Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Коронавірус ставить маркери.
    Критики влади також мають шанс показати себе.

Якщо Скалецька направду пройде цей карантин, то ПЄСи, пєсєта і їхні дружбани ОПЗЖопи можуть їсти лайно.

View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157058740078596&set=a.10150924887348596&type=3&theater

Останнє редагування: 21 лют 2020
    • Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зебилы, ну почему вы такие тупые?Это шоу Скалецкой нужно было начинать раньше, со встречи в аэропорту.А не после разгона нацгвардией.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor, Це шоу потрібно було починати Порошенкові, щоб підняти свій рейтинг.
    У міністра охорони здоров"я можуть бути і інші справи.
    Крім того, міністр охорони здоров"я наперед не знала, що може бути така "зустріч". В інших країнах, зауважте, подібних протестів не було.
    Але коли
    А з іншого, другий депутат, прізвища не пам"ятаю, також від ПЄСа, почав волати, що карантин організують в Львівській області, бо вона одна не проголосувала за Зеленського

Згадав, вуйко поміг, - Синютка
    Нардеп “ЄС”: На Львівщину везуть коронавірус, щоб помститися за патріотизм на виборах

то зрозуміло, хто посіяв паніку.
    Тому Ваша заява про те, що з боку Скалєцької це дешевий піар, - проста підлість.

Втім, чого іншого чекати від прихильників пронафталіненого Порошенка?
    Скалєцька знаходитиметься там з першого ж дня карантину, а не прийде на чотирнадцятий і поправить подушку комусь там.

Чи Ви серйозно вважаєте, що ті п"янички, що протестували, та ті бабці, у яких половина діагнозів на хвороби - бешиха, знають, що є міністр охорони здоров"я, і що цей міністр не зустрічала евакуйованих в аеропорту? В Борисполі і Харкові - одночасно. Адже невідомо було, де сяде літак.
    То то тільки Ви - в двох посудинах, а Скалєцька - не СкалєцькаСкалєцька.

Тут би якраз медику Тягнибоку проявити свою професійність.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Gyppsy

Пєсєта, фас!)))

Згадалося...
    Чисто щоб не було головокружєнія від минулих успєхов, тільки для аналізу.
    Бо ми дуже швидко забуваємо вчорашнє.

Відгадайте, звідки ці фрази
    відповідь

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. MayorMayor

Порошенко вам опять в штаны насрал?
    Зебилятки, цитата для вас: "Правильное решение, принятое не вовремя, является неправильным".Ли Якока.

6. MayorMayor

И еще: это Порошенко держал за ноги Скалецкую, и не давал ей встретить в аэропорту.Это Порошенко гонял борт туда-сюда.Это Порошенко не давал три недели вывезти из Уханя.Негодяй такой!

7. medwedo berlogsoni

@Gyppsy , нагадайте мені, хто тоді в 2015 році був Голокомандувачем, який захотів показати міць армії, що дісталася йому в спадок від попереднього Головнокомандувача?
    Та так організував, що і Зорян, і Шкіряк (прямо як Майор Майор) покотом спали на підлозі аеропорту.
    Згадаємо ті прекрасні часи найкращого Голокомандувача і найкращого КМ
    "Зоряний десант": хроніка "порятунку" українців Шкіряком і перші реакції після повернення

8. MayorMayor

Картинки это да.Самое оно для зебилов.

9. medwedo berlogsoni

Очевидна спроба розхитати ситуацію в Україні, скориставшись поверненням українців з Китаю, які мають пройти двохтижневий карантин.
    Відразу всякі лайна поспливали по всіх форумах.

10. medwedo berlogsoni

Очевидна Ваша розумова обмеженість, повна відсутність логіки.
    Оскільки тут було вже сказано, що літак кружляв через туман, то невідомо було, де туман розсіється раніше - в Харкові чи в Києві. Тому міністр не знала до моменту посадки літака, де їх зустрічати. В якому аеропорту зустрічати, якщо невідомо, в якому аеропорту сяде літак????
    За те, що я поставив Вам діагноз, можете не дякувати. Седасен поки що поприймайте, потім побачите результат. Можливо допоможе.

11. Good man

Good man Обычный человек

Согласитесь, красивый приём обеспечил Зеленский своим согражданам и иностранным гостям.;)

• Подобається Подобається x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

У вас проблемы со зрением? Я вам там ответил и даже помог сформировать ваш ответ мне. Только вы куда-то пропали, я надеялся, что поняли ошибочность своих слов, а тут, оказывается, нет. Тогда напомню.
    Давайте некая мадам обматерит вас публично и для лучшего понимания ещё и ваших родителей. Какая будет ваша реакция?

Жду такого же уверенного ответа, как и именование меня провокатором за то, что я матерную быдланку воспитанно и вежливо называю борщеварочкой.

13. Gyppsy

Блін, як згадаю, то досі стидно :blush:
    Я ж тоді, в 2015-му, був порохоботом )))
    І все надіявся, що от-от Порошенко почне втілювати в життя свої обіцянки і мої сподівання.

І аж весною 2016-го я почав жити по новому, як і заповідав барига По)))

14. У нас появився косолапий планктоша:" чув, говорили, пригадую, казали"
    Звичайний кацапський троль

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Циган, циганам не личить брехати так по дебільному. Нагадай нам хто тоді був карівником МНС і де він зараз?
    Правильна відповідь: Зеньо Шкіряк.
    А хто зараз Зеньо - радник Авакова.. А хто все організовував, включно з масовкою незадоволених жителів в спортивках, кросах, які терміново приіхали з під Верховноі Ради - правильно, Аваков. А хто у нас Аваков зараз - член зеленого болота

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

Хомчине, я далі навів не лише прізвище того ПЄСа, а навіть те, що він сказав. Я не зобов"язаний пам"ятати всяке ПЄС-лайно.
    Так що читайте до кінця те, що розумні люди пишуть.
    Для Вас особисто повторюю на "пєс" чи то пак - на "біс"
    Синютка того пєса звати, Синютка.

17. medwedo berlogsoni

Хомчине, а що по-Вашому, - слід пристрелити?

Той Притула - або ідіот, або провокатор.
    По-перше, всі українці, що повернулися з Китаю, можуть виявится здорові. Навіщо їх тоді розміщувати в інфекційній лікарні?
    По-друге, ті притулі достеменно відомо, що ті українці, що прибули з Уханя, не будуть розміщені окремо, щоб випадково, якщо хтось захворіє, щоб не інфікував інших?
    По-третє, ті притулі і Вам, Хомчине, відомо абсолютно точно, що наші лікарі не проводитимуть тести на коронавірус кожному з тих, хто зараз знаходиться на карантині?
    І чи грає роль, як назвати ту будівлю, в якій розміщено людей на карантин: лікарня чи санаторій? Якщо вона буде повністю ізольована.
    Краще б обговорили поведінку тих дурнів, які били вікна в автобусі з можливо інфікованими, щоб через розбиті вікна вдихнути трошки того вірусу і принести додому, на радість рідним і близьким.

Я бачу, що порохобот - це діагноз.

18. Хроніка дурдому станом на 21.02.2020

За результатами опитування центру Разумкова: кількість українців, які вважають, що справи в Україні розвиваються у неправильному напрямку за півроку зросла утричі – до 53% порівняно з 17% у вересні 2019 року.

Міністр Культури Бородянський заявив, що «Благодаря «Битве экстрасенсов» было расследовано много уголовных дел, а невинно осужденные люди вышли из тюрем".

Міжнародний український телеканал ЮА іномовлення переформовують у канал для окупованих територій, над його запуском процюють консультанти з каналу 112, що належить Медвєдчуку.

Президент Зеленський назвав бій, що відбувся 18 лютого провокацією. Під час "провокації" по українським позиціям було зроблені 56 пострілів з танку, за сотню пострілів 120 калібру, десяток з 152, один український воїн загинув ще п'ять отримали поранення та травми.

Очільниця ДБР Венедиктова заявила, що потрібно скасувати амністію для майданівців.

На захід з вшанування Героїв Небесної сотні за участі з Президентом не пустили родини Героїв Небесної сотні.

Співробітника спецпідрозділу Беркут, якого звинувачують в свідомому вбивстві майданівців, відпустили під домашній арешт. При цьому невинні але звинувачені у справі вбивства Шеремета продовжують сидіти, попри докази фабрикації їх справи.

Автобуси з врятованими з Китаю українцями закидали камінням тітушки, фото з найманцями вже з'явилися в інтернеті.

У Кабінеті міністрів України очікують недовиконання державного бюджету по надходженнях з митниці.

#Хроніка_дурдому

а де твій аватар? :)