Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Там було сказано про кацаполапого - і цього достатньо.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чув виступ Тетяни Чорновол, дурні дорікання, ніби проблеми із міським транспортом і перетином кордону виникли без попередження, нічого подібного, попереджали за декілька днів до цього, є прорахунки, але у неї тактика, як у більшості форумних ботів, будь що, ще дофантазувати і перекрутити, лиш би покритикувати владу.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Визивали Швидку до малюка, так медики прямо з порога: за кордоном були? спілкувались з тими, хто був за кордоном? Таксюки з пригороду в Харків за 1000 грн везуть. Підвозити нікого і ми не хочемо - ризик.
    Ми на дачі, не знаємо,чи пустять в Харків обратно))Робимо дистанційно, інтернет нормально працює, але якось того...Ще сніг обіцяють на неділю та понеділок.
    Топимо, топимо.

Останнє редагування: 19 бер 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли кажуть про транспортний колапс, то думають, що це - проблема виключно України, і винен у всьому Зеленський.
    Але це не так. В усіх країнах транспортний колапс.
    Мій улюблений поліглот-канадієць Стів Кауфманн відпочивав всю зиму на Пальм-Біч, Флорида. Стів 1946 року народження.
    Зараз транспортне сполучення гавкнулося, авіаперевезення скасовані, тому він з дружиною добиратиметься у Ванкувер на спеціально купленому для повернення додому беушному автомобілі. Тобто, приїде додому і авто або викине, або продасть за якісь там копійки.
    Щоправда, він радіє, що, сидячи таку довгу дорогу за кермом, послухає багато аудіокниг іноземними мовами.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

Тесты на коронавирус: Украинские тесты на коронавирус (19.03.20 22:07) « Происшествия | Цензор.НЕТ

Тест-система для диагностики коронавируса 2019-nCoV, разработанная в Институте молекулярной биологии и генетики НАН Украины, готовится к выпуску,
    Как передает Цензор.НЕТ, со ссылкой на Интерфакс-Украина, об этом сообщает пресс-служба НАН Украины.

"В настоящее время разработанная тест-система готовится к выпуску на базе Института молекулярной биологии генетики НАН Украины", - отмечает пресс-служба НАН.

По информации пресс-службы НАН, ученые Института молекулярной биологии и генетики НАН Украины по заданию Совета национальной безопасности и обороны Украины начали работу над созданием отечественных тест-систем в январе 2020 года после появления информации об эпидемии нового коронавируса в провинции Хубэй Китайской народной республики.Источник:Тесты на коронавирус: Украинские тесты на коронавирус (19.03.20 22:07) « Происшествия | Цензор.НЕТ

6. Lanktocha

Чи не найбільше піддаються критиці саме Гончаренко ( носив колорадські стрічки, агітував проти дубляжу фільмів українською, за "русский мир" ), а Федина за одіозністю може переплюнути Фаріон, такий собі варіант Жиріновського.
    Перед виборами багато партій, в тому числі, розхвалена ботами "Європейська солідарність" на кожній вулиці ставила палатки, всім роздавала рекламки і газети, а тепер, раз Порошенко домовився про якусь доставку медикаментів ( може бути такий же піар як Тимошенко з "Таміфлю" ), де палатки, де би в подяку виборцям, що повірили і підтримали не роздають ті ж медичні маски? Чи електорат цікавить тільки перед виборами?

7. А що так тихо з рейтингами? Невже ніхто нічого не вимірював? Я розумію, що останні події, мабуть, ще не вплинули, але хоча б станом на початок березня, там себе Бубочька чимало проявив як видатний кризовий керманич.

У всій цій історії з карантином мене хвилюють три речі:

- Історія з листом до Гончарука від РНБО з порадою заборонити експорт критичних медичних виробів та продані закордон маски. Це вам не "Свинарчуки" якісь, це бляха просто злочин проти народу. А якщо це дійсно з госрезервів, це вже не просто колірована корупція, це реально кримінал. Якнайменше, це треба розслідувати.
    А що, є якісь подання на провадження у справі?

- Безглузде, абсурдне, якщо не сказати злочинне закриття метро. Хай не брешуть, ніде такого немає! Може в якомусь епіцентрі епідемії хіба що. Обмежуюсь, дезинфікують, перевіряють, розрвджуть пасажиропотоки, але не зачиняють повністю, та ще як сніг на голову. Розумні люди сіли б разом зі спецами з метро та вирахували. Може, якісь гілки обрізали та подавали б частіше на перевантажені. Відмінити пенсам безкоштовний проїзд. Старше 60 років - тільки по спеціальних дозвільних документах (лист з роботи, тощо). Пускати людей тільки і масках з можливістю придбати тут же. Весь час дезінфікувати ескалатори та ручки на дверях, на входах роздавати копійчані рукавички, якими овочі беремо в маркетах, щоб не знімали до виходу з метро. Дезінфікувати вагони на кінцевих. Патрулювати пересадочні. Весь час їздити по вухах лікбезом про небезпеку. Нехай це все дорого, але результативно, і ж це хоч і чималі, та видатки, а паралізоване місто - це чисті збитки.

- І найбільш мені не подобається те, що вони не рахували взагалі нічого. Вони не уявляють, який масштаб збитків чекає країну. Космічний. Колосальний. А які будуть збитки від того, що йде період посівної. Що садоводи наші нічого не посадять на своїх діляночках. Ви думаєте, це мізер? Так, це мізер. Але люди вирощували для власного споживання і трохи на продаж. Вони насичувати внутрішній ринок, вивільнюючи ресурси для експорту та економлячи на імпорті. Якщо в мене є своя картопелька та помідори, я не куплятиму привізних. А сусідський фермер свої помідори продасть в Польщу та заробить валюти. Хто це рахував? З яких грошей ця дупоголова Зелупа пообіцяла 10 мільйонам пенсів тисячу доплати? Звідки в нього зайвих 10 мільярдів гривень? Чим людям, які вимушено простоюють зараз, годувати дітей за два тижні? Ну як так? Як так можна було - нічого не рахуючи просто бемц та зупинити країну?

Не розказуйте мені за Італію. Ви боїтеся коронавірусу, але забуваєте, що в переповненій маршрутці ви ризикуєте підчепити не тільки його, але й не менш небезпечні грип чи туберкульоз.

На що він розраховує? Я наразі не бачу варіантів навіть в Путіна грошей випросити. Бо там жопа значно більша. Сказати Європі "дивіться, як нам погано, дайте дядьку грошей"? А вони там що, лохи? Вони не бачать, що ти чиниш?
    Землю та держзаводи продаси? Хто піде на цю авантюру на початку рецесії та кризи?

Мені б не було страшно, якби це все робив Порох. Бо він прораховує на кілька кроків наперед.
    Але мені дико страшно від того, що я знаю ТОЧНО: цей зелевиблядок НІЧОГО не рахував! Нічого. Він діє наосліп, навмання, і ні за що не відповідає.

То що там з рейтингами?

8. medwedo berlogsoni

Пане Дятел, а Ви також пенс? Чи пеніс? Пеніс старого Дятла.

Я відмітився зранку на ЛФ, щоб не думали, що я ховаюся від ППП (порохом присипаних пенісів)

А безкоштовний проїзд пенсіонерам на час карантину вже відмінили.
    Крім того - брехня, що в інших країнах ніде метро не закрили. Я вже давав повідомлення Німецької хвилі, що в Лондоні закрили метро.
    Дятлопеніс як завжди збрехав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

І ще, пане Дятле.
    Я вирішив не позбавляти себе задоволення тикнтути Вас носом у Ваше ж, пташине.
    Як робив Порох, багато хто забув, але інтернет пам"ятає.
    Порошенко підписав наказ про евакуацію українців з Непалу
    25 квітня 2015 року, Карл (цікаво, дятли також каркають?)
    Ну і результат прорахованих на кілька кроків уперед
    Шкіряк про евакуацію українців з Непалу: це був прокол
    5 травня, Карл, п"ятого травня
    Десять днів. А над тим, як Зорян зі Шкіряком спав на цементному полу, сміявся весь світ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. По дописам кацалапого можна вчити студентів методоам маніпуляціі. Вирвати з контексту ддва слова і написати доповідь для покійного Брежнєва. Присутнє все: відкрита брехня, гнилий оселедець, 60х40, маніпуляція, демагогія.
    FB_IMG_1583360759919.jpg

11. Lanktocha

Ніхто цього на память зубрити не буде.
    Проблеми є куди більші.

12. medwedo berlogsoni

Оце і є, Хомчине, те що Ви написали - демагогія.
    Я навів конкретний приклад, щоб спростувати твердження, що Порошенко прораховує на кілька кроків вперед.
    А всієї тієї брехні я аналізувати не збираюся.
    Чи Ви заперечуєте, що при Порошенку українців десять днів евакуювали і що вони чекали евакуації, лежачи кілька діб на підлозі аеропорту?
    Ви ж нічого крім демагогії та однієї й тієї ж картинки не скажете.
    Навіть не скажете, хто то написав, бо то не Ви писали, а авторство не вказали. А я завжди даю посилання.

Чи може, Порошенко геніально прорахував, що буде, коли укранський буксир і два катери спробують пройти під Керченським мостом?
    Чи прорахував, чим закінчаться президентські вибори, що лив лайно на Гриценка і жодним чином не чіпав Зеленського?

Дайош картинку в сотий раз!

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И основная проблема- долбо@об у руля государства.

14. Кацапику, брешеш, бреши складно. Хто такі Зорян і Шкіряк?. У кого він у підпорядкуванні? В чиій структурі МНС?
    Хто обісрався Аваков і Ко!
    Хто винен - правильно, Порошенко.
    Здристни звідси кацапня обісрана.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Телеканал Украина.Сидит зелемразь Радуцький, сокрушается, что "нихто в свити не готовый.Не можна на складах тримати мильйоны масок".Та самая зелемразь, которая продавала эти маски в Испанию.Ну те самые, которых не хватает, и которых "не можна трыматы на складах".

16. Зеленський, нащо ти продав мої маски в Іспанію?

17. medwedo berlogsoni

А стосовно того, що послали під Керченський місток людей, які потім багато місяців гнили в російському полоні?
    Також винен Аваков і Ко?
    І, до речі, Порошенкова заслуга з евакуацією післся землетрусу є.
    Це він вирішив послати військовий літак, замість того, щоб скористатися рейсовими літаками інших країн.
    Порошенко поручил эвакуировать украинцев из Непала
    Як ти мені вже обрид своєю тупістю. Немає слів, одні матюки.
    Порошенко доручив міністру зовнішніх справ і міністру оборони. Хто призначав цих міністрів? Аваков і Ко?
    Матьперемать. Порохоботська шкура.

18. Lanktocha

Дивна логіка, коли підлеглий зробив щось не те, Порошенко ні до чого. А якщо щось хороше?

а де твій аватар? :)