Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нічого подібного, тут я сам по собі, знання української філології - своє власне, старі спогади та набутий досвід.
    Про помилки в орфоргафії та оцінки за диктанти, стояло питання Хомчину, чи він у цей час риється у копіпасті, думає, що тут ліпити?

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Для дєвочки Булі і політичних пацанів Зєлі і Медведьо...:hi::))):drinks:

upload_2020-2-5_21-16-44.png

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Політичним пацаном Зелею ви когось з тутошних назвали?
    Who is it?

4. Good man

Good man Обычный человек

Ты много раз осуждал Михаилов по критериям, на основе которых борщеварочка, Дмитрий Анатольевич, пидривник Васька и Игорёк должны сидеть в дураках, но при этом ни разу не применил к ним всей силы своих же собственных слов. Это очень странно, если не сказать больше. Называется двойные стандарты.
    Ты же позиционируешь себя честным человеком, поэтому сделаем так. В следующий раз на твои претензии к Михаилам я приведу фразы от людей из упомянутого списка и ты к ним применишь те же слова, что и к Михаилам. Плохие слова? Значит плохими словами огреешь их. Справедливо, честно, правдиво.

5. Good man

Good man Обычный человек

Всех нелохов форума.:))):))):)))

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Зєля - так звуть ляльку-маріонетку Сороса,що хоче в Україні землю за-центи скупити! Ну-прям,як китайці нині скупили власність євро-американських бариг!:cools:

upload_2020-2-5_23-5-49.png 44іввв.png

Останнє редагування: 5 лют 2020
  7. hrim

hrim Well-Known Member

По мотивам бреда:

"Пропагандистка РФ Марина Ахмедова была шокирована, посетив Донецк, оккупацию которого горячо поддерживала. Откровенный пост о жизни города она опубликовала на своем канале в Telegram. "Жить стало тяжелей. Жить стало бедней. Людей заела тоска. И тебе говорят - "В самой бедной провинции России человек может пойти и взять в крайнем случае кредит. Да, это неправильно брать кредит по бедности, но тебя греет хотя бы мысль о том, что такая возможность есть. А у нас ее нет. Сколько ни работай, больше денег не будет. Потому что промышленность встала, работы нет. Банки не работают. А мы поняли, что для всего мира мы - те самые допустимые потери. Мы перестали мечтать. То, что для вас - достижимая цель, для нас - недостижимая мечта"" - рассказала Ахмедова. Она отметила, что в Донецке есть прослойка людей, которые живут "ощутимо хорошо на фоне всеобщей бедноты". Это главари "ДНР" и люди из их окружения. "Говорят, что это - люди, получившие должности и зарплаты от правящего клана. Далеко не самые профессиональные и не самые благородные люди", - признала пропагандистка. С ее слов, сегодня в Донецке царят "тоска", "грусть" и "апатия". Недавние поклонники России, Путина и "русского мира" разочарованы. Они осознали, что Кремлю и РФ не нужны."

• Інформативно Інформативно x 1
  8. А що там у ЄС:
    Валерій Прозапас
    "64% населення очікує від Зеленського припинення військових дій".
    Не підсилення ЗСУ - після провалу з "розведеннями" та провокацій окупантів в "сірій зоні".
    Не жорсткої реакції на дії агресора - після збільшення наших втрат в рази і зірваних "перемирій".
    Не вступу до НАТО - після чергових погроз Путіна.
    Не відновлення міжнародної коаліції - після фактичної втрати Україною суб'єктності.
    "45% - посилення боротьби з корупцією".
    Не змін в кадровій політиці - після щоденних зашкварів імені "нових ліц" з іхніми преміями, повіями, продажем собак, хамством та некомпетентністю.
    Не прозорості державних установ - після поїздок по Оманам та мутних договорняків.
    Не відповіді за правове свавілля - після купи судових рішень на користь Коломойського, повернення ригівських схем та вказівок всяким трубам від всяких бОгданів.
    Не припинення реваншу - після справ проти військових, ганебних "брифінгів" та портновщіни з медведчуковщіною.
    За дев'ять місяців абсолютної зеленої влади люди вперто продовжують вірити в диво - класичний вибір між ганьбою та війною, з відповідним результатом отримання і першого, і другого.
    А значить жорстокі уроки продовжаться - мабуть, комусь подобається цей забіг граблями.

Радіо Свобода:
    На Донбасі – чергове загострення. Порушена одна з ключових домовленостей під час «нормандського саміту» в Парижі – рішення про повне припинення вогню на Донбасі, починаючи з 1 січня 2020 року. Перемир’я на лінії фронту так і не настало. А кількість втрат із боку української армії навіть зросла. Чому домовленості між президентом України Зеленським і президентом Росії Путіним не спрацювали? Про це – у матеріалі журналістів спеціального проєкту Радіо Свобода «Донбас Реалії».

З початку року в цьому підрозділі вже троє вбитих. Один із них – 29-річний Ігор Хімічук.
    «Тільки ми заступили на пост. Тільки розклали речі. Він сідав – і куля снайпера на моїх очах його зняла», – розповідає його побратим, військовослужбовець ЗСУ Володимир.
    Врятувати солдата не вдалося. Володимир пригадує: зовсім скоро Ігор повинен був їхати на навчання, дуже хотів отримати офіцерське звання.
    «Щоденний побут у нас спільний був, дуже здружилися, один одного завжди підтримували. Як людина, як товариш, Ігор був дуже чудовою людиною», – каже Володимир.

5 січня в районі селища Кримське убитий солдат 93 бригади Сергій Рацун.

Через чотири дні біля Красногорівки куля бойовика стала причиною загибелі Миколи Довженка з 28 бригади.

15 січня також в результаті кульового поранення в голову недалеко від Авдіївки загинув військовослужбовець 92 бригади Олексій Кучкін.

19 січня біля населеного пункту Золоте снайпер застрелив молодшого сержанта 72 бригади Олександра Слободанюка.

Обстріл із боку бойовиків в районі Красногорівки 26 січня забрав життя Євгена Щуренка, бійця 28 окремої механізованої бригади.

Всього ж за перший місяць 2020 року на Донбасі загинули 11 українських військовослужбовців.

Чому ж одна з ключових домовленостей, яка була досягнута між президентами України і Росії Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним під час «нормандського саміту» не виконується?

«Чи контролює Путін бойовиків – питання риторичне. Якби Путін хотів зачистити Донбас від бойовиків – це сталося б завтра. Тобто треба розуміти, що мир на Донбасі – це не є мета Путіна. Немає жодного сумніву, що ескалація – це є інструмент тиску і що ескалацію будуть використовувати постійно», – наголошує експерт національного Інституту стратегічних досліджень Валерій Кравченко.

«Це дуже добре лягає в російську тактику. Тобто, ще один обмін, підняття емоційних ставок. І вони показують, що припинення вогню можливе тільки, якщо взяти російські умови з політичного треку», – пояснює міністр закордонних справ України у 2014-2019 роках Павло Клімкін.

Повний тест статті:
    11 загиблих у січні: чому провалились домовленості Зеленського і Путіна

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Наконец-то сняли гирю с мозгов. Сколько людей должно было погибнуть...

10. Lanktocha

Звернув увагу і не безпідставнно, конкретно Хомчину, що є речі, у яких не розбирається, по сьогоднішній день не відповідає на просте питання, які середні оцінки мав за диктанти, боїться признатись, що ж, нехай не розкриває пащеку і не вішає ярликів, коли хтось висловлює свою думку, але думає інакше.

Тактика порохоботів, не стільки хвалити своїх, як очорнювати чужих, так було із деякими кандидатами перед президентськими виборами, так є і тепер.
    Були вагомі вчинки у Порошенка, але ж ніхто не каже у США, раз поганий Трамп, то воскресити Джорджа Вашингтона.

11. Планктоша, розказую
    -школу закінчив з двама четвірками, решта все пятірки;
    _ технікум -середній бал 4,65, ніоднієі трійки;
    Інститут - середній бал 4,4.. Одна трійка з. Якоісь партійноі філософіі чи яктамтой предмет називався. Непамятаю.
    Пишу тільки з телефона, коли є можливість: в авто, громадському транспорті, деколи на роботі.
    Окуляри ліньки одівати, тому перечитую тільки опублікований текст. Правлю тільки. Коли єбажання

12. Малороси на марші, або знову про принцип нерукопотискання.

Поки слуги розставляють маріонеток на знищення медіапростору, українського кіно, мовного простору... підслужники (а холопи у слуг бувають?) розпатякують про те, що українська мова їм недосконала. Бачте Леся писала і їй була досконала, Франкові було норм, Загребельному, сучасним письменникам і сценаристам мова не заважає творити, а структурам "1+1" мова не така.

Цитату, хто не чув наведу: «Найти тональность украинского языка, чтобы зритель его воспринимал, достаточно непросто. По нашим наблюдениям мелодрамы на украинском языке смотрятся хуже, чем комедии. … Продукты в весеннем сезоне мы произвели на русском языке, потому что украинский сложнее дается для этого жанра. Артистам пока еще тяжело работать на украинском языке» рос. (с). Це Альона Єрємєєва про складнощі кіневиробництва у всесвіті "1+1".

Ми там збиткувалися про "русская чєлюсть" в окремо обдарованих імперськолюбців, а тут он як високопарно завернуто - "найти тональность украинского языка, чтобы зритель его воспринимал, достаточно непросто."

Здавалось би, кобіта ляпнула дурню, мала на увазі одне, а сказалося інакше, з ким не буває - перепросила і поїхали далі. Але це не випадковість, це проривається ставлення до українського у цілого пласту медійників, кіношників і взагалі "творчої інтелігенції", яким "акакаяразніца".

Це системна проблема - хохл*. Люди усвідомленого УРСРу. Це проблема не їх, (вони-то впевнені - "ашотакова - норма жизні") це наша проблема. Проблема нашої толерантності. Проблема сприйняття таких позицій, як іншої точки зору, яка, ніби-то, має право на життя. Проблема - наша слабкість у відстоюванні принципових речей.

Якою могла б бути реакція? Найпростіша і найчесніша - нерукопотискання. Уявіть, наступного дня після сказаного:
    - актори, режисери, оператори, сценаристи, мережі кінотеатрів, медійники, піарники, письменники, просто адекватні Громадяни припинять співпрацю із структурами Ольони Єрємєєвої.
    - Їй будуть телефонувати люди, які із нею раніше мали робочі контакти, але тепер повідомлять, що з морально-етичних і громадянських причин більше не хочуть мати із нею і її конторою справ.
    - На ім'я її контори прийдуть відкриті листи із озвученням офіційних позицій і повідомленням про неможливість будь-яких контактів.
    - Самій Альоні в лице скажуть, що вона трохи переплутала Київ із Москвою...

Уявили? Натомість ті, хто проявив моральну чистоту позиції будуть гуртуватися довкола тих, хто не намагається намазати мову на хліб. Увімкнеться, а в кого був увімкнений - посилиться принцип "свій до свого по своє". Бути причетним до структур, які укорінюють малоросійство має бути токчисним, а дистанція до них - нормальним. Без обструкцій - вічливий ігнор із посмішкою: "я не харчуюся на помийці".

І коли чергова Альона утне чергове "достаточно нєпросто", вона буде чути непозбувно бентежне зітхання із нотками Глазового:

"Цим пишатися не слід,
    Бо якраз така біда в моєї корови:
    Має, бідна, язика і не знає мови." (с)
    Віталій Гайдукевич

13. Lanktocha

Розказано багато і не розказано нічого.
    Значить "українська мова" оцінка 4, я так розумію за пятизначною системою. Критикували вже "медалістів", які по математиці, "5 у квадраті", пишуть цифру 5 і обмальовують квадратом, та і граматика та правопис, мяко кажучи, викликають сумніви.

14. Ще одна гадалка. Я думав тільки косолапий.
    Який твійсереднійбал і що закінчував?

15. Lanktocha

Чи це має значення в обговоренні? З вищої освіти ЛНУ, були там при вступі тести з української мови та літератури + сильний репетитор, докладно я це вивчив і ще не все забув.
    Було ще багато курсів та тренінгів, на жаль, не все здобуте можу зараз використати і застосувати.

16. Ось тут всі такі сцикуни, як і іх кумир. Поховались за ніками і скавучать з корчів - жираф большой - яму відней"
    Тобі задали просте питання про середній бал в школі і в інституті. А ти сциш навіть у цьому признатися

17. Сегодня опять бомбалейо под постом 1+1

На фото комментарий под новостью ТСН о повышении тарифов на воду.

Ибигдан:
    То что канал Коломойского начал регулярно гадить Зеленскому - это хорошая новость. Это значит, что Приватбанк Бене скорее всего не отдадут. Покупайте попкорн, скоро мы будем наблюдать схватку двух йокодзун в прямом эфире.

- Так уже! Со вчера на Беневиденьи идут обыски...
    "В помещении студии Александра Дубинского на телеканале "1 + 1" по адресу Куреневская, 18 в Киеве проводят обыск сотрудники СБУ.
    Следователь отказался сообщить о причинах обыска, поскольку это является тайной следствия. Однако из видео следует, что обыски проводятся в рамках расследования незаконного прослушивания премьер-министра Алексея Гончарука и других чиновников. Следователей в частности интересует рабочее место сотрудника телеканала и помощника Дубинского Евгения Куксина."

- Объясните кто-нибудь этому долбодятлу, что извиняться нужно не публично, а перед конкретно Петром Алексеевичем.

- Та не, как раз публично. Народу он подложил свинью, народу.

- Как-то у єтих отзеленившихся все просто: извенилси и живи спокойно? А оплачивать всю єту херню кто будет? Заказьівал - плати.

- Да никто не прозрел. Их возмутили же не здача интересов Украины. Не лоббирование кармана бородатой бабушки. Не преследования добровольце или волонтеров.
    Их ударил небольшой рост тарифов.
    И теперь будут топить за Юлю. Бойко. А то и Шария. FB_IMG_1580993260233.jpg

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я так зрозумів, Хомчине, це Ви - про @Good man - а. Адже він не тільки за ніком брехливим сховався, бо ніяка він не добра людина, а навіть нап"ялив на себе державний прапор України. Крім того, невідомо, звідки пише (є досить вагоме припущення, що з Росії). Ну, а кого він захищає, хто його кумир, Вам прекрасно відомо по змісту його постів.(хоча я вважаю, що його кумир - Путін, а виступає він тому за Порошенка, що треба виступати проти ниншіньої української влади, сіяти розбрат серез українців).
    Стосовно ж нас, то відомо набагато більше. Ланктоша - зі Львова, я - з Києва, Сілвер Булліт - з Харкова.

Чи Вам було б набагато легше, якби я вказав, що я, наприклад, Свирид Петрович Голохвастов?
    Я просто не хочу світитися через те, щоб мене впізнавали в цих дискусіях близькі та знайомі. Хоча мені і нічого соромитися - я нікого не ображаю, намагаюся вести себе коректно, попри своє інкогніто.
    Чого не скажеш про Вас, літню уже людину.

19. Good man

Good man Обычный человек

Вам не стыдно оправдываться перед этим политическим сыном Дмитрия Анатольевича?:boredom:

20. Та голохвастов набагато порядніший за вас та віслючка

а де твій аватар? :)