Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу у Васілія витягнути "безграмотно"

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша, запишіть собі на видному місці:

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))
    Хочу сказати, якщо передивитись запис ефірів порошенкоТВ за серпень-вересень-жовтень-листопад - це суцільний хайп навколо того, що буде робити Зекоманда.
    Сьогодні тим, хто це транслював і тим, хто розносив мало би бути соромно - як на мене.Але ж ні - не соромно.
    І деякі "обдаровані" продовжують цю пісню, але виглядає це вже жалюгідно. Маруся, було діло, з бодуна вилізла на перші шпальта, потім всі її забули, тепер Мих знову стряхає пил. :)Смішні люди, їй богу.

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

А Ви на всяк випадок таке:
    "Человек рассудительный, попав в неприятное положение, когда приходится не раз спросить себя: «Что же мне делать?» – скажет себе: «Ничего». Если разум не подсказывает ему хорошего пути или во всяком случае какого‑то пути, не столь худого, как все другие, он сразу же остановится и будет ждать, пока все прояснится. Человек мелкий и суетливый на это не способен, он все равно будет стараться что‑то сделать, он, как слепая лошадь, не боится опасности, потому что ее не видит. Il faut savoir s’ennuyer.(Треба вміти очікувати)"
    Лорд Честерфілд

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну а про кого говорити? Хтось інший керує в країні?

казначейський рахунок тане, як марцьовий сніг.

І як цікаво!!!! Продай пса, заплати за масковскій газ! А давай не платити пенсію! А давай зробимо пенсію з 72 років!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фейк. Лорд Ч навряд чи говорив моцкальською.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мих

І за кого я проголосував? Вже всі горобці на плоті знають.
    Вам товчи, товчи, не доходить, такий відрив не подолається, будь, хоч 100% від Львівщини за Порошенка, його це не врятує. І далі хтось винен.

8. iso

iso Well-Known Member

Це Ви серйозно?

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

рабський переклад. Мало би бути "найспекотніше". Але оскільки ніякого пекла немає, то Ви пукнули в калюжу. А якщо і є, то покладіть турботу стосовно того, кому бути в пеклі, на Нього.

Останнє редагування: 8 лют 2020
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз такі картинки, то більшість виборців були не нейтральні, а вибрали "менше зло".

11. medwedo berlogsoni

То лише Кеннеді балакають на суржику.

12. iso

iso Well-Known Member

менше зло чи більше - час покаже. Я б сказав - інше зло

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сийярто во время встречи предложил Новосад приравнять венгерский язык к языку коренного народа и увеличить количество часов на изучение украинского языка, но не за счет других предметов, а за счет увеличения часов на предмет "Украинский язык".

В ответ Новосад подчеркнула, что увеличение количества часов на изучение украинского языка без уменьшения количества изучаемых предметов на венгерском приведет к увеличению общего количества часов на обучение, а "Украина не может заставить учиться детей в течение 7 дней в неделю".

"Мы имеем четкие границы того, какой должна быть нагрузки ребенка. Если мы увеличим его - это уже угроза для здоровья детей. Эту границу мы точно переходить не будем", - добавила министр.

Что касается признания венгерского меньшинства коренным народом, то, по мнению Новосад, это политический вопрос. "Коренные народы у нас четко определены в законодательстве. Нужно понимать, что изменение перечня стран нарушит основные заложенные принципы. Коренными народами сейчас рассматриваются те, которые не имеют другого государства, кроме Украины, которая отстаивает развитие их культурной и языковой наследия. Венгерский язык под этот принцип не подпадает", - отметила Новосад.
    Источник: Новосад ответила Сийярто: Закрываем политические дискуссии по языку обучения для школ нацменьшинств, - Новосад после встречи с Сийярто (07.02.20 17:04) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

:good:порохоботи, треба вже починати приносити вибачення.

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,Буля,так страшно,та-а-ак...Шо то буде?:facepalm::cools:
    upload_2020-2-8_22-7-35.png

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

16. Good man

Good man Обычный человек

Увидел ваш плакат и прочитал сообщение как Йобуля.:))):)))

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

Треба спочатку скоротити, а потім подивится. Якщо щось піде не так, можна збільшити кількість нардепів до тисячі.

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це вам комп'ютерна гра, чи шо? такий експеримент (перетасовка округів, загальмування прийняття законів ) - це десятки мільярдів гривень

19. medwedo berlogsoni

Так а до цього скільки разів експериментували! І мажоритарні, і партійні, і партійно-мажоритарні, і мажоритарно-партійні.
    Стосовно мільярдів на нарізання округів. Я б тисяч за десять гривень нарізав би хоч на триста, хоч на тисячу. Ділиться 32 мільйони на 300.
    Потім, починаючи з західних областей беремо найзахідніший район - десь біля Чопа, і добавляємо по району (населення кожного району знаємо з Вікіпедії), поки не набереться одна трьохсота населення України. Район не розриваємо на два округи. Тоді - далі. І так - поки не дійдемо до Хутора-Михайлівського.
    Я вже оце половину роботи зробив.

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Файно сказано :good:

зі

я от вже десь тиждень, як натрапив на стару як світ Корсари: Прокляття дальніх морів — Вікіпедія

Тепер от плаваю на кораблику)))
    Та й то під час гри не користуюся ні F3 - F7, ні "Сохраніть" /хіба якщо виключаю комп/.
    Якщо гину - починаю з нуля, під новим ніком корабля)

А в житті нічого не повернеш і не почнеш з чистого листа.

Тому і треба старатися прожити так, щоб нєбило мучітєльно больно і, головне, стидно ;

а де твій аватар? :)