Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А я вірю,що галичани дадуть собі ради! Ну хіба що тоталітаризмом і танками зелені хохли з москалями і хитродупими хозарами-соросятниками за Збруч посунуть! Але то таке...Хіба до Аушвіца з-тим всим тоді попри гори і ліси, й дійдуть!:dntknw:

upload_2020-4-30_16-37-24.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=2VmRf4UOy5I

Останнє редагування: 30 кві 2020
  2. Брись звідси прокацапська Феська

3. Юрко НОТОЦО

Ах ти про-московсько-сіоністський коляборант, соросятник-вальцманоїд обікравший з Порошенком Україну.Хрунь починаючий обсирати свободівців,бандерівців,галичан...Все ясно...гнида моссадо-кгбістська! Пішов до-дупи зрадник!:crazy::suicide:

Notoco Photo 1747.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ого... Во поперло... )))

Пане Юрко, то виглядає так, що Ви ще потєгнете і до Різдва)))
    А казали-сте - "не знаю, чи дотягну до літа";

• Смішно Смішно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Відповідаю щиро...атрофія всіх мязів прогресує.Найвірогідніше,що до листопада,коли народжуються скорпіони,дотягну...далі не знаю.А може...може й до Різдва! :preved:Все що слід було зробити хлопу,батькові зробив...і дітям передав метод!Одну лиш мишку компютера тепер лиш можу натискати.Але оптимістом залишаюсь.До жінки мовлю: - А ну,курча,йди покійника теплейким коцом накрий. Накриває!:)))

123wet44.jpg 0000000aaa.jpg 0000000aaa6н.jpg

6. Gyppsy

Та Ви тою своєю атрофією вже нахвалитисі не можете )))
    Нашо то цілий чєс всім нагадувати?
    Кому тре, той памітає;

А на Ваших картинках мені дуже сподобалося то шо нарисано на жовтому папірчику.
    Я ще такого не чув /або не звертав уваги/ То хто так файно сказав?

7. Юрко НОТОЦО

Йой,памятають,хе-хе...Діти,внуки знають,решта в-дупі то мають! А я й тішу-сі,же нікому зла м нігди не робив...хіба сам собі тяжкою працею в вимріяній всякими українцима гАмериці! Та добре...!:)))

000000aaaann.jpg

8. Gyppsy

То Ви скажете чи нє, чиї то слова : "Коли твоє милосердя сприймають за слабкість - відкинь його і чини по справедливості..." і т.д.

Звідки Ви їх взяли?

Бо гугл такої фрази мусет не знає

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зате Гугл (да продліт Аллах єго лєта!) знає таке:
    Милосердие – не слабость
    Виділена жирним повторю великими літерами
    И ещё знайте, что проявлять милосердие - это не слабость. К большому сожалению, милосердие обычно воспринимают, как слабость. Такие люди далеки от принципов и идеалов Ислама. Проявляйте милосердие. Для Всевышнего наиболее ценно проявление милосердия сильным человеком, человеком, способным совершать «зульму».

Вчіться шукати російською! Аллах акбар!
    [

10. Gyppsy

Вчіться не пхатися між хлопів.
    Воїстину воскрес.

/;/

11. Це був програмний пост рік тому. І я готовий і сьогодні підписатися під кожним словом

"Знаете, наверное, несправедливо, что мы ни разу не объяснили нашим победительным трём четвертям, на чем основывается наша уверенность, что 25 - интеллектуальная и моральная элита и почему такая постановка вопроса, при всей её неполиткорректности, вообще возможна просто по маркёру, кто за кого голосовал. В чем же причина такого пренебрежительного «снобизма» меньшинства по отношению к большинству?
    1. Среди нас тоже немало людей живущих материально тяжело и ещё больше тех, чьё материальное положение после Майдана просто ухудшилось - вместе со всей страной.
    2. Мы тоже являлись объектом масштабной идеологической спецоперации Кремля по дискредитации украинской власти, созданию в умах абсолютно несбалансированной картинки действительности, когда ошибки и проблемы раздуваются вне всякой пропорции, а достижения, даже самые исторические, нивелируются и дискредитируются.
    3. Мы, в массе, ясно видим ошибки и пороки Президента Порошенко, особенно, в подборе кадров, коммуникации с обществом и пониженной чувствительности к его, общества, мнению.
    4. Мы далеко не в восторге от работы правоохранителей и судов, от все ещё нередкой коррупции и злоупотреблений чиновников.

Однако же мы проголосовали иначе. Ибо...
    1. Нам хватило ума распознать медийную операцию по оболванивания народа и начать отделять зёрна от плевел, а также замечать многое хорошее, что происходит в стране.
    2. Мы сумели понять, вопреки круглосуточному вранью с экранов и газетных полос, что власть с коррупцией борется, что обвинения в обратном огульны, вырваны из контекста и лишены пропорций.
    3. Мы побороли соблазн скатиться в патернализм, когда в собственных неудачах обвиняют лишь власть.
    4. Мы не позволили навязать себе гибельную иллюзию о «враге не в Кремле», ибо он именно там, и там же, по большей мере, причины наших экономических проблем.
    5. Мы не проигнорировали мнение наших моральных авторитетов и объективно оценили «рекомендации» и оценки врагов Украины.
    6. И главное: мы сумели выстроить себе систему приоритетов, где сохранение суверенного государства - более высокая ценность, чем наши частные обидки. А значит, человек, который сумел удержать страну на краю пропасти в самый сложный для неё период и повести её в Европу, нам при любых обстоятельствах предпочтительнее бессмысленной иллюзии.

А вот вы с этими задачами не справились - кому-то не хватило ума, кому-то - благородства и любви к стране. Поэтому, даже я, с моим почти атрофированным стадным инстинктом, горжусь принадлежностью к 25%"
    Karl Volokh

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже самим доходить, накінець, робив Порошенко помилки, хто це пробачив і у якості "меншого зла" проголосував за нього, а хто не пробачив і таких було більше.

13. Юрко НОТОЦО

upload_2020-5-1_12-22-26.png
    Ігорку,чей я маю право своїх дітей вчити по-своєму,та й сам дати зобидчику по-баняку...а не підставляти другу щоку,коли тобі вже раз дали по-єньшій.Я таке не люблю!
    Таке-во люблю знати!:mocking:

upload_2020-5-1_12-37-47.png

А потім і таке...
    000000am.jpg upload_2020-5-1_12-47-25.png

Останнє редагування: 1 тра 2020
  14. Gyppsy

Юрко, то Ви попри свєто хочете мені голову крутити?
    Я не маю зараз часу, бо стоїть купа роботи - сусіди он вже все покосили на своїх подвір"ях, а я йно коло курей.
    А ще тре коло парадової брами... Та якщо хватить жилки, то ф по саду погуляююю

Останній /нині/ раз питаюсі:
    То Ви скажете чи нє, чиї то слова : "Коли твоє милосердя сприймають за слабкість - відкинь його і чини по справедливості..." і т.д.
    Звідки Ви їх взяли?
    Бо гугл такої фрази мусет не знає

15. Юрко НОТОЦО

Вважайте за мої,які кардинально стали іншими і мною перефразовані,після роздумів,Чому Господь віддав на тортури 33-літнього Христа,а не захистив життя молодої,чесної і справедливої людини? Чому в війнах не зберігає життя тих,хто патріот,на яких нападають вороги? Чому й мене за щиру,усердну і чесну працю лишив здоровя і не помагає вилікуватись?... тільки через лікарів поради всякі дає недійові,як і при тому ж короновірусі!Що,щось не зрозумів-єм! Тому й все в мене отак і трактується...раз правда приспана,а старі афоризми не діють!

upload_2020-5-1_14-4-26.png

16. А до чого тут пам'ятник польским військовим, зниженим НКВД в 1939-1941 роках, встановленому на набережній річки Гудзон в Downtown Jersey City, NJ

17. Gyppsy

О, можете коли хочете ; :good:

Дякую.
    А можна, я при потребі буду Вас цитувати?
    /можете не відповідати/

Тут я пас... Я в тотому не шару...

З тими роздумами і запитаннями он до @medwedo berlogsoni звертайтеся.
    Його бабця знає напам"ять практично всю Біблію і йому розповідала різні історії і притчі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. О, вже видалив.

19. Юрко НОТОЦО

Йой,пана Медведя найбільше інтересує,як то я зумів обєднати в катренах такі різні слова як Європа і жопа!
    Нехай мені оповість краще,чого то ,православні МП з унятами,греко-католиками в багатьох випадках не погоджуються. А різних юдеїв,що Христа мордуючи розпинали на Голгофі, малюють нині якимись жертвами УПА в Україні...при тому знищивши на-пару з тоталітаристами борця за Незалежність України Ст. Бандеру. Може Бабця Медведьова то знає? Ехе-хе! Добре...то речі галичанам добре відомі.
    Он,Вятровича вже чогось чіпляютья...
    ДБР намагається дискредитувати і Голодомор, і Інститут національної пам'яті, і Майдан - В'ятрович
    Ветерана війни за традиційне вітання поносять...
    В Івано-Франківській області нагородили ветерана СС Галичина, який під час вручення нагороди зіганув
    Гімн УПА їм не подобається... і т.п.

View: https://www.youtube.com/watch?v=RgdANpB9PnY

20. Юрко НОТОЦО

До того,що одурене і розстріляне регулярне військо Польщі ,як і загони УПА що боролись з окупантом знищував так званий Український фронт Красної Армії...

upload_2020-5-1_18-31-29.png upload_2020-5-1_18-35-2.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=kJ2VN-2loSg

upload_2020-5-1_18-40-52.png

а де твій аватар? :)