назавжди.
    Ще одна обов‘язкова риса скорого майбутнього - зниження реальних зарплат через надлишок робочої сили. Тренд останніх років, коли на заробітки найманих працівників в Україні впливали зарплати в Європі, може сильно змінитися - бодай тому, що там насувається власне безробіття і ринок праці буде для гастарбайтерів значно менш гостинним і сприятливим.
    Я вас не лякаю. Просто хочу, щоб усі зрозуміли, в яку халепу ми потрапили. Слабо дієздатні уряд і парламент, недосвідчений слабкий президент - усе це ситуацію лише каталізує
    Карл Волох

а де твій аватар? :)