Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ніколи не бачила користі від депутатів.Куди там вони їздять, що вони дуже корисного роблять на округах? Може хто розкаже?
    А я розкажу.
    Наш район-центральний в м.Харків. Депутатом був Валерій Писаренко, спочатку з 2006р від Батьківщини, з 2012року вже від ригів, потім від Відродження записався.
    Я зверталась до нього один раз, з листом від людей нашого під'їзду з проханням знести незаконно поставлений залізний гараж на дитячій площадці в 10 метрах від входу в під'їзд, що заборонено. Поставила цьоця, яка нібито невістка сліпого, якому держава надала Таврію, щоб його возили діти - куди? мабуть на симпозіуми - сліпого інваліда дитинства).Ніякий сліпий ні разу в авто не мелькнув, а тьотя на свій базар в 5 ранку виїжджала(торгувати) і грюкала залізними дверима так, що всі на нижніх етажах вставали разом з нею.Коли вона гараж ставила - ми сміялися -одначе дарма. Під цим гаражом навіть силовий кабель до нашого дома з підстанції йде, цьоця в іншому домі живе, а гараж записаний на той адрес - і все це нічого не важило. А до мене, уявіть, приходив мент розбиратися з приводу "національної розні", яку я начебто пропагувала щодо цьоці, яка як виявилось з Абхазії. Що на ній, звісно, не було написано:)))
    І з тьотею я навіть не розмовляла, бо про що з нею я б розмовляла?
    То був 2006, а зараз вже який? Гараж стоїть, повсихали біля нього кущі бузку, що ми садили.. Сліпий помер ще 10 років назад.
    Нащо 450 депутатів, що тільки свої справи вирішують? Чим їх буде менше, тим якість буде кращою, і ефективнішою праця.

• Подобається Подобається x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

добре, тепер вийдіть з хати...
    підіть скажіть людям у своєму окрузі, що тепер округ буде значно більший...
    і свого народного депутата в окрузі вони будуть бачити ще рідше...
    і розгрібати всі свої проблеми будуть ще самостійніше...

3. mypucm

від перевантаження ще ніхто краще не працював...
    --------------------------------
    хто заважає обирати інших?
    --------------------------------
    ви мабуть вже забули майдани 14 року, коли меншість радісно руйнувала державну машину... а сусіди цим скористалися...
    стало краще?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Добре, вам ваш депутат розгрібає проблеми - тільки чесно?
    Людей стало в Україні менше все ж таки набагато за останні 25 років.

5. mypucm

потроху розгрібають, кожен на своєму рівні...
    буде треба - замінимо...

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хай телевізор дивляться. Там його має бути видно щодня.
    Або Шустера. Там він ще й балакає, а не лише есемесками з лядями обмінюється.
    А взагалі-то у Вас трохи совкове мислення. Народний депутат має працювати у Верховній Раді безвилазно і ухвалювати потрібні закони.
    А ремонтувати місточок чи закручувати лампочку біля клубу мають депутати місцевих рад.
    Для того, щоб звернутися до депутата, не обов"язково бачити його на відстані протягнутої (в різних сенсах цього слова) руки. Досить відіслати рекомендованим листом запит. Інтернет, в решті решт, у багатьох є. Зайти на сторінку і запит залишити, щоб, наприклад, кобзалку дітям у дворі залив, щоб було де на ковзанах кататися.
    Або ж давайте збільшимо кількість депутатів до 900. Тоді свого народного депутата люди будуть бачити в окрузі вдвічі частіше (шутка).
    Або ж з кожної вулиці - по народному депутату. Тоді бачитимуть щодня. Засідання ВР проводити на стадіоні.

7. mypucm

блін, а ЗВІДКИ ВІН ЗНАТИМЕ, ЯКІ ЗАКОНИ УХВАЛЮВАТИ ?
    де зв'язок з виборцями? по інтернету?
    ---------------------------
    а потім незадоволені виборці майдани збирають...

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може аналлогія, меншовики, які перетворились у більшовиків. За Леніна пішла меншість, але більшість не дуже хотіла захищати колишнє.
    Я звертав увагу, як на деяких форумах тролі-ватніки писали ще у 2013, що День Незалежності у цьому році відзначаєте останній раз, залишайся далі Яник, армія та силові структури розвалені, в разі чого російська армія може пройти маршем із Луганська до Ужгорода, втрачено би було набагато більше.

9. Good man

Good man Обычный человек

Напомни, планктоша, за кого 90% ваты проголосовало на выборах президента.:popcorm1:

10. Lanktocha

Точно сказати не можу, ватани мені не товарищі.
    Але проаналізувавши результат виборів, на ІІ тур, на користь Зеленського, перекинулися голоси виборців, як від Бойка, так і від Кошулинського. Скільки згадувати, що неактуальне і давно в історії?

11. Good man

Good man Обычный человек

Не прикидывайся глупее, чем ты есть. Те регионы, кто отрыв Зеленского был больше всего, там, на удивление, больше всего ваты.

12. Обструкція, або хуже ж нє будєт
    Один веселий римлянин на ім’я Марк Порцій Катон апробував геніальний метод. Демократія Риму з повагою відносилась до слова, не стикалася з словоблудієм українських політиків. Одним словом, спочатку везло їм. Тому регламент Сенату не передбачав такої позиції, як обмеження оратора у виступі.
    І щоб не допустити голосування по можливості заочного балотування для Цезаря – Катон як вранці взяв слово, так до кінця засідання і говорив.
    Вже потім, у Штатах, метод розширили. Тепер стали вносити поправки у законопроекти та безжально довго їх обговорювати.
    Метод стали називати обструкцією. Простіше – забалакуванням.
    Головною подією українського тижня стало якраз перенесення обговорення земельного закону в режим обструкції: довгого і нудного обговорення кожної із понад 4 тисяч поправок.
    Ясно, що 90% поправок фейкові (а типу ніхто не знає, що у нас і мінімум 50% депутатів – фейкові).
    Це, до речі, яскраве свідчення того, що Ігор Валерійович Коломойський втрачає позиції при дворі Найвеличнішого. Якби рішення стосовно закону про землю приймав Коломойський, то закон не прийняли б зовсім.
    Але якби якесь важливе рішення приймалося б при головнокомандуванні Коломойського, то ми б мали масовий підкуп, нажим, ігнорування регламенту і прийняття закону за одну ніч.
    І те, що влада погодилася на довгий шлях пустопорожніх бла-бла – свідчить про те, що у даному забігу перемогла умовна партія миру. Красунчик, розумник, хлопець, який виглядає інтелігентно Дмитро Разумков переконав іти по довгому колу. Зате закон у кінці довгого шляху буде легітимним. Не в очах суспільства, бо хто у нас зважає на піпл, якому покажуть правильну картинку і скажуть «ось так воно було», не на середовище експертів, бо кому потрібна думка нудних мізантропів, які пішли від людей у світ цифр і тверджень. Головне, щоб закон був легітимним у очах колективного Заходу. Щоб МВФ повірив і дав грошей у квітні. Хоча, вони потрібні нам уже зараз.
    За цим усім якось потускніло справжнє. Ну, там нам що впарювали тиждень? Із позапарламентського топ тема: бабуля з Кропивницького, її Шарік і Шаріков/Грабар від Слуг.
    У публічній площині піпл радували заявами, що ось депів уже буде не 450, а 300. І забули пояснити, що це перше голосування. А взагалі-то потрібно 300 голосів. І їх за цей закон нема.
    Зате нам забули сказати про справжні новини. Що Ахметов всунув свого ставленика Шмигаля міністром розвитку територій. Що Пінчук просунув на Укрзалізницю свого – Желько Марчека.
    Що комітет підтримав «Антиколомойський законопроект», що мав би унеможливлювати повернення ПриватБанку колишнім власникам. І там у словосполученні «казніть нєльзя памілавать» переставили кому. Коломойський в васхіщенії. МВФ у шоці: як так можна? А наші з непідробленим здивуванням: а шо не так?
    А не так друзі те, що усі олігархи тримали минулого тижня по ніщячку. А ви тільки платіжки із збільшеними тарифами. Бо хуже ж нє будєт, да?
    Віктор Бобиренко

13. Lanktocha

Не викручуйтесь, голосував майже одинаково Схід і Захід. Статистику, де більше, видно самі придумали.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Від самого ранку я чекаю, що хтось у країні зверне увагу на одну з найбільших сенсацій останнього часу, але увага суспільства прикута до речей більш зрозумілих і знайомих. Між тим, сьогодні Юрій Вітренко оголосив у своєму фейсбуці про намір подати в суд на Газпром за 12 мільярдів кубів «фірташевого газу» (одна із найвідвертіших шахрайських комбінацій Путіна 2009 року), а також застосувати до чекістів європейське антимонопольне законодавство щодо обмеження транзиту середньоазійського та російського газу територією РФ. І це - крім продовження позовної роботи з приводу вкраденого при анексії Криму Чорноморнафтогазу. Одне слово, якщо газочекісти сподівалися, що їхні проблеми з Україною завершилися минулого грудня після сплати трьох мільярдів доларів, то на них чекає велике розчарування.
    П.С. Сподіваюся лише, що жодні закулісні домовленості Єрмака не стануть тут на заваді, бо шанси перемогти в нових судах у нас дуже непогані.
    П.П.С. Вітренку - мій найглибший респект.
    П.П.П.С. Про путінський кидок із газом Росукренерго я писав і розповідав багато разів. Але днями нагадаю фабулу тим, хто про нього забув
    Mason Lemberg

16. Lanktocha

Тут вже не критика, конструктивна та обєктивна, а істерика ображеної дитини та грубий сарказм.

17. Anfisa Gerova

Anfisa Gerova Anfisa

жах.......

18. За моїми спостереженнями, єрмак виграв в богдана боротьбу за доступ до тєла, ще десь в вересні-жовтні минулого року. В листопаді це вже було очевидно.

Відтак, з цього часу, дії Зелі основані на рекомендаціях саме єрмака. Наскільки рекомендації успішні, наскільки дії сплановані, наскільки успішний сам єрмак в якості менеджера, можна судити на основі подій, що відбувалися впродовж цих місяців.

Тому я не згоден з тими, хто прогнозує, що з приходом єрмака щось суттєво зміниться. Ні, зовні (те що бачить телеглядач) нічого не зміниться, бо всі рішення Зелі вже довгий час продиктовані його впливом.

Я би говорив зараз про інші речі.
    Про те, що навідміну від богдана, в єрмака напевне є далекосяжні плани, кінцевою метою яких є "президент єрмак".
    Так, так, ніякий не разумков, а саме єрмак. І цей політичний проект стартував сьогодні.
    Він стартує з підлабузництва до бубочки і створення для нього манясвітів з лідерами світу, блекджеком і...., але коли єрмак перехопить ініціативу, то буде зжирати бубочку, так як зжирав богдана.

Ситуація для єрмака ускладниться тим, що він вже має внутрішніх ворогів. І ці вороги поки що досить впливові, не кажучи про те, що беня контролює частину фракції.
    Тут, я прогнозую те, що Голос ляже під Банкову. Побачите вже по голосуванню за землю. Ну, звісно, це все буде супроводжуватися мантрами про реформи та іншу хйню, але...

Іншою проблемою для єрмака стане те, що наступний прем'єр, ким би він не був, вступить в неминучий конфлікт з єрмаком, бо інакше піде з посади швидше ніж гончарук.

Тому, я прогнозую, що єрмак спробує за спиною зелі позиціонувати себе як компромісну фігуру для росії і Заходу.
    А от як він це буде досягати, як буде це доводити і як буде забезпечувати свій авторитет і могутність - в цьому якраз і є головна суть, що може зробити його як наступним президентом, так і заколотником.
    У всякому разі, я думаю, що наступним президентом єрмак не стане.
    Mason Lemberg

а де твій аватар? :)